¦ Djur >> Sharon

Mad Addiction Anita

 
 
Mad Addiction Anita "Anita"
 

¦ Natur >> Sharon >> Vardag

Bosjökloster

 
 
 
 
Hiya huns!
 
Besökte Bosjökloster idag! Så fint, var dock ute ite väl tidigt så ska komma tillbaka när det blommar och är lite mer grönt i täden! Tände ett ljus för Hera i kyrkan, som tråkigt nog fått somna in i veckan. Hon sitter säkert på en sten under blomande körsärsträd i Nangijala och tittar på fåglar. Älskade, älskade katt.
 
Snart kommer en kompis över på besök och jag ska laga pasta till oss. Har också redigerat bilder på ytterliggare två Bullterriers som jag fotat så ska göra lite tidsinställda inlägg, även med några bilder jag missat lägga ut på Soppan och mig när jag red i halsring i paddocken för några veckor sedan!

¦ Sharon >> Surprise

you are a devil, you are a God

 
 

¦ Djur >> Sharon

Fler bilder på Anton

 
 
Mad Addiction Anton "Anton"
 

¦ Djur >> Sharon

Mad Addiction Anton

Mad Addiction Anton "Anton"
 
Min absoluta favoritras av hundar är den Engelska Bullterriern. Tyvärr har jag ju ingen själv (en dag dock!!) men jag lade upp i en grupp på Facebook att jag vill träffa lite Bullar och kunde då ställa upp med att fota dem! Så här är första modellen, en Miniatyr Bullterrier i färgen Black Tan and White.

¦ Djur >> Sharon

Goldenglows Lady Gaga

Goldenglows Lady Gaga "Penny" 
 

¦ Sharon >> Shopping

nya skor från underground london

 
 
 
 
 
Jag har köpt mig ett par Creepers från Underground London! Blev inspirerad av ingen mindre än min allra käraste Yungblud som i princip bara använder Creepers. OCH såklart för att jag älskar stora "chunky" skor, typ Creepers, Dr. Martens eller mina New Balance 878!

¦ Djur >> Sharon

TG

 
 
 
 
Tallulah-Grape "TG"
 

¦ Kreativt >> Sharon

Tallulahs renoverade bur

Före... En "naturlig" inredning med neutrala färger till . . .
. . . en färgglad och rolig bur med massa rör och kryp in! Denna stilen passar även bättre in i vår lägenhet som också har massa färg!

¦ Sharon >> Spel

Den nya Finnhästen!

Finnhästen har kommit till SSO! Köpte mig en och döpte den till Crescent Moon!
 

¦ DIY >> Redigering >> Sharon >> Vardag

Work in Progress: Uteplatsen

Från början var det som numera är en uteplats en enkel liten, trång men mysig balkong. Nu har vi supermycket plats att röra oss på, plantera och inreda. Det enda som är synd är att de fick ta bort gräsmattan precis utanför och göra det till en parkering... Men när träden är gröna och blommar fin så blir det säkert jättemysigt ändå!
 
(Klicka på bilden för att visa den i större storlek)
Här har jag gjort en liten mood-board med vilka planer vi har! Ska köpa ett till insynskydd, dynor och kuddar till soffan och så ska vi sätta upp små lampor. Blir säkert massa mer småsaker som vi petar ner i krukorna, målar lite stenar kanske och så vill jag ordna ett fågelbad och ett insektshotell!