Minusgrader

¦ Andra Hästar , Sharon , Stallet , Vardag
En bild på Fairy och Soppan i sina Red Bull outfits! 
 
Hiya huns!
 
Idag var det fruktansvärt kall här nere i söder. Minusgrader och frost. Så nu ska jag köpa mig en Uhip kappa så jag slipper dö av nedkylning. 
 
Jag började dagen med att gå till min sjukgymnast som sa att jag får åka till stallet och rida och grejja en gång i veckan nu eftersom min rygg blivit bättre. Jag ska dock på en till röntgen av mina njurar och urinvägar för jag har jätteont i sidan - det är en hel jävla story men ja, så ligger lägget till. Jag var ju då såklart i stallet idag och red för första gången på ett årtionde. Skrittade en runda ute med sällskap av Ester och en till tjej från stallet och det var mysigt. Vi snackade Supernatural hela rundan, passade ju i alla fall med mörkret ;)
 
Sedan hade jag fått lite hjälp med småfix i stallet men fick banne mig mocka åt min egna häst idag. Hade lite ont i ryggen i början när jag red och sen när jag lyfte vattenhinkarna men annars så gick det väl bra. 
 
Var också helt otroligt nog i skolan idag på den tråkigaste föreläsningen på länge. Jag och min polare som inte varit i skolan på typ en månad satt och kollade memes typ hela föreläsningen och skrattade som fan så fick såklart inte så jäkla mycket gjort men jaja, man lever bara en gång. 
 
Har också tagit mitt körkort typ för en vecka sedan, men det har jag såklart glömt berätta! Och så var jag, Gaby och en kompis till oss på bio och såg Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald på bio i fredags. Ville egentligen se den på premiären men vi har gjort det till en tradition att se den tillsammans och sen kompisen flyttade till Uppsala för att plugga blev det lite svårt att få ihop men så kom hon ner förra helgen så vi fick passa på. Hamnade då såklart i en såndär Harry Potter veva så beställde hem de två första HP böckerna i Ravenclaw edition (eftersom det är det elevhem jag tillhör) så ska läsa dem eftersom jag inte läst någon av böckerna förutom Dödsrelikerna!
 

Gucci gang... typ

¦ Outfits , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Har helt glömt att dela med mig av denna godingen. Tack mamma, för vilken tid du lagt ner på detta spektaklet. Nu är jag glad! Kappt så jag vågar använda den, mest för att jag måste lämna den hos kemtvätt om den blir smutsig. Ugh, i-lands problem verkligen.
 
Vill förtydliga att den inte är äkta (även om jag önskat att så var fallet). Jag har nämligen inte 15k att lägga på en klänning men om du har det så finns den att köpa här! Det är min duktig mor som sytt den åt mig. Nästan mer värdefull ;)
 
Jag har annars varit i skolan idag och arbetat med en gruppupgift. Jag har haft turen att hamna i en störtskön grupp så det känns bra. Jag har även återigen varit i kontakt med Malmös sämsta vårdcentral för en ny telefontid med min läkare som inte gör ett smack åt mina problem. Nästa gång jag snackar med han ska jag verkligen krydda på för att det ska böra hända saker. Detta påverkar mitt liv så otroligt mycket, inte för att snacka om min abstinens att få sitta på min egna ponny igen. 

Mood board: Writing desk inspiration

¦ Kreativt , Sharon , Vardag
Jag är så sugen på att göra om vid mitt skrivbord. Detta rycket har nog påverkats en hel del av att min nuvarande stationära dator börjar bli så otroligt seg, och att jag därför gått i tankar om att skaffa en extern skärm som jag istället kopplar till min Mac så att jag kan arbeta "stationärt" fast genom min laptop. Hade då tänkt mig ha Macen på ett ställ vid sidan om skärmen och införskaffat mig ett nytt tangentbord och mus till skärmen, som något av en tillfällig lösning. Dessvärre har jag inte exakt pengar till att köpa varken skärm, tangentbord, mus eller laptopställ så det får nog vänta lite. Det ger mig ännu mer tid till att fundera och skissa ut hur jag vill ha det i framtiden ;)
 
Hade då troligtvis behövt införskaffa mig en nu skrivbordslampa också, men har då tänkt mig en som hänger ner från hyllorna jag har ovanför bordet. Som på den andra bilden. Alternativt ha en golvlampa som är tillräkligt lång att jag kan sträcka den över bordet så att det lyser upp den ytan jag vill ha upplyst. Och blommor hade också varit estetiskt tilltalande, men jag är universums sämsta person på att ta hand om krukväxter så det hade kanske varit fint den första veckan innan alla växter vissnar ;)

if i jump from this edge into darkness for you, will you save me?

¦ Sharon , Surprise
 

tårarna i halsen

¦ Djur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jag passar för tillfället mitt gudbarn, Penny. över några dagar. Går ut med henne över lunchen för att de andra hade något annat för sig. Och är man student har man mer än 30 minuters paus! Så jag ställde upp såklart och har gått på promenad med henne till parken bara. Tog med kameran idag så tog några bilder! 
 
Fixade sen ett och annat på stan och när jag kom hem fick jag sån jäkla kramp eller något liknande i min rygg/höft/lår. Blev helt svimfärdig och greps av lite halv panik. Detta har hänt innan och har varit inne på akuten på grund av detta tidigare men nu när min rygg är helt katastrofal och mina ben somnar och domnar lite hur de vill så ville mamma verkligen att jag ringde min vårdcentral. När jag skriver detta har jag stått i telefon kö i exakt 1h & 38 minuter och jag är placerad som nr 10. Smärtorna har gått över lite smått men jag får boka en tid hos min läkare eller något för detta håller inte i längden. 
 
Annars är jag inte så jätteglad för tillfället då min rygg inte blir bättre och vi är tvugna att hitta någon som kan hjälpa oss men det är så få som vill hjälpa till så mycket osm vi behöver och dessutom vill alla hoppa (och helst bara hoppa tydligen) medan jag och Gaby vill inte att någon annan hoppar henne av anledning A & B så vi är lite halvt fast och situationen känns bara skit. 

Ny design!

¦ Sharon , Surprise , Vardag
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson 
 
Hiya huns!
 
Äntligen har jag gjort klart designen som jag pratade om  för några veckor sen! Det var endast headern som jag inte var klar med då jag visste hur jag ville ha den men hittade ingen bild jag tyckte passade. Hade egentligen önskat någon nyare bild där jag har mina Red Bull kläder på mig, så denna är väl lite temporär tills jag frågar Clara  om hon kan ta några snabba på Soppan och mig. Lite tråkigt med vädret nu kanske, löven har trillat och träden är helt nakna men vi får se vad jag hittar på.
 
Har även valt att ta bort menyn i sidan denna gången för att få en mer ren och städad layout. De flesta som läser bloggen vet vem jag är och vet man det inte kan man kolla i menyn längst upp på sidan ;) Gaby har ju även slutat blogga så har tagit bort hennes länkar och så också, men hittar ni gamla inläg skrivna av henne kan man klicka på kategorilänken och fu upp alla hennes inlägg. 
 
Ska fixa till lite småsaker med bloggen nu, som infinity-scrollen som ALLTID slutar fungera när jag byter design, samt kolla over lite färger jag såg att jag missat att ändra. Annars hoppas jag att den fungerar, och hittar ni något som ser tokigt ut, låt mig veta!
 

Now I fly, hit the high notes

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

I have a voice, hear me roar tonight

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

church is free but i can't afford it

¦ Djur , Sharon
 

i'm a mess of unfinished thoughts

¦ Natur , Sharon
 

I wanna walk through Swedish fields of green

¦ Djur , Sharon