vålådalen

¦ Natur
 

fjällen

¦ Sharon
 
Hiya huns!
 
Tro det eller ej men jag har nu klarat av min första lång-vandring! Jag och pojkvännen åkte till Vålådalen för att vandra i fyra dagar och det var så otroligt vackert och jag mådde så bra av att bara gå och vara ute. Vi bodde i tält och lagade mat på stormkök, hämtade vatten från bäckar och såg renar springa ute på kalfjällen!
 
Sedan min hemkomst har jag mest spelat sims. Det nya expansionspaketet med hästar släpptse ju samma dag som jag åkte till fjällen så fick vänta tålmodigt på att få testa det själv! Gillar både gameplay biten och bould/buy biten så mycket väl spenderade pengar om jag får säga det själv! 
 
Har också varit ute hos Soppan och ridit. Hon är typ helt ur form (sjukt hur snabbt hon tappar konditionen när hon går på sommarbete) så inte sädär jätteroligt att rida för tillfället, tyvärr. Får vara lite sådär halvtråkiga pass medan hon går ute dygnet runt och betar sig rund, sen när vi stallar in igen så blir det förhoppningsvis bättre! 
 
Till Dante ska vi imorgon. Han är tyvärr halt så vill kika lite på han och se hur det är med honom. Stället han står på nu kan (troligtvis, har inte frågat än) inte erbjuda boxplats till hingst (han går på lösdrift) och visar det sig att veterinären säger att han behöver boxvila/liten hage måste vi se hur vi ska göra... Han råkar också för tillfället vara den jobbigaste hingsten av alla i flocken och han är tyvärr inte så rolig att hantera heller... så mycket tankar nu i huvudet kring hur en helt vanlig hält-utredning ska gå till med en vilding som han.. Men ja på ett eller annat sätt löser dig sig ju.
 

Ett halvår senare...

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Nu var det ett tag sen igen. Senast jag skrev något längre inlägg var i januari, och ja det var ju ett halvår sedan, så samtidigt som det självklart hänt saker i mitt liv så känns det som att varje dag är sigm mer eller mindre lik.
 
Men visst, jag har ju flyttat och bor numera med syrran och bästa kompisen. Det fungerar bra och jag trivs i vår nya lägenhet. Pendlar till jobb vilket inte heller är så farligt och jobbar fortfarande kvar på samma avdelning. Letar ltie försiktigt efter nytt jobb närmare hemmet men inget jag har något vidare brottom med. 
 
I maj var jag på Måneskin spelning o Köpehamn med Gaby och vår lillasyster. Köade och hamnade längst fram vid barriären (såklart alltid vårt mål) och sjukt nog fick även jag och Gaby armband som gav oss tillstånd för att gå upp på scenen med bandet under deras låt "Kool Kids". Såklart helt galen upplevlse att få vara där med dom och gå helt bananas! Inte mycket som slår den kvällen!
 
Har också varit en sväng i Tjeckien med familjen och vänner för att hälsa påsläkten och strosa runt i Prag. Vi hade soligt och varmt två sagar och piss-regn de andra två men hann ändå med att se både det ena och det andra.
 
Soppan mår bra, om något lite sommar-tjock och ur kondis. Henne tävlade Gaby med för ett par veckor sedan och det gick över förväntan. Vann sin utställnignsklass och blev reserv Senior Champion sekt. C samt tog med sig hela vinsten över ridklasserna och blev BIR. Det var såklart roligt och vi är jättestolta över henne. 
 
Dante skulle ställts ut på samma utsällning men han är sjövild och har massa hingsthormoner som är lite svåra att hantera. Han träffade mig i bakhuvudet med hoven och det slutade med en natt på akuten. Som tur va hände inget med mig och Dante mår såklart också bra. Men tillbaka till grundhantering med honom så blir väl även han tämjd.
 
Annars spelar jag en hel del sims och SSO. Det ska ju (till min lycka) släppas ett expansionspaket med hästar till Sims 4 så jag har påbörjat en liten gård till min sims-familj som jag spelar med. Har såklart också umgåtts lite med famlijen och vännerna och jag och pojkvännen min ska om två veckor åka ut och vandra i fjällen! Så jag hoppas på bra väder och att mina fötter klarar sig utan skavsår, haha! 
 
Sedan har jag även en sak som jag så gärna vill dela med er men den ska bli lite mer säkrad för att jag ska gå ut med den. Men om allt går vägen så är det mycket spännande saker på gång!