¦ Cute boys >> Photoshop >> Sharon

Happy 25th

 

¦ Gaby >> Gif's >> Sharon >> Surprise

Merry Christmas

 
God Jul för alla er som firar, och en underbar dag till er som inte firar, önskar vi på Leggohouse!
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

Dressyrtrim

Hiya huns!!
 
Idag hade vi äntligen skolavslutning. Två meningsösa timmar men gick dit för att vi bytte presenter med kompisar, så det var ju höjdpunkten haha.
 
Åkte till stallet vid elva tiden och var lite tveksam på vad jag skulle hitta på med Soppan. Deet lutade mot att släppa henne på banan men sedan bestämmde jag mig endå för att rida lite dressyr. Vilken tur att jag gjorde det, för Soppan skötte sig exemplarisk och gick så förvånansvärt bra! 
 
Jag har nyligen bestämmt mig för att arbeta med galoppen, eftersom jag tycker hon rusar för mycket. Så idag var det bara till att börja. Jag måste först stärka henne och få henne mer balanserad och det gjorde jag genom övergångar. Skritt - galopp - skritt eller trav - skritt - galopp, ja ni förstår själva. Gjorde detta hela passet, både på rakt spår och på volter och serpentiner, så hon var aktiverad hela tiden, och hon skötte sig jättebra så nu ska jag fortsätta på det, eftersom man kan göra just den övningne varierad, med bommar eller små hinder och så också! 
 
Nu ska jag käka och sen kolla film! 
 

¦ DIY >> Gaby >> Kreativt >> Vardag

Gaby's bedroom

Ganska nöjd med mitt rum för tillfället!

¦ Kreativt >> Sharon >> Tumblr >> Vardag

bedroom & desk inspiration

Bilder från Pinterest
 

¦ Sharon >> Surprise

In this bed where I rest I'm homeless

 

¦ Sharon >> Surprise

Summer time, I've come to find, brings the best times in my life

 

¦ Cute boys >> Kreativt >> Natur >> Serier >> Sharon >> Surprise >> Vardag >> Youtubers

sleep tight beautiful

 
Hiya huns!
 
Det var ett bra tag sen vi uppdaterade något. Jag har inte mått så bra den senaste tiden. Mycket känslor som inte vet var de vill, mycket annat som tar tid, plats och ork. Jag har varit iskolan lite när jag orkat, och i stallet snabba vändor för att lusten till hästar inte riktigt finns där den ska finnas. Jag har gymmat, både med Gaby och Erika - ibland själv också. Jag har försökt hänga ikapp med skoluppgifter men fått dispans på en del grejer för att det är som det är för mig just nu och jag har spenderat en bra del av min tid med att kolla Pewdiepie och Jacksepticeye spela The Last Guardian, samt at jag matat av de episoder som släppts av de serier jag följer. Vi har varit på bio med Felicia och sett Fantatsic Beasts and Where to Find Them, och fikat på stan med Clara. Annars så rullar livet på som vanligt.
 
Jag har också, på allt detta, lyckats hamna i en sån håla där jag vill utrycka alla mina känslor på ett papper, i Photoshop eller genom kameran. Har massa planer (igen) på att fixa till mitt rum - även fast här inte finns så mycket att fixa till längre. Men i alla fall, bättre dagar har jag haft.
 
Vill också tilläga, att Onsdags, 7/12  gick Louis' mamma bort i Leukemi och lämnade sina familj och sina vänner. Jag skickar alla mina tankar till hennes barn, till hennes man och till alla som på något sätt blivigt berörda av denna tragiska händelse. Vila i frid, Johannah.