¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

im in no position to have high standards but it doesn’t stop me

Hiiiyyyaa
 
Idag har jag enbart lyssnat på Jack Walton och läst fanfiction. Nästan i alla fall. Hade kvällspasset i stallet s åkte dit vid typ fyra och fixade allt som skulle göras. Tömkörde Soppan och hon var så fin. Särskilt i vänster varv där hon var lite lättare att få lös, men vi kämpade på högersidan också. Galoppen var lugn och sammlad så var väldigt nöjd med den. Var även kul att få se henne från marken, man läser av henne så bra då så vet man vad man kan göra bättre när man rider. 
 
Nu ska jag alldeles strax dusha och sen ska jag nog fortsätta läsa FF eller så ska jag kolla serier. Imorgon börjar skolan igen och jag orkar verkligen inte alls, det är ju dock bara typ fyra eller fem veckor tills nästa lov så man får försöka överleva. 
 
Hoppas även på att min röst blir lite bättre, den låter katastrofalt även fastän det inte är något jämfört med för bara några dagar sedan. Dock blir det inte så mycket bättre av att käften löper hela tiden men men..
 

¦ Natur >> Sharon >> Surprise

when i kiss you i can taste the universe

 

¦ Natur >> Sharon >> Surprise

I’m so unphotogenic what am I going to do when I’m famous

 

¦ Sharon >> Surprise

It’s winter break so everyone has nothing to do and is gonna be on here getting mad for no reason

 
 

¦ Gaby >> Vardag

ät bajs sharon

Rubrik: nyaste gruppchatten
 
Ok så i varje fall. Dagen för någon dag sedan då vi hoppade gick sådär för mig. Känslan var helt väck och gick inte så bra, vet inte vad som hände. Jag kände mig oseriös och det var så passet blev. Lyckades komma över banan på 1 meter uatn rivningar eller stopp men fint såg det inte ut.
 
Igår hade Ella Soppan så de va skönt att få lite ledigt. Passade på att gymma ett hårt pass och sen på em så hade vår tjeckoslovakiska maffia junior ett möte haha. Ses ju inte så ofta men det blev av igår! Åt pizza, snackade och spelade spel som när vi var 10 år gammla. Trevligt trevligt!
 
Idag ska lillasyrran komma och rida Soppan. Får se vad som hittas på men blir nog olika labyrinter med bommar för de tycks underhålla lillan. Planen är ju trotts allt att få in henne på hästintressets spår hehe! Så till stallet far vi snar och sen är ledigheten snart slut...
 
Annars är det bara massaaaa Irland förberedelser. Vi måste låna saker av alla (västar, hjälmar, stövlar etc för vi har ju bara en uppsättning...), fixa Soppan-vakt och allt runt om ja ni vet. Men längtar något otroligt!

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

if a demon possessed me I’d just b like ok take it from here good luck man

 
Hiiyyaaa
 
Igår så kom Clara vid typ halv tolv eller nåt sånt så gick vi först på en runda med Penny till parken och sen så hängde vi lite hos Clara. Sen stack Gabbi till gymmet och då kollade jag och Clara på Teen Wolf och vid tre åkte vi alla till stallet. 
 
Hoppade bana i paddocken, högst på 1m och det gick bra. Soppan var snäll, som var förvånansvärt eftersom hon varigt väldigt pigg och skuttig på senaste tiden. Alla hoppade lite och vi skrattade när det gick dåligt hahaha lol. Sen började det hagla som fan men jag var mest fashinerad över hur ljUST DET BLev under tiden som väderfenomenet skedde. 
 
Sedan åkte vi hem och köpte BK och åt hos oss, och sist kollade vi När lammen tystnar tillsammans. Clara stack och jag spelade lite Kendall & Kylie sen så gick jag och la mig.
 
Idag har jag fixat på mitt rum och skruvat upp hyllor, städat lite och spelat K&K. Strax ska vi iväg till våra salts och hänga lite, kommer bli grymt!

¦ Movie Studio Platinum >> Surprise >> Videor

1020 dagar

 

¦ Sharon >> Tumblr >> Vardag

sjuk

Hiiiyyaa
 
Asså kan vi börja med Gigi?? Hur fin??? I alla fall, jag är sjuk som in i (även fast det idag har blivit bättre) men igår var det hemskt så jag ville gråta. vaknade varje halvtimme i natt (skojjar ej) och trodde jag skulle börja gråta på riktigt när klockan var 10 och det inte ens hade blivit nästa dag. lol. 
 
Imorgon hoppas jag att jag är så pass bättre att jag orkar göra något mer än att bara sitta i sänen och kolla KUWTK. Som tur är väl det hyfsat underhållande trots allt. Hoppas alla ni som har lov har det bättre än mig för tillfället, och alla ni som inte har lov också har det friskare än vad jag har det. 
 
 

¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

de var de

Kolla aldrig filmen Prisoners. Den är så bra så jag inte kollade min mobil en enda gång under 2h utan att pausa. MEN DEN SLUTADE KATASTROFALT KOLLA ALDRIG DEN!
 
Okej förutom att jag har kollat film var jag i stallet. Hoppade lite, typ 10 språng max men det gick väll bra. Sen tränade jag på gymmet osså.

¦ Gaby >> Vardag

I love how stars are billions of miles apart and we’re like “that’s a soup ladle”.

 

¦ Gaby >> Vardag

It costs $0.00 to be loyal to your girlfriend


¦ Natur >> Sharon >> Stallet >> Vardag

someone told me when it rains it pours

Hiiiiyyaa
 
LISTEN. Varför kan det inte vara fint väder i Sverige??? Asså på riktigt, det är deprimernade när det är så fult väder jämt.. Man har ingen lust med att göra något när det snöar/regnar/haglar/stormar ute PÅ SAMMA GÅNG. 
 
Har dessutom börjat ledigheten på bästa möjliga sätt. Har åkt på en riktigt influensa, har en riktigt retlig hosta som sliter mina lungor i bitar, mitt huvud sprängs av huvudvärken och snoret bara rinner från alla möjliga öppningar. G R E A T. Annars så har jag (förutom att jag degar i sängen och tar trettio år på mig att bestämma mig för när jag ska gå upp) överfört mina 2k + bilder från iPhonen till datorn, sorterat typ alla förutom 600 eller nåt och så har jag kollat KUWTK.
 
Vid två typ åkte jag till stallet i skitvädret. Tog in Soppan så fort som möjlit och fixade henne. Red typ en halvtimme på grusvägen, hon var snäll och lysnnade fint till största del, dock lite stark emellanåt. Innan jag nästan blåste av kännde jag det var dax för att avsluta så släppte ut henne igen och sedan fixade jag i stallet innan jag stack till tåget igen. 
 
Har precis kommit hem, ska dricka te och kolla KUWTK samt TVD och TO! Om jag har lust forstätter jag med att storera bilder senare, annars gör jag färdigt det imorgon!
 

¦ Andra Hästar >> Movie Studio Platinum >> Videor

"still debating the correct pronunciation of "Niall""

Ny failvideo *men flera gamla fails*
 

¦ Sharon >> Tumblr

I'll use my voice, I'll be so fucking rude

 
 

¦ Sharon >> Surprise >> Tumblr

nothing but love

 
 

¦ Cute boys >> Djur >> Kreativt >> Natur >> Tumblr

you're playing with matches and I have a paper heart

Image and video hosting by TinyPic
 
/ /   T U M B L R   / / 

¦ Gaby >> Shopping >> Stallet >> Vardag

Dr. P. Langton

Heyyaaa alla fans!
 
Okej så efter Milamässan och shoppandet åkte jag till stallet med våra nyfunna produkter. Täcket passade bra, mer åt de större hållet men absolut inte så det stör och det va 115cm haha vår ponny är mini. Aja stövlarna gjorde såklart ont när jag red men de gör ju alltid nya stövlar men är iaf mycket nöjd med dom. Red lite i paddocken och sen vår skogsslinga men hon var typ dampig och flög hit och dit men de gör hon alltid nuförtiden.
 
Sharon har tagit en tupplur och jag vet inte vad jag ska hitta på...

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

Appreciate yourself more and show your damn self off. You earned it.

Hiiiyyaaaa
 
It's F R E E D A Y. Idag var det inte en riktigt vanlig skoldag utan vi var på Lantbruksmässan nere i Hyllie mellan 9 och halv 12 ungefär. Samlades utanför och fick en bunt papper med dryga uppgifter som vi skulle fylla i under tiden som vi gick runt bland djuren och själva mässan. Kollade på lite kossor och får, och hästarna och de andra djuren som var där. Svarade på alla frågor och stack sedan så fort som möjligt sen igen. Laddade busskortet och drog vidare till Jägersro där vi käkade och sedan gick vi till Horze och Hööks. 
 
Surprise, surprise, vi köpte stövlar. Och typ fyra andra grejer. Om det är något vi är bra på så är det allt att spendera pengar - meeeen hallå vem är inte det egentligen?? I alla fall så fick ett par Mountain Horse Richmond High Rider följa med hem, även ett par stövelsträckare, paddar man har under lindor, en kofta och ett fleecetäcke med hals följa med hem. Koftan var på halva rea-priset så den kostade en hundralapp, täcket kostade 140kr och stövlarna var fel prissatta så istället för 3299kr fick vi dem för 1990kr. U N D E R B A R T. 
 
Nu, resten av vad som är kvar på dygnet ska jag städa lite grovt på mitt rum, sen ska jag kolla dagens EP av SPN, samt försöka kolla minst två EP's av KUWTK, annars lär jag aldrig bli färdig. Ska göra inlägg till bloggen, tänkte minst fem stycken, och så vill jag även hinna med att föra över minda bilder från iPhonen och sortera dem. Får dock se hur mycket jag orkar av vardera, har en tendens att tröttna på saker snabbt hahah
 

¦ Kreativt >> Serier >> Sharon >> Surprise >> Vardag

ergonomiskt nu, annars så fastnar man i höhållare

Hiiiiyyyaa
 
Torsdag = praktik. Arbetsuppgifterna var samma som de andra dagarna, packa upp varor och fronta och fylla på foder och lösvikstgodis. Fastnade i en höhållare till kaniner när vi skulle fylla på lösviktsfoder till gnagarna så fick oss ett gott skratt där annars var det ganska så långtråkigt...
 
Åkte till stallet strax innan fyra. Red lite snabbt barbacka och sedan så mockade jag och fixade allt i stallet. Stack hem så jag var hemma runt halv sju. Strax ska vi äta pannkakor och sedan ska jag nog kolla SPN och KUWTK! 
 
Imorgon ska vi till MILA-mässan på förmiddagen sedan är vi lediga resten av eftermiddagen och då börja lovet äntligen!! Ska försöka fixa massa inlägg till bloggen och så ska jag beta av min to-do-list som jag har organiserat väldigt fint på mitt skrivbord!
 

¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

but your ghost keeps me awake

Syns det att jag är later än Sharon? *lägger upp en gif istället för 300 bilder*
 
Iaf precis som Sharon så fick jag reda på min värdfamilj. Keatingstown House Stud, dottern van EM i hoppning 2013, de bor på en herrgård och föder upp hopphästar. Tror mer eller mindre jag kommer stormtrivas.
 
Igår var jag i skogen en tur med C och Soppan. Lastningen dit gick mindre bra men hem gick hon på direkt. I själva skogen höll vi ett mer lugnt tempo men hon drog minsann på i galoppen.
 
Idag va jag i skolan och åt fiskmat och fågelmat för vår klass är speciell och jag är mest speciell... Sen tog vi hand om djuren och sånt men ja.
 
Hem och byta om sen stack jag till gymmet en stund och när jag kom hem duschade jag, diskade och hunnit kolla PLL och TW från igår och ska nu kolla SPN!

¦ Cute boys >> Kreativt >> Sharon >> Surprise >> Vardag

Tiden räcker inte till

/ /  O V E R - S I Z E D  H O O D I E  / /  H U N  / /  H E R A  / /  L O V E L Y  / /
Hiiyyaa
 
Vad händer med tiden egentligen? Den bara rinner iväg och jag vet ine vad jag ska göra först. Lovet kommer snart och det känns som om allt bara staplas på en hög för att sedan sorteras ut nästa vecka - när man är ledig. 
 
I måndags hände inget speciellt i skolan, hemma däremot så fick både jag och Gabby något ryck så vi möblerade om våra rum. Lite småsaker ska fixas under lovet [surprise, surprise] och annars gjordes det inget mer. 
 
Igår, Tisdag var det väldigt stressigt kändes det som i alla fall. Jag tror de flesta vet att vi ska resa iväg till Irland under ca 20 dagar i April, och då ska vi bo hos olika familjer och hjälpa till där med vad som finns på gården, det är alltså en kurs vi läser i skolan som täcker detta. Igår hade vi internationell dag i skolan där folk som håller i Irlands-resan från Irland besökte oss och pratade med oss om lite allt möjligt som är bra att veta. Detta höll på till tre ungefär och därefter stack jag till stallet för att fixa till Soppan och Maní. Skyndade mig och en timme senare var jag påväg tillbaka till skolan igen då vi hade möte med föräldrarna och de från Irland, samt lite lärare från vår skola som ska med och som håller i det från vår sida. 
 
Höjdpunkten var ju när vi fick reda på våra familjer som vi ska bo hos. Jag hamnade hos en som heter Sharon [ ha ha ] och hennes man. Hon driver ett rescue center för vanvårdade hästar på Irland och där ska jag vara med henne tre dagar i veckan och sedan resterande dagar ska jag hjälpa henne med hennes privata hästar. Eftersom detta är en organisation som drivs av dem privat, har skolan [utöver Erasmus stipendiet] behövt betala för min vistelse hos dem, så no pressure på att jag måste visa att jag var värd platsen eftersom det fanns andra ställen som var gratis där de kunde ha placerat mig. Jag är så taggad, och jag lovar ni kommer får höra allt när det väl är inne.
 
Idag, upp tidigt och till Lund. Hade fysik, till Malmö igen, hade matte och lunch samt svenska sen var BIO:n inställd så slutade klockan två! Har hjälpt till lite hemma och nu ska jag strax skriva en lista på vad jag måste göra under lovet. Efter det ska jag kolla Teen Wolf och några episoder och KUWTK! Förhoppningsvis ska jag försöka fixa lite inlägg till bloggen också och förhoppningsvis ska vi fota nu under lovet! 
 
/ /  L A R R Y S P I N A P P L E S  / /  S A L T S  / /  L A R R Y S P I N A P P L E S  / /  A R T X 1 D  / /

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

sopan

Soppan = Sopa
 
Så är hon inne i någon period där hon börjat sticka i galoppen. Ärthjärnan har kommit på att om hon olustigt drad ner huvet och framåt har vi ingen chans sen kan hon bara fara iväg i full galopp. Ungefär så varje uteritt slutar om man rider själv. Något bättre i paddocken men även där tar hon minsta chans och drar iväg på långsidorna.
 
Så nu är det att trimma dressyren. Igår gick det inte alls bra för hon låtsades vara rädd för allt i paddocken. Stack hit, hoppade dit, öronen spikraka framåt och krullade bara ihop sig. Fick typ bara rida på en volt i fem år för att hon skulle trötta och börja lyssna på mig.
 
Hon är allt speciell. Bara extremt jobbigt att hon hela tiden fejkar räddsla för småsaker för de går iaf mig på nerverna nu att hon har så svårt att koncentrera sig. 

¦ Outfits >> Sharon >> Shopping >> Surprise >> Vardag

Lying awake for hours, with just your broken flowers

/ /  B I K B O K  / /  M Y R O R N A  / / E M M A U S / /
Hiiyyaa
 
Igår var det fredag. Åt med Sara, Linn och Gabbi på Thai, tog hundra år för oss att äta upp men vi hann precis i tid till lektionen. Hade hörövning på lektionen och när man var klar med att svara på frågorna fick man dra. Stack hem runt två, gjorde mig lite i orgning sedan stack jag till Saras skola och var med på hennes lektion en stund. Åkte sedan med henne, T och L till Emporia och handlade ❯❯❯ det ovan ❮❮❮. Vid sju-tiden skulle vi på teater på Intiman inne vid Triangeln så stack dit så vi kom strax innan det ringde in. 
 
Föreställningen, Jane Eyre, var jättefin, dock gillade vi alla mest musiken haha. Teatern höll på till strax innan tio så var hemma ungefär vvid tio-tiden igen. Läste lite i sängen innan jag gick och la mig! 
Idag har jag och mamma varit ute och jagat speciella fynd i olika secondhand butiker över hela Malmö. Vet exakt vad jag vill ha, men jag behöver pengar och TID till att fixa allt som behövs innan jag utför min stora plan. Får se när det blir med tanke på att jag gärna hade velat fixa mitt hår också... Jaja, vi får se hur det blir med det hela! 
 
Vid två ungefär kom vi hem igen, satt en stund vid datorn och sedan tog jag mig ut till stallet. Det var väldigt fint och soligt ute idag så bestämmde mig för att rida ut på den korta slingan. Soppan var otroligt stark så belv mest trav för hon stack i galoppen så att jag inte hade nån bra kontroll över det hela. Red en stund på Jiddebjär och sedan tog jag galopp nere i paddocken. Där lossnade hon förvånansvärt fint och var rund runt min innerskänkel. Känndes bra så jag avslutade passet och stack hem ungefär en timme senare! 
 
Nu nu ska jag strax äta och kolla ikapp alla serier jag ligger efter i... Ha det!
 

¦ Gaby >> Vardag

så trött

Skolan idag hade vi artkännedom och jobbade i djurrumen. Stack till stallet efter skolan men mockade bara och gav Soppan morötter och pussar.
 
Kollat SPN nu och ska nog läsa något reportage i hippson nu!

¦ Sharon >> Stallet >> Vardag

Piggelin Ponny

Tänkte färga mitt hår grått i slutet av månaden, eller eventuellt nästa, beroende på när jag får pengar hihih // FATBOY säckar i skolan är livet
"Om du inte slutar sparka på min stol kommer jag sparka dig i huvudet"
 
Jag när killen bakom inte kunde vara mer jobbig... Han var förvånad om man säger så.
 
 
I alla fall, skolan igår var som den brukar. Hade dock väldigt kul på lunchen, skrattade så jag fick ont i magen hahaha. Slutade skoldagen strax innan halv fyra så tog tåger kvart i fyra och var sedan i stallet halv fem eftersom jag fick gå hela vägen då cykeln står i stallet.
 
Gick ner till paddocken och byggde fram en linje där jag skulle öva på lydnad och galoppsprång. Hade en bom sedan ett galoppsprång till ett räcke på ca 60cm, ett galoppsprång med bom och ytterligare ett räcke på 60cm, sedan ett galopsprång efter som avslutades med en bom. 
 
Tog in Soppan och skulle göra i ordning henne. Hon var skitigare än vad hon brukar vara så tog av grimman när jag skulle borsta huvudet och då vände hon om och drog iväg. Tänke; fan vilket humör hon kommer vara på och jag hade inte fel. Men GUD vilket underbart humör hon var på. 
 
Värmde upp i alla gångarter och hon var väldigt lätt i handen, sökte sig långt och låg i skritten och traven. Tyvärr var hon lite stark i ytter sidan i båda varven men det blev bättre efter slutor och skänkelvikningar. Efter att hon känndes ordentligt uppvärmd och framme för skänkeln började jag komma på linjen ett par gånger. 
 
Hon var extremt pigg och tog upp huvudet och drog i all världens fart så fick jobba mycket med halvhalter och lägga volter innan jag hoppade. Linjen tog hon jättefint, vi kom rätt varje gång och hon hoppade högt och luftigt över hindrena. När det känndes bra avslutade jag övningen och jobbade lite i trav. Byggde sedan om till en oxer på ca 110cm som jag hade två galoppbommar framför. 
 
Jag har aldrig varit med om att hon rusat så som hon gjorde mot hindrena igår! Det gick i 190 så fort jag vände upp på linjen, vi kom rätt och hon hoppade superfint dock, men fick verkligen hålla tillbaka henne. Det blev lite jobbigt mot slutet för hon blev inte ett dug lugnare sen slutade hon lyssna på mina halvhalter och började studsa ordentligt om jag tog tillbaka henne... 
 
Men i det stora hela var hon så underbart fin och jag önskar någon hade kunnat ha filmat eller fotat! 
 
Idag ska jag alldeles strax ta mig till min praktik, sedan när jag kommer hem ska jag kolla serier och eventuellt se hur jag hade kunnat möblera om på mitt rum. Känns som det var ett tag sedan och jag älskar att fix och pilla med mitt boende lol
 

¦ Gaby >> Shopping >> Vardag

gult är inte fult

Efter skolan idag vart jag snabbt om till stan för att kolla på stadium och intersport för lite grejer! Hittade det på bilden ovan, allt i neon eller gul hehe.
 
Sen så kom jag hem och sov till kl 6 typ sen vid halv sju så stack jag med J och tränade! Har sjuka träningsverkar från igår så fick bli lite mer light pass men blev endå jobbigt för försökte ta mer än vanligt på vissa av maskinerna!

¦ Gaby >> Serier

ny serie

Efter att ha laddat ner en app som håller reda på alla mina serier så har jag nu äntligen ordning på dom och det firades med att börja se en ny serie!
 
Scream Queens fick det bli och är mycket nöjd! Dels för att jag avgudar Emma (och hennes karaktär är guld) och Lea för de båda spelar så himla bra och de andra Chanelerna med men de två är gud och Billies karaktär är också guld älskar hur hon pratar hehe. Gillar dock inte Niecy's karaktär men de får man leva med!

¦ Sharon >> Vardag

skiiiiidor

Hiiyyaa
 
Idag har vi varit och åkt skidor. Md tanke på hur lite vi åkt gick det väldigt bra idag. tyvärr var vädret inte på på vår sida och Halmstad regnade det mäst på... Köpenhamnsbacken ville vi inte åka för den var jätteisig och bucklig (föratt folk tycker man kan gå på pisten i pjäxor av nån dum anlednig) så höll oss på Halmstad idag. 
 
Trillade en gång i liften för att Gabbi satte sin stav för långt in på min sida så den hamnade under min skida, och när hon skulle lyfta sin stav lyfte hon min fot med skiten. Annars gick själva pistarna bra, trillade en gång men då trillade jag åtminstonde rejält. Voltade haha, tappade mina stavar och fick skidorna i kors - ja helt enkelt - ett ganska dåligt fall.
 
Hade annars allmänt kul med alla, skrattade en hel del och han åka väldigt mycket mer då det var ganska folktomt jämtemot förra året. 
 
Men, bästa känslan är ju ändå mar man tar av pjäxorna efter ett X antal timmar!
 

¦ Gaby >> Vardag

gaby's dagbok

Utövade sporter idag: Skidåkning (vallåsen) och gym (styrketräning/kondition)
 
Vad har varit roligast idag: När man dog åt att andra och en själv när man trillade i backen eller liften
 
Hur många gånger trillade du idag: Typ 5?
 
Hur har vädret varit idag: Otroligt fruktansvärt dåligt
 
Vad har du ätit idag: Köttbullar och makaroner
 
Dagens fenomen: En fruktansvärt bedårande snygg kille i receptionen på vallåsen som jag inte kunde sluta stirra på

¦ Gaby >> Gif's >> Stallet >> Vardag

cowgirl

Idag var jag i stallet. 
 
Bestämde mig för att rida i westernsadel och tur va väll det. Hon va så himla rädd för allt, Holger, stolpar, buskar, blåsande gräs... Hoppade hit och dit hela rundan. Sprang upp ett rådjur en bit framför oss. Väntade på de andra för de är sällan själva. Men kom ingen när jag började rida framåt så antog att den va själv. Men jag hade fel. 2 meter framför oss springer två rådjur fram. Soppan bajsar på sig av skräck och tvärvänder och skenar ut på åkern. Dock är jorden så blöt så de va superjoggigt att galoppera där i full far så gick hyfsat fort att sakta ner igen.
 
Blev en ordentlig runda iaf. Sen va jag och tränade på gymmet osså.

¦ Surprise

they call me crybaby


¦ Photoshop >> Sharon >> Surprise

She'd trade her guns for love, but she's caught in the crossfire

"Heaven if you sent us down,
so we could build a playground,
for all the sinners, to play as saints,
you'd be so proud of what we made."

¦ Kreativt >> Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Guess who's back? Back again, Soppan's back tell a friend

Hiiiiyyyaaa
 
Ni vet de dagarna då hökakorna är skitsvåra att få loss och någon tar hö innan en själv och de tar för mycket så de måste lämna tillbaka löst hö längst upp på balen? MMmmmm de dagarna är dem bästa dagarna!
 
Sov som sagt hos pappa inatt, spelade mest xBox och pyssylade, sen så var vi och badade annars vart det inte mycket intressantare. Idag åkte jag till stallet och red. 
 
Soppan har blivit lite stark och dragig på senaste tididen, antagligen för vi inte ridigt ordentlig dressyr på ett tag. I torsdags när jag red senast så tränade jag på lite framdelsvändningar och öppnor samt slutor. I traven var hon lite bråkig och i galoppen bara sprang hon i full fräs. 
 
Idag hade hon en blå outfit och hon gillade nog den lite mer för idag var hon så fin. Hon var inte alls lika stark, traven var underbar och jämn och fin och galoppen var inte alls lika dragi även fast jag hade bommar framme. Övade på galoppombyten som satt fint, och så hade jag mycket travarbet på böjt spår.
 
Nu är jag hemma igen och jag fryser för det drar från mitt fönster, jag är hungrig men ingen orkar laga mat och jag vet inte om jag vill klippa och klistra i photshop eller om jag vill kolla KUWTK eller Iron Man... uhh i-lands problem.
 

¦ Gaby >> Gif's >> Stallet >> Vardag

crossfire

Förlåt för kass bloggning...
 
I tisdags så red jag Soppan lite snabbt ute. De blåste jättemycket så red inte speciellt länge. Red igår osså, ett ordentligt dressyrpass dock. Hon skötte sig bra förutom att hon va superstark och drog åt åtter hela tiden så hade supersvårt att få henne att slappna av. Men de blev bättre mot slutet. Travade över bommar i solfjäder också och när hon inte rusade in på det gick det jättebra men de gångerna hon bara sprang in gick det mindre bra. Övade också på galoppombyte över bom och det gick bra!

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon >> Tumblr >> Vardag

nothing screws up your friday more then realizing it's wednesday

Hiiyyaa. Händer inget sådär jätteintressant så blir ett relativt kort inlägg idag. 
 
Igår hade vi jätteroligt i skolan på håltimmen. Skrattade så jag grät och fick kramp i magen, bästaste Linn hahaha. Redovisade på Samhällslektionen sedan, gick som det gick.. 
 
Idag hade jag först fysikprov som gick bra, sedan hade vi matteprov som också gick bra. Hade biologi, och svenska där vi jobbade självständigt för det mesta och sedan var dagen slut. 
 
Har bytat kvällen imorgon så stänger imorgon också, åker senare alltså. Annars är hästintresset på topp just nu så när pengarna trillar in i slutet av månaden igen ska det nog handlas lite grejjer till mig och kanske hästen också hahaha. 
 

¦ Cute boys >> Vardag

i'm feelin' 22

my idol
my angel
my love
 
my heart is yours 
but i know yours 
will never be mine
 
ilysm
 
 

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

Pay and Jump - Soppan

 
Ska faktiskt berätta om igår för er!
 
Lastningen dit var mindre bra. Hon stegrade och hade sig men gick på efter 5 min typ. Väl framme på tävlingsplatsen så fick de vänta i transporten ett tag medans vi fixade i sekretariatet och gick banan. Förutom att de var massa strul med min anmälan och så (skippar det eftersom allt ordnade sig) så gick det bra!
 
Framridningen: Hon var superpigg och jag började träna på att hon skulle kunna gå själv utan Izac. Skrittade ett tag på volten innan jag gick upp i paddocken där de var 4-5 stycken som värmde upp redan. Hon känndes på i början innan hon la sig lite i tempot men va glad att hon bjöd framåt. Sen när Izac gått ut och vi blev lämnade utan honom började hon smågnägga lite men gjorde inget dumt. 
 
Framhoppningen: Kännslan var på topp och jag va jätteoptimistisk till själva banan. Hon taggade till och fick hålla in henne, fick henne rätt på alla språng flera gånger så det kändes superbra! Hon slutade även gnägga efter Izac någonstans innan här.
 
Tävlingsbanan: Hörnet innan första hindret blev hon lite rädd för något så hon skyggade men annars var hon på i galoppen som bara den. Snabbt och framåt över första hindret superfint. Fick sakta av till trav och rätta galoppen efter till 2:an och 3:an som hon hoppade fint. Till fyra fick jag fatta ny galopp igen men här så kom hon för nära med bakbenen och rev. Efter detta hindret blev jag själv lite okoncentrerad. 5:an gick bra, lite före henne i hoppet men hoppade fint. Fick rätt galopp och vägen till 6:an var fin och hon hoppade fint på det. Till 7:an fick jag fatta ny galopp igen och hon hoppade den jättefint, 8:an tog hon fint men där efter så fick jag sakta av till trav dock innan hon kom ner i lugn trav hade vi kommit en bit och vägen till 9:an ble lite tokig dock är hon en guldponny så hon hoppade ur konstig vinkel och klarade hindret. Tog inte kombinationen för kännde att de var tillräckligt för henne så avslutade med 10:an som hon klarade fint!
 
Lastningen hem gick även otrolugt bra, hon stod på rampen och vi bara smackade och så gick hon på! Även tack till A som körde oss och fixade allt (och lånade ut Izac), Ester som filmade och Clara som fotade!