I know the sound of your heart

¦ Djur , Sharon , Vardag
Alltså jag vet inte vart jag ska börja?? Det händer SÅ mycket och jag är stressad så det inte finns, mina tankar är på ett ställe och min fysiska kropp är på ett annat... Ena sekunden vet jag vad jag ska göra och andra sekunden går jag och gör nåt annat. Därför, har bloggen inte varit prio 1, även fast jag flera gånger har försökt skriva något kort inlägg.
 
Skolan går neråt i drastisk fart, därför är jag ledig från praktiken på måndagar för att hinna plugga ikapp hemma - vilket är skönt. Måste plugga massa matte och fysik, höja mig i typ två kurser och komplettera en eller två grejjer i två andra. Mycket att tänka på helt enkelt. 
 
Första betalningarna av allt är i denna vevan också, nu när vi är 18 måste vi fixa allt sånt själva. Det är så mycket siffror och uträkningar överallt i mitt rum, så om nån så mycket som nämer något nummer kommer de inte ha några stämband kvar. 
 
Mina händer kliar av kreativitet, likaså mitt huvud men inget händer. Har några planer på lite grejer i mitt rum som jag vill fixa, men för tillfället är min ekonomi typ -502932891 så väntar till nästa månad så jag kan köpa det jag vill köpa på en gång så jag slipper åka fram och tillbaka hela tiden. 
 
Zayn har släppt sin första singel och jag vill gråta så bra den är. Lyssnade tre sekunder på den sen köpte jag den och det är typ det ända som spelas sedan dess. Lite 'Work' också, Halsey (queen), Fall out Boy, The Maine samt The 1975 också men, Zayn har övertaget för tillfället. 
 
Har inte heller grattat Louis till sin son här på bloggen, så passar på att göra det nu också. Jag önskar hann och Freddie all lycka och hoppas för barnets skull att Daddy Louis är närvarande genom hans uppväxt ♥
 
Imorgon ska vi tävla och jag är så nervös. Det hela kommer säkert gå hur bra som helst, har dock haft klydd med själva betalningen och det gör inte situationen bättre. Är rädd att jag glömmer banan eller korsar min egna väg, eller att jag kommer vara i vägen för anda ekipage eller bara typ hela situationen. Har bestämmt mig för att det blir första och sista gången jag tävlar eftersom jag bara blir stressad av det hela, uh. 
 
Idag har jag pluggat och kollat KUWTK och lyssnat på musik och varit och handlat mat med mamma, räknat min ekonomi och gjort jämnt med Gabby och swishat pengar till alla typ. Nu kände jag att det var dax att blogga så ja... När detta inlägget är uppe ska jag kolla TVD & TO så jag inte hamnar efter, sedan blir det nog lite mer KUWTK och tumblr eller annat åt det hållet!! 
 
Kram alla, allt löser sig. 
 


Cassandra Haraldsson    •  

Härliga bilder!

Ida Lindborg ♡    •  

åh vilken sötis!

MALIN    •  

Vilken underbar bild! Aaaaaallt löser alltid sig! Kram

Sigrid    •  

Du ska se att allt löser sig tillslut! Söt katt :D










Kom ihåg mig?