för att det bara går repriser på TV

¦ Cute boys , Sharon , Vardag
 
Hiya huns
 
Har inte bloggat på nästan en vecka nu, så kännde att jag kan slänga in ett inlägg här. Vet inte vad som hände förra helgen, var nog hemma och i stallet hahah den helgen är för långt borta nu... 
Edit: Kom på att vi grillade med våra kompisar. Satt och spelade kort och hade mysigt!
 
I måndags hade vi typ bara en konferans ang. Sydafrika. Reser den 13 oktober så det är lite mindre än fyra månader kvar. Tiden kommer gå fort. Efter skolan åkte jag till stallet och red Soppan. Hon var lite jobbig i vänster varv men det blev bättre mot slutet efter lite öppnor och slutor. Red mycket på böjt spår och serpentiner både över meddellinjen och långsidan. 
 
På kvällen gick jag och Sara på bio och såg Bad Neighbors 2: Sorority rising, filmen var jättebra bc Zac och den var rolig och vi hade allmänt kul. Bjöd på snacks så Sara får bjuda när vi ser Finding Dory hahaha.
 
Tisdags hade vi skolavalustning men jag var hos läkaren så missade det. Gjorde inget annat den dagen. Chillar mest så fort jag får chansen i och med att jag jobbar hela lovet så måste passa på ugh.. På tal om jobb så har jag varit på jobb nu onsdag och torsdag (idag alltså). Är ledig imorgon så ska bara ta det lugnt och sedan på måndag börjar jag jobba på riktigt. Det borde gå bra, jobbet är inte så svårt men det är långa dagar så tyvärr kommer bloggen bli lite lidandes... Ebba passar Soppan hela sommaren so vi kommer bara vara där Onsdagar och över helger. Längtar tills jag får mina pengar för då känns allt lönt! 
 











Kom ihåg mig?