dressyr ridning

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Pennyade till stallet och om jag får säga det själv så går de ju riktig tbra nu!!
 
Iaf i stallet så tog jag in loppan och fixade henne. Lindade och körde eskadronoutfit och så ner till paddocken. Tog med gramanen för säkerhet skull för slutar alltid med att jag springer och hämtar den endå men den behövdes inte idag. Det gick bättre än förväntat om jag ska vara ärlig. Hon var lite tjabbig i munnen först men sen lossnade hon efter skänkelvikningarna. Körde på och galoppen kändes osså bra, bättre än traven så kände att det är traven jag skulle öva på idag. Hon fick en skrittpaus mellan och efter den gick det sämre?? Det var som att det var som från början igen även fast hon var uppmjukad... Men sen så gick det någorlunda så avslutade. När jag skrittade av så blev hon mystiskt rädd för kortsidan med hinder, fjant.
 
Fixade henne och så fick hon slicksten sen ut i hagen. Mockade lite innan jag pennyade till bussen igen! Hemma gick jag och S och köpte pizza haha firade 3:e veckan klara på jobbet typ!

drag me down

¦ Cute boys , Musik
VAKNADE AV ATT 1D SLÄPPT EN NY SINGEL SOM LÅTER HELT SJUKT BRA LIXOM DAHEN BÖRJADE BRA OMG DEN ÄR SÅ HIMLA GRYM HADE FANGIRL MOMENT PÅ SNAP MEN INGEN AV MINA KOMPISAR JOINADE MIG BLEV LITE LEDSEN MEN SEN LYSSNAD EMAN PÅ LÅTEN SÅ ASDFGH DÖDA MEJ ASSÅ ALLA KOMMER GILLA DEN TILL OCH MED MAMMA SPELADE DEN PÅ REPEAT OCH ÄLSKAR DEN ALLTSÅ DETTA ALBUMET KOMMER BLI EPISKT SKJUT MIG lixom wat asså är det änns okej att göra så bra låtar vet ej men alltså ja nu ska jag försöka tänka på hur jag ska överleva ett helt nytt album i samma stil kommer ej gå och vi behöver ej nämna harrys gullibulliga skratt på slutet eller början i låten nä kissar på mej så bra
 
LYSSNA INNAN JAG VET EJ MEN LYSSNA

what in da heck

¦ Cute boys , Tumblr , Vardag
Idag var det så stressigt på jobb?? alltså fattar ej?? 
 
1: Hade gasläcka på plan 1 så fyra pers fick köras till sjukus = blev underbemmannade och ficka skicka personal från vår våning till ettan = kaos.
 
2: Allmänt kaos med filer och larm.
 
ANNARS. inget nytt hahah. Har tumblrat och ska kolla lite yt. have it goo ya'll.
 
 

how do people cheat i cant even find one person to kiss me let alone two

¦ Djur , Stallet , Surprise , Vardag
Oi. Ett tag sedan jag bloggade visst..
 
I alla fall, jobbat det som har gått av veckan. ar i stallet idag men då soppan fick vacc så fodrade jag bara hästarna. Mockade även hagen och myste lite med pumpan och Isac. 
 
Annars så har jag bokat tid för tatuering (finally) och imorgon börjar jag min juice cleanse.. I mondags hittade jag en asrolig insta acc (moanhoran) haha lol garvade ihjäl mig på typ alla bilder, dock är det en 1D accaunt så directioners förstår nog bäst haha.
 
 

min kärlek för drakar

¦ Djur , Gif's
 
 
 

soppanloppan

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Efter jobbet stack jag till stallet vid 3.
 
Pennyade dit och det gick väll bra haha. Väl i stallet träffade jag A med Izac så vi red ut på stubben! Blev lite rejs och så haha, Soppan var typ en noslängd först men sen mot slutet så gick alltid Izac om haha och Soppan och försprång går inte ihop för hon ser inte poängen i att springa före den andre haha. Förskte få ner henne i vattnet sen men gick bara med ena hoven men det är alltid en början. Sen tog vi långa skrittrundan hem och hemma fyllde vi vatten, mockade och A hade kvällen sen åkte jag med henne hem!
 
Hemma nu och tänkte att jag slänger in ett litet blogginlägg!
Alla i stallet är avisar på Soppan för hon är inte så fet som deras hästar trotts att hon går på lika mycket gräs som de andra haha.

lila (ponny)outfit

¦ Outfits

urk

¦ Vardag
Varför kan de bara inte EN ENDASTE BUTIK PÅ NÄTET ELLER IRL HA DEN JACKA MAN VILL HA?? ÄR DET SÅ MYCKET BEGÄRT??? HAR KOLLAT TYP 100 SIDOR BOKSTAVLIGEN SAMT ALLA OLIKA MÄRKEN MEN DE ÄR UTSOLDA ÖVERALLT JAG FÅR SPEL.
 
Okej men det är sant!!! Förstår det inte asså, nått fel på sidorna eller så vill ingen att jag ska köpa dessa snygga jackor... Var och kollade på stan med mammi osså men icke... usch och blä vad gör man då lixom?? Kollade lite i scifi bokhandel med påvägen hem annars inget... 
 
Och kommit på vad jag ska tattuera nu, Sharon och mamma ska dit imorgon och kolla priser och ev boka tider!!
Okej så dessa är de jag tycker är finast men INGEN finns i någon butik på internet, alltså inte änns någon XXXL storlek med superful färg lixom alla är slutsålda...
 
Carhartt gillar jag nog mest, sen fjällräven och penfield och sist den abc.

sk8er girl

¦ Kreativt , Vardag
Okej så idag vaknade jag vid 6 av ljuset så stängde dörren och somnad om till nio typ. 
 
Gjorde inte så mycket, spelade sims till 5 typ sen frågade mamma om vi ville cykla någonstans så alla 3 cyklade till brofäste. På vägen dit åkte vi förbi ultra bowl så blev helt taggad på att skejta (hur i h stavas det???). Satt lite vid brofäste och fotade lite sen cyklade vi hem igen. Härligt väder!
 
Hemma så gick jag ut på gårdne och åkte lite penny. P sa ju att jag åkte med fel fot fram så har fått öva om hela min position fast när jag kom in i det så var det mycket lättare så haha. Sen övade jag lite på att osså böja mej ner och de gick osså ganska bra men hade hängselbyxorna och de är så grova så hade lite svårt.
Pennyn + lillan 2013.
 

yo what’s up with those days when u have to pee like 35 times

¦ Kreativt , Natur , Outfits , Vardag
Lördag. 
 
Hemma och chillat, spelat sims, skrivigt, tumblerat och ja, lite sånt. Igår beställde jag ett par Adidas byxor och på måndag ska vi beställa lite mer plus gå till tatueraren! Spännande haha. 
 
Har precis kommit hem från att ha tagit en cykeltur ner till bron. På vägen dit stannde vi en liten stund för att kolla sista heatet av Malmö Ultra Bowl 2k15 och sedan cyklade vi vidare. Var där liten stund och sedan stack vi hem igen! 
 

Hööks hösten 2015

¦ Shopping
Detta blev jag helt kär i!! Ponny ni vet haha... Täcket SKA jag bara ha för mulle lixom och sen vill jag ha det lila mulle-schabraket med hihihi.

that's cause you're at war with love

¦ Andra Hästar , Redigering
Ester & Jessie 2014

and we always end up here

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Jaha, andra jobbveckan avklarad och halva perioden är över! Bakade en sockerkaka till mina gamilngar idag annars bara det vanliga.
 
Till stallet följde Della med, hon red Soppan och jag Zwier. Denna gången med sade för ville inte trilla av igen... Red på kullarna och båda var mentalt rubbade. De skulle sticka och bara latjja runt utan att bry sig om oss, kunde inte stå still med Z utan att han brallade ur... Aja, red inte så länge och sen så släppte vi ut dom i hagen igen. Z håller Soppan sällskap i hennes hage nu när Izac är borta på fjord-SM. Har öppnat lite av sommarhagen osså trotts detta ville de inte äta hela tidne haha lite olikt Soppan. Mockade hagen och sen han vi mysa med minisarna ganska länge och de typ var övergulliga som vanligt haha, måste fota dom nästa gång vi tar med kameran till stallet!

i want a cute boyfriend and $500,000

¦ Cute boys , Photoshop , Vardag
Mixtrade ihop en bild snabbt, inga ord kan beskriva hur mycket de betyder för mej.
 

July 23, 2015

¦ Cute boys , Tumblr , Vardag
#5yearsOfOneDirection 
 
Grattis mina älsklingar. 
 
Annars var det jobb som vanligt. Åkte inte till stallet så Soppan fick vila idag, någon av os åker antagligen dit imorgon eller så får hon lite semester.. Ska in till studion någon gång, kanske imorgon och kolla priser och evntuellt då boka tid för gaddning!
 
Ska läsa lite nu och antagligen kolla youtube, see ya gurls
 
 

latjolajban

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Så, i stallet började vi fylla lite vatten till Sarahs hästar innan vi tog in ponnysarna. Barbacka på båda blev det!
 
Ja, alltså han tog verkligen för sig idag. Han hoppade hit och dit, stack så fort vi var 2m bakom Soppan och sprang in i baken på henne osv, ja mer eller mindre hög på dagen! Kanske 3 galoppen som jag själv fick bestämma (annars typ 100:de) så galopperar vi superfint, fort men fint ja vet inte vad som fick han att explodera men tjoff så l¨g jag på marken och hade en glad lilleman betandes brevid mej! Han hoppade fram i galoppen, drog ner huvet och stannade så ja, inte lätt att sitta kvar då.. Trillade på sidan så har ganska ont nu men inget mer än det så får väll vara nöjd. På vägen hem så red vi förbi massa unghästar och lillen är så hingstig så han skulle jag visa upp sig men då började hästarna i hagen osså det så våra hästar stack iväg och jag bara jaha hagen tar slut nån gång... Ella hade lite mer problem med Soppan då hon 1) red i grimma och grimskaft.. och 2) Soppan blev "rädd" så hon drog på en bit till men även hon fick stopp på henne. 
 
Myste med minisarna sen haha Ella var helt störtkär i dom som ioförsig är helt förståeligt... Soppan och Zwier går ju dessutom i samma hage nu fram till söndag!
Dagen i ära blir det en bild på när jag trillar av min kära lilla ponny!

I suffer from that syndrome where your neutral expression makes it look like you’re a angry serial killer

¦ Tumblr , Vardag
Hejsan svejsan alla glada!
 
Jobbar på som vanligt sen i måndags igen.. Igår var jag i stallet och longerade Soppan lite. Det gick helt okej, inte så mycket mer att säga. Har mailat en tatuerare så får gå dit med mamma och boka tid och kolla priser och så. Annar planerar jag mest vad jag ska köpa och göra för mina pengar..

on today’s episode of “what’s wrong in my life” my blanket does not cover my feet

¦ Surprise , Vardag
En viss loppa som sitter i sitt torp i skogen och uppdaterar hur flitigt hennes pappa jobbar på snap ville minnsan ha ett blogginlägg så får väll kladda ihop ett snabbt!
 
Kom nyss hem från jobbet, idag hände nästintill inget, lite strul med matleveransen osv men alla gamlingar var lugna och glada. Satt mellan två och matade en med vars en hand och sen vid två tog vi ut mitt squad i solen. De vill minsann inte ut först men sen när de ska in så ska de visst vara ute längre... Annars bara mindre öden, massa "borttappade" saker.
 
Ska till stallet vid 4 ocg Ella hänkar med så drar vi ut på en liten tur tillsammans! Ja, skönt väder så klagar inte direkt. 
Februari-Soppan... Hon tappar så mycket på vintern för kan inte träna ordentligt...
 
Och ja, har fått Claras westernsadel så man får buga och tacka så mycket! Och så har vår ena stövel gett upp med drakedjan så den ska lagas eller så kollar vi nya stövlar när lönen ploppar in....

normal people scare me

¦ Gaby , Serier , Tumblr , Videor
Så snart kollet klart American Horror Story och skulle väll ljuga om jag inte sa att jag totalt älskar den!
 
Såklart slår sägong 1 alla andra säsonger med hästlängder, älskar allas karaktärer + de är sjukt läskigt haha typ kände mig förföljd mitt på dagen när jag gick in på gården haha... Säsong två var bra men för mycket hände haha asså jag var helt förvirrad?? Säsong 3 var en näst bästa, älskar Emma så bara topp på att hon kom med ju och de va en sjukt spännande storyline tyckte jag. Nu är jag på frekashow som inte är så läskig so  jag hade förväntat mig haha... Taissa är inte med så de är ju stor minus och Evans roll är sådär... Nja två eps kvar på säsongen!
 
Sen så går mina tankar; en del av sommarjobbspengarna ska gå till tatts och är (såklart) megakluven på vad jag sa rista in.. Blir förmodligen flera små, så långt mina pengar räcker haha nä men är berädd att lägga en gnutta åengar på det.. Tankar om att tattuera in nått ahs (typ rubriken i deras font) eller Tate osv ja får låta mina tankar fläda och se vad det blir!
 
Säsong 5 (hotel) börjar i oktober så den ser jag fram emot! 

highkey know its probably fake lowkey scared as hell

¦ Andra Hästar , Stallet , Surprise , Vardag
Söndag och med till stallet hade vi en kompis! 
 
Sharon red Soppan lite fort i paddocken och sen upp med Sara! Hon har inte ridit på aslänge haha och aldrig tagit lektioner eller så så vi fick oss alla ett gott skratt. Men vi hjälpte henne och sen kunde hon rida lätt, galoppera och så skuttade hon lite osså! Sen så red jag lite och hoppade några skutt barbacka lite bara. Red lilleman osså lite i paddocke med westernsadeln!
 
Imorgon påbörjas en ny vecka med jobb så får se hut mycket det blir bloggat men ska försöka!
Och ja, red utan hjälm.

i’m actually pretty cool just give me like 5 tries to get it right

¦ Surprise
Vinter edition.

ny vid!

¦ Gaby , Surprise , Videor
Glömt att länka den men här är en ny liten video till er!

omg i need to blogga

¦ Djur , Vardag
Heeellloooo ladies!!! 
 
Första veckan på jobb avklarad! Första dagen var shitty men de andra har varit bra! Har lärt känna alla nu och vi har väldigt roligt på mitt plan! I onsdags var jag i stallet, hoppade några skutt på 1m och så fodrade jag alla hästarna! 
 
Igår var Unge här. Hade roligt som vaniligt [det har man alltid med henne såå...] men jag, vi chillade och snackade mest. 
 
Imorgon ska Unge antagligen med till stallet men vi får väl se hur det blir med det! Nu måste jag städa mitt rum för jag kan knappt rör mig här inne! 
 

men oj oj oj

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Ja, säger förlåt för att jag bloggat riktigt extremt dåligt...
 
Första jobbveckan är avklarad och jag trivs super. Jobbar från 8-14.30 + stallet på det blir ju en del att göra så bloggen får lida. Sen är jag extremt lat av mig för bloggar jag inte en dag tänker jag "äsch bloggade inte igår kan lika bra skita i det idag..." och så håller jag på så tills jag samlat på mej en vecka typ. Men egentligen vill jag blogga men vill inte skriva typ bara en mening för de är ju inte lönt men mitt liv är inte så intressant alls så blir lixom inte av... Får ta tag i mig själv, skriva utvecklade inlägg om ridpassen typ...
 
Igår så longerade jag iaf Soppan. På med hela köret och lånade E2's snodd. Skrittade korta rundan först uppsuttet som framskrittning och sen vidare till paddocken. Spände in henne och gick ju bra i skritten, lång och låg form. Men när jag bad henne att trava sa det stopp. Hon började kasta sig utåt så spände upp snodden en bra bit för att se om den va "för inspänd". Icke sa nicke, hon skulle inte trava på en volt och började hålla på som vanligt. Spände ut henne allt som det gick men inte heller det va bra nog. Då hade hon ju bara fått en fix ide så jagade på henne i en minivolt men även där började hon kasta sig utåt. Redan nu hade kah kämpat med henne i 10 min och jag hade nog av hennes betende så nöjde mig i det varvet när hon skrittade på en volt utan utfall. Bytade var och som om inget hänt skrittade hon flera varv på volten.
Jaha, testade att trava och visst gick det. Spände in henne lite efter något varv och väntade mig att hon skulle säga emot men nej, hon travade fint på. Spände in henne ytterligare och även det funkade fint. Lite galopp fick vi oss men där kom utfallen (det är i galoppen det brukar börja..) så bara ut med henne i trav igen för att inte tjabba med henne. Skrittade av och sen fixade jag henne. Var ju dessutom första gången att longeras med snodd, innan har de ju varit pessoaselen som funkat bra. Ska köpa nån annan typ av inspänning som regleras enligt henne för är så jobbigt att ta in dom hela tiden...
 
Såg att hon dragit på sig något småsår på bakbenet på insidan men de hade redan fått en skorpa över så tvättade bara lite och satte på idomin. Inget halt osv + att hon verkar ha haft det där någon dag så gör inget större av det. På med flughuvan, spola av och ut i hagen!
Denna hjälptygeln tänker jag mig (chambon)!

stop unfollowing me I’m pregnant with your child

¦ Vardag
 Waddup twerps.
 
Tänkte informera alla om att både jag och Gabbi tjänar lite cash nu under dagarna fram till den 7 augusti så om vi inte redan varit inaktiva med bloggen nog så lägger vi på lite inaktivitet på det hela. Jobbar mellan 8 och 3 så när jag kommer hem åker jag antingen till stallet och kommer hem sent eller så prioriterar jag annat än bloggen.. 
 
Ska dock försöka så gott jag kan att uppdatera här! Igår tillexempel var pappa här en stund. Sedan när dem hade gått så har det under dagen blossat upp en hel del på twitter igen, Zayn dampade på Naughtyboy och en bild spreds där managment (eller dem som har hand om PR) la in en bild på bandet+zayn så det gjorde alla ännu mer förvirrade, sedan som pricken över i:et så var det en massa om att dem har (hade?) ett fem albums-kontrakt ocd att Zayn skulle tillbaka och sånt bara att han tog en paus och asså omg kaos IGEN på inte ens en månad sedan det förra??? 
 

mini fakta om stall runnetorp

¦ Stallet
* Våra hagar ser ut som teletubbieland. Dock hemskt att mocka i och hämta hästarna när de står lääängst bort i hagen och inte vill komma när man ropar...
 
* Stallkatten BC är bland de bästa djuren i världen. Han är söt, mega gosig, tjock och övergullig. Han flyttar sej dock aldrig och han är ofta i vägen för allt och alla. Ibland vill han gosa så mycket så han sätter i klorna i dig och nån annan i stallet får hjälpa dej att ta loss han.
 
* Stallet har bara 6 boxar. Egentlgen lagom i mitt tycke men hagarna hade ju räkt till fler. Men bara bra att vi är få!
 
* Soppan är det ända stoet i stallet, minst av dom och gulligast.
 
* Det finns kättingar över hela stallet. Vet inte varför haha men ifall det behövs kan man binda upp fler än 6 hästar i stallet.
 
* Det är alltid en bastu i logen. Så himla varmt där inne vissa dagar så man kokar.
 
* Alla har flera tusen grejer utanför boxen. Typ 10 täcken, flera hundra krokar med allt möjligt osv. Jag och Sharon har nog minst saker till vår polle...
Svårt att se teletubbielandet men ska nog göra en stall-tour snart så kan visa det då!

i don’t think anyone realises how much effort i put into trying not punching everyone at school

¦ Andra Hästar , Redigering

anyone have good ways to type an essay fast

¦ Andra Hästar , Redigering

FHS shopping 11 juli

¦ Shopping
*Flughuva
*PS pannband
*Kingsland keps

live my day as if there was no past

¦ Surprise
Foto; Clara Nilsson
 

I would be a morning person, if morning happened around 1pm

¦ Cute boys , Sharon , Stallet , Videor
Vaknade tidigt, runt typ åtta så satt vid datron hela morgonen. Killarna hade ju sin första konsert i staterna igår och Harry trillade riktigt kungligt hahah. Han bad alla som filmat ta bort videorna lol, inte för att det hände utan nu är den största trenden på twitter inget annat än #OhNoHarry
 
Vid tolv åkte jag till stallet. Tog först av två hästarderas täcken sedan plockade jag fram alla grejjer jag behövde inför ridpasset. Tog in Soppan och gjorde i ordning henne lite snabb. Eftersom det byts underlag i paddocken så red jag iväg till fältet istället för att trimma lite. Soppan var OTROLIGT dum på vägen dit, rädd för allt och tvärvägrade att gå. Hon bockade och gjorde riktiga känguruhopp plus reste sig ett per gånger. Tillslut fick jag hoppa av och GÅ förbi vilket också var väldigt läskigt men tillslut kom vi fram till gräset i alla fall. Där var hon uppe i 190 hela tiden, kunde verkligen inget annat än att spring, hoppa, bocka och stegra. Blev så arg så jag nästan började gråta hahah. Efter en hel del daltande så gick hon hur fint som helst så jag lämnade med lite blandade känslor..
 
Kom hem vid tre och har läst FF sedan dess, kollat lite vines och trenden på twitter för hahaha lord send help.
 
byeeeee
 
 

fave photoshot 2k15 color edition

¦ Surprise
Foto; Clara Nilsson

fave photoshot 2k15 B/W edition

¦ Surprise
Foto; Clara Nilsson

Hiss - Freejump Lite stigbyglar

¦ Gaby , Shopping , Åsikter
Åh verkligen hur nöjd som helst över de köpet på FHS i år!
 
De ger grymt bra stöd alltså blev nästan lite förvånad när jag red med dom häromdagen! Man får stilla skänkel och foten har inte en chans att glida ur stigygeln! Dessutom är de snygga så är suåernöjd med dom! Köpte dom för 1499kr som var mässpriset i alla butiker där förutom vissa som sålde dom för fullpris. Väldigt lättskötta osså, tar alltid av dom från stiglädret och torkar av dom och sen sätter vi på dom nästan dag när vi ska rida så sadeln inte skrapas i onödan och de är ju lätta att ta och och sätta på.
Ska dessutom behålla dom brun/svar (tanken var att först spraymåla dom svart/svart) men Sharon ville ha det såhär för de ser mer ut som freejump stigbyglar då och det stör inte såååå mycket haha.

tumblr makes me want to watch a lot of movies and read a lot of books but i dont have time because of tumblr

¦ Surprise
 

i literally have no idea what im gonna do if i dont end up rich

¦ Stallet , Tumblr , Vardag
Torsdag. Trodde det var fredag men nopeee. Har inte så bra koll på dagarna när det är sommarlov. I vilket fall som så ber jag om ursäkt för hur dåligt vi båda har bloggat. Jag har bloggat skitdåligt för att jag inte trivts med designen (blir alltid så för mig..) så det slutade med en ny design. Jag blev nöjd, den är simpel och somrig.
 
Annars har jag mest läst fanfiction, plus skrivit lite själv. I förrigår var jag i stallet med Clara. Hon fotade när jag red men hon har inte skickat bilerna än haha. Red i hennes westernsadel så blev inte riktigt ett "seriöst" pass eftersom varken jag eller Soppan kan något innom den grenen men hon sökte sig ner ett par gånger i slutet på långa tyglar! 
 
Idag åte vi till stallet båda två även fast det regnade för jag behövde verkligen en bild till headern, men vi hade tur så det värsta gick över när jag satt på hästen annars så har det vräkt ner hela dagen..
 
Min första så kallade "tumblr-edit", den blev fiiin tycker jag

why do parents bust in your room like they trynna catch you cheatin on them with another pair of parents

¦ Surprise

bipolar af

¦ Surprise
 

Yeah I think.u cute.. so what?? wanna kiss about it??

¦ Surprise

my skills include tipping over the toothpaste when i brush my teeth

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Bestämde oss lite spontant att fara till stallet vid nio och träna mounted games. 
 
Sagt och gjort, fixade henne och vår gymkhana outfit är nästan komplett! Hon blev iaf jättesöt. Tränad epå att flytta kåpor på hinderstöd (dock väldigt svårt i med att egentligen är det koppar på pinnar) där vi övade mest i trav i början att flytta dom och sen i galopp. Var lätt att ta dom men mindre lätt att sätta dom... 
 
Sen körde vi lite ta den blåa rycktlådan och tja jag var lite feg haha och tog inte i helt men sen gick det bättre. Sen övade vi osså "uppsittningar" i galopp och hon börjar galoppera själv nu utan att någon annan hjälper till så de är framsteg! Trillade av gång på baken haha asså typ kom nästan upp men sen gjord ejag inte det så snubblade jag på hennes framben så föl jag bakåt haha men sen kom jag osså upp en gång haha, iaf lite bilder!
Som ni ser är våra färger marinblå/rosa och ska köpa ridstrumpor som är neutrala och marinblå boots! Fler bilder från idag kommer!

looking for a boy taller than 5’8 who will take me to parties and punch other boys for me

¦ Surprise

Good news! I just remembered the word I forgot mid sentence nine hours ago

¦ Surprise

Kissing your ass ain't what my lipsitcks for

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Så, Sharon har ju dragit dagen för er så pallar ej. Soppan och jag var inte helt överrens idag men det kan inta alltid gå bra! Nått bugg med blogg för kan ej ändra texten till kursiv eller fet....

do u ever form emotional attachments to tabs u have had open for a long time

¦ Surprise

Falsterbo horse show shopping 2015

¦ Shopping
*Pälsglans
*Longergjord
*Lösvikstgodis
*HorseLyx
*Free Jump Lite
*Benskydd
*Piké
*Ridstrumpor
*Smakprover från St. Hippolyte
 
 

it was the 4th of July

¦ Surprise , Vardag
Idag gick vi upp tidigt och begav oss först för att köpa vetebullar och Gifflar innan vi stack till FHS!
 
Väl framme så gick vi först runt lite på mässan och sedan kollade vi ett kval, Zetterman trillade av stackaren.. Annars var det inte såå värst intressant, utan var ju mest där för mässan sm sagt! Där gick vi sedan runt i typ 10 år, köpte på oss en massa (kommer ett separat inlägg med bilder) och vi båda är jättenöjda med allt som vi köpt (ensålänge, ska ju dit flera dagar haha). 
 
Vid tre kom vi hem, och strax därpå åkte vi till stallet för att prova allt och ha lite markarbete! 
 
Jag tyckte Soppan skötte sig bra, lite pigg och stark men annars duktig med tanke på värmen! Mockade två gånger i hagen ch fyllde vatten till alla hästar och fodrade innan vi stack hem!
 
Smakprov från idag!
 

y'all gonna hate me when i get my shit together

¦ Natur , Vardag
Halloj! Nu är sommaren verkligen här och det är till och med så varmt att man inte KAN gå ut utan att dö! Sick...
 
Igår var vi i Skanör typ från klockan ett. Åt sedan på Da Aldo, en jättemysig och god italiensk restaurang! Eller ja, maten var god, inte restaurangen kanske ;) I alla fall, vi var fem tjejer och två boys, killarna var fega som fan och badade inte alls medans vi tjejer var i två vändor! hade väldigt kul i helhet trots värmen och vinden! 
 
Idag har jag städat mitt rum, och SORTERST en jävla massa. Vid ett (i typ 182 graders värme) åkte jag till stallet då Soppan hade hovslagare vid 14. Allt gick bra och så, hon var snäll som vanligt! Tvättade vatten karet i hagen och fyllde på fullt, rent vatten till ponnyerna och sedan kletade jag på en massa solkräm på snäckan då HON HAR TAPPAT BORT SIN FKN skyddande flughuva.. 
 
Strax kommer Ester hit så ska vi äta ute och sedan käka tårta och så, efter det hittar vi nog på något här inne för man kan inte vara ute :( ester sover här och sen drar vi till FHS tillsammans imorgon!
 

strand + ikea

¦ Gif's , Vardag
Idag vaknade jag freaking as-tidigt och kunde inte somna om så jag blev lite ledsen haha. Iaf, latade mig hemma, gjorde inget speciellt och sedan stack jag lite spontant med två kompisar till stranden. Han inte stanna så länge men blev typ en timme, solade mest men jag och O stack ner i vattnet där vi mest stänkte på varandra, så tillslut efter att han typ dränkt mig i vatten var det lika bra att doppa sig.. 
 
Vid halv fyra var jag på UM och typ en halvtimme senare var jag hemma igen. Åt lite snabt sen stack jag, Gabbi och Sara till Ikea. Hade väldigt roligt där, gick in i alla "hus" och så, kollade in oss själva i alla speglar och gick lost i ta-själv-lagret. Åt såklart köttbullar för att vara äkta svenskar och fick komplimanger från killen i kassan för jag och han hade likadana bågar! Lyckad dag.
 
Imorgon är planen att vi ska till skanör med ett gäng. Soppan ska dock vaccas först!
 
På tal om inget: Jag måste kolla ikapp typ alla serier?? Är helt fkn efter i allt men jag orkaaar inte.. Eller jag vill ju se klart och komma i fas men jag har typ tappat det HEL.. det gör mig lite ledsen faktiskt haha
Fun fact: Mamma är världens största Larry-shipper.
 

24h senare

¦ Gif's , Serier , Vardag
Okej så har inte bloggat igen haha..
 
Aja igår så var jag på vårdcentralen pga att jag sover för mycket haha och allergi. Tog blodprover och fick två mediciner utskrivna... Aja sen resten av dagen så läste jag mest fanfiction.. 
 
Idag så fick jag gå till vårdcentralen igen och ta mer blodprov då de var på gränsen på nån sköldkörtel (???) så var där igen.. Sen så ringde jag även vet och han kommer imorgon och vaccinerar Sup mot de vanloga + botulism och kollar hennes tänder i samma veva. På fredag har hon även hovis. Idag ska en kompis med till stallet och vi åker vid 12! Annars har jag hunnit kolla TW nu på morgonen och kan inte sluta tänka på hur overkligt det är att exkat alla killar i den serien är snygga???
Fuck me lil-dyl, asså fatta JAG ÄR ÄLDRE ÄN HAN????