Oatmeal ute i skogen

¦ Djur , Sharon
 
 
 
 
 
 

småland 2021

¦ Djur , Natur , Sharon
 
 

tjeckien 2021

¦ Djur , Natur , Sharon
 

hemma från tjeckien

¦ Natur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns! 
 
Är äntligen hemma från Tjeckien! Veckan innan dess så var jag ju uppe i Esters sommarstuga så har inte heller hunnit blogga sen dess, men nu har jag orkat sätta mig och fixa bilder från bägge ställena så ska försöka få upp lite inlägg under dagarna framöver. Här är ju pissigt väder så kan lika bra spendera mina lediga dagar framför Lightroom och Photoshop.
 
I stugan hade vi med oss kaninerna, så Oat fick komma ut lite i sitt koppel vilket han gillade. Bing rymde en gång (vilket hon också tyckte var mycket orligt) men vi fick in henne i inhägnaden igen utan större problem. Vi tältade en kväll vid Vången, gjorde upp en eld och grillade korv! SÅ mysigt! Kvällen efter spelade vi padel, men mest var vi i skogen och plockade blåbär och lite svamp som vi hittade vid vägkanten! 
 
TJECKIEN. Snälla nån vad underbart. VI åkte ju dit för Rock For People festivalen för att Måneskin skulle spela och alltså!!! Mållös. Det var så underbart att höra livemusik igen och att stå och skrika sig hes. Stod självklart längst fram vid kravallstaketet och RÖRDE VID BÅDE DAMIANO OCH THOMAS när dom sprang förbi framför oss!!! Vill fortfarande gråta när jag tänker på det. En av mina absolut favoritkvällar helt enkelt. Resten av veckan bestod av pool-häng, god mat och familjen! 
 
Och så på lördag hämtar vi även äntligen hem vår allra käraste ponny som fortfarande är dräktig. Saknar henne något så otroligt mycket, känns så sjukt konstigt att vara hästlös så länge. Väntar lite lugnt motion i början för att bygga upp alla muskler hon tappat, sen ridning som vanligt innan vi saktar ner tempot igen innan fölis kikar ut! Så nu håller vi alla tummar och tår för att hela dräktigheten ska gå bra. 
 

jag älskar dig

¦ Sharon , Surprise
 
 
 
 
 

They tell you that the sky might fall, they'll say that you might lose it all

¦ Natur , Sharon
 
 

fler av dessa vackra blommorna

¦ Natur , Sharon
 
 

en bild på min fina syster

¦ Pretty girls , Sharon
 
Denna bilden tog jag förra året när vi var i Esters stuga! Fotade fler men jag kan verkligen inte hitta den på någon av mina datorer/hårddiskar... Får väl ta nya i år ;)
 

Inspiration från instagram

¦ Sharon , Tumblr