birthday boy

¦ Formel 1 , Sharon
Grattis Max! Och även ett stort grattis till bästa Ester som också fyller år idag! Love ya both

when seas will cover lands and when man will be no more

¦ Sharon , Surprise

Just a young girl born on the left side of this right-handed world

¦ Sharon , Surprise
 
 

She lives on lonely streets where nobody goes alone

¦ Sharon , Surprise
 
 
 

as the sun rises, she opens upp her hazel, beautiful eyes

¦ Sharon , Surprise

Super Snälla Silver Soppan

¦ Sharon , Stallet , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jag har märkt hur förvirrad jag blir när jag inte har lektioner i skolan på flera dagar. Känns som om det är helg och dagarna går typ ihop. Men har oavsett om jag har haft lektioner eller inte har jag haft mycket att göra ändå. Jag har fixat en hel del tycker jag, med min delegering till jobb, pluggat, ringt runt till butiker för bokning av klippmaskiner, bokat bord till middag, bokat halkan, haft körlektioner, varit hos hästen, ja ni märker. 
 
Idag ska jag i alla fall till skolan kl ett. Sedan ska jag köra och efter det ska jag till stallet. Jag kan tråkigt nog inte rida då jag får så onti min rygg så för tillfället är jag inte sådär jättemotiverad till att åka ut men å andra sidan är det väldigt fint och höstigt uppe på Arrie så det är i alla fall mysigt att promenera runt där med Soppan. 
 
Kollar nu FP1 och imorgon är det kvalificering. Ska även hjälpa till att måla hos en av mammas vänner imorgon, ska till Dalby för att köpa klippmaskinen och se om jag kan övertala Ester till att köra om IKEA också. Sedan ska vi då kolla kvalificeringen och på kvällen ska vi ut och äta då Ester fyller år på söndag!
 
Har också unnat mig en jacka jag suktat efter ett tag. Det är den från Red Bull med massa sponsorer så hoppas verkligen den passar mig. 
 

good old days

¦ Cute boys , Musik , Sharon
 
2012-2015

Pretty Penny in black n' white

¦ Djur , Sharon
 
Penny och hennes söta svampkorg redigerade med en ny preset "la rascasse" - en av kurvorna på Monaco banan.
 

"jag kan höra hur svamparna talar till mig"

¦ Djur , Natur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Idag var Gaby, Clara, Ester och jag i skogen. Vi ville plocka svamp så bestämmde igår att vi kör idag. Lyssnade på throwback musik i bilen och snackade medan vi gick offroad och letade soppar. Fotade lite då jag hade med mig kameran så lägger upp lite bilder. Och nej - löven är inte så orangea, det var jag som ville ha lite höststämmning i bilderna ;) 
 
Imorgon har jag körlektion. Får se vad mer jag hittar på annars. Troligvis börja plugga till min nästa tenta! Blir även stallet en hel del för mig denna veckan, men då jag får så ont i ryggen av att rida så får jag se vad jag hittar på med Soppan. Blir väl lite promenader i det gröna eller longering. Har även lärt henne gå i skrittmaskinen men känner inte för att ta ner henne i den för att bara titta på henne när hon går utan den får användas mer i samband med att de står inne över natten. De går ju även uppe i rekreationsområdet nu så kan lika bra gå lite över stock och sten istället när det är runt hörnet!
 

when that moon is big and bright

¦ Formel 1 , Sharon , Surprise
 
Haymos Surpirse 
X
Red Bull Racing RB14
 

tusen frågor men bara vi två

¦ Sharon , Surprise

got a wild horse running right through my head

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Sitter i min nya fåtölj, ett renoveringobjekt jag köpt mig. Eller ja, mamma betalade men jag får köpa nytt tyg själv om jag vill klä om den ;)
 
Hur som helst. Livet fortsätter i stort sätt som vanligt. Har idag varit i stallet. Löshoppade Soppan lite, blev typ sex språng eller något. Hon är inte så jättebra på att löshoppas, och vi hade inte heller infångare så långt som vi egentligen hade behövt. Flyttade även dem till en annan hage där de får gå tills hösilaget anläder så att vi kan ta in dem. 
 
Imorgon har jag en tenta på eftermiddagen som jag ska plugga lite mer till. Kommer sorgligt nog inte klara den eftersom jag tycker ämnet är så himla tråkigt att jag drar mig ännu mer från att ta upp mina böcker. Men det har blivit en del pluggande och jag har rätt bra koll på termer i alla fall. Sen är läraren lite konstig för hon har sagt till oss att vi inte behöver kunna räkna ut något eller att vi ska memorera några formler, sen vill hon helt plötsligt att vi ska ta med oss miniräknare till tentan, så jag är minst sagt förvirrad.
 
Har också en hel del körlektionen och det går bra med körningen än så länge. Har ju inte kommit så långt men det går i alla fall frammåt på den fronten.
 
Imorgon ska jag försöka fixa lite fler av bilderna jag tog så jag kan lägga upp dem här!
 

hemlock grove

¦ Cute boys , Gaby , Videor
 
 
bill skarsgård as roman godfrey

Solsidan

¦ Formel 1 , Kreativt , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jahopp, vad har nu hänt sen sist då.. Jag har varit hos läkaren som remitterat mig till röntgen av min rygg. Det är ju dessävrre mil-långa köer i vården så som det ser ut nu blir det av först i början av November... Hur som helst så har jag i alla fall försökt röra på mig så normalt som det bara går. Har skrittat och travat ut en runda med sällskap och det tyckte Soppan var kul. 
 
Har även varit i skolan och pluggat en del hemma. Varit och skrivit in mig på körskolan och bokat massa lektioner har jag också, samt kollat min syn (som är totalt katastrof haha) och köpt lite smått roligt på stan. Bland annat Kimis bok, visad ovan.
 
Har också, efter som jag har aaaaall tid i världen börjat kolla på Solsidan igen. Har sett det första säsongerna men sedan slutat i mitten typ så kollar om. Älskar att det är 20 minuters episoder och att det är 10 episoder på varje säsong! Går snabbt att beta av då. 
 
Blev även inringd lite akut till jobbet så ska jobba inatt. Kommer vara astrött men ska försöka sova lite i alla fall och ta det lugnt under dagen. Imorgon ska jag och Erika rida ut. Jag tar fairy och Erika får rida Soppan. Blir bara skritt eftersom Faran är under igångsättning!
 
Nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på Solsdan. Ha en trevlig helg!

Skolstart, formel 1 och ryggproblem

¦ Djur , Formel 1 , Sharon , Spel , Surprise , Vardag
 
 
 
Hiya huns!
 
Har äntligen tagit tummen ur och fixat bilder så att jag kan publicera ett inlägg med något nytt. Skolan har ju börjat och det är väl ganska så direkt in i rutiner. Har annars spelat en hel del F1 och SSO nu under föregående vecka som jag varit ledig. 
 
Har tyvärr också dragit på mig någon jäkla ryggont, som jag egentligen haft i snart ett halvår. Men jag har ju inte tagit det så seriöst men när benen och andra kroppsdelar somnar och ett antal andra problem som stör vardagen uppstår så fick det vara nog. Ringde sjukvårdsupplysningen som tyckte att jag omgående skulle besöka min vårdcentral efter som det kan handla om diskbråck i ländryggen så det gjorde jag men sjuksköterskan där lät inte så intresserad av mina problem så hon skickade mig till en naprapat utan någon fysisk bedömning. Där var jag idag och man kan väl säga att inte så mycket nytt skedde där. Hon korrigerade min övre del av ryggen men våga inte gå in och knäcka länden då jag hade fasligt ont när hon tryckte mellan kotorna. Så imorgon ska jag ringa om akut tid till läkare och se vad denne säger....
 
Och på grund av mina problem med diskar och smärtor får jag inte rida eller lyfta tungt så blev bara lite borstane på Soppan idag :(
 
Nu ska jag kolla film och planera hur jag vill disponera morgondagen. Ska iväg på ett möte kl 13 och ska se om det blir något läkarbesök. Måste även gå till körskolan och skriva in mig så att jag kan börja med det. Och så ska jag göra en del skolarbete och så måste jag verkligen städa då det ser ut som om en bomb sprängts i mitt rum.

I wanna be the one to walk in the sun

¦ Sharon , Surprise