¦ Djur >> Sharon >> Shopping >> Vardag

"jag vet inte varför, stjärnorna stod väl fel på himlen eller nåt"

 
Hiya huns!
 
Rubriken; Min kollega berättade för mig om en dag då de hade varit kaos så när jag frågar vad som hade hänt säger hon "inget speciellt. Eller ja jag vet inte varför det var så mycket,  stjärnorna stod väl fel på himlen eller nåt" och jag tyckte det var en riktigt toppenbra ursäkt som man kan skylla på.
 
Fullt upp med jobb! Men känndes väldigt lönt när lönen rullade in däremot ;) Har köpt en TV och PS4 samt lite spel, så har installerat den och fixat allt idag då TV:n levererades i förmiddags. Nu spelar Gaby och jag tänkte spela lite SSO. Annars har medryttaren Soppan typ hela denna veckan för jag jobbar massa kvällar samt att vi båda jobbar i helgen. 
 
I övrigt är det dödsvarmt här i skåne. Vi har haft över 30 grader i flera dagar nu och det tar på ens krafter något enormt måste jag säga. Man orkar inte göra något alls i princip och svettas gör man bara av att sitta. Känner mig helt kreativ innombords men får inte ut nåt när jag öppnar ett nytt dokument att klippa och klistra i Photoshop, och tidsbristen gör det inte heller bättre... Ni får en liten update i alla fall! 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

I'm still chasing shadows in my head

 

¦ Sharon >> Surprise

flying high over the mountains


¦ Outfits >> Sharon >> Shopping

Ett alternativ

Ett alternativ till vårt normala? Hacket lär det bli någon gång i alla fall, och nosdelen till det. Och gärna en till repgrimma. Men padden är väl det som är minst aktuellt, men ändå hade varit roligt att ha ;)
 

¦ Sharon >> Surprise

'smells like art'

 

¦ Sharon >> Surprise

rich kid without dollars

 

¦ Sharon >> Surprise

jumping to conclusions like


¦ Djur >> Sharon >> Vardag

she's bad advice, I don't think twice

Knacklade mig vågligt ut på en stenig botten med telefonen i ena handen för att ta lite bilder på the doggo. Fint med Torso i bakrunden och så har vi sån tur att solen går ner bakom Köpenhamn, så vi kan njuta av utsikten!
 
Hiya huns!
 
Hemkommen efter ännu en helg som bestått av jobb. Men så är jag ledig imorgon så orkade vara uppe längre ikväll, och stack ner till stranden med Clara, Kevin och Gaby samt Penny och tog ett dopp. Jätteskönt i vattnet, men när solen värmt hela dagen och det varit över 30 grader hoppas man inget annat. 
 
Imorgon ska jag ses med en kompis från gymnasiet och vi ska ner till Simrishamn tillsamans. Vet inte alls vad vid ska göra där men lär sluta med en glass och promenad eller nåt i den stilen.
 
Ska även försöka blogga lite mer. Har massa bilder att publicera, både de Clara tog i sjön och de jag tog i hagen när solen gick ner. Sedan hoppade vi i fredags och hade med kameran så har några enstaka bilder därifrån som också behöver redigeras och publiceras. Och så vill jag även göra inlägg om saker jag vill ha till Soppan men får se när jag hinner med allt detta! Först och frmst ska jag kolla YouTube och sova ut ordentligt!
 

¦ Sharon >> Surprise

she lets me down, then gets me high, oh I don't know why she's just my type

 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

she's what i like

Har fler av dessa att bjuda på men måste komma på lite idéer om hur jag ska publicera dem för variationens skull! 
Foto: Clara Nilsson, claranilsson.com
 
Hiya huns!
 
Jobbar en hel del, och de dagarna jag var ledig i början av veckan var vi utan internet (!!) så hade ingen lust att blogga då. Kopplade dock luren till min Mac och streameade serier. Kändes i alla fall inte onödigt att betala för asmycket surf denna månaden... Det blev en ny serie som jag velat kolla ett tag - Manhunt: Unabomber, heter den. Baserade på verkliga händelsen om just Unabombaren i USA, en kriminalserier som jag tycker är väldigt bra! Rekomenderas, och finns på Netflix ;)
 
Stallet annars. Red Soppan i måndags på hack med långa skänklar. en hon gick bra på det, dock blev hon extremt känslig för handen och det blev lite problem i galoppen eftersom hon började springa på rätt bra, och tog jag minsta lilla i tygeln tvärnitade hon och blev irriterad. Det vara bara en testritt (lånade "bettet" från Ester) och det lär inte bli något hon rids ofta på. Vill däremot köpa ett stjärnhack till henne, lite för variation!
 
Ska till stallet lite senare idag och hoppa! Har hittat en övning jag tror kan vara väldigt bra och den är framför allt inte allt för jobbig att plocka fram och bygga. En Y-övning med tre hinder där man kan träna svängar, vstånd och byte av galopp!
 
Jag jobbar denna helgen också då jag ytat pass med en kollega, så missar tyvärr den tyska GP:n. Daniel startar redan sist pga penalties (tekniska orsaker, motor delar som bytts ut osv) men Max har i alla fall chans att starta långt fram om han inte ställer till med något dumt. Däremot har mitt byte gjort att jag istället får se GP:n i SPA som är Maxs hem-race, vilkat jag såklart hellre ser!
 
 

¦ Sharon >> Surprise

barefoot on the grass, listening to our favourite song


¦ Natur >> Sharon >> Surprise

true romance

Foto: Clara Nilsson, claranilsson.com
Foto: Pinterest

¦ Sharon >> Surprise

dancing in the sunlight

Foto: Clara Nilsson, claranilsson.com
 

¦ Sharon >> Surprise

the skies are blue, in malibu

Foto: Clara Nilsson, claranilsson.com
 

¦ Sharon >> Surprise

you need it all of the time

Foto: Clara Nilsson, claranilsson.com

¦ Sharon >> Surprise

reasons to love you

Världens finaste ponny. 
Foto: Clara Nilsson, claranilsson.com
 
Har äntligen lite nya bilder att visa! Dessvärre inget wifi hemma så drar från mobildatan. Ska redigera fler imorgon, men vid min stationära dator där jag har ritplattan till godo. Det tar lite tid på Macen när jag bara har musplatta... Men här är i alla fall ett smakprov! 
 
 
 

¦ Sharon >> Stallet >> Vardag

Hö i stora lass

 
Hiya huns!
 
Hästfolk (och andra också förmodligen) vet om att birsten på hö, silage och all annan form av grovfoder är det enorm brist på i år. Men så igår hittade Gaby en annons på FB om någon som sålde Polskimporterat hö bara 8minuter från stallet så vi panik ringde till säljaren och Ester och jag fick i uppdrag att hämta hem 6st 240kg balar idag eftersom vi var lediga.
 
Så vid 8 bar det av till stallet. Vi tog in Soppan, Fairy och Benny då jag skulle rida och de andra nämnda har problem med sina vita ben av solen och skulle därmed stå inne. Jag red lite snabbt och Soppan var as-stark i ytter och tog inte min innerskänkel så det var inget bra ridpass. Men hur som helst, vid 10 körde vi till Ester jobb, OKQ8 för att hämta släp. 
 
Köpte RedBull, tog nycklara till släpet och fick även ett par pekan-nötskakor då de var en nyhet. Hade lite problem med att få ljusen på släpet att fungera men så småningom kom vi iväg och möttes av två killar som hjälpte oss på med två balar. 
 
Vi klättrade på balarna för att få av dem i stallet, använde linor för att rubba dem och bokstavligen slängde hela vår vikt på dem för att få dem dit var de ska stå. Men vi lyckade och vi är helt fkn grymma. Kalla oss riktiga hö-bondar nu.
 

¦ Djur >> Sharon >> Vardag

long time no see

Var hos min klasskompis igår och umgicks. Fotade även hennes 8 månader gamla King Charles Spaniel, Zolohouse Qualypso aka Eddie!
 
Hiya huns! 
 
Oj oj! Jobbar på för fullt och är så trött när jag kommer hem så slänger mig i sängen med youtube på skärmen så har inte blivit någon bloggning. Jag har i alla fall som sagt jobbat hur mycket som helst, och så har jag även varit några få gånger i stallet på kvällen. Har varit med på utställning också men det har ni redan fått se då Gaby bloggat. 
 
Idag var det FHS så vi var där. Fick med oss två Horseware täcken till Soppan samt ett par marinblå Cavalleria Toscana ridbyxor. Köpte även spånpellets där så får pallar levererade till stallet. Ville såklart vara hemma till fotbollen för att kolla dem men alltså så jäkla dåligt Sverige spelade. Pinsamt hur långsamma rekationer spelarna har alltså.. 
 
Formel 1 är det imorgon för tredje helgen i rad. Missade förra veckans på grund av tävlingen men Max vann så var självklart väldigt glad över det. Inte gått något vidare denna helgen och Max startar p5 med Daniel precis bakom. Har fått med Clara och Ester på att de ska komma över till GP:n imorgon så vi ska käka något vi gillar och kolla det tillsammans!
 
Passar även en katt, Kensi som kom till oss idag så håller på att vänja alla djuren med varandra. Hera var inte så intresserad, och Misha var feg men intresserad. Kensi ligger på min säng för stunden och sover. Söt!

¦ Gaby >> Surprise

45 71

What profit to
gain the world
but lose yourself.

¦ Gaby >> Surprise

you get what you pay for


¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

in the ring


¦ Gaby >> Surprise

share the air with me


¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

Wind blowing in my hair, let the sea salt soak in


¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

i'm down for wherever it takes me


¦ Andra Hästar >> Gaby >> Surprise

it's not over yet

 

¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

I'm waiting at the shore with my arms wide open


¦ Gaby >> Surprise

something for everyone


¦ Gaby >> Movie Studio Platinum >> Surprise

recap av utställningen

 
Video från min utställningsklass och ridklassen.
 
Ja då ska vi se! Igår så bar det av tidigt från stallet och både Soppan och Sillen gick på transporten direkt. Hade hyrt en b-kortare så Soppan fick testa på att åka där och även baklänges! Hur gick på flera gånger lugnt och fint så vi tror hon nog gillade den. Framme var vi ca 8.45 efter nästan 40 minuter på vägen. Jag och Clara i b-kortaren och Ester och Sharon i bil bakom. Fick våra nummer och programet och sen var det att vänta, titta och finslipa hästarna. Jag gick in som katalognummer 45 och hade tre andra i min klass. 
 
Klass 9: Welshponny av cobtyp ston födda 2006 eller tidigare som ej fölar 2018 (veteranklass)
Jag hade bara kollat på några ekipage innan och sett hut dom gjort och gjorde mitt bästa. Soppan var lite stark i visningsgrimman men det gick. Sillens uppfödare var där och hjälpte oss lite och fick låna ett visninsspö av henne så jag kunde få igång Soppan mer. Men allt som allt gick det välk suveränt för vi tog hem en förstaplat där och Soppan blev guldbelönad! Gick vidare till att få visa för Senior Champion men där vann en superläcker hingst. Men men, ett guld och förstaplats!
 
Clara och Sillen tog sig ann efter oss och kom hem med en förstaplats och silervbelönad ponny. Sillen var för övrigt annars också supersnäll och det blev en lång dag för lilla åringen! Sen var det lunch och efter lunch var det ridklasserna!
 
Klass 27: Welshponny av cobtyp ston och valacker - Open
Red fram men det fanns ingen riktigt framridning så var lute klyddigt och trångt. Solen stekte på och man får varken ha sporrar eller spö så fick smacka och driva en massa. Trotts allt bekymer så känndes hon fin och gick trevligt i form. Här tävlade jag mot tre andra och vi red i ringen samtidigt och efter domarens anvisningar. Soppan var bara så fin och visade verkligen upp sin bästa sida. Så duktigt var hon att vi även här tog hem en förstaplacering! Motiveringen var att jag satte jättefina galoppfattningar och att hästen lyssnade på mig genom hela programet. Vi gick vidare till finalen och att få göra upp om BIS i de ridna klasserna men då var hon redan så trött och seg så blev ingen mer vinst där. Men vi var supernöjda med lilla Soppan endå för två blågula rosetter samt en guldplakett!
 
Extra tack till Ester som filmade och hjälpte till, Sharon som fotade och hjälpte till, Clara som hjälpte till och Kevin som också hjälpte till!

¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

utställning bjärsjölagård

Då var vi hemma efter en minst sagt lång och händelserik dag! Som ni ser på bilden plockade vi lite rosetter! Skriver mer om dagen imorgon i ett inlägg! Kommer även fler bilder!
 
Klass 9 Welshponny Sec. C Ston födda 2006 eller tidigare som ej fölar 2018: Vinst + Guldbelönad
Klass 27 Welshponny Sec. C Ston och valacker - Open: Vinst

¦ Cute boys >> Formel 1 >> Sharon

Happy b-day

Happy Birthday, Honey Badger