från 0 till 100

¦ Stallet , Surprise
Som sagt, kom till stallet och hämtade Jessie och Soppan med Ester. Skulle ut på upptäcksfärd till en väg som Sharon och Clara red på för typ 2 år sedan. Tyvärr lydde inte en enda muskel i Jessies kropp Ester så fick vända hem igen så ingen olycka skulle ske. Jessie var väll ett litet stort monster så Ester hoppade av på gården för hon orkade inte med henne. Både Ester och Jessie samlar nya krafter till imorgon!
 
Så jag red till paddocken och Soppan blev såklart lite fundersam när ingen var med oss i paddocken förutom grannhästen som hon nog blev lite smått kär i dessutom. Hon ville inte lyssna för fem öre i början och var stark och oböjlig. Körde sitt egna race lixom. Hon tjurade ihop sig och började skutta och små resa sig - inte ok. Började jobba direkt i traven för att hon skulle få fokus på arbetet pch inte sakerna runt om. Efter ett bra tag släppte hon HELT. Hon gick lång och låg, flyttade sig jättebra för skänkeln och var mjuk som en överkokt makaron. Gjorde åttor och hon gick i en klockren form och ställde om sig precis när jag bad henne och flyttade ut sig i hörnen. Tog lite galopp, både samlad och med längre tyglar så hon fick sträcka på sig. Jag var jättenöjd och eftersom Cajsa hade kommit så fick hon rida. Det var trots allt längesedan hon red Soppan och det gick superbra. Såg tyvärr inte för hjälpte Clara där upp men Sharon sa att det såg jättebra ut och Cajsa tycket hon var jättefin och´mycket mer välriden sen sista gången hon red henne (sensommaren 2013). 
 
Vid uppbindningsplatsen blev hon pissrädd för ett grimskaft och kastade sig brakåt och sprang iväg men somtur fick vi tag på henne utan bekymmer. Spolade henne och sen fick hon hålla Jessie sällskap i hagen. Fyllde vatten innan vi stack till trellehulla för att fira Laura på 6-års dagen!











Kom ihåg mig?