4års fotografering, sommarväder och en väldigt söt valp

¦ Djur , Sharon , Stallet
 
Hiya huns!
 
Soppan verkar vara på bättringsvägen. Hon hostade inget alls igår och då va hon ändå "igång" mesta delen av tiden vi var där. Vi åkte dit med Clara och Ester strax efter fyra. Vi hade nämligen en fotogarefing inför vårt 4 års jubileum som kommer du den 1:e Juni. Så bilderna får vänta tills dess, men som vanligt blir man aldrig missnöjd när det är Clara som är bakom kameran. Ett stort tack till Ester också, som gör ALLT för att vår surpuppa till ponny ska se lite entusiastisk ut på bild. Hennes försök fungerar bättre på mig och Gaby tyvärr, men, om inget annat så hade vi i alla fall väldigt roligt tillsammans. Och vädret kunde inte ha varit bättre.
 
Idag var Gaby i stallet och red. Planen var att sätta igång lite lungt och sansat men vad jag fick höra så var inte det Soppans planer. Bra att hon är sig själv igen i alla fall. Vill inte jinxa något så väntar med att "friskförklara" henne innan hon har varit hostfi i ca 1 vecka.  Det har gått två dagar så nu är det i alla fall bara 5 dagar kvar!
 
Bilderna är på Sarahs 13 veckor gamla valp Mozart. Visst är han underbar?
 

Nytt, roligt och bra från You-tube

¦ Cute boys , Musik , Sharon , Videor
 

Recap av veckan som gått

¦ Andra Hästar , Cute boys , Djur , Sharon , Stallet , Surprise , Tumblr , Vardag
 
Hiya huns! 
 
Sen sist jag bloggade (typ en vecka sedan) så har det inte hänt något jätte intressant. Skolan har tagit upp mest tid, och så har jag även spelat mycket Howrse. Jag har även börjat göra en video, en Marvel-video, så den har också tagit otroligt lång tid. Jag är inte ens klar med den har väl sammanlagt suttit med den en hel dag... Men den ska bli bra har jag bestämmt mig för, så den får ta så lång tid den vill haha.
 
Soppan och jag red en runda till byn förra söndagen. Det var jättefint väder och hela Ingelstad kryllade av människor men Soppan skötte sig jättebra. I måndags var jag i stallet men jag kan inte minnas lls vad jag hittade på med henne. Det blev nog ett dressyrpass eller så red jag inte alls haha! Efter det var jag inte i stallet förrens i torsdags. Då longerade jag bara men hon skötte sig bra. I fredags var det också upp mot 20 grader så jag hittade hästarna hängandes vid vattenbaljorna, stackarna. Soppan låg till och med ner, gullet. 
 
Hon hostade lite i fredags, sån irriterad hosta som om han satt något i halsen. Vi har tempat och rengör vattenbaljan varje dag nu så att hon inte får i sig skit. Inget snor eller konstig beteende, men vi avvaktar genom att ha gett henne en veckas vila med där vi skrittar henne för hand. 
 
Jag var även på en lugn tur i skogen med Camilla. Tur nog hade jag satt på pelhamet annars hade ag inte fått stopp på henne. Det gick undan i galoppen kan man lugnt säga. 
 
Igår, alltså lördag så kom den nya tjejen och hennes häst till stallet. Så nu har Soppan fått en jättestor kompis som heter Zeta. De var lige pipiga och fäcktades lite med frambenen men annars var det inget stort av det hela. Hon hade dock jagat bort Z för att ta hennes mat, så Soppan kan minsan också vara lite bitchig. 
 
Någonstanns mellan allt har jag även hunnit träffas med Clara. Men det var säkert veckor sen. Vi gick en runda med Penny till slotts- och kungsparken. Mysigt mend dåligt väder. Möttes även upp med Ester så snackade lite om typ allt. Jag har även tagit på mig tjänsten att skicka memes i vår gruppchatt. Folk har lite delade åsikter kring det hahah. 

I was born to run, I was born for this

¦ Sharon , Surprise
 

two ghosts

¦ Sharon , Surprise
 

I ain't sayin I'm a gold digger.. but he rich

¦ Sharon , Surprise
 

Harry Styles

¦ Cute boys , Musik , Sharon , Vardag
 
Harry släppte sitt solo debut album idag! Inte helt min stil av musik men de två översta låtarna är i alla fall mina favoriter. Har såklart köpt skivan också, för att göra min samling komplett!
 

Katrinetorp, 7 Maj 2017

¦ Kreativt , Natur , Sharon
 

oj oj oj

¦ Andra Hästar , Djur , Natur , Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Tänkte köra på någon snabb sammanfattning av de dagar som gått sen jag sist bloggade.. 
 
Förra veckan var skolan helt normal. Tror inte det skedde något speciellt. Vi var på köpenhans zoo med vår klass dock, för att göra en uppgift där. Gick ju lagom bra att ta sig dit (vi åkte med de två mest förvirrade lärarna) så vi fick typ inga instuktioner var vi skulle av, så vissa ville hoppa av på CPH och min grupp ville av på nåt jätterandom ställe, men vi alla kom i alla fall fram till rätt station sen. 
 
Efter den dagen var det fredag och då släppte Mr. Styles sina konsert (om man ens kan kalla dem det, lol) biljetter, och Gaby och jag köpte oss ett par. Så ja, nu ska vi se Haz i höst. 
 
I lördags besökte vi Hanna på hennes praktikplats. Jättefin gård med fina hästar. RGB var där tidigare och provred en häst men vi missade han tyvärr. Hanna tyckte vi skulle hoppa hennes mega-häst Zaresta, så det gjorde vi på lite fjantiga höjder. Efter det promenerade vi lite i sommarhagen och snackade, hade jätterolgit som vanligt och skrattade en massa, hahha.
 
I söndags var vi med familjen och firade en födelsedag på Katrinetorp. Vi hade reserverat bord och lyckedes hamna på ett sådant fint ställe där man såg rakt på disken (så att man såg alla fräna boys som jobbade där lix) och omg det fanns en SÅ SNYGG KILLE där så jag och Gaby dog. Vi fnissade som småtjejer och varje gång han tittade på oss blev vi typ ill-röda i ansiktet. Han skrattade lite osubtilt varje gång han gick fröbi, och han visste garanterat att själv han var snygg OCH att Gaby och jag höll med.
 
Igår var Ester här för att lämna hönät hon köpt till oss (eller ja till Soppan) så jag och hon åkte på "stalking turné" för att finna denna gudagåva som var anställd på torpet. Vi gick igenom instagram konton och taggar och hittade han på en bild och sen jobbade vi oss därifrån tills vi hittade han på facebook. Allt under en timme. Så till SÄPO: Personalbrist? Vi finns här.
 
Denna veckan har jag annars gått en kurs i viltrehabilitering, så vi har fått lära oss att hantera döda djur, om fåglar och ugglor, igelkottar och annat man hittar ute i naturen. Intressant men också ganska långdraget med mycket föreläsningar och lite praktiskt arbete.
 
Jo och sen, vi har börjat spela HW väldigt aktiv så just nu hänger vi där en hel del och avlar på shettisar, fånigt, visst?