du lever Grey's anatomy varför måste du kolla på det också?

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Idag har jag fått mycket gjort. Och med mycket menar jag att jag kollat sex episoder Grey's (varav en i skolan mellan föreläsningarna). Nej skämt åt sido.. förutom det har jag även varit i skolan på två föreläsningar samt jobbat lite med mitt examesarbete som vi nu börjat med, eller ja projektplanen inför examensarbetet.. Det är jag och min kompis S som skriver tillsammans och vi har väl kommit igång helt okej så fram till januari så är det bara examensarbete ni kommer få höra om här - i alla fall när det gäller utbildningsdelen av mitt liv. 
 
Jag har även rensat min "quick collection" mapp i Lightroom och tagit tag i att sortera upp bilder i grupper för att sedan spara och ladda upp här i olika inlägg. Hade så många bilder att jag fått upp 8 tidsinställda inlägg. De flesta är på Ida och Kalle men där är även några äldre bilder från när jag gick en runda i skogen. Ska såklart försöka vardagsblogga också men som sagt är jag just nu mest taggad på att kolla Grey's. Till och med så taggad att det går före att kolla alla mina andra serier som för tillfället är igång. Jag använder mig av en app som heter Tv Time som håller reda på alla mina episoder åt mig och just nu skriker den på mig att jag har nya episoder att kolla (!!) men inte ens det kan få mig att kolla något annat än Grey's. 
 
Igår var jag hos Soppan och vi gick en kort promenad till norra bryggan och även lite kort uppe på Arrie så jag bjuder på några bilder därifrån. Ska alldeles strax försöka skriva lite mer på mitt arbete och sedan göra mat samt kolla lite mer Grey's, men vi hörs! Förresten, rubriken är en quote från min kompis (som likt många andra kompisar) inte tycker jag behöver kolla om en serie jag redan kollat om flera gånger. Jag håller inte med dem ;)
 


Ida    •  

Men åhh söta Soppan!! :'D Och känner igen det där när man blir besatt av en serie hehehe.. om du inte har sett La casa de papel så mååååste du det för omg, den är VÄRLDSBÄST<3 Lycka till med examensarbetet också!! kram










Kom ihåg mig?