"vilken termin är du?" "t2" "aha -fresh out of the womb alltså"

¦ Sharon , Vardag
 
Meme of the week: Väldigt accurate. Jag utnyttjar alla mina vänner med bil.
Hiya huns!
 
Idag hade jag praktik. Gjorde "det vanliga", tog kontroller på mina patienter och spolade rent lite PVK:er och annat skoj. Lunchade som vanligt med Clara och någon timme efter det gick jag hem. Ska bli skönt med en ledig dag imorgon, känner verkligen att jag behöver det. 
 
Veckan som har gått har känts väldigt intensiv. Även om jag var ledig tre dagar har tiden gått så jäkla fort så jag knappt hinner något känns det som.
 
 
Måndag: Jag var ledig så passade på att fixa en hel del ärenden, som att hämta ut mitt nya ID-kort och andra saker i samma riktning.
Tisdag: "Jobbade" jag kvällstur så chillade hemma på fm och stack sedan till sjukhuset. 
Onsdag: Jag jobbade morgon och sedan åkte jag till stallet.
Torsdag: Då var jag också ledig, så tog det lite lugnt hemma. Tränade lite så känndes skönt men har annars varit väldigt trött så har inte orkat göra så mycket.. På eftermiddagen åkte vi även runt lite i Claras Mustang som hon haft under veckan så det var roligt i alla fall.
Fredagen: Var på begravning och sedan åkte jag med Clara igen. Då var det minsann cabbe-väder så körde med taket nere, så skönt! Åkte även om Emporia så köpte faktiskt mig ett par AirPods och är än så länge väldigt nöjd! Lördag: Bestod av jobb.
Söndag: Gaby var ju iväg och tävlade så jag fick ledigt och kunde följa med. Stressade sedan hem för att kolla Azerbaijan GP:n som var underhållande ända fram till båda RedBull boysen tabbade sig och sabbade det rejält för hela teamet. Har läst på en del om händelsen och har fattat att deras "chefer" inte är så jätteglada med dem just nu, män - ni vet ;)
 
Hur som. Det var veckan i det stora hela. Nu sitter jag här och har kollat på lite saker jag gärna vill köpa till Soppan i sommar. Har inte riktigt ekonomi till det just nu då jag ska iväg på två resor i Juni, och jag får jobbpengar först i slutet av Juli, och som pricken över i:et så är ju CSN i Maj bara hälften av vad det annars brukar vara. Gaby får lägga ut om det behövs ;) 
 
Min dator tjatar på mig att den vill uppdateras och SJÄLVKLART har jag skjutit upp detta i snart två veckor. Så nu ska det göras och sedan ska jag kolla The Originals. Började om på Grey's Anatomy två veckor sedan men jag inser att jag inte hinner med det nu, så får kolla det i sommar i stället. Det är ju en del episoder om man säger så!
 

pay and jump malmö ridklubb

¦ Gaby , Movie Studio Platinum , Stallet , Surprise , Vardag , Videor
Video från min runda!
 
Hiya huns!
 
Idag var det dax för årets första Pay and Jump och det blev på Malmö Ridklubb! Kommer inte bli ett superlångt inlägg men lite kort draget ska ni få det. Började kanske inte så bra för hon skulle tramsa vid lastningen. Efter lite omorganisatier med transporten och djupa andetag kom vi iväg cirka 20 minuter senare än tänkt. A fick därför bara gå banan en gång snabbt och sen ville de ha in henne på framhoppningen direkt. Soppan var dock en pärla och rundan gick kanske inte helt som planerat men vi var alla endå nöjda!
 
Sen var det långa väntan inför 80cm klassen som jag då skulle starta. Mellan där gick vi med Soppan eller betade henne tills det var tid att rida fram igen. På framridningen kändes hon lite segare men endå med mig så känslan var bra. På framhoppningen taggade hon dock till och drog på mot hindrena men det är så mycket lättare att sätta avstånden då så för min del var det bara bra! Väl inne på banan gick det mer elle mindre fläckfritt. Rev tradigt nog första hindret och det tror jag var för att hon inte helt hadde koll på höjden. Efter det hindret så trillade inga fler bommar och banan gick som på räls. Blev något lite lustigt hopp eller så och tre gånger saktade jag av för att rätta galoppen då hon fick fel galopp och korsgalopp en gång. Men jag svävade på moln efter ritten och är himlans nöjd med våran prestation! Har trotts allt inte hoppat en bana sen sommaren säkert, troligtvis ännu längre sen så detta kändes super! Samma visa var det att last på hemvägen tyvärr och hon yckades även ta sönder den långa bommen så då fick hon åka smalt på hemvägen och det var sån skilland jämfört när hon åkte brett dit. Men F ska fixa två nya bommar och göra dem längre ner så hon inte kan kasta sig ut igen...
 
Nästa Pay and Jump är också inplanerad och det blir om två veckor! Soppan ska lasttränas och hoppas lite där mellan och så hoppas vi det går lika bra igen!

Workout wanties

¦ Outfits , Sharon , Shopping , Vardag
STRONGER - HIGH WAIST TIGHTS
FILA X WEEKDAY - ELICE TOP
PUMA - TSUGI CAGE SNEAKERS
APPLE - AIRPODS

ett utdrag ur loopholes

¦ Gaby , Musik , Vardag
   
 
   
 
   
Lite ur arkivet/Gaby's spellista/loopholes

all y’all had to do was vote for hillary clinton

¦ Natur , Sharon
 

wake me up when it's all over

¦ Natur , Sharon
 

they say I'm caught up in a dream

¦ Natur , Sharon
 

I tried to carry the weight of the world, but I only have two hands

¦ Natur , Sharon
 

Loopin' 'round like CCTV

¦ Natur , Sharon
 

Vila i frid

¦ Cute boys , Sharon , Stallet , Vardag
And if there's love in this life, there's no obstacle that can't be defeated
 
Hiya huns!
 
Med stor sorg vill jag börja inlägget genom att säga att Tim "Avicii" lämnat oss. Jag var inte ett av hans mega-fans men jag älskade (och kommer fortfarande göra) hans musik. Så tråkigt när folk lämnar oss så unga, men han har det bättre nu ♥ 
 
Annars. Min praktik är super! Trivs jättebra på min avdelning och allt är spännande. Har fått vara med på angio-ingrepp och tagit massa blodprover och annat skoj. Första veckan redan avklarad! Känns som om det kommer gå fort.
 
Jag har varit i stallet och red även igår. Gick bra men det var varmt och svettigt tyckte Soppan. Idag ska Felicia följa med mig så ska hon få rida, tänkte lite markarbete. Ska även försöka mocka lite hage. 
 
Det är även så att Gaby och jag har bestämmt oss för att vi ska flytta Soppan. Blir ett trevligt stall med bättre möjligheter för oss, så vi får hoppas att Soppan trivs också. Blir i slutet av maj vi flyttar dit, ska bli spännande att se hur det ändrar vår vardag. Clara och Ester ska även flytta till samma ställe så det ska bli skitkul att ha vra hästar i samma stall! Drömmen sen vi var små typ ;)

20 celsius +

¦ Gaby , Gif's , Vardag
 
Hiya huns!
 
Oj det var visst några dagar sen jag tittade in här. Men idag är det fredag! Dock jobbar jag imorgon också men så blir det ibland. Varit sjuk nu två dagar och varit hemma (hmm glömde tt blogga visst...) och idag så vägrade jag vara hemma en dag till för vill inte förlora en miljon på halsont och hosta. Men fick endå springa till apoteket och inhanda en nässpray då jag pratade så nasalt så det var bedrövligt. Iaf så har hästisarna fått bosätta sig ute dygnet runt nu för det är så bra väder. På hästfronten har vi ävne lite nyheter men sparar det tills allt är helt säkert med datum etc men det kommer bli så bra så! Något vi alla velat sedan vi fick häst och äntligen fanns det en bra möjlighet till det. 
 
Annars så rullar det på bra tycker jag. Längtar bara tills sommaren drar igång ordentligt nu!

It's a race weekend

¦ Cute boys , Formel 1 , Sharon , Vardag
Chinese GP 2018 Winner - Daniel Ricciardo
 
Hiya huns!
 
I fredags var vi på fest hos en kompis som fyllde år. Hon hade fixat det jättefint hemma hos sig med massa ballonger i taket och jättemycket trpiska frukter! Drack lite smått men inte alls mycket egentligen så blev lite arg på min kropp som väckte mig halv fem på morgonen dagen efter och fick mig att vika mig dubbelt över toaletten i typ två timmar! 
 
När det sedan gick över kollade Gaby och jag qualis och slutade på p5 respektive p6 för Max och Daniel. Åkte till stallet på kvällen då jag tog in hästarna. Clara körde så åkte även en snabbis till Sillen! Red inte då jag inte mådde helt 100 så fixade bara lite snabbt och tog in hästarna för kvällen. 
 
I morse kollade vi GP:n såklart. Ett händelserikt lopp där Daniel slutade som vinnare! Tänka sig hahha. Max fucking tabbade sig, blev lite arg på han faktiskt då han förlorade potentiell pallplats men jaja, hoppas han lär sig av sina misstag och att det går bättre i Azerbaijan.
 
Skulle egentligen träffats med Ester och tagit några längor i poolen men glömde helt att jag börjar min praktik imorgon så behöver fixa last minute saker så känner att jag inte hinner. Går dit imorgon i alla fall och sedan en gång till mot helgen med Ester som det ser ut nu!
 
Och ja, som sagt, börjar min praktik och är denna gången på sjukhuset. Tror det blir lite mer tempo där och även kanske inte så "chill" som på mitt andra ställe så vi får se hur bra jag blir på att uppdatera er här. Tänkte att jag kan försöka börja göra vecko-summeringar på söndarar om jag nu itne hinner blogga innan dess!
 

maldiverna 2017

¦ Gaby , Natur , Vardag
14/4 2017 åkte vi till detta underbara ställe, ett år sedan idag!

my mind is playing tricks on me

¦ Gaby , Gif's , Vardag
 
 
Hiya huns.
 
Idag så.. var det ett tag sne jag blogga. Men som sagt, mitt schema är så fullspäckat nu så vet ej vad jag ska göra först. Idag är det onsdag och i vanlig ordning skulle man ju till jobb förutom att man är sjuk. Redan igår på jobb så fick jag flera hostattcker (svårt att prata då ju) och inatt så vaknade jag av dem så blev till att stanna hemma idag. I måndags jobbade jag halvdag så han med en del som att lämna cykel på lagning och ta Hera till veterinären. Tur vi är vänner med veterinären som har sin klinik 5 minuter cykel från oss så fick komma dit ganska snabbt. Hera har alltså haltat lite från och till men nu var det mer så fick kolla upp det. Trodde starkt atros men veterinären sa det var det nog inte endå. Utan hon har bara lyckast töja ut senan back på benet så hon trampar ner mer av det och därav haltar. Han sa också att det nog inte gör ont heller utan det ser ut att göra ont bara. Men vi ville endå prova med smärtstillande så hon fick en injektion av kortison så skulle vi kolla henne. Vi tycker hon går lite mer 'glatt' så ska få det utskrivet till henne så får hon gå på det. Hon är ockcå 10 år iår så hon börjar bli en liten äldre dam!
 
Idag har jag bara kollat Harry Potter och spelat Best Fiends haha, beroende nästan.. Mot kvällen har jag dubbler körlektion så hoppas det går vägen för mig! Imorgon och fredag har jag Soppan så får se vad vi hittar på.

travel with me

¦ Kreativt , Natur , Sharon , Tumblr
Bilder: Instagram

that's what makes me sad. life is so different from books

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com
 

this is us. this is life

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com
 

Have you figured it out? I still love you, even more now

¦ Sharon , Stallet , Surprise
Soppan idag!
 
Hiya huns!
 
Idag hade jag ingen skola, och det var väl tur det för jag kännde mig så inspirerad till att skriva igår så jag satt uppe till väldigt sent och gick därmed upp senare än vanligt! Skönt att få sova ut.
 
Igår kollade jag och Gaby GP:n i Bahrain men det gick så jäkla kasst får både Max och Daniel att båda bilarna var ute ur racet inom fem minuter efter start. Så jäkla surt!! Red Bull hade ju hafts snabbast bilar denna helgen så ryker båda. Ville nästan gråta, haha. Som tur är ju nästa GP redan denna helgen så laddar om inför den och hoppas på bättre resultat!
 
Idag var jag i stallet. Det var jättevarmt tyckte jag så mockde i hagen i bara sport-bh. Så himla skönt! Sedan bestämmde jag mig för att skritta lite barbacka i repgrimman så tog bara hjälmen på huvudet och "tränsade" i hagen och så hoppade jag upp utanför - också skön sommarkänsla.
 
Snart kommer Linn hit och vi ska kolla någon film! Gaby är hos veterinären med Hera då hennes artros har blivit sämre :( Hon ska förmodligen få några smärtstillande men veterinären tyckte inte det var lönt att röntga henne med tanke på hennes ålder och allt... 
 
Imorgon ska jag ses med kursare och vi ska plugga tillsammans på skolan. Sedan ska jag ses med en annan kompis och vi tänkte ta en promenad i någon park och kansek gå ner mot stranden också! 
 

tiptoe through the tulips

¦ Kreativt , Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com
Tulipaner: Pinterest
 

lake a walk in the park

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com
 

night, after night, after night

¦ Sharon , Surprise
 
 
 
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com

vi kommer alltid leva, aldrig dö

¦ Djur , Sharon
♥ Hera Luna Lovegood  ♥
 

take me up, take me higher

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com
 

#keeppushing

¦ Cute boys , Formel 1 , Sharon , Stallet , Vardag
Såhär såg det ut när han knuffade bilen tillbaka igår. Stackaren har inte haft någon bra start i Bahrain alls tyvärr...
Hiya huns!
 
Trotts att jag suttit med massa blogginlägg, redigeringar, photoshop och lightroom i snart 4 timmar har jag inte hunnit blogga om vad som hänt sedan i onsdags. Dels har det ju faktiskt inte hänt så mycket nytt, men nu har jag har som sagt gjort massa inläg med bilder Clara fotade den 4:e, och annat har kommit i vägen (som vanligt!!).
 
I torsdags var jag varken i skolan eller i stallet. Kan inte minnas att jag gjorde något speciellt, mer än att plugga lite. Annars det vanliga = youtube. 
 
I går var jag i skolan mellan 8-12 då vi hade en obligatorisk lektion. Plockade upp lite gamla tentor som jag försummat i solans receptionsdisk och kollade igom den tentan jag klarat. Skönt att ha ännu något färdigt. Cyklade sedan hem igen för att hinna kolla första formel 1 free practice för veckans GP helg. Gick kasst för Max, han fick inte en någon slutlig tid då han fick problem med sin motor. Stackaren fick putta sin bil tillbaka till pit-lane! Daniel däremot slutade på första position med snabbast tid vilket såklart var bra för teamet.
 
Vid tre åkte jag med Clara till Sillen och vi var där till lite efter halv fem. Sedan körde vi till Soppan. Jag tog in henne och Clara borstade henne med jag mockade och fixade boxen. Sedan sadlade jag och allt det där inna jag hoppade upp och red lite. Gick inte så bra tyvärr, hon var stel som en pinne och stark i inner. Men har ingen att skylla på (kanske bara vädret) då det varit fruset så ojämt på banan att man knappt kunnat lägga en normal volt, samt att vi inte trimmat ordentlig dressyr på flera veckor. Tog även några skutt på typ 70cm och sedan red även Clara lite! 
 
Åkte hem och stack på en överaskningsfest hos en kompis på kvällen. Följde inte med sällskapet ut då jag hade en omtenta idag och kände inte för att komma bakfull till en tenta jag måste ha alla rätt på för att bli godkänd ;)
 
Så ja, som sagt, idag skrev jag först en tenta. Verkar som om jag larat den när jag jämnförde mina svar med en del andra från klassen. Vi hade svarat exakt samma på alla frågor så känns som om sannolikheten att vi svarat fel på alla med samma svar är lite. Hoppas jag klarar den så jag slipper göra om den igen, den är så liten men ändå jobbig... 
 
Kom hem sedan, stack på en runda till stan med mamma men vi var hemma innan FP3 började. Kollade då den, Max slutade p2 och Daniel p3 men tyvärr höll inte de positionerna så bra under resten av kvällen. Kollade kvalificeringarna och Max (stackaren, han grät, gullet) crachade i sargen under andra varvet och startar därmed p15 imorgon i GP:n. Daniel gick det väl aningen bättre för, han startar p5. Men håller fortfarande tummarna för att Max får en plats på prispallen!
 
Sådär, inlägget blev ju långt as fuck märker jag nu. Så grattis, du som läst ända hit. Nu ska jag gosa ner mig i sängen med min Mac och kolla youtube! Imorgon ska jag till stallet när jag vaknar och sedan vill jag försöka hinna en tur till simhallen och ta ett par längor i poolen innan Grand Prixen börjar på kvällen!
 

canter

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com
 

oh hey

¦ Gaby , Stallet , Vardag
Skogsrundan idag!
 
Hey huns!
Lördag och åkte till staller när jag vaknade för att hinna hem till qualifications. Aja, kom till stallet och fixade boxen och sen så bestämde vi oss för att åka till skogs med pollarna! Utrustade Soppan fint för färden och lastde. Hon var lite tramsig men det blir hon när vi inte åker så ofta, tog kanske 3 min att få in henne så man ska väll inte klaga haha. Sen red vi i säkert två timmar i skogen! Underbart väder och hästarna skötte sig super! Soppan var lte rädd och ville inte gå över en översvämmad stig för det ran vatten typ som en minibäck så fik ta sats och trava och trycka över henne haha men sen gick det bra. Hoppade en stock två gånger, red upp för en superbrant backe, genom golfbanan med en del golfare som tittade på oss halvt surt (vi red alltså på stigen där vi får rida!) och genom kalhygget där de är lite sumpigt och greningt men allt gick bra! Soppan drog på lite i galoppen såklart men det gör hon alltid i skogen och jag tycker det är okej där haha.
 
Kom hem runt kvart i fyra ock kl fem så var det qualifying som inte gick bra alls... GP imorgon och än sålänge inget annat planerat iheller! Skickat iväg alla papper till trafikverket nu med så när jag får mitt körkortstillstånd så ska jag börja övningsköra!

let people be wrong about you

¦ Sharon , Surprise
 
 
 
 
 
 
 
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com

smile for the camera

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com
 

"okej och låtsas nu att det är en trevlig promenad"

¦ Sharon , Surprise
 Foto: Clara Nilsson / claranilsson.com
 
Hiya huns!
 
Idag hade Clara och jag bestämmt oss för att vi skulle fota! Vädret var på vår sida, Ester som har viktigaste rollen vid våra fotograferingar (rollen där man har som mål att få Soppans öron frammåt) var ledig, ja allt bara passade som handen i handsken idag!
 
Så Ester och jag åkte ut lite tidgare för att göra iordning Soppan. Det knoppades och smörjdes och trimmades hovskägg och allt därtill. Sedan kom Clara och Penny och så gick vi ut direkt och började fota. Gick bra, Soppan såg relativt bra ut på de flesta bilderna. Dagens var ju däremot när jag skulle leda Soppan på min ena sida och ha Penny på min andra. Soppan gick 3km bakom mig, hunden drog åt söder och jag i mitten, så ropar Clara "låtsas att det är en trevlig promenad", haha, lite lättare sagt än gjort!
 
Men jag bjuder på en bild nu i alla fall! Är inte helt säker på har jag vill redigera dem än och har många bilder att fixa med så sätter mig med det imorgon för nu vill jag sova.
 
 
 
 

if it's beyond us, then it's beyond us

¦ Sharon , Surprise
 
 

you're saying it's hopeless, that I should hope less

¦ Djur , Sharon
 

Ultimate ears - wonderboom

¦ Sharon , Shopping , Vardag
 
 
Hiya huns!

Vaknade imorse runt halv 8 men somnade om till 8 i alla fall. Erika ringde strax därefter, hon undrade om jag kunde åka med henne till ett ställe där hon behövde fixa en sak så jag sa att det var okej om hon körde mig till Emporia ;) 
 
Kom hem runt halv 11 sen igen och hade då varit på Apple och köpt en högtalare, den ovan. Har hunnit testa den och är jättenöjd. Köpte även en adapter till SD-kort som jag kan koppla till min Mac. 
 
Annars har jag tränat lite hemma och så har jag kollat The Lucky One. Nu sitter jag hemma hos Clara och vi redigerar bilder! Så kommer komma upp en del inlägg, men tyvärr är det bara gamla bilder för min del.. Har inte fotat Soppan på ett bra tag och inte något annat heller för den delen. Har varit så jäkla tråkigt väder så det har inte börjat blomma ännu...
 
I helgen är det f1 igen, är så taggad!! Bahrain är en av Daniels bästa banor så hoppas att det går bra för honom. Och för Max också såklart ;)

grandson

¦ Gaby , Musik , Vardag
   
 
    

Mad Max

¦ Cute boys , Formel 1 , Movie Studio Platinum , Sharon , Videor
Dör när han gör donuts asså!!!!