Keep your chin up and leave it all behind

¦ Kreativt , Pretty girls , Sharon
Foto & Retuch: Sharon Hajny
 

we’re 6 months into 2018 and it’s still january

¦ Sharon , Surprise
 

She said I love you till I don't

¦ Kreativt , Pretty girls , Sharon
Model: Erika Ovcar
Foto & Retuch: Sharon Hajny
 

I'm here in search of your glory, there's been a million before me

¦ Kreativt , Pretty girls , Sharon
Model: Erika Ovcar
Foto & Retuch: Sharon Hajny
 

I can make your hands clap

¦ Cute boys , Vardag , Videor
I brist på annat vill jag dela med mig av detta gulliga klippet på Tom. Hur söt? 
 
Hiya huns!
 
Haft lite ont om tid därav dålig bloggning.. 

Idag var jag i alla fall först i stallet och släppte ut alla hästar. Mockade och fixade även till alla idag för jag var jättepigg haha! Goda gärningar skadar ingen. Soppan fick vila idag då hon motionerats hela veckan. 
 
Veckan som kommer nu består av mycket skola och en del plugg till två tentor. Ska väl hinna till Soppan någon dag och så ska jag fota en kompis på fredag också. Som ni säkert märkt så har det redan kommit upp en bild på Erika, henne fotade jag idag. Hon ställde upp för min abstinens var i skyarna! Blev bra och jag är jätenöjd med bilderna. Särskilt den jag redan laggt upp. Fler kommer under kommande dagar.
 
Häromdagen var vi på bio och så sista Maze Runner filmen. Skitbra och väldigt intensiv. Hände något på skärmen hela tiden så man hade ingen tid att göra annat!
 

Take all your possibilities and take away the limits

¦ Kreativt , Pretty girls , Sharon
Model: Erika Ovcar
Foto & Retuch: Sharon Hajny

Nytt på mitt rum!

¦ Kreativt , Sharon , Vardag
Före/Efter. Är nöjd!
 
Och så två extra bilder. En på hur gallret ovanför skrivbordet ser ut och en på min hästsko-drömfångare som jag tillverkat!
 

I love sleeping. You don’t spend any money and you don’t miss anyone.

¦ Gif's , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Vart i skolan från typ 12 idag. Hade obligatorisk lektion inför vår VFU. Börjar bli väldigt taggad på det men samdidigt är jag jättenervös! Har förövrigt också klarat en av mina två kurser och den andra hopppas jag ha klar i början av mars så känner mig rätt så lugnt nu faktiskt.
 
Kom hem runt två och fick ett ryck så bytte om till träningskläder och joggade en spontanare på 4.5km. Med tanke på att jag inte sprungit sedan i slutet av Juni var det rätt skönt och imponerande att jag orkade hålla ut så länge haha!
 
Hemma gjorde jag klart min drömfångare så ska ta bilder imorgon så ska ni få se för och efter på mitt rum! Nu ska jag kolla Saving Private Ryan, hörs!
 

Före/Efter Redigering

¦ Photoshop , Redigering , Sharon
Fotad med vår gamla Nikon D3200, därav oskärpa... Tur vi har en ny kompis nu!
 

The sign says don't tap the glass but I read it in reverse, ssalg eht pat t'nod syas ngis ehT

¦ Pretty girls , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Var på föreläsning i morse, stack sedan till stadsbiblioteket för att låna lite böcker. Har fått upp mitt intresse för nordisk mytologi efter att ha kollat Thor:Ragnarok igen häromdagen. Så jag lånade lite böcker och tänkte att jag skulle läsa något som inte är kurslitteratur!
 
Annars har inte så mycket annat hänt idag. Jag har spelat SSO och redigerat lite i photoshop. Och så har jag badat och pluggat. Lagade även LCHF pizza till alla idag som kvällsmat och det tyckte folket var gott! 
 
BTW minns att jag sa för några dagar sedan att jag hade tänkt kolla Hunger Games? Kollade ju SÅKLART alla andra filmer förutom de jag nämnt i det inlägget. Blev Snow White and the Huntsanam som jag av någon anledning inte sett tidigare och jag vart ju typ helt förälskad i scenerna där i älv-skogen!
 
Imorgon då?
Skola 9-15 och sedan plugg och något annat roligt förhoppningsvis!
 

We’re stranded on a planet that is designed to stress me out

¦ Sharon , Stallet , Vardag
Soppan idag! 
 
Hiya huns!
 
Var i skolan idag på en föreläsning på morgonen. Den skulle ha slutat tolv egentligen men föreläsare var snabb med att gå genom powerpointen så slutade strax efter 11. Tänkte då att jag skulle hinna med tåget 20 över till stallet men of fucking course var det inställt utan någon som helst förklaring. Så jag väntade på stationen tills nästa gick och kom till stallet i alla fall en halvtimme tidigare än planerat. 
 
Det var kallt af då kylan tagit sig ner till oss här i södra sverige också. Var ju då inte riktigt förberedd för sådan kyla så mina stackars tår hade jag knappt någon känsel i när jag stack från stallet typ två timmar efter att jag kommit dit. Tog in Soppan först då hon stod nära grinden och longerade henne i dryga 30-40 min. Hon skötte sig jättefint och hade tydligen en hel del energi då hon började galoppera så fort jag släppte ut henne på linan och så ville hon inte sakta ner. Sedan när hon hade fått sitt shit together kunde jag trava henne lite och skritta. Hade chambonen på och hon säkte sig så långt och lågt i alla gångarter! 
 
Kom hem runt tre och gick och handlade. Bakade lite bröd till mig själv bc LCHF. Har nog nämnt att jag från och med i år inte ska äta kolhydrater och min kropp bara - hah you thought!!!!. Fick massa utslag på kroppen och först fattade vi inte alls vad det var. Slutade tvätta mig med olika tvålar men blev ju inte ett dugg bättre. Läste på lite och det heter Ketos-utslag. Ovanligt men händer då kroppen går in i ketos (vilket är bra för då bränner min kropp fett som energi = viktförlust, vilket INTE är varför jag "dieterar" men ni fattar) det sura däremot är att man endast kan göra sig av med dessa kliande blåsor genom att gå ur ketos och det är ju inte precis vad jag vill. Äter typ en frukt om dagen för att lindra det lite men har fortfarande dem kvar. Lite roligt ändå. Kan ju bokstavligen säga att jag får utslag av att inte äta socker! Hahah!
 
Bortom ketosutslag - handlade och bakade bröd. Åt. Sedan satte jag mig en stund vid min stationära och kollade tumblr. Fick upp massa HD-gifst från Thor: Ragnarok så tänkte - den måste finnas uppe på någon stream-sajt it HD och hittade den!! Så har kollat den igen. Lätt en av mina favorit filmer från Marvel!
 
Inser nu att det blev att aslångt inlägg (mot vad vi är vana vid) men I guess när jag har lust att blogg händer det tillräkligt i mitt liv för att skriva såhär pampigt!

Häst-inspo från Instagram - Hunter/Jumper edition

¦ Andra Hästar , Sharon

Polaroidbilds-uppsättnigs-dag

¦ Sharon , Surprise , Vardag
Redigerade denna imorse när jag tog paus från mina polaroider!
 
Hiya huns! 
 
Vaknade vid åtta imorse idag. Kollade lite på insta och fb och sedan gick jag upp och satte på min stationära dator. Satte på lite musik och började sätta upp mina polaroidbilder på väggen ovanför min säng. Det ska komma upp en drömfångare där också men den är inte helt klar ännu så väntar med att fota före efter bilder. Blir förhoppningsvis klar med den i veckan, men då jag har tenta måste jag också prioritera den, suck...
 
Igårkväll kollade jag SPN, lite besviken faktiskt. Tyckte episoden var tråkig men kan också bero på det faktum att jag var trött. Har även hunnit med att spela SSO idag och lite ågr. Måste levla min häst haha, annars spelar jag typ bara när det kommer uppdateringar. 
 
Har tänkt kolla någon film nu, Hunger Games är det som kommer upp i huvudet men funderar på att se Twilight också, för det var år sedan sist. Eller The Great Wall - den har jag ju trots allt inte sett än!
 

Och den som inte Sharon tar han inte heller Gaby får

¦ Cute boys , Sharon , Stallet , Vardag
I brist på bilder från ni en på young Leo, han kan man ju inte få för mycket av hahha 
 
Hiya huns! 
 
Snart två veckor sedan jag bloggade... SÅ mycket händer hela tiden, både i skolan och utanför och även om jag typ varje dag tänker "ikväll ska jag blogga" så blir det inte av. Slänger mig i sängen och kommer aldrig till det. Har inte heller några som helst nya bilder och jag gillar inte att lägga upp arkivbilder vilket också gör att jag inte bloggar haha.. Lame ursäkt men it's the truth
 
Har iaf varit i stallet några gånger sen jag bloggde och det har gått bra med Soppan. Medryttaren har hjälpt oss en del vilket också är skönt och de fungerar bra tillsammans som också är toppen. 
 
Skolan är i full rulle och då jag börjat ny kurs har jag skola 8-5 nästan varje dag som är en stor anledning till min frånvaro här..  Annars hållet jag på och göra om på mitt rum för tillfället så när jag är klar ska jag lägga upp före/efter bilder så ni får se något nytt.
 
Var även hos en kompis igår som flyttar till NZ för att plugga i några år. Trevligt men sorgligt var det såklart... Åt god mat och pratade och skrattade och drack ;)
 
Imorgon ska vi eventuellt ut till stallet båda men får se vad vi bestämmer oss för! På fredag är det bio och vi ska se The Death Cure! 

I'll find heaven down this road

¦ Kreativt , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Har hänt både bra och jobbiga saker denna veckan... I måndags fick vi reda på en sak som hänt vår moster som man aldrig vill behöva gå igenom och dagen efter fyllde vi 20 år. Jag önskar alla tog vara på livet för man har bara ett. Det ska jag göra från och med nu i alla fall.
 
Annars så var våra närmsta kompisar hos oss när vi fyllde år och så åt vi tårta tillsammans och pratade. Tog bilderna ovan på Erika också, och nu har vi tänkt göra en photoshoot någon kväll eller så med ljusslingorna! Är så inspirerad så det kliar i fingrarna!
 
Idag vaknade jag tidigt och pluggade till halv elva ungefär då jag mötte upp Felicia på Emporia. Fick presentkort till Overhyped av Clara och Ester (♥) så köpte upp det hehe. Köpte en POP! (ofc), och det blev Winter Soldier och så köpte jag en nyckelring och ett glasunderlägg med Cap!

Spontanare till Stenshuvuds Nationalpark

¦ Djur , Natur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Idag har vi varit på roadtrip! Från början var tanken att vi skulle till Landäng enbart för att kolla och eventuellt handla, så där var vi (Clara, Gaby, Ester och jag då och så hade vi med oss Penny) ett tag och men sen när vi skulle hem tog vi en major de-tour till Stenshuvuds Nationalpark som ligger rakt över Skåne från vår hemstad men skitsamma, dit drog vi. Tyvärr så hade jag inte med mig kameran eftersom det var så spontant men tog några bilder med min iPhone 8 och kameran har ju porträtt-mode så det funkade ju fint ändå! Vi har redan bestämmt att vi ska dit i sommar igen! 
 
Annars så planeras det en tripp till Göteborg i slutet av februari då det är Eurohorse mässa! Så får spara pengar ;) Hästlusten är på topp just nu så när jag har tid ska jag göra ett inlägg om vad jag vill köpa mig asap. Klickade hem en kavaj igår (oops??) men är så glad för den och kommer använda den till vardags också!
 

All we ever wanted was to feel alive

¦ Djur , Natur , Sharon
 

På andra breddgrader...

¦ Djur , Natur , Sharon
 
I höst blir det två (!?) år sedan vi var i Sydafrika! Minns det som igår, vi hade ju så jäkla roligt så det lär inte vara en resa man glömmer så lätt. Hade mer än gärna åkt tillbaka. Det var en sån fantastisk upplevelse. Får ni chansen att åka på någon form av safari så tveka inte! 
 
Fick lust att redigera i Photoshop och tänkte att dessa bilderna passade bra. Gillar färgerna och tonerna och när det är lite mer matt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nytt år nytt jag?

¦ Cute boys , Gif's , Sharon , Vardag
Ughhhh så vacker
 
Hiya huns!
 
Börjar komma tillbaka till vanliga rutiner och det känns SÅ skönt! Är så motiverad till detta året (just nu i alla fall) och ska ta vara på det. 
 
Är ju off carbs sen 1 Januari och känner mig motiverad till att fortsätta äta hälsosamt och träna! Denna veckan har jag dock ganska mycket i skolan så hinner inte fixa vissa saker som jag önskat jag kunde ta tag i redan denna veckan, men det får bli nästa. Gaby jobbar kvällar nu så jag har stallet fler dagar än vad jag räknat med under arbetsveckan också viket problematiserar det lite... 
 
På fredag däremot är jag fri från skolan. Ska dock till barnmorska vid tio och sedan ska jag mötas med klasskompisar i skolan för att plugga. Beroende på hur länge jag stannar så ska jag försöka hinna med att sticka till simhallen och ordna ett klippkort då jag tänkt börja simma 1 gång i veckan. Och så vill jag även försöka komma ut och jogga 1 gång i veckan också, och jag vill verkligen hålla dessa löftena nu. Jag vet ju själv att jag mår så himla mycket bättre när jag tränar.
 
På tal om tränande så har jag sagt upp mitt gymkort då jag inte använder det. Har istället köpt ett TRX system som jag slänger över dörren eller snor runt ett träd i parken och med dessa sytems finns det HUR många övningar som helst att göra, och så kan jag ju faktiskt inte klaga på att det blir långt att gå om jag har det på dörren ;)
 
Idag var jag ute hos Soppan snabbt och mockade. Fick skjuss fram och tillbaka så skjyndade mig bara. Det var ju ändå så dåligt väder och så har det regnat hela dagen utan uppehåll. Bytte täcke på Soppan då det ena var blött (inte igenom dock) men tänkte att det kan få torka inne.
 

Tvåtusenarton

¦ Gif's , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Gott nytt år på er! Firade in det nya året med alkohol och kompisar. Skoj!
 
Soppan har även fått sig en medryttare! Kunde inte bli mer nöjda med familjen som valt allt ta hand om henne, så det ska nog bli väldigt bra. Vi skrev på kontraktet idag och från och med idag så fixar de henne minst en gång i veckan. 
 
Annars så började jag också skolan idag och har väldigt mycket framöver. Men men, jag ska väl hitta nån tid till annat.