¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

stjärnbommar

Idag efter skolan (slutade tidigare) följde en från klassen med mej till Sup.
 
Fixade allt i stallet och sen tog vi in ploppen och lindade fint i rosa. Red henne lite först och värmde upp henne. Hon var lite ofokuserad och ville inte hal slappna av. Red lite över galoppbommar med olika antal språng mellan och Soppan rusade gärna in på först och så kom hon fel så övade fint på att hålla in henne och sen efter första bommen lätta lite och skjuta fram. 
 
Sen fick E rida henne och det gick osså bra! Hon övade mycket skritt - galopp fattningar och de var superduktiga! Hon red osså lite över bommarna som jag samt tre bommar i en solfjäder i trav som gick super när Soppan inte jäktade in. Sen körde vi lite galoppombyte över bom (som en åtta så bommen var längst med medellinjen) för det är lite lättare än snett igenom byte (då hon nästan direkt måste byta varv så inser hon att det lönar sig att byta över bommen) och när hon klarade det (typ på 3:de försöket) så travad eoch skrittade hon av henne. Sen så var det bara att fixa igen och ut i hagen. 
 
Sen lekte vi lite med Balder och Hockey (hundarna) inna vi gick till bussen. Hemma nu och lagat pannkakor samt ätit upp dom hehe.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: