¦ Sharon >> Surprise >> Videor

Hoppning!

Ni får tyvärr bara film idag eftersom det var så mörkt när vi red och bilderna blev inget vidare då..
 
Ridpasset gick bra, petade några hinder och lade henne fel iblan men hon var både pigg och stark sp ja.. Hon stannade inte nån gång i alla fall och det är väl huvudsaken!
 
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Stallet >> Tumblr >> Vardag

Ollonplockare & Ursköterskor

Alltså vilken kväll! 
 
Efter en relativt dryg dag, där jag på morgonen inte gjorde något vettigt alls så slutade det ändå bra. Vid klockan ett åkte jag till stallet då Sopan *Soppan skulle få nya skor. Hovis skulle komma vid två så tog in ponnyn och borstade henne ren. Dock skrev han att han blir sen till tre så satte in henne i boxen och lät henne tugga på lite hö. 
 
Hovis kom, satte på nya skor, och det gick relativt fort med tanke på att Soppan var en sopa idag. Hon sparkade ett par gånger, protesterade när han tog bakhovarna och slet av båda uppbindningskedjorna när han tog fram.. I alla fall så fick hon nya skor, och jag stack hem en timme senare för jag missade bussen.. 
 
Kom hem, bytte om och stack till en kompis. Vi är gamla barndomskompisar hela gänget så vi har ganska många minnen tillsammans kring sällskapsspel och det blir alltid krig när vi spelar, alla kan varandras drag och taktiker så det är riktigt jävla kul att hänga med dem. Vi skrattade så vi grät och mina lungor gjorde så jäkla ont för jag inte fick tillräckligt med luft. Kul var det i alla fall. 
 
Imorgon ska vi båda till hästen och hade tänkt hoppa!
 
Larry ♥

¦ Gif's >> Sharon >> Tumblr

how to identify a stoner: “do you smoke” “smoke what”

 

¦ Djur >> Sharon >> Vardag

#NationalCatDay

♥ Misha Castiel Jr.
♥ Hera Luna Lovegood
 
 

¦ Gaby >> Vardag >> Åsikter

åh

Asså ni fattar ej hur mycket jag egentligen vill blogga men sen vill inte en liten part av mig för dumma anledningar så dne tar över och så bloggar jag inte alls. 
 
Jag tycker det är SUPERKUL att dela med mej av bilder, videor, tankar, Soppan-inlägg osv men varje gång jag tänker "nu ska jag blogga" och går in på fliken på datan så rinner bloggkänslan ur mig. Jag är helt övertygad om att det är för statistiken är dålig just nu och det är bara oss att skylla för klart ingen läser om det inte finns någon att läsa? Jag vet att jag måste börja sprida bloggen lite mer, blogga bättre, intressanta inlägg osv. Och jag vill! Men jag ger det typ 1 dag, skriver 4 inlägg och tänker "japp, imorgon så flyger statistiken upp" men de funkar inte så jag vet det. Man måste ge det flera dagar, månader och då kommer läsare stanna, när de känner att vår blogg är seriös. 
 
Äsh ville bara få det ur mig, kanske snackar med Sharon om någon plan-ish om hur vi ska göra för att blogga bättre och öka statisktiken. Ha de gött fram tills nästa gång alla bloggläsare som läser detta haha.
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

columbia pre-med, more like pre-mad

 

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

i just need one more

Okej så har bloggat dåligt..
 
Iaf i måndags var jag med Ester med Jessie (och Clara) till Svedala vet för att göra vetcheck, vaccination och kolla tänder. Väldigt spännande och blev mer eller mindre en heldag där.
 
Igår så var jag i stallet och red ut barbacka med Soppan. Red på stubben vid skolan typ och dressyrade lite där. Gick superbra, lång och låg och lyssnade superfint! Idag ska jag dit senare och får se vad jag hittar på med henne. Senare ikväll är det pizzakväll med film med bästa kompisarna!

¦ Movie Studio Platinum >> Sharon >> Videor

New vid - Roses

 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

do you ever see a person you used to be friends with and you’re like “glad i got the fuck outta that one”

 Måndag. Lov. Vintertid. Fint väder.

Bra dag helt enkelt. Vaknade vid halv åtta tror jag, kollade alla sociala medier och sedan åkte jag och mamma till hennes jobb för att fixa lite stuff.

Efter det kom vi hem igen och jag cyklade in till Triangeln för att fixa busskort. Snabbt och smidigt gick det så hade lite tid över till arr åka till en station längre bort
innan bussen gick, så ställde cykeln där och så blev det lättare när jag åkte hem.

I stallet tog jag in Soppan och sadlade western. Red en kort runda och hon var taggad men lyssnade ändå fint på halter och halvhalter. Kom tillbaka till stallet och mockade 
hagen samt fyllde vatten och gjorde kvällshö innan jag stack till bussen.

Kom hem precis och har duschat och nu ska jag fixa med Cards Against Direction, sedan ska jag nog läsa lite mer på min favorit FF och kolla SPN.

Btw så var det MTV EMA igår, killarna vann 1 av 2 så grattis till dem. De skulle egentligen vunnit båda men röstningen var riggad (är inte helt hundra på det dock, alla säger
olika men det kan stämma) så blev såklart lite småsur över det.. MEN DET ÄR INTE HELA VÄRLDEN ELLER HUR?

 

¦ Gaby >> Surprise

current mood: harry styles


¦ Gaby >> Surprise

i have hit rock bottom and its only tuesday


¦ Gaby >> Surprise

I jump into knee deep water but I'm sinking, somehow B/W


¦ Gaby >> Surprise

BOY HANDS !!!!!!!!! BOYS WITH HANDS!!!!!!!!!! BOYS WITH VEINY HANDS!!!!!!!!!!!! THE HANDS OF BOYS

Mounted games idag, foto Ester.

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Lydnad

Idag blev det att träna lite markarbete och lydnad med Soppan.
 
Satte på liniment och sen borstade jag henne och plockade fram min övning i paddocken. Såhär såg den ut:
Den var uppbygd på medellinjen med ett lite kryss (som högst 40cm idag) i mitten med travbommar på en sida och galoppbommar på en. Värmde upp som vanligt med lösgörande övningar i skritt sen gick jag lite över cavalettin i både skritt och trav inna jag tog galopp. Hon känndes bra, taggade till lite av att se hindret! Iaf så vid de röda punkterna vid A och C så skulle jag osså göra halt. Lite väl på i början men sen så gick det bra. 
 
Efteråt så fixade jag henne så fick de mat och senare togs hon in så hon, Izac och Shanti sover inne idag!

¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

so i can sing them all my song

Okej så bloggade nog inte igår va?
 
Aja, måde inte så bra efter skolan, sov lite och kollade en ep av TWD. Idag stannade jag hemma från praktiken men ska till stallet senare. Ska nog köra lite bommövningar. Annars försöker jag få en rimlig tid till att få Soppans tänder fixade, lyssnar på 1D's nya låtar (aka perfect och home) som är underbara ofc. Har ni inte sett mv'n till Perfect in och se den!

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Mr. Rabbit

Idag var det att vakna tidigt för att ta mig in till fysiken.. Repeterade lite där så inget svårt. Åkte tillbaka till Malmö för omfotografering "för att bilderna inte blev bra" så ja, alla var lite oförberedda och fula. Efter foto var det matteprov som gick lite sisådär, ritade ett par smilisar och frågade om pluspoäng för fina illustrationer, men funkar inte det skickar jag med en muta nästa gång jag lämmnar in prov. 
 
Åt hamburgare till lunch, sedan var det svenska och biologi där jag och Kim mest kollade 1Ds nya video till "Perfect". Försöker konvertera Kim till att bli directioner lite sådär halvt sneakey och hon gillar Liam så nu går jag och taggar henne i alla Liam bilder på Insta. Visade även henne lite vines på killarna, gosh om något så fangirlade jag. Btw så blev den lille stackaren sjuk och dem fick ställa in sin konsert igår, Liam vart på sjukhuset men han mår bra nu så alla är nöjda och glada. Vid midnatt släpps Perfect-EP med några extra tracks, som "Home" som jag redan hört. Den är asbraaaaa [säger jag som gillar alla deras låtar].
 
Eftersom vi slutar sent på onsdagar tog jag bussen direct från skolan, där min kompis berättade för mig att det vi kallar "kullarna" heter Jiddebjer såååå nu ska vi börja kalla det för det istället så veet alla vad vi menar!
 
Med Soppan idag blev det liniment på, in i boxen. Under tiden mockade jag hagen och sedan blev det tömkörning i skritt i ungefär 20 min. Sedan var det in i boxen igen för att äta och så passade jag på att fodra de andra hästarna. Höade, fyllde vatten och släppte ut Soppan igen. Sopade stallet, tvättade foderhinkarna, grävde fram reflexvästen från logen och sedan släckte jag och låste hela köret innan jag stack hem igen!
 
 
Ooooh en till btw, Louis är ju judge på x-factor nu, så jag ska kolla de episoderna också. Som om jag inte redan ligger efter i massa serier..

¦ Gaby >> Surprise

that got out of hand fast


¦ Gaby >> Surprise

real eyes, realise, real lies


¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

we're still roaming

Efter gårdagens kiropraktor så kännde jag på Soppan idag.
 
Började lägga på liniment på nästan hela henne efter hans beskrivning och sen stod hon i boxen och käkade hö i 45 min och jag tog bilder på saker som ska säljas. Efter det så fixade jag loppan för ett enkelt ridpass i paddocken. Red fram länge och gjorde lösgörande arbete i skritten, olika övningar som han rekomenderade att rida varje pass så det gjorde jag. Körde på lite i trav med volter, åttor, övergångar, skänkelvikning och öka/minska volter.
 
Gick bra, lite smått seg och ville inte arbeta så mycket men antar att de var lite skönt att strutta runt med huvet nu när man inte har spänningar där. Iaf så kändes skritten mycket bättre, längre och bättre steg. Travade och skrittade av på slingan där uppe. Sen så missade jag bussen precis så hänkade med A till hennes typ medryttarhäst vid ridhuset och kollade när hon red henne lite kort och sen körde vi hem!
Bilder från igår tagna av Clara Nilsson! Så himla nöjd med dom!

¦ Sharon >> Surprise

Play charades with a group of blind friends

Foto; Clara Nilsson

¦ Sharon >> Surprise

i smell like fruit pastel

Foto; Clara Nilsson

¦ Sharon >> Surprise

lingonsylt and all.

Foto; Clara Nilsson
 
 

¦ Sharon >> Stallet >> Tumblr >> Vardag

Krossade talrikar och annat gött.

Igår: Studiedag så passade på att dra med Clara till stallet för att fota innan Soppan hade kiropraktor. Det gick väl som det brukar på våra fotograferingar om jag ska vara ärlig. Soppan blev rädd för mig och Clara när vi gick uppe bland träd så hon huttade av Gabby som satt på och sprang hem i full galopp. Men vi hämtade henne och fortsatte sen hahah. Bilderna blev jättefina som vanligt när Clara fotar! Annars så gick det bra med kiropratorn också, hon var snäll största delen av tiden, så knäckte han henne och allt det där. Återbesök om en månad samt att vi ska ha ut hästtandläkare till henne också innom kort tid.
 
Idag; Var jag astrött i skolan. Man är lite sådär måndagstrött på tisdagarna av nån anledning.. Asså alla i vårt squad är det hahah. Annars hade vi svenska, fick tillbaka proven och det kunde gått bättre än vad det gick så satsar på att förbättra mig till nästa tillfälle. Biologin gick bra, ligger på A nivå så det är gött. Lunch käkade vi på Thai och jag råkade tappa en talrik så den gick i bitar så dit ska vi aldrig mer igen. Mina fränds sa dock att jag inte alls blev röd i ansiktet och tro det eller ej, jag tyckte faktiskt inte det var sååå pinsamt. Förutom att alla stirrade på mig. Och att mina kompisar dog av skratt. Efter det hade vi engelska arbete på valfri plats och gjorde först det vi skulle sen gosade vi ner oss i soffan och kollade PH. Sist men inte minst var det samhälle som också gick bra. Fick mycket gjort där!
 
Håller på att dra ner bilderna från igår så kommer en del bildinlägg när jag har redigerat dem!

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon >> Surprise

Hate will make you cautious, love will make you glow

Decisions as I go, to anywhere I flow
Sometimes I believe, a time where we should know
I can't fly high, I can't go low
Today I got a million. Tomorrow, I don't know
Make me feel the warm, make me feel the cold
It's written in our story, it's written on the walls
This is our call, we rise and we fall
Dancin' in the moonlight, don't we have it all?
 

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

klättring ish

Har ju inte bloggat sådär mega fantastiskt faktiskt...
 
Iaf idag var superkul! Zumba på morgonen och MKK på eftermiddagen!. Klättrade upp på en svårae vägg två gånger utan att jag blev upp dragen något, en gång på en lätt utan att jag blev uppdragen och en gång på en snevägg fast där drog L upp mig typ hela tiden hehe han va snäll typ bara höll lite med en hand sen så drog han upp hela tiden heeh. Aja kul var det!
 
Till stallet för jag vid 3. Plockade in Soppan och började frisera man, svans, öronhår, hovskägg och kronränder innan jag satte igång klippmaskinen. Blev hyffsat nöjd med min täckesklippning på henne, lite kvar vid nacken och fick efter många om och men från Soppans sida även magen vid juvret och där klippt. Alla i stallet tyckte hon iaf så fin ut! Sen red jag och A ut en ny runda för min del. Soppan va ju taggad som attans så blev ju en del snabba galopper mer eller mindre frivilligt från hennes sida. Regnade hela rundan men var endå mysigt på något sätt. I stallet fick de mat och täcken på sen ut i hagen och mummsa på hö!
 
Åkte sedan hem med A!

¦ Sharon >> Vardag

I want you to do whatever makes you the happiest

Började morgonen med att lyssna på 1D's nya låt, Perfect. Den är UNDERBAR. Annars så var det först Zumba pass på Nordic W. Efter det stack vi snabbt och käkade Subway och sedan bar det av till MAI! 
 
Det var askul att klättra, läskigt när man kom högre upp och när man skulle släppa, men annars var det mest svårt och ansträngande men framför allt JÄTTEROLIGT. Harry, Rasmus, Anton och Linus säkrade oss och höll i när vi klättrade runt, och gissa varför det var killarna som erbjöd sig??
 
"Ni får så snygg röv när vi sänker ner er" fooking hell??? Såklart hahaha, men sedan övertalade vi Anton att Tess fick säkra mig, men såklart skulle han dubbelkolla allt och stå vid sidan ifall han skulle behöva ha tag i linorna, men min fränd klarade det hur bra som helst!
 
 

¦ Andra Hästar >> Cute boys >> Sharon >> Stallet

"NICE VIEW THAT MEANS IT HAS A WINDOW"

Idag var vi plugglediga. Eller nåt. 
 
Hade tandläkare vid nio, precis vid bussen dock så hann ta 10 bussen till stallet med Ella. Vi hade lite knappt om tid då hon var tvungen att hinna med tolvbussen för att gå ut med vovven så sadlade Soppan och Izac lite snabbt för att rida en sväng till kullarna. 
 
I sig gick väl ridutern bra, eller den slutade bra i alla fall. Så vi båda var nöjda och glada och skrattade för fullt. Hästarna fick utbrott och stackiväg i sken så vi kutade runt på åkern men inget hände hahaha. Det måste sett så jäkla roligt ut lol. 
 
Men ja, kom hem vid ett sedan så har suttit vid datorn och tubmlrat, twittrat, instagramat, vineat och varit inne på YT!
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon >> Vardag

välkommen, tack

[x²-3y+15+4x²] = dagen.
 
Typ. Skulle ha fysik i Lund så åkte dit men gissa vad?? Den blev inställd precis när jag och Ella hoppat av på Lund C så fick jag sms av biträdande rektorn om att den var inställd så det var bara att åka hem igen. Satt istället i biblioteket och pluggade matte i typ två timmar innan det var mattelektion där vi återigen gjorde matte. Sedan pt vi lunch på Subway och efter det hade vi svenska som var såååå tråkig att jag höll på att somna 859 gånger. Sist men inte minst hade vi biologi som vi gjorde en gruppuppgift på men annars hade vi mest allsång hahah. Fick A på biologiprovet där vi dessutiom inte gått igenom alla begrepp och ord, så det måste man ju säga är skills.
 
Kom hem vid fyra och har suttit vid datorn sesdan dess typ. Främst kollat BGT:s och typ instagram och sånt. Harry har brutit foten stackaren, Niall har en fraktur i sin och Lux bröt hela benet nån vecka sedan, så känns som om det går nån förbanellse över dem. DESSUTOM SÅ ska dem INTe lÄnGRe vara signade till fkn modest! efter deras fucking puas så det går bra nu. På redag släpps Perfect och vi har trendad nr1 WWv på twitter i tre dagar nu, vi leder EMA best fans och woho imorgon är vi lediga, sen på fredag har vi aktivitetsdag så ska dansa och klättra, sen är det långhelg för vi har studiedag på måndag!! 
 
Livet går braaaaa.
 
 

¦ Andra Hästar >> Cute boys >> Sharon >> Vardag

M-uuuhhh-ndag

Månadag= Praktik. 
 
Jobbade på som vanligt i stallet och sedan efter lunch, vid typ två så red vi. Jag hade Kadiki, som var snäll som vanligt. Han gick på fint och det var inga problem någonstans. 

Soppan står inne i natt eftersom det ska bli kallt, N var snäll och fixade hö till henne samt fyllde upp hennes vattenhinkar, så ingen av oss behövde åka dit. Imorgono dock så ska jag dit, får se vad jag hittar på!
 
 

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

tömköra

Efter att ha varit på Empan så stack jag till stallet.
 
Fixade Soppan för ett tömmkörningspass i paddocken. Har ju aldrig tömmkört innan så skulle bli kul att testa. Soppan var iaf superduktig och det gick jättebra. Hon sökte sig lång och låg i både skritt och trav och en del av galoppen. Lite svårt att hålla i galoppen men hon fattade sen att hon var tvungen att anpassa sig lite efter mig. I ena varvet så började hon dessutom galoppera av sig själv och höll igång på typ 3 voltvarv haha och det gjorde mig glad!
 
Sen så satte jag på henne täckena (nu går hon med fleece + regntäcke) och sen huttade jag ut henne i hagen. Eftersom jag hade kvällen så fyllde jag upp vattnet i hagarna och fixade maten och mockade Soppans box då de stod inne går natt. Blev körd av N till bussen!
 
Har ätit och kollat Fear TWD och ska egentligen kolla Bron men är så fasligt trött så får nog kolla den imorgon på play...

¦ Sharon >> Shopping >> Vardag

Coladiamnter och höstigtmode

Idag var jag, Gabby och S på Empan. Vi stack dit runt halv tolv tiden och var där ungefär till kvart över två. Hann förvirra oss ett par gånger men fick kollat och köpt det vi skulle så i slutändan gick det ändå bra. 
 
Köpte endast ett skal till telefonen, kollade lite i alla möjliga affärer och har hittat en massa som är såååå fint. Gosh om man hade pengar över.. jaja. Jag har en häst som jag älskar och en ny bäbis att smsa med sååå jag får vara nöjd ett tag framöver.
 
Annars har ni mina wanties häärrr
 

¦ Sharon >> Shopping >> Surprise >> Vardag

Nya bejbs

Var inne hos vår operatör idag och GUESS WHAT??? Vi fick med oss iPhone 6s Plus!! WOHOOOOOO Den är asnajsig, älskar den!
 
Annars så har jag varit i stallet. Soppan sover inne med en till häst idag, mest för att hålla sällskap men också för att det ska bli runt 5 grader i natt. Kom till stallet i alla fall, tog in Soppan och bestämde mig för att rida barbacka. Så så blev det. Efter det korta ridpasset som bestod av ått-volter och serpentinbågar i skritt och trav, skrittade jag ut en runda. Kom tillbaka och släppte ut ponnyn igen och fixade då med hö:et och vattnet i boxen. Innan jag gick till bussen igen så mockade jag en lärra i hagen! 
 
Kom hem och så var pappa här så har inte hunnit blogga fram tills nu!
 

¦ Gaby >> Shopping >> Stallet >> Surprise >> Vardag

I'm gonna love you like no one could

Aviciis nya album <3
 
Rolig händelse för dagen:
N i stallet igår smsar och berättar att Soppan inte har på sig sitt täcke... Hon ger sig sedan ut i mörkret, regnet och letar efter Soppans täcke för att kunna sätta på det. Inte nog med det lagar hon täcker lite. 
 
Idag i stallet när jag tagit in Soppan:
N: *Soppan sneglar lite gulligt på N* - Aaa okej Soppan du kan ta en tugga av Shantis hö.
10 min senare.
N: *N ger hunden godis* *Soppan sneglar gulligt på henne igen* - Soppan, det känns som du bara utnytjar mig nu för tiden! *Ger henne godis*
 
Okej så Soppan va bedårande idag. Hon fick ju sitt nya täcke som jag inhandlade innan stallet, lila med mulle i hörnet! Alla undrade dock om hon förtjänade det efter att ha tagit sönder det ena helt och lite på det andra... Sa till henne att det måste hålla minst 1 år! Samtliga tyckte även det var supergulligt och N önskade det fanns i Shantis storlek. Gav mig iaf ut på bortre slingan. Hon är ju en hög fluff nu hihi björne. Hon var ganska pigg och på andra rundan så var det något bakom som skrämde henne så hon for ut i galopp och jag skrittade där med långa tyglar så fick helt plötsligt fullt upp med att hålla mig kvar haha. Aja annars gick det bra. Hemma så fixade jag bensnören på det blåa regntäcket samt sprättade upp spännen och annat användbart på helt trasiga täcket. Släppte ut Sup i hagen och mockade lite samt lagade översta linan i hagen sen stack jag hem!
 
Ätit tacos nu och ska kolla TVD nu!

¦ Movie Studio Platinum >> Sharon >> Videor

New vid

 

¦ Cute boys >> Djur >> Outfits >> Sharon >> Surprise >> Vardag

i'm holding on to everyone good

Kort summering av dessa tre senaste dagarna som jag inte bloggat. Börjar med att säga att jag inte bloggade i tisdags för att jag inte hade något vettigt att blogga om, plus pluggade till prov. I onsdags (igår) kom jag hem vid 9 från stallet efter att ha fixat med foderleveransen samt varit ute en sväng i stormen med ponnyn. Idag kännde jag att jag måste blogga så här får ni dagen i ett par meningar.
 
Skolan. Karaktärsdag. Djurrum och komunikation. Sålde lite produkter till läraren och fick väldigt bra omdömme där, nej jag slickar inte r*v som alla mina kompisar tycker, jag satsar bara på bra betyg och det funkar för en gångs skull lol. Lunch käkade jag och K på subway sedan var vi i djurrummen. Gick bra, inga konstigheter där. 
 
Åkte inte till stallet pga lathet/ trötthet/regn/vind/ livet. Gabbi ska dit imorgon. Ska försöka köpa lite täcken denna månaden, hovis ska komma ut i slutet av månaden och sedan ska foder betalas. Kiroparktor kommer också så ja.. Soppan tuggar sedlar helt enkelt. 
 
Har kollat vines, städat, lyssnat på musik, kollat PH samt börjat på SPN men det fuckade ur så får kolla imorgon istället. 
 
/H.S/Surprise/OOTD/
/TYs/Instagram/Lilo fight club/
 

¦ Djur >> Gaby >> Gif's >> Vardag

råttor

Idag så var det praktik.
 
Generellt sett mer att göra idag, packade upp varor, inventerade varor, organiserade, hjälpte kunder, fånfade fiskar, myste med råttorna och satte ihop burar. Inte mycket mer men blev ju en del varor och tog sej en massa tid att inventera Hurtta täckena.. Kom hem nyss typ och har duschat och idag så har jag tre episoder att kolla! Gårdagens PH, gårdagens och säsongstarten av SPN (TAGGAD) och även säsongstarten av AHS Hotel och även såå taggad! Har dessutom missat Fear TWD sista ep:n så den ska med kollas.

¦ Gaby >> Vardag >> Åsikter

önskeinlägg; gymnasiet

Kan ni skriva ett inlägg om gymnasiet? Jo klart! Ganska brett och vet inte bad du vill ha reda på men kan skriva om det vi går på nu!
 
Realgymnasiet går vi då på som är ett naturbruksgymnasium. Går linjen Djurvård (Sharon med NV spåret till) så det mesta kretsar kring djur på skolan och praktik. Jag Gabby har praktik två gånger i veckan, på måndagar på KRF (klagshamn ryttarförening) och på trosdagar på ArkenZoo Svågertorp. I skolan läser jag just nu enbart "vanliga" kurser som svenska, matte, biologi, engelska och samhälle och resten av dagarna är praktik. Sharon har lite annorlunda med praktik men det är för att vi är olika halvklasser i karaktärsgruppen.
 
Liten skola med en årskurs av varje. Sen är vi ju ca 45 i en klass så vi är alltid uppdelade i halvklass men hela klassen i sig umgås från båda klasserna. Går från halv nio till 10 över 3 de flesta dagar som spenderas i skolan, praktiken är lite annorlunda. 
 
Det jag gillar mest med skolan:
- Matkort (alltså vi äter på restauranger eller snabbmatställen och har ingen gemensam lunch i skolan)
- Mycket praktik (även fast jag inte alltid är peppad på praktik är det den bästa förberedelsen för yrkeslivet..)
- Många utflykter/friluftsdagar/studiebesök
 
Det jag gillar mindre med skolan:
- Vissa lärare (men har ingen jag ogillar denna termin)
- Dåligt med info och spridd info
 
Ja, så det är lite om min skola. Generellt sett trivs jag och tycker det är en bra skola för den som vill kombinera djur med t.ex naturvetenskapligt spår eller samhällesvetenskapliga ämnen! Någor mer du/ni undrar? Kommentera!
 
På bilden ser ni vår skola.

¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

hjälp oss att bli bättre!

Läsarantalet sjunker och jag vill nu be er få läsare att kommentera här under vad ni vill läsa om, vilka bilder ni vill se mer av och annat som kan vara relevant för denna bloggen!
 
Måste dock erkänna att även vi/jag måste bli bättre på att svara tillbaka på andras bloggar och kommenetera andras bloggar mer.. Hoppas ni kommer med några bra förslag eller tips på hur vi kan göra bloggen ännu bättre! Är supermotiverad till att blogga men läsar antalet är så pass lågt nu så de påverkar min lust att blogga..

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

stick to the status

Okej så efter lunch fick jag kliattack igen (blir så trött på det..) så fick gå hem och inte nog med det har ju tappat bort min plånka med bak kort, id kort och matkort där jag hade tabletter... Så korten är spärrade nu, matkort är 300 spänn för ett nytt och id typ lika väll, bank kort får jag inte nytt förrens jag fyller 18 för då kan jag få sån dosa med så inte lönt så kort innan.. Trött på mig själv hah.
 
Åkte till stallet vid tre och de blåste som en orkan. Tränade lite löst i paddocken men blåste typ jättemycket så kunde typ inte kommunicera med Soppan haha dessutom körde hon med mej som bara den. Sa jag typ nej så började hon småstegra mot mej och det är nolltollerans mot de så varje gång hon gjorde det körde jag bort henne men sen vill hon bah äta av gräset i kanten. Övade på en sak och de var att hon skulle stå stilla när jag gick runt henne och inte komma förrens jag kallade in henne. Gick väldigt bra till slut faktiskt! 
 
Mockade en kärra i hagen osså men blåste ju som bara den så hälften kunde jag inte ta för de blåste bort från grepen...

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Vardag

i don't make deals with peasants

Praktik på KRF idag. Jäkla svårt att gå upp i morse alltså. Det var ju helt kolsvart ute?? JAG HAR INTE BETT OM DETTA
 
Annars var det snabbt och smidigt i stallet. Lite senare än vanligt red vi, fick en "ny" ponny som heter Nora. Hon är jättesöt och sn'll, gör verkligent ingenting alls. INGENTING ALLS. ASSÅ NADA. Inte ens när man rider gör hon något. Hon typ strå och sen bara nope. Så det var inte den roligast hästen hahah. 
 
Igår hittade jag en Larry FF så har läst varje minut jag fått över och mitt Larry hjärta exploderar snart, uhhhh...
 
 

¦ Gaby >> Surprise

05


¦ Andra Hästar >> Gaby >> Vardag

dancing queen

APL idag så.
 
Vid nio började vi släppa ut alla hästar och sen mockade vi hela stallet, sopade och gick i stallet med Hjärtat som har en skada och han smörja lite sadlar med. Efter lunch gick vi med Hjärtat igen oh tvättade såret. Sen vid 2 typ så var de dax att ta in hästarna igen. Vid halv tre typ så skulle vi äntligen rida.
 
Jag red en av de "nya", en D-ponny som heter Dancing Queen men kallas Queen. Lite jobbig i stallet men inte överdrivet dryg. Snäll när man red, något lat innan galoppen men sen var hon super. Hade inget spö så blev inte till att jobba henne för då tog bensinen slut helt. Hjälpte mest Sharon med hennes odrägliga ponny så fick vara ledarhäst osv. Red i paddocken först och sen utförskade vi den så kallade prärien + terrängbanan. Supermysig var det och jättekul att få rida på KRF igen!
Längesedan jag red en skäck dessutom och D-ponny för den delen haha.

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

Promenad i dimman

Vaknade vid nio i morse, kollade social medier och sedan lite klipp på YT. Ritade lite i Ps igen och ja sen åkte till stallet vid halv tolv tiden. Gick en promenad på den korta slingan. 
 
Årets misstag var ju att gå i New Balnce skor för redan efter typ halva rundan hade mina fötter poolparty. Kom tillbaka till stallet drygt 20 min senare där jag borstade på hästen och sedan grävde jag fram ett par ridstrumpor och bytte skor. Åkte strax därpå hem igen, lämnade en bok på biblioteket och när jag kom hem läste jag lite FF:s och ritade lite mer i Ps. 
 
 

¦ Cute boys >> Kreativt >> Photoshop >> Sharon >> Tumblr

the world has bigger problems than boys who kiss boys

Har suttit nu i några timmar och pillat i Ps. Blev jäkla nöjd. 
Love wins. Always.

¦ Gaby >> Gif's

hp red

 

¦ Andra Hästar >> Sharon

Ester & Jessie October 3rd


¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

Finally Friday

Trolololo 
Känner att jag måste nämna att jag hadde en sån fucked up dröm s jag blir rädd för mig själv. 
 
Annars, drog mig till skolan. Käkade först thai innan [såklart] och sedan hade vi engelska. Gick bra, engkelt ock så. Måste dock fixa en grej nu lite snabbt då jag var sjuk i tisdags och rummet låser sig vid midnatt och då får jag inte iväg uppgiften.. 
 
Efter skolan tog jag mig ut till stallet och var där runt halv fyra. Hade bestämmt mig för att tömköra för att öva på det lite och för att jag ville hem tidigt så då passade det bra. Fixade ponnyn i Eskdron outfiten och hennes nya ländtäcke, sedan pallrade vi oss ner till ridbanan. 
 
Det gick otroligt bra för att vara andra gången vi tar oss ann tömkörning, och jag blev faktiskt riktigt förvånad. Behövde inte ens ha pisken för att få igång henne utan hon lyssnade superfint på röstkommandonna jag gav henne. Hon hade lite krut i baken idag, så det var väl därför jag inte behöve spöet, så hon trampaade på fint i traven och i galoppen. Blev mest skritt på volter och sperpentinbågar för att få henne lös, och sedan var det trav på långa tömmar där hon sökte sig ner jättefint. Avslutade när det kändes bra för båda! 
 
Snackade med C och A, så fick en fodertunna av A till vårt nya foder som C hämtar hem till oss så ska vi hoppas på att ponnyn bygger muskler och håller hullet under vintern. Har ju bättre grovfoder i år än vad vi hade förra vintern så det borde också vara en fördel. Som det ser ut nu kommer hon i fortsättningen får Krafft Groov 60, Fibergi Muscle Up, Krafft Mineraler, B-vitamin och Betfor. Plus grovfoder såklart! 
 
Den 19 kommer även kiropraktor ut till henne så får vi hoppas på att allt går som det ska. 
 
Imorgon ska vi båda med till Ester och Jessie så då bjuder jag nog på några bilder!