¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Skola och Soppan

 
Hiya huns!
 
Igår gick jag mellan 8:15 och 14:15 ungefär. Åkte till stallet därefter och red ett dressyrpass på banan. Hade framme lite travbommar och en galoppbom som jag gjorde byten över. Gick bra. Det var otroligt kvatvt ute och det rann svett av Soppan sedan, stacker. Men hon skötte sig bra hursom helst. Plockade sedan björnbär i typ 30 minuter och var då tvungen att springa till tåget för att slippa vänta onödigt länge. Kom hem och åt pannkakor sedan så läste jag 30 sidor om hur sjukhus, primärvård, palliativ vård och liknande fungerar somt vad som skiljer dem åt och sådär. 
 
Börjar 9:15 idag och slutar vid tre. Ska har föreläsning om det vi läste om så ska bli spännande. Ska även föröska få tag på lite böcker idag för att lugna mitt sinne! Får se vad jag hittar på när jag kommer hem i eftermiddag. 
 

¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

Appreciation post - Glee

2009-2015
 
Hiya huns!
 
Kom in i ett sånt Glee-mood som händer typ flera gånger i veckan haha opps... Vet inte helt varför serien tilltalar mig så himla mycket men tror det är för att de sjunger och dansar och nästan varje episod gjorde mig glad. Förutom 'The Quarterback' ofc... Minns hur ledsen jag var för Cory och Lea hade varit (och är på ett vis) mitt OTP och hela den episoden var såklart förödande att titta på. RIP Cory.
 
Meen! Har ju såklart flera än en favvolåt som de gjort cover på ocht tänkte länka 4 av dem under!
 
 
 
 
 
Det var svårt att välja men dessa fyra får de bli! Som ni märker är de lite äldre låtar men det är vad jag gillar bäst hehe. Men för er som inte sett Glee av någon anledning så kan jag säga att serier passar långt ifrån alla. Men sååå underbart om du är en av dem (som jag!). 

¦ Gaby >> Vardag

En måndag utan skola

En snabb SSO bild med ett argt får?
Hiya huns!
 
Idag så vaknade jag och gav mig iväg till Manpower för att lämna ett brev ang jobb. Det gick på max 10 minuter, men sen bestämde hissen sig för att stanna mella två plan? Den kom iväg iaf haha... Cyklade hem och bytte om för stallet. Red Soppan i paddocken. Men det gick ganska dåligt faktiskt. Hon ville verkligen inte lossna i vänster sida så red massa volter och åttor i typ 30 min konstant... Men det blev iaf bättre så... Galoppen gick dock förhållandevis bra i jämförelse med resten av passet. Sen målade (eller vad det heter på murvägg?) jag den svarta delen på murväggen i boxen och blev genast mycket snyggare! Stallet kommer bli så fint efter att allt är klart!
 
Sen har vi en svala i stallet från sista "kullen". Men den har inte fått koll på sina vingar än och man får rädda den från diverse ställen. Idag föll den ner bakom skänken så fick flytta på den tunga saken för att hjälpa stackarn upp till sitt bo igen. 
 
Kom hem iaf och var supertrött så la mig någon timme tills Sharon och Clara dök upp hemma. Pratade lite över te (ushc hur gammalt låter inte det?) och sen har jag gjort vad som ska göras på SSO. Sist ur är bloggen!

¦ Natur >> Sharon >> Tumblr >> Vardag

Första dagen på plugget avklarad!

 Denna bilden kom upp på min tumblr dash.. Gissa vem som vill tillbaka till Maldiverna?
Hiya huns!
 
Som rubriken lyder har jag alltså klarat av första dagen i skolan! Det är dessutom första gången på 12 (!!) år som jag börjar skolan UTAN Gaby, så jag var såklart väldit nervös och kännde mig lite ensam... vilket jag aldrig gjort förut. Men kommer såklart hitta vänner (hoppas jag) även fast jag bättre gillar att just plugga ensam, så skulle det inte vara fel med någon man kan prata med. Vi har ju inte blivit indelade i våra grupper än men ska nog se till att hitta någon ny att konversera med!
 
Clara jobbar ju även på sjukhusområdet där jag pluggar. Malmös sjukus är ju ett universitetsjukhus och det passar ju perfekt att ha någon så nära i alla fall. Vi åt lunch ihop idag, och kan ju alltid träffas över lunchen även fast vi (som fattig student) kommer värma vårt käk så kan vi ändå äta tillsammans. Känns så vuxet på något vis. Men jag är så taggad och tycker verkligen det känns som en fräsh start!
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan, för det har i alla fall jag!
 

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Vardag

EM-vinst & laddar för skolstart

 
Stort grattis till Peder & All In!
 
Hiya Huns!
 
Vill börja med at säga stort grattis till Peder och Allan som tillsammans tog EM guld! Hur grymma är dem inte? Välförtjän, kan man lugnt säga. Och så mycket det betyder för häst-sverige.
 
Annars så.. börjar ju skolan imorgon! Är lite nervös men inte lika som jag var igår haha. Har inte gjort så mycket idag. Kollade EM såklart, och så har jag suttit lite med gifs som ni ser i förra inlägget. Ska duscha efter att jag ätit klart och sedan ska jag nog övergå till min Mac så kan jag sitta i sängen, lat som jag är. Har även äntligen ordnat PS och Lightroom til macen så nu kan jag även blogga lite "bättre" från den datorn också. 
 
Vi hörs imorgon! 

¦ Cute boys >> Gif's >> Natur >> Sharon >> Tumblr

Can you feel my heart?

      
 
      
 
      
 
      
 
      
 
      
 
      
 
      

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

In the future this will be the good old days

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Gaby >> Vardag

Börjar alla mina inlägg såhär??

Ni skulle bara veta hur mycket man vill tillbaka till dessa 3 veckor i SA. 
 
Typ 'Gaby är tillbaka!!!!' eller något?? 
 
Så egentligen skulle ja ha typ slutat blogga men eftersom jag verkar ha mer tid än väntat så kan jag lika gärna slänga in några rader här.
 
Idag så bokade vi äntligen tåg och hotel till Harry i november. Så sjukt taggad!!
 
Igår så hoppade jag Z i paddocken bland annat. Gick skitbra med andra ord. Supernöjd. Orkar inte lägga upp bilder. Sorry.
 
I veckan har jag varit i stallet och håller på med mitt jobbsökande. Som jag hoppas drar igång mer nästa vecka. Det jobbigaste jag tycker atm är att allt måste vara strukturerat. Allt. A L L T. Det är sjukt jobbigt för om det inte är det så måste jag typ sluta med allt. Eller så börjar jag om med allt också. Men asså börjar om med allt varannan dag och det är så ohållbart hahah. 
 
Life update ala Gaby. Bye.

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

Are we best friends? are we something?

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Vardag

Happy Birthday, babe


¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

Saying you handle transactions for a multi-billion dollar company is way better than saying you’re a cashier at McDonald’s

Foto: Clara Nilsson / cn.images

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

Fail-hoppet

Ni ser ju själva... Höjden är inga problem egentligen, och vi kom faktsikt bra på det.
Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

Hoppning hos A&M den 25 Augusti

 Foto: Clara Nilsson / cn.images
 
Hiya huns! 
 
Igår var vi uppe hos Ann och Micke och hopptränade. Jag hade Soppan och Gaby hade Z. Planen var väl egentligen att vi skule ha bytt lite också men dels så hoppade Gaby Soppan tidigare i veckan, och dels för att det gick sisådär bra för mig så ville få till något bra och då bara blev det inget byte helt enkelt.
 
Passet började bra, Soppan hade bjudning mot hindrena och vi la avstånden bra. Hoppade mest räcken och en kombination med oxer in och räcket ut vilket gick bra. Sen skulle vi rida mot en vattematta, en helt vanlig fkn matta som vi har hemma själva men SÅKLART skulle Soppan börja stanna på den. Av någon anledning gillar hon inte att hoppa mattor på bortaplan men det vara bara så irriterande för hindret var inte ens högt och ja- jag blev bara så arg och besviken på henne för där gjorde jag själv inget fel. 
 
Måste dock säga att sedan hon hoppade in i mig sist hag jag blivit jätterädd för att trilla av, vilket jag tidigare inte har varit. Är rädd för att hon ska hoppa "konstigt", typ hoppa av tidigt, eller jättesent eller hoppa jättehögt och då kommer jag trilla av så springer hon in i mig och så vidare.. Det sänker såklart mitt självförtroende och Soppan känner av osäkerhet extremt och börjar själv vägra ännu mer och då går allt bara runt i en dålig cirkel. 
 
Red an mot en oxer på max 1 meter och det jag beskrivit ovan ^ hände. Dock trillade jag inte av men blir så jäkla mesig och allt bara blir fel. Tog några hopp på "säker" höjd och avslutade när det gått bra. 
 
Är alltså inte helt nöjd varken med mig själv eller Soppan efter detta pass. Tyckte Soppan kunnat vara lite sjysstare eftersom jag la henne bra på alla hinder och höjden egentligen inte var något fel på heller. Men tar såklart på mig en del av felen själv eftersom jag vet att jag lätt fegar ur. Framöver ska jag alltid hoppa ett hinder som är minst 80cm - 1m efter varje hopp-pass så att jag vänjer mig vid höjderna och blir mer säker.

Annars så stack vi hem sedan, Clara var med och fotade så kommer bilder. Hon följde med hem och även Ester kom firbi så tittade vi på EM finalen i hoppning. Tog hem ett silver i alla fall, så vi får ju vara lite nöjda.
 
I morse bokade jag även hotell och tåg till Stockholm till när vi ska se Harry så blir en weekend där! Mys. 
 
 

¦ Sharon >> Shopping

Nyheter från HV-Polo

Allt finns hos Horsemeup!
 

¦ Sharon >> Shopping

Soppans önskelista

 
Ni kan hitta ovanstående produkter hos: Horze, Horsemeup, Hööks
 

¦ Sharon >> Shopping >> Tumblr

Häst- och ryttarinspiration från Instagram

Hästsportsaffärer värda att kolla in:
~ Aztec Diamond Equestrian
~ Equipad
 

¦ Djur >> Sharon

I have to be funny because being hot isn’t an option

 

¦ Djur >> Sharon

Tell him you’re excited to have his last name and then marry his brother

 

¦ Djur >> Sharon >> Stallet

Flora har fått föl!

 
Hiya huns! 
 
Igår kväll fick vi meddelande om att Flora fått sitt efterlängtade föl! Ett sto blev det, och hon är den sötaste jag nånsin sett! Hon äger fortfarande inget namn, men låter er såklart veta vad det blir. Mamma var med också för hon ville också se sötnosen. Tyvärr rymmer hon ur hagen och de har inte hittat på något sätt att hålla henne från att springa ut på vägen så de är inne än så länge. Vi plockade lite färskt gräs till Flora och satte upp i ett hönät till henne så att hon kan äta något med mycket näring!
 

¦ Gif's >> Sharon

I couldn't care less about the parties

      
 
      
 
      
 
     
 
      
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

Dylan O'Brien // American Assassin

     
   
     
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon >> Vardag

Fullt upp!

 
Hiya huns!
 
Tänkte slänga in ett litet inlägg! Har ju inte blivit på ett tag men jag har haft mycekt att göra på senaste känns det som. Allt som man "lagt undan" hela sommaren vill man ha klart nu (läs mamma) så jag kommer liksom aldrig in i lugnet jag behöver för att göra ett inlägg... 
 
Annars så är jag inne i någon fan-girl period av Dylan igen, så mycket av min slösurfartid går åt att kolla Funny Dylan O'Brien Moments part 1 till 100typ och likande. Spelar SSO men det går fort nu för är ikapp med allt osv, samt lite på HW men inte mycket. Vart i stallet också, men känns inte som något speciellt har hänt eller gjorts där. 
 
Var på Malmöfestivalen häromdagen med mamma och Gaby, åt Langos för ingen ville laga kvällsmat. 
 
Idag var jag och fixade multikort till högskolan och jag fick med mig snälla Ester för jag ville inte gå själv. Hon fick en Twisterglass som tack. Har också börjat kolla vilken kursliteratur jag beöhver och kommer antagligen köpa en del, bara för att jag har panik över det hela och är rädd att jag inte kommer få tag på dem på annat sätt än att äga dem själv. Men jag ska försöka att inte stressa över det så mycket men jag behöver nog hjälp med det på en professionell nivå hah. 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

they don't love you like I love you

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Gaby >> Surprise

The creative adult is the child who survived

Foto: Clara Nilsson

¦ Cute boys >> Photoshop >> Sharon >> Tumblr

seb, you flawless fuck

Happy birthday baby
 

¦ Sharon >> Surprise

I thought it was going to be easier

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Andra Hästar >> Movie Studio Platinum >> Videor

Here we go again


¦ Gaby >> Surprise

The sun is always shining when i'm with you

Foto: Clara Nilsson

¦ Sharon >> Shopping >> Stallet

Ett nytt sett borstar

 
Soppan är in a big need of  nya borstar. De borstar hon har nu har vi haft sen ridskoletiden (ca 2011) och de är både söndriga, utslitna och många av dom är helt enkelt också borta. Det brister alltså på den fronten och Gaby och jag har liksom aldrig kommit till att verkligen köpa några. Det beror dels på att vi inte längre åker om hööks innan vi åker till stallet men, truth to be told, det är ju om något, bland det tråkigaste man måste köpa innom hästväg. Så när vi väl är i hästsportsaffärer, på mässor etc, så är det inte borstar som prioriteras hem. 
 
Men nu, nu när jag har snart får pengar, så har jag lovat mig (och Soppan såklart) att hon ska få ett nytt sett borstar. Har tänkt mig naturborstar denna gången. Dels för att de sägs att risken får statiska stötar minskar men också att djupgående samm och smutts lättare borstars bort om det är ågon typ att gethår/tagel borste. 
 
Finns ju en del olika på marknaden, vissa dyrare och vissa billigare. ar redan nämt att man hellre lägger pengar på annat än borstar, men samtidigt om jag nu ska köpa nya så vill jag köpa några som håller ett tag och är av bra kvalité. Det lutar åt Borstiq-Farm borstar. Vill åka till butik och känna på dem, samt välja ut olika sorter så hon har något av varje i sin rycktväska framöver!
 
Man kan köpa Borstiq-Farm borstar på bland annat Granngården.

¦ Sharon >> Surprise

I don't think she knew me at all

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Kreativt >> Musik >> Sharon >> Vardag

Musiktips 2.1


¦ Sharon >> Surprise

Make it illegal to be too cold outside

Foto: Clara Nilsson / cn.images

¦ Sharon >> Vardag

We won the hissrace

 
Hiya huns!
 
Gaby, Clara, Ester och jag bestämmde alltså väldigt spontant att vi skulle ha en morgonfotografering då solen steg upp. Denna idén var bra tills vi insåg att tågen inte gick så pass tdigt som vi behövde, så lika spontant som vår idé var så var idén att sova i ÖG. Sov i ssadelkammaren och gick upp klockan fyra i morse?! 
 
Vi hade med oss våra cyklar, så när vi tagit vårt pick och pack därifrån bar det av mot stallet. Borstade av Soppan lite fort och sedan tränsade vi och gick upp till stubben. Träffade tre killar (varav minst den ene bor på gården) uppe, gåendes halv fem på stubbåkern med en ölflaska i handen. Vi antog att de inte gått och lagt sig alls, och de antog väl att vi bara var sjuka i huvudet. 
 
Men men, solen gick upp trotts några moln som blockerade vägen, och Soppan var rätt söt på bilderna för en gångs skulle för att vi lockade fram åsnan till staketet så då stirrade hon ditåt hela tiden.
 
Runt halv sju drog vi hemmåt igen. Fick cyklarna på tåget och inne på stationen i Malmö så tävlade vi vems hiss som åkte upp först, därav rubriken. Clara och jag ledde men Gabys och Esters hiss kopplade sig fast till de andra dörrarna (kompicerat för er som inte sett hur dessa diagonala glasbox-hissarna fungerar) snabbare än vår, så de vann. Vilket är sämst för att hissrace är vad livet går ut på men ok.
 
Har redigerat lite bilder nu men sparar en del till senare när jag inte har något annat och rediera. Har även spelat SSO och ska alldeles strax kolla The Scorch Trials! Ska försöka blogga lite mer senare idag men vill inte lova något. 
 

¦ Photoshop >> Sharon >> Surprise

Före - efter redigering

Före/efter redigering på en av bilderna Clara fotade härom dagen!
Foto: Clara Nisson / cn.images
Retush: Sharon Hajny
 

¦ Sharon >> Surprise

Haven't had enough

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Sharon >> Surprise

you and I might not be the best thing

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Gaby >> Surprise

Because you are all that i want

Foto: Clara Nilsson / cn.images

¦ Sharon >> Surprise

When the sun goes down

Foto: Clara Nilsson / cn.images

¦ Sharon >> Surprise

I'm never changing who I am

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Gaby >> Surprise

When the sunlight hit your brown eyes

Foto: Clara Nilsson / cn.images

¦ Sharon >> Surprise

We met a summer night and I held you tight in the golden light

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Sharon >> Surprise

Saw your face and fell in love

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Sharon >> Surprise

And on this night and in this light, I think I'm falling for you

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Sharon >> Shopping

Laptop-sleeves

1 , 2 , 3 
4 , 5 , 6
7 , 8 , 9
 
Ny dator = nytt fodral. Här är några av mina favoriter! Det finns mängder hos Society6, och ven andra sidor har samma typer av sleeves. När jag får pengar igen så blir det nog någon av dessa som klickas hem!

¦ Sharon >> Vardag

on a crash course

Hiya huns!

Igår träffades vi med bästa Linn på kvällen efter att hon kommit hem från jobb. Hennes kille lagade mat till oss hemma hos dem sen gick vi hem till Linn efter att ha snackat massa gymnasie-minnen. Vi spelade kubb och kastade gris på deras gräsmatta, och hade almänt kul med massa skratt. När vi kom hem så var jag så trött så jag kollade bara lite yt innan jag somnade.

Idag har jag varit hemma. Har spelat sso samt varit och handlat. Kollade även andra episoden av TW nu så jag är ikapp i alla fall. Lite besviken på att Dylan inte är med så mycket i sista säsongen, men han har haft fullt upp med Death Cure och olykan han var med i sköt ju dessuom upp de inspelningarna så kan bara tänka mig hur många anledningar det finns till varför han inte är med så mycket som jag (med flera) hade velat.

Imorgon är planen att Clara och kanske Ester, ska med och fota oss och Soppan!

 

 

¦ Djur >> Gaby >> Vardag >> Videor

Pennini på stranden

Ovanligt men sant GABY IS BACK AGAIN! Men bara för idag gott folk för kännde att lilla Pennini skulle få komma up även på bloggen. Kolla i HD för bästa kvalle (såklart duuh) och gilla (och prenumerera och kommenetra heheh).

Bye folks!

 

¦ Sharon >> Shopping >> Vardag

Ett efterlängtat köp

 
Hiya huns! 
 
Idag, äntligen! Var på Apple och köpte min nya dator, som jag väntat. Den ska användas till plugget, men ska såklart ha den ett bra tag framöver så Photoshop ska installeras omgående så jag kan jobba ifrån den också! 
 
Annars har det inte hänt så mycket nytt. Spelat SSO mest samt att jag var i stallet i onsdags och red ut till byn. Soppan skötte sig jättebra bland alla bilar och resten av allt hon inte ser varje dag. Jag kollar också Teen Wolf väldigt mycket nu eftersom jag vill hinna ikapp till imorgon, därav har jag inte bloggat så mycket som jag velat. Hoppas på att kunna börja uppdatera lite bättre från nästa vecka med i alla fall dagliga inlägg, och när skolan drar igång vill jag gärna sätta in bloggandet någonstans i mitt dygns-schema om jag kan. 
 
Ska också ta ett snack med Gaby om hon vill vara kvar eller inte för isåfall får jag göra om lite i designen, och göra det hela till en "ny" start eller vad man ska kalla det. Kan ju också dra upp motivationen lite. Just nu känns det bara som om jag måste be henne blogga hela tiden, och det drar ner på min motivation, så kanske bättre om hon lämnar om hon vill det.
 
Imorgon ska vi städa och fixa till i stallet så blir en hel-dag där kan jag tänka mig. 
 

¦ Djur >> Sharon

I am not aMOOsed


¦ Djur >> Sharon

don't care about your boyfriend waking up alone


¦ Sharon >> Vardag

En roadtrip söderut

 
Hiya huns!
 
Idag var jag och mamma nere i Grevlunda på en konstutställning av Lennart Nilsson. Åkte tåget ner till Simrishamn där vi skulle ta bussen men den var såklart inställd så vi fick lite dö-tid där på ungefär två timmar. Gick ner till "stan" som är mer som en gågata för mig, och jag fick en kofta för att det helt plötsligt blev så kyligt ute - såklart. Fikade på ett kafé och kollade in deras kyrka. Väldigt fin var den. Gillar överlag kyrkor och hela lugnet som ligger över dem. 
 
Hur som helst så kom vi till utställningen. Tänkte passa på att ta en sväng runt Peder och Lisen för att se om de hade lite fika att bjuda på, men gick istället och fotade kor en liten bit bort. Tänkt vad mycket intressantare det är än att hälsa på Allan. 
 
Vet inte hur min dag ser ut imorgon men vi får väl se vad jag hittar på!