Långa dagen nummer 2

¦ Andra Hästar , Surprise
Först ut var Soppan som fick sej en longeringstur. Hon fick små ryck när hon ska börja klydda och så och sen vill hon aldrig gå i det ena varvet så Ester fick hjälpa mej. Annars gick det bra.
 
Sen red Sharon Maggie och så longerade Ester Lotta sen så satt jag upp och så longerade vi lite till och sen släppte hon mej från linan. Hon fick endas ett litet kick-utbrott idag när jag travade själv! Igår fick hon typ 5 när jag travade själv + att hon inte äns svichade med svansen idag! Stolta var vi allt!
 
Sen var det Athenas tur som fick sadel på idag. Började med att bara vänja henne vid stigbygeln vid sidan och sen satt jag upp. Hon bryr sej inte det minsta och går helt balancerat så vi testade lite trav som även det gick super. Sen fick Sharon ponnyrida lite innan vi avslutade.
 
~ Tog en matpaus och städade sadelkammaren ~
 
Ut och hämta Winnie som var lugn till skillnad från igår. Även hon hade sadel på sig men utan stigbyglar så började hänga lite sen satt jag upp. Skrittade lite bara. Hon är liiite osabil men inte mycket. Sen skrittade Sharon henne lite.
 
Sen tog vi Mira som var på helspänn idag. Inte lönt att jag går in på detaljer men hon var ganska mer vild än tam. Även fast Sarah hjälpte oss så trippade hon runt och höll på som en galning. Hade släppt henne lite osv och så hade hon samlat sej något så skulle Ester upp men hästem fick panik när Ester var halvt uppe så hon bockade iväg och Ester flög i väggen. Allt gick som tur bra.
Stora klunsen har lite lite repsekt med så springer typ på en med jämna mellanrum...
 
Sist ut var Raula som pinade på bra. Hade sadel uta stigbyglar på henne och skrittade några varv.
Nu ska vi vara sociala med Clara och Ester som sover här inatt!
 
 











Kom ihåg mig?