stable

¦ Stallet , Surprise

"if I'm an angel, paint me with black wings"

¦ Surprise

lost in the light, and I don't know what night it is

¦ Sharon , Surprise
 

do any millionaires follow me that are bored

¦ Sharon , Surprise
Hon fick ett litet utfall men det gick bra hahahah

hundjakt

¦ Gaby , Stallet , Surprise , Vardag
E jag bra på att blogga eller e jag bra på att blogga??
 
Började med att försöka fånga en hund i byn som vi såg hoppa över staketet. Tyvärr ville inte hunden komma när vi ropade eller visslade och den var snabt borta... Ägaren till huset var inte hemma och bara nån som lämnat något var där.. Men han ringde iaf ägarna och körde ut med sin bil och letade.
 
Kom till stallet en stund senare och red Soppan (eller mer SOPAN) på stora gräset barbacka. Hon var mest bara så fasligt stark och på, ville bara springa iväg med en och försökte ta till flykt ut från volten hela tiden. Men det gick stundvis... Tog liter bilder i halsring osså inte för att det gick och rida med den men haha..
 
Fodrade pollarna, mockade hagen och blev körda hem!

leave me alone but also shower me with attention

¦ Sharon , Surprise
 

If you’re not amazed by the stars on a clear night then we won’t work.

¦ Photoshop , Sharon , Surprise
 

married to the money

¦ Sharon , Surprise , Vardag
Hiyyyaaaaa huns!
 
Idag är det tisdag och jag har varit på jobb som vanligt. Har tänkt blogga hela helgen men har liksom aldrig tagit ordentligt tag i det, men nu har jag inte lust för att göra något annat så here goes. Förra lördagen var jag hos Soppan. Red dressyr och jag tyckte det gick bra över lag. Får trimma vidare lite så blir hon snart lika fin igen. 
 
Imorgon är planen att jag ska rida ut och bara ta det lungt. Ska rida barbacka och eventuellt i halsring men vi får se! Jobbar hela veckan, eller ja fram till på fredag sedan är det FHS och vår budget ligger på typ 10k så vi längtar sönder. Soppan ska alltså få ett och annat nytt, och vi också wohoo!! 
 
Igår vaccinerade vi oss, sista sprutan mot Hepatiterna och så kolera också. För övrigt händer inte så mycket annat. Ska på fest i helgen och träffa en gamal klasskompis, sen är jag ledig nästa vecka och dår ska vi passa hundar i några dagar! 
 

spinnin' within

¦ Sharon , Vardag
Hiya huns!
 
Idag var jag på stranden med ett av mina squads. Gaby, jag och Ovcar systrarna drog ner till näset och badade. Det var inte så mycket sol när vi åkte dit men tacka gud för att molnen sprack. Brännde oss till och med... 
 
Vattnet var skönt men vi badade inte så mycket. Jag var dock i mest av alla! Solade samt lyssnade på musik och Erika (fråga mig inte hur) men hon fick orden "Hit the road Jack" till "Mr. Goat man" och jag och Gaby dog av skratt. Vi sa aldrig till henne vad de sjöng egentligen, så från och med nu är det Mr. Goat man. 
 
Långhelg denna helgen. Hoppas ni har en bra midsommar, själv firar vi den inte mer än med Billy's pannpizza. Tänkte åka till stallet idag men det var tekniska fel så vi kunde inte komma iväg... Imorgon åker jag i alla fall. Saknar soppisen nu ju... Ska rida dressyr tror jag. Får se hur det går! 
 
Ikväll blir det någon film som vanligt. Eller så cruisar jag runt på tumblr och youtube. Ha det gött!
 

you deserve the love you keep trying to give everyone else

¦ Photoshop , Sharon , Surprise
 

no ties

¦ Gaby , Vardag
 
Man vet att man inte bloggat på länge när man inte vet sist man bloggade..
 
Okej förlåt för min frånvara (LÄSER NI ENNS VÅR BLOGG HALLÅ). Tre anledningar varför jag inte bloggat 1) vad ska jag blogga om?? och 2) inga läsare typ trotts att vi försöker och 3) DET HÄNDER INGET I MITT LIV. Hoppas det duger som en förklaring. Nä men innan asså typ 2-3 år sedan så hade vi typ många läsare men sen har vi bloggat bra nu i några månader, kommenterat bloggar osv men inget händer?? Har alla dött??
 
Ja nu är det iaf sommarlov eller inte för mej för hat jobbat sen i måndags. Nu är det tre lediga dagar och sen igång igen. Har inte heller Soppan så mycket nu för jobbet tar på oss och vi orkar inte åka ut helt enkelt. Åker ut på onsdagar och helger och någon annan dag om vi känner för det annars har E henne nu. Ja, det går inte heller så bra med Supp nu iheller tyvärr. 
 
Läser lite fanfictions, kollar serier och filmer typ. Längtar tills sommaren är över mest hehe eller längtar mest mest till FHS nästa helg!!!

it’s not you….it’s your zodiac sign

¦ Sharon , Surprise
 

me every time i go swimming:what if I was a mermaid

¦ Sharon , Surprise
 

go ahead

¦ Sharon , Surprise
 

you folks with great jobs

¦ Sharon , Surprise
 

veckans plågor

¦ Musik , Sharon
 

Lista no. 4

¦ Kreativt , Listor , Natur , Sharon , Surprise , Tumblr
Saker jag längtar till:
Att sommarlovet ska vara över hahahaha. Jobbar hela lovet, från 7 på morgonen till halv 4 på eftermidagen så ni kan ju förstå att skolan både är roligare och jag är där färre timmar. 
 

Favoriter i garderoben:
Älskar mina nya hängsleshorts från Levi's. Och min jeansjacka med fluff från Levi's är också bäst. knästrumporna från American Apparel är också en stor favori och en vit kjol från H&M älskar jag!

 

Favoritfärger:
Alla nyanser av blå! Dock är pastellblå den finaste, och alla mot turkost lite mer än de mot havsblå och mörkblå.

 

Ord du säger alldeles för ofta:
Svordomar, legit, are you f------ kidding me, håll käften

 

Saker jag saknar:
Att gå på konserter! Måste bli nästa år, förhoppningsvis 1D om de är tillbaka...

Stora intressen jag har:
Uppenbarligen hästar, sen gillar jag Phostoshop och att fota. Kollar serier och om det räknas så är One Direction och Zac Efron också ett intresse jag är besatt av.

 

Saker du gör när du har tråkigt:
Klagar i gruppchatten över att jag har tråkigt. Nej men brukar bli att se på film!

 

Saker du älskar med sommaren!
Denna sommaren inget, men annars att man är ledig såklart!

 

Saker du älskar med vintern:
Allt blir så mysigt (om man inte måste var ute i snöstorm och pissregn såklart). Dricker mycket te på vintern och allmänt myser i sängen med serier.

 

Favoriträtter:
Mammas empanadas. De flesta pastarätterna tycker jag om!

 

Saker du hatar:
Folk som inte respekterar andra, i alla sammanhang. Krig är också något jag HATAR och bara hur mänskligeheten ser ut idag.

 

Substantiv som ligger dig närmst om hjärtat:
Soppan såklart.

 

Almost’ is the worst way to love someone

¦ Cute boys , Sharon
 
 
 

girls can do anything

¦ Kreativt , Sharon
yes we can
 

för att det bara går repriser på TV

¦ Cute boys , Sharon , Vardag
 
Hiya huns
 
Har inte bloggat på nästan en vecka nu, så kännde att jag kan slänga in ett inlägg här. Vet inte vad som hände förra helgen, var nog hemma och i stallet hahah den helgen är för långt borta nu... 
Edit: Kom på att vi grillade med våra kompisar. Satt och spelade kort och hade mysigt!
 
I måndags hade vi typ bara en konferans ang. Sydafrika. Reser den 13 oktober så det är lite mindre än fyra månader kvar. Tiden kommer gå fort. Efter skolan åkte jag till stallet och red Soppan. Hon var lite jobbig i vänster varv men det blev bättre mot slutet efter lite öppnor och slutor. Red mycket på böjt spår och serpentiner både över meddellinjen och långsidan. 
 
På kvällen gick jag och Sara på bio och såg Bad Neighbors 2: Sorority rising, filmen var jättebra bc Zac och den var rolig och vi hade allmänt kul. Bjöd på snacks så Sara får bjuda när vi ser Finding Dory hahaha.
 
Tisdags hade vi skolavalustning men jag var hos läkaren så missade det. Gjorde inget annat den dagen. Chillar mest så fort jag får chansen i och med att jag jobbar hela lovet så måste passa på ugh.. På tal om jobb så har jag varit på jobb nu onsdag och torsdag (idag alltså). Är ledig imorgon så ska bara ta det lugnt och sedan på måndag börjar jag jobba på riktigt. Det borde gå bra, jobbet är inte så svårt men det är långa dagar så tyvärr kommer bloggen bli lite lidandes... Ebba passar Soppan hela sommaren so vi kommer bara vara där Onsdagar och över helger. Längtar tills jag får mina pengar för då känns allt lönt! 
 

F.R.E.D.A.G

¦ Kreativt , Sharon , Vardag
 
Hiyyaa huns
 
Idag är det fredag och vi var lediga för att treorna tog studenten. Typ vid tio eller nåt (när jag satt och hade absolut inget att göra) fick jag ett sms från Erika som sa "jag har INGET att göra???" sen fortsatte konversationen med lite "vad gör du??" och lite "absolut inget" men den slutade typ lika snabbt för ingen av oss ville göra något lol
 
Har bara kollat YT idag. Pranks och youtubers, intervijuer och på fina bilar hahaha. Har troget följt JC's och Kians snapstorys för de är i sthlm nu och jag inte är där :/ vill gå och se dem i dk men jobbar *gråter*. Nu har jag precis kommit hem från att ha ätit ute på V.E.S.P.A med mamma, Gaby och stora systern. Maten var jättegod såklart. Skyndade oss hem sen för det blev kallt och lite blåsigt..
 
Nu har jag inget att göra så ska nog kolla antingen Lassie eller The Lucky One eller nån med Leo. Imorgon har jag inga planer, ska till stallet bara!
 

Dalby stenbrott

¦ Natur , Sharon , Vardag
Spontan tur ner till Dalby med Erika!
 
Hiiiiyyaaa
 
Åkte ner ner till Dalby igår vid halv åtta tiden. Blåste och var lite ruggigt men utsikten gjorde det bättre! Får åka ner ch bada i sommar!
 
Idag hade vi kulturell dag i skolan så det var lite halvt onödigt men men.. Imorgon är vi lediga men jag har inget att göra så det spelar ändå ingen roll.. Ska till Vespa imorgon kväll med familjen så det ska i alla fall bli roligt. Var på lilla glassfabriken nyss så det är därför jag inte åkte till stallet idag, Gaby ska dit imorgon. Soppan kan få sig en liten vila nu när det inte gick bra för nån av oss, känns bättre än att bli arg på henne... Tar tag i det imorgon och kör på därifrån. Bara att trimma och jobba ute också. Hon kan vara lite trött på ridbanan nu tror jag.
 

H.S edit 03

¦ Cute boys , Photoshop , Sharon
 

don't throw hate at me, throw money

¦ Andra Hästar , Kreativt , Natur , Sharon , Stallet , Vardag
Hiya huns
 
Har inte bloggat sedan i fredags.. Men iaf, på fredagskvällen var jag, Gaby och Erika ute i V.hamnen och åt pizza och hade mysigt. Chillade sedan i en liten park och snackade. 
 
På lördagen så åkte vi till stallet och hoppade. Red på Nova-bettet och jag tyckte hon hoppade lite lättare på det. Hoppade vattenmatta under ne oxer som var både högtoch bred, gick bra, tror vi kom över 105 i alla fall. Efter stallet åkte vi vidare till Trellborg och hem till pappa. Sov där till söndagen då Laura fyllde år. Gick på bio och kollade Angry birds och sedan blev vi sjussade till stallet. Laura red och sedan åkte vi hem. 
 
Kollade fotboll på söndagskvällen, Soccer aid (alltså inte en riktigt match utan kändisar som spelar och tjänar in pengar till Unicef), Louis lag vann så jag var glad men Gaby inte lika eftersom hon hejjade på Nialls lag.. 
 
Måndag var vi ledaga, chillade bara hemma. Kollade film och KUWTK, annars inget speciellt. 
 
Idag var vi inte i skolan för vi är klara i alla kurser. Spelade sims på morgonen, och sedan åkte jag till stallet vid tre. Red Soppan först, gick urkasst men jag tror det är för att vi inte ridigt ordentlig dressyr på några veckor nu... Tycker även hon är för stark på Nova bettet i dresssyren så jag föredrar det raka eller kopparrullen då. Avslutade när det gick som bäst, typ 40 min efter att jag suttit upp. Sadlade sedan av, spolade henne och tog in Shanti. Red också dressyr och det gick väldigt bra. Han var lite mer frammåt idag och gick på fint i traven och skritten. Galoppen var ganska så rusigt men han samlade sig bra till slut!
 

wanties: actionkamera

¦ Gaby , Kreativt , Vardag
Något jag velat ha ett längre tag nu, en actionkamera!
 
Skulle tyckt det var kul att filma när man rider osv, när vi ska till sydafrika, åker skidor eller simmar. Har kollat lite olika och bilden ovan är en som jag tycker verkar bra. Denver ACT-5030W kan ni hitta HÄR och kostar 749:-.
 
En annan som är av märket GoPro och ja, de flesta använder sig av en sådan då jag vet att den är populär. Deras nyaste Hero4 Silver Adventure finns att hitta HÄR och kostar 3 589:-... Skulle dock fullt nöjja mej med den överst! Under är GoPro Hero 4 actionkameran.

keep your head up

¦ Gaby , Stallet , Vardag
Hoppla hej
 
Okej så igår åkte vi till stallet på kvällen och red. Hoppade och det gick bra i guess. Längde oxener lite och hon hoppade bättre då så passade på att öva på vår sits. Hoppade osså i halsring och barbacka!
 
Vi åkte sedan vidare till trellehulla och pappa för att sova där och sedan idag fira vår lillasysters födelsedag. Hon hade kalas med sina kompisar över och så gick vi på bio sen osså innan vi åkte till stallet och hon fick rida Soppan som skötte sig exemplariskt.
 
Det var allt i stora drag hehe imorgon är vi lediga bc nationaldagen sköönt

nearly headless nick

¦ Gaby , Stallet , Vardag
Hur söt på en skala 1-10 var inte smulan idag?? 11
 
Okej så skolan varade typ 10 min sen stack jag till stallet. Såg prästkragar och då måste man ju göra en krans så det tillverkade jag. Fixade henne för ett pass i paddocken. Skrittade fram på korta slingan och sen jobbade jag i paddocken. Testade novat och det gick väll helt ok. Hon var lite svår att svänga på volt i galoppen men det ska hon alltid envisas med iaf men blev någpt mer tydligt med novat. Men bytade bara spöhand och duttade en gång så ställde hon om sig. 
 
Skrittade av och så längst med grusvägen innan jag pussade henne i stallet och spolade av henne superlänge bc de va vart och hon har päls. Ser så gulligt ut, ser ut som Soppan använder typ highliter runt ögonen och neråt ihih. Sen var det bara ut i hagen igen och hem för min del. Köpte present till vår lillasyster som fyller år på söndag på triangeln och gick hem sen.
 
Han knappt komma hem innan vi bestämde att sticka till västra hamnen och köka på pizzerian där och snacka med Erika. Sagt och gjort, god pizza och härligt sällskap. Satt lite vid de vattnet där ja asså mysigt ställe och solade i värmen!
 
Kom hem och gick och köpte glass med mamma och sen kollat på tv!

mary jane abuser

¦ Kreativt , Sharon , Vardag
Hiya 
 
Jätteonödig dag i skolan idag. Tror jag var där ca 10 minuter (om man räknar bort lunchen). Hade dock trevligt sällskap (hej Cassie och Daniella!!!!) så det var ett stort +. Vår favvo lärare ska sluta så vi var alla ganska förstörda över det, inte minst sagt Daniella haahahaha. Jaja, nu har jag nämt dem som de så gärna ville så nu kan jag fortsätta detta otroligt pointless inlägg som inte alls har nån röd tråd whatsoever.
 
Sitter hemma och svettas på riktigt, har inget annat att göra. Inte för att svettas är något man gör eller nevermind det är det visst (VERB bitches). Ska kolla film tror jag?? Alla mina vänner har mer sociala liv än jag och ska väl ut eller nåt :/ 
 
Dagens stora problem: kan inte bestämmma mig om jag vill köpa kimojis eller inte, de är coola, tumblr-ish och de kostar 20kr som jag kan lägga på mat :// 
 

i plan on getting white boy wasted

¦ Cute boys , Gif's , Sharon , Vardag
Hiya huns
 
Igår slutade vi tidigt i skolan och trotts att jag hade kvällsfodring så åkte jag i hettan ut till ponnyn redan klockan två. Fixade massa smått i stallet, chillade emellanåt för jag dog av värmen typ, sedan kom Cassandra vid 5 till stallet och så red vi ut en runda tillsammans. 
 
Soppan skötte sig okej ute, lite eeeekk med att gå först men sedan så gick det. Visade lite var man kan rida ut och så och sedan skrittade vi tillbaka. Red en lite stund ute på ridbanan där hon jobbade på fint. Blev inte så långt med tanke på hur varmt det var... Fodrade sedan hästarna och blev carpoolad hem. 
 
Idag var vi i skolan som vanligt. Hjälpte till att flytta de sista sakerna till de nya lokalerna och sedan så jobbade jag på en frustrerande uppgift för att höja mig till A. Är den ända i klassen som har gjort det så nu hoppas jag fan att jag får högsta betyg annars blir jag så fkn arg på läraren för det är literally bara ett HALVT FKN KUNSKAPSKRAV som saknas för ett A.
 
Stack hem vid typ tre, kollade Neighbors och sedan gjode jag lite annat. Försöker göra upp planer till morgondagen med kompisarna i gruppchatten men det går åt två håll, vissa vill på bio ch andra på konsert så alla är lite :/ eller lite :c på varandra nu och vi skickar bara massa dekaler och kommer ingen vart alls faktiskt. Vardag alltså.
 

alla färger

¦ Gaby , Vardag
Buns..
 
Vaknade men insåg att jag inte började förrens halv 11 så gick inte upp haha... Hade matte men så fort jag ser ett mattetal blir min hjärna typ helt soggy och alla formler bara blandar sig i röran... Lunchade på cafe 2000 och det var behövligt med den goda maten hihi. Sen hade vi naturkunskap men jag och Sharon var klara med vår rapport och lämnade in den så fick gå tidigare. Och eftersom jag osså är klar med allt på svenskan så slapp jag vara där med.
 
Stack hem och sov, vakande och kollade GoT. 
 
För övrigt sjukt taggad på hästar just nu vet inte helt varför haha. Försöker hitta skjuts till Sydslätten till deras PnJ men hittentills går det inte så bra...