tillbaka

¦ Djur , Sharon
Min fina Oatmeal fick somna in på sensommaren efter att det visat sig att han var svårt hjärt- och lungsjuk. Nu väntar han på mig i Nangiala tillsammans med mina hamstrar, Tallulah-Grape och Linguini som också gått bort under vintern :(
 
Hiya huns!
 
Bloggen har ekat med min frånvaro. Enda sedan jag startade bloggen för 10 år sedan (!!) så har jag inte haft en såhär lång "paus". Var inte precis något planerat från min sida men motivationen för att fota, skriva, redigera och publicera inlägg rann ur mig under hösten. Har haft massor av annat att göra, och samtidigt som det känns att inget händer i mitt liv så har det faktiskt hänt saker. 
 
Soppan och Dante, mår bra. Dante lämnade jag på hingstbete i mitten på månaden och han trivs bra där. Soppan har jag börjat sätta igång lite mer men vädret (kallt, mörkt, grått, regnigt, fruset och lerigt) har inte precis bidragit till någon vidare motivation. Så hösten blev lugn för bägge hästarna och nu när dygnet får fler ljusa timmar så har jag också tagit mig i kragen, för att ordentligt få Soppan i form igen.
 
Jag ska flytta. Inte långt, till Lund bara, men jag är så peppad på detta och vill bara att inflyttningsdagen ska komma NU. Flyttar tillsammans med syrran, till en nybyggd 4a med uteplats. Ett sovrum ska min bästa vän hyra så det blir lite av ett kollektiv oss tre emellan. Ska bli spännande! Älskar ju inredning och interör-design så vi tycker alla att det ska bli jättekul att få inreda en lägenhet tillsammans. 
 
Och i och med flytten, så kommer även Soppan få flytta till ett nytt stall. VI flyttar henne till en liten anläggning med ridhus, och vi har valt att ha henne på helservice och kommer därför spara in lite tid genom att slippa all skötsel. Ska bli så skönt, har aldrig haft helskötsel tidigare så ska bli spännande att se hur mycket skillnad man kommer märka på tiden. Kommer bara åka ut för att rida/motionera henne, så blir inte lika långa stalldagar. 
 
Och sist, men inte minst betydelsefullt för det, så har jag träffat en kille. Så han spenderar jag också en del av min lediga tid med. Tyvärr krockar våra scheman ofta, och jag har tidskräävande hobby men vi har fått det att fungera hittils i alla fall! 
 
Så så var det med det.