¦ Djur >> Sharon

Hera b/w

 

¦ Djur >> Sharon

Hera Luna Lovegood


¦ Andra Hästar >> Natur >> Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

The past few days

 
Hiya huns!
 
I tisdags var jag, Gaby, mamma samt en vän till familjen i Helsongborg. Vi var där ursprungligen för en uttällning på Dunkers, men vi gick såklart runt lite på stan också. (Tror jag skrivit om detta redan nu när jag skriver det igen haha) men i alla fall så var det ju trevligt. 
 
I onsdags (igår) så var jag med Clara hos Fairytale (Esters pålle) och fixade och så till henne (som jag också har skrivit tydligen) men ja ni får väl lässa det igen då. Clara red först och sen så fick jag också rida. Skuttade över ett rätuppstående (sockerbitar endast dock) men jag är jätte nöjd. Lite stor pålle för mig. Vi skrattade jättemycekt när jag red bc jag red literally som en nybörjare haha!
 
Idag har jag spealt SSO och så var jag i stallet. Har blivit lite sådär western-intresserad igen så bestämmde mig för att rida western idag. Eller ja det blev ju såklart ett wannabe-western pass. Men Soppan skötte sig bra, och jag kan ju faktiskt inte kräva så mycket av henne när ingen av oss har någon koll på vad vi gör. Men det blev någon form av pole-bending och så tränade vi på lite snäva svängar och så. Kul tyckte jag i alla fall!
 
Sen hade L varit på scout-läger i några dagar så jag hämtade henne då scoutgården ligger på samma gata som stallet och hennes mamma var iväg och lämnade en häst som blivit såld, så då ställde jag upp. 
 

¦ Djur >> Sharon

Misha Castiel Jr.


¦ Sharon >> Vardag

Star stable dag ut och dag in

 
Hiya huns!
 
Som rubriken lyder... Dock var vi i Helsingborg igår på en utställning och sedan åt vi på något thai-restaruang samt köpte glass! När vi kom hem var det dock Star stable som gällde igen, haha. 
 
Idag ska jag med till Esters häst Fairytale. Men Det är Clara som passar henne då Ester är bortrest. Annars ska jag spela SSO! Ha det!
 
 

¦ Sharon >> Surprise

Here's to now and to nothing else


¦ Sharon >> Vardag

Full rulle

Gaby idag för hon såg så tumblr ut i sin gula regnjacka och i blomsterkransn bc flowercrowns u kno och jag och mina favorit - TRX:en som jag gör killer situps med och pressar mina biceps med. Och sist en PrtSc från SSO. Gabys spelare på den fläckiga hästen och min på den mörkbruna! 
 
Hiya huns! 
 
Oj vad jag är bra på att blogga varje dag. Det finns inte nog timmar på dygnet... Jag har varit rätt så upptagen med den nya designen, men sedan har koderna också legat helt klara på mtt skrivbord och annat har kommit iväg så jag har liksom inte fått upp den här på bloggen. Men nu så! 
 
Annars har jag vaknat väldigt tidigt av mig själv nu i hela två dagar. Idag vaknade jag tillexempel innan sex och var på gymmet tio över sex till sju! Hur sjukt?? I går vaknade jag halv sex och kände för att testa spela SSO, och alltså jag blev HELT fast. Så det har också gått åt ett par timmar (läs minst 14h) till att spela det. Jag fick ju såklart med mig Gaby och idag åratade jag med både Ester och Clara och i alla fall Ester ska testa spela lite också, så nu ska vi ha ett lan när hon kommer hem från Kiruna! 
 
Howrse har också tagit upp lite tid och så har jag varit hos Soppan några dagar. Igår var både jag och Gaby där då vi ville se om hon regerat på massagen hon fått med ett massagebälte två dagar innan men jag kände inte så stor skillnad i det varvet hon är jobbig i tyvärr.. Hon ska få ha deet på sig vartt 8:e vecka så hoppas det gör någon skillnad. Jag red inte så länge heller då vi tänkt löshoppa egentligen så kanske också har med mitt slarv att göra. 
 
Till löshoppningen då.... Gick asdåligt för att Soppan är en bajstolle. Vi drog linor på en långsida, sen tog våra hinderstöd slut så kunde inte göra några fållor. Först var hon livrädd för banden som blåste i vinden, sen var hon jättetöntig och mesade sig när vi släppte henne på banan. Hon sprang bara hejvilt överallt där vi inte ville ha henne så till sist slutade det med att vi fick leda henne typ rakt framför första hindret och så satte hon själv fart.... Aja. Inte vår och Soppans sak helt enkelt.
 
Idag var vi hos en kompis och firade lite sen midsommar! Vi är en grupp gamla barndomsvänner så vi har automatisk väldigt roligt och mycket att berätta för varandra. Idag gjorde vi också jättefina kransar och spelade kort som är en standard för oss!
 
Imorgon ska jag till stallet med en kompis. Hon ska rida Soppan och jag fick låna lolle Zwier då alla andra hästar var upptagna. Men det blir nog både roligt och bra!

¦ Sharon >> Vardag

Massa joggning

 
Hiya huns! 
 
Igår hann jag inte blogga för vi var iväg på förmiddagen sen när jag kom hem så spelade jag Howrse och på kvällen gick jag och sprang i parken. Hade satt upp som mål att springa typ 5km/ vecka så sprang jag 3km bara igår. Blev lite förvånad men det är bra ju. Dagen innan sprang jag och Gaby längst stranden. Det blev runt 3,5km det också, känner mig jätteduktig att jag både gymmar och springer varje dag!
 
Idag är det väldigt varmt. Har spelat Howrse på morgonen och städat lite. Ska till stallet runt 4-5 tror jag och så springer jag dit så slipper jag springa när jag kommer hem igen. I stallet ska det mockas hage och så ska jag nog rida lite dressyr barbacka på banan tror jag!

¦ Andra Hästar >> Gaby >> Surprise >> Vardag

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Okay, don't be mad at me!
 
Haha men alltså orkar inte änns berätta om vad som hänt bc orkar ej? Livet kom emellan punkt slut. Iaf så idag var jag i stallet med Clara ocg även Sarah en stund. Först fixade vi med Pinoccio, gjord ehan fin, tog bilder och löshoppade han. Sen red jag och Clara ut på långa slingan. Jag red barbacka för att variera lite haha ja. Sen så är jag superaktiv på en ny sida som heter worldofpotter.uk (och samma fast .eu) haha så ja. Lite bilder från idag får ni iaf!

¦ Sharon >> Vardag

POP! Vinyler från min wish-list

SPIDER-MAN
WINTER SOLIDER
BEAST
WAR MACHINE
STAR-LORD
CHESSUR

¦ Djur >> Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Fredag = Fullspäckad dag

 
Hiya huns! 
 
Idag ringde larmet 20 i 7. Gick upp, gick till gymmet. Gymmade i en timme med Nike-appen och den är ju skitbra! Velade länge under dagen på om jag skulle sticka dit imorgon också (försöker intala mig själv att ta det lugnt nu när jag inte tränat på ett tag, bortförklaring såklart) men nu har jag satt larm på igen så ska dit om så bara ett lugnare pass. Tänkte köra med TRX:en imorgon. Inte för att det är lugnt över hvud taget men aja, vi får se!
 
Planen var även att jogga ikväll men jag hade kvällen i stallet och känner att jag kan ta det lite lugnt på någon front. Imorgon tar jag en runda vid stranden i alla fall. Och hoppas på bättre väder då det har åskat och pissat ner hela dagen..
 
Gaby va på Emporia idag så hon köpte lite saker till mig som jag bad om. Bland annat ett sånt armbandsskal till telefonen. Det ser sjukt fult ut då jag har en plus och min arm har en omkrets på typ 10cm, så man hade kunnat tro att det är något medicinsk och inte tekniskt. Men jag måste ju ha min mobil någonstans!

¦ Listor >> Sharon

Summer bucket-list

Jag brukar aldrig göra bucket-lists. Det är i stort sett på grund av tidsbrist och att jag vet att det inte blir av. Men jag känner mig så motiverad nu (kan det vara för att jag äter hälsosamt och har kommit igång med träningen? Ingen vet) och jag är ju ledig denna sommaren så nu änker  jag passa på. 
 
- Ta mig ut till Bokskogen och jogga
- Åka till Söderåsen Nationalpark och fota
- Grilla på stranden med kompisar
- Åka runt i skåne och ha picknick på olika ställen
- Trampa trampbåt med kompisar
- Spendera en dag i Köpenhamn
 
- Sitta ute i parken och rita
- Gå på massa promenader
- Spendera tid med familj och vänner
- Cykla till brofästet 
- Åka till Ven med kompisar

¦ Kreativt >> Musik >> Sharon >> Surprise >> Vardag

You've got me seeing stars brighter than ever

  
Hiya huns!
 
Idag vaknade jag innan åtta. Tidigt men bra eftersom jag från och med imorgon tränar från kl 07 (?!). Kollade klart Avengers och sedan spelade jag lite howrse. Åkte till stallet runt 11 och red Soppan i repgrimma. Hon lyssnade inte riktigt på att svänga men sökte sig lång och låg mot slutet av passet så jag är ändå nöjd. 
 
Kom hem runt två och har spelat ytterligare mer HW. Nu ska jag aldels strax göra någon mat och sedan kolla serier som jag ligger back i! Ha det gott!
 
Ovan: Bilder på min mat som såg jättenyttig ut häromdagen, jag har fixat en personlig träningsplan med Nike, Soppan från dagens pass och ett musik tips! 
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Videor

Steve Rogers / Bucky Barnes - Soldier

Min första fan-video! Är jättenöjd med allt förutom everlayn, som jag bara är halvt nöjd med hah! Det ska  nog bli fler videor i framtiden. Det tar bara väldigt lång tid att göra..
 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

Seeing stars

Detta var inte igår, finaste ponnyn ♥ 
Hiya huns! 
 
Lugn dag idag. Gick och la mig tidigare igår för jag tänkte rätta till mitt sleepschedule men jag var bara tröttare i morse?? Aja, slepade howrse och kollade foto-videor på YT. Sen beställde jag hem en nä träningsväska och eftersom Clara fyller år idag så gick vi och åt ute på en restaurang som heter Carnivore. Jättegod mat och framför allt, väldigt mycket mat för priset. 
 
Imorgon händer inget speciellt heller. Hade riktigt lust att ta en springtur men jag får ej pga min diet, rip. Får hålla mig tills på torsdag för då drar träningen igång på riktigt! 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

Tar tag i bloggandet en gång för alla

 
Hiya huns!
 
Nu när skolan officiellt är över (eller är den?) så tänkte jag ta tag i bloggningen lite. Struntar i läsarantalet (som jag sagt 100 gånger om men det är svårt, okej) och uppdaterar för att själv kunna gå tillbaka och läsa vad jag hittat på, och såklart för att JAG tycker det är kul. Gaby tycker inte det är roligt när vi inte får någon större respons tillbaka så jag ska fråga henne hur hon vill göra och beroende på så får jag fixa om lite i designen.. 
 
I alla fall. Vi har ju tagit studenten. Väldigt skönt och en väldigt roligt kväll var det. Jag var helt död väldigt tidigt så gick inte med på kubb då jag knappast hade komit in ändå, haha! Men annars var det roligt att åka flak och fira med min familj och mina bästa vänner.
 
Sedan dess har det bara varit chillande. Det har ju i och för sig bara gått två dagar. Men, jag har mest spelat HW och städat efter festen. Idag ska vi däremot till stan med Ester, vill köpa lite saker på Stadium. 
 
Jag har även sen en tid tillbaka bestämt mig för att äta mer hälsosamt och har sedan den 15 Maj har jag inte ätit några kolhydrater (förutom två cheat-days varav den ena var min egna studnet så då får man ju) och den 15 Juni ska jag börja träna regelbundet på gym samt ta löprundor varje kväll. Ibland i parken ibland vid stranden. Ska även försöka komma iväg och simma en gång i veckan då det tränar hela kroppen! Utöver det blir det ju stall som vanligt, så vi får se hur långt det tar mig men jag är peppad så det är huvudsaken just nu! 
 
Jag hittade lite bilder på Soppan från i vintras och förra sommaren. De är tagna med GoPro:n så hon ser ut som en mupp! Men söt är hon! Så de bjuder jag på. Då Gaby och jag inte jobbar i sommar blir det nog en del bilder här! Jag ska föröska uppdatera minst en gång om dagen oavsett vad jag hittar på! 

¦ Sharon >> Surprise

BTS of our 4 year anniversary photoshoot

Foto: Clara Nilsson, Gaby & Sarah
 
Soppan är en snorunge att fota. Hon är så o-entusisatisk så det finns inte. Inget fungerar för att få fram hennes öron. Ester gjorde i alla fall tappra försök till det. Och Clara svor en massa för inget gick som hon ville. Marken var för bucklig och solen för stark, det var jättemycket mygg och andra dumma fän, jag bara skrattade och Gaby blundade 24/7 och Ester, Ester va lat och orkade inte gå tillbaka hem så hon fick rida. Men slutresultatet blev ändå bra. Tack för tålamodet guys.
 

¦ Sharon >> Surprise

I think about her and she knows it

Foto: Clara Nilsson
 

¦ Sharon >> Surprise

I wanna follow where she goes

Foto: Clara Nilsson

¦ Movie Studio Platinum >> Surprise >> Videor

4

 

¦ Sharon >> Surprise

There's nothing holding me back

Foto: Clara Nilsson

¦ Sharon >> Surprise

4 år tillsammans

Foto: Clara Nilsson