Let's have another toast to the girl almighty

¦ Surprise , Vardag
Tvingade Gabbi att läsa After så nu läser vi båda typ 118 timmar i sträk, vilket resulterar till att bloggen blir lite lidande.. 
 
Att Soppan bunstar och är jävligt tjurig gör det inte bättre alls. Igår var hon en pest att rida och jag blev så förbannad på henne. 
 
Idag gick vi bara i skolan fram till lunch, medan typ alla mina frändz var lediga.. Våra lärare vill bara hindra oss från att dra till Lund haha, svårt att fatta lix. Iaf, vädret suger så blir inget krök ändå, pallar shi så ska bara stanna hämma och chilla. Långelg är ju skönt iaf, är lediga på måndag också så blir skönt att sova ut!
 

Det känns som vi går där med ångest tillsammans och väntar på sommarn

¦ Djur , Kreativt , Natur , Vardag
Lördag: 
Ett ord, KAOS. Asså riktig kompiskaos, smått roligt dock. Allt löste sig och vi köpte godis och kollade TMR hah.
 
Söndag:
Trött som in i, men annars gick den endast åt att läsa 86 av 99 kapitel av denna underbara ff:en. LÄS oavsett om du är fan eller inte, den har till och med blivit publicerad och utgiven för att den är så populär så om du inte vill ha Haz med läs den utgivna versionen! HÄR är ff:en och HÄR är den utgivna versionen! Den utgivna versionen finns det tyvärr bara 7 kapitel av (som är gratis) då det ska löna sig att köpa den!
 
Måndag:
Illamående hela natten, har antagligen fått magkatar... Iaf red Harry *wink* på APL:en, gick bra dock var han lite hmm... speciell. Liten och söt i alla fall. Åkte till stallet, läste på bussen, red ut på snäckan och måde dödligt dåligt på vägen hem igen...
 
Idag, Tisdag:
Hemma, sovit skitdåligt, mår illa och halvsover mest hela tiden. Emellanåt scrollar jag genom del två av ff:en men annrs ligger jag mest i sängen med iPaden... Gick ut i trädgården för att fota "det rosa trädet" lite, blev nöjd med bilderna så bjuder på dem och en på min prinsessa!
 

Bonnie's Beauty och Harry

¦ Andra Hästar , Stallet , Vardag
Idag var det APL som vanligt. Har ju inte varit där på ca 1 månad nu pga massa lov och ATV osv så det var kul att komma tillbaka!
 
Började med att byta schabrak och städa sadelkammaren, välbehövligt om jag säger så. Sen smörjde vi träns och efter det släppte vi Be Image i ridhuset då han ska sättas igång. Efter lunch så hjälpte jag Lotta (handledaren) med mobilen hehe iaf men det var faktist ganska komplicerat med allt (byta apple-ID lösen) men ja, hade lite kul med det för kom alltid upp nått konstigt. 
 
Efter det så var det dax att rida! Fick vars en av de nya hästarna, Beauty och Harry. Började rida Beauty (maxad C-ponny) och tja, väääldigt pigg så att säga. Väldigt känslig för tryck och känslig i munnen. Men det blev bättre när hon blev lite tröttare och då gick hon faktist väldig fint i skritten! Sen bytade jag med Sharon och red Harry.
 
Harry är då en maxad B-ponny, lagom rund om magen och väääldigt söt! Han var typ som de flesta ponnys haha, lagom framåt och gjorde vad man bad om. Han pillade ganska mycket på bettet dock samt hade lite svårt med ledande tygeltag. Annars var han supergullig.
 
Efter ridningen så släppte vi ut Beauty i hagen och smörjde vart 2 träns innan vi stack hem! Hemma nu och fixat lite hemma och ska kolla GoT nu!

Beauty är den första hästen och Harry den andra!

lilla snäckan

¦ Andra Hästar , Surprise , Vardag
Aww i stallet kallas hon lilla snäckan mihihih så gulligt jag dör.
 
Annars så har jag bloggat dåligt igen då japp... Men har varit hos E2, ridit Chanel och så lite. Tror hon kommer bli sån fin i sommar när Elin rider henne hos oss hihi. Chili är nog såld så får se vilken Emma får och vilken vi får men ja, drygt en månad kvar! Idag ska jag till stallet, har intag så japp. Soppan vilade igår hehe, vilat typ 3 gånger denna veckan men men ibaldn blir det så...

Don't believe me just watch

¦ Surprise , Vardag
Fredag
Ribersborgsstranden, 9:20
 
Vi ser ett par vilda ettor med lacrosseklubbor i högsta hugg. Gick sådär för typ alla, lagen var fett ojämna och sen så kan ju faktiskt ingen varken skjuta, passa eller fånga bollen. 
 
Efter idrotten åt vi på Thai Wok, gott var det och mättande framför allt! Efter lunch hade jag fysikprov som gick jättebra (känns det som iaf) och efter det så jobbade jag lite med en idrottsuppgift innan vi stack hem, typ runt 2. 
 
Kom hem och packade lite grejer sedan stack vi typ dir till bussen och blev sedan hämtade på Jägers av E2. Åkte till VI där jag fixade Soppan medan de andra åkte till ÖG, och blev sedan hämtad igen så körde vi hem till dem. 
 
Lördag, idag
Hemma,13:02
 
Sitter vid min dator, kom typ precis hem efter att ha varit i ÖG och i VI. Soppan vilar idag!
 

mysiga ponny

¦ Shopping , Stallet , Surprise , Vardag
Efter skolan åkte jag till Soppan. 
 
Hade tur som fick skjuts efter ca halva vägen. Slavade åt ponnyn och eftersom hon skulle vila så gick jag bara in i hagen och myste med henne. Plockade av henne täcket då jag tyckte hon kunde klara sig utan. Gav henne lite pussar och kollade utsikten från hennes rygg en stund. Fyllde upp vattnet i hagen lite innan jag trallade iväg till bussen. Stannade till på jägers och köpte en sak hihi och hemma nu.
 
Tagit en dusch och ätit och ska nog kolla TV sen!
Jag menar kolla så bedårande??? Fatta hur mitt hjärta tar ett skutt varje gång jag ser henne, ohälsosamt att ha en så söt ponny alltså.

I'm searching every lonely place

¦ Vardag
Torsdag. Thursday. Tors-Dag. Thors-day. 
 
Chill idag, som vanligt. Kom fram till att det inte alls känns som att vi går i skolan för det är så chill haha. I alla fall, började dagen med svenska, jobbade på mitt tal och har redan börjat med min PP. Efter det hade vi matte men jag, Gabbi och Linn gav snabbt upp med NP-övningarna och gjorde lite hmm.. annat helt enkelt. Sedan åt vi footlong subs och slurpade i oss Cola till lunch och skoladagen avslutade vi med Engelska. Har fått en väldigt rolig uppgift som jag kom långt på, så ja det gick undan idag också!
 
Nu lyssnar jag på musik, och ska typ läsa ff:s eller nåt haha. Typical me.
 

Bruh.

¦ Outfits , Surprise , Vardag
Here we can see the two bloggers from leggohuse... Actually no we can not see them bc they are not here, eller nåt liknande. JAG VET EJ VAD SOM HÄNDER HALLÅÅÅÅ 
 
Borde plugga fyisk eller nåt annat INTE KOLLA SERIER OCH NÖTA IN FANFICTIONS har varigt jag typ hela veckan plus typ hela månaden och hela året. Så ja, jag har egentligen tid till att blogga men det händer liksom inte.. Vet ej varför men har fått RIKTIG Direction inection på typ senaste tiden??? Så jag köpte konsertbiljett igår också (lalallala) och sen lyssnar jag typ bara deras album för tillfället... Som sagt vet ej vad som händer med mig riktigt.
 
Idag har det varit mobil tappar dagen för mig. Alltså for real. Skulle hutta den på sängbordet i morse men kastade den på en tallrik som gick i två bitar, sen trillade den ur min ficka vid frukosten så både jag och Gabbi typ kissade på oss hur högt det lät. Trodde seriöst mitt liv var slut, MEN DEN VAR FKN HEL???? Sen sist men inte minst kastade jag den typ över hela stallgolvet men den klarade sig fint där också. Stackars bebis...
 
Först var det skola idag, som vanligt då alltså. Gick snabbt och smidigt, åt pizza och klunkade Cola till lunch. Hade muntligt NP i matte som gick bra, eller ja jag hoppas det gick bra. Sedan klottrade vi lite på tavlan och så och efter det stack vi hem. 
 
Åkte till stallet i cali-vädret. Dog typ 118 gånger men kom på något sätt ändå fram till stallet. Slavade åt hästen och sedan tog jag in henne och borstade lite på henne samt satte på henne hennes gaylindor som passar henne så bra. (Blev väldigt många henne här haha). Iaf sen sadlade jag, utan schabrak för att det var så varmt, sadeln låg bättre och inget klämmde eller så, hon gick faktiskt jättefint och jobbade på bra i båda varven. Hade satt upp en övning med bommar för att träna på halter som hon klararde jättebra, sen tränade jag även på galoppsprång eftersom jag ändå hade bommar framme, men hon taggade till så jäkla mycket så det var svårt att samla henne eheh...
 

wanties just nu

¦ Kreativt , Vardag
1. Bates InnoVa Cair Dressyrsadel
2. Träna dressyr för tränare 1 gång i veckan.
3. Tävla, både hoppning och dressyr
 
Som ni märker är jag sjukt sugen på att utvecklas med Soppan i dressyren. Av någon anledning lockar mej dressyren mer än hoppningen just nu. Antagligen för att jag inte kan sluta tänka på Soppan i muskler som spänner sig på en dressyrbana. Hon hade varit så snygg... Skulle iaf vilja börja träna dressyr en gång i veckan...
 

outfit

¦ Outfits

L-L Lemonade

¦ Surprise , Vardag
Men usch fy skäms på mej så dåligt jag bloggat... Har velat blogga varje gång men har inte orkat överföra bilder från mobilen till datan men får ta tag i det nu!
 
Iaf, skolan är igång igen. Igår vart jag i stallet och red ut på Soppan. Börjar bli redigt varmt nu hehe. Till helgen sover vi nog hos E2 och måste fixa nått fint till dom för de har fyllt/fyller år + varit hästvakt så japp. Annars så gjorde vi NP muntliga i matte idag och det gick ju bra tycker jag. Japp, förövrigt längtar jag till sommarlovet och när det blir kungarnas reunion (aka E2 kommer till runnetorp) och FHS hihihiih. 
 
Dagens höjdpunkter:
- Jag har violglass kvar i kylen. Inte mycket men tillräckligt för att jag ska slippa gråta.
- DET BÖRJAR BLI SOMMAR, det är ju helt otroligt med tanke på Sveriges väder.
- Ehm det är trotts allt endå torsdag imorgon så veckan lär gå fort.
Finaste bäbisbus.

There's a love, I see it in your eyes

¦ Gif's
 

Look what you've done to me

¦ Gif's
 

Urkass bloggnig

¦ DIY , Djur , Kreativt , Natur , Sharon , Surprise , Vardag , Youtubers
Vi vet att bloggen uppdateras fruktansvärt dåligt, men tyvärr har jag verkligen ingen blogglust ALLS och då menar jag ALLS. Massa annat händer också, efter lovet så har det varit ganska mycket mer än förväntat, har ju varit borta i veckan och då har stallet inte blivit av, sedan har helgen varit helt fullproppad med saker att göra och bloggningen har inte varit någon prio direkt. 
 
Att Soppan gick skit och betedde sig himla dumt idag gjorde mig så arg att jag bokstaligen vill asdfghjkl vet inte vad jag vill men detta passet glömmer vi i vilket fall som. 
 
Läser inga bloggar eller något annat än youtube när jag väl är på datorn så vet inte när jag kommer igång ordentligt med bloggandet igen.. kanske när läsarna blir lite mer aktivia också. Är dock glad att statistiken fortfarande är jämn, man kan väl inte förvänta sig att den ska vara skyhög heller... 
 
Annars var vi hos bästa Erika igår, var jätte mysigt och så. Sedan idag gick vi upp tidigt och flätade staket nere på Centralen med Ester så yey det var kul #KianAndJc 
 
Senaste tiden. Typ. Sista bilden ger jag cred till Alwbarnet och näst sista är det Pennson på bild så matte Clara kan känna sig stolt och annars är det det typical starbucks-pic och Sop-Soppan.
 

omg soppan

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Fick äntligen träffa min älskling igen. Åh vad jag saknat henne, tyckte minsann hon blivit hundra gånger finare på tre dagar hihi.
 
Iaf Ella följde med och så blev det lite hoppning i paddocken. Hon var ganska ofokuserad på allt idag och hyfsat pigg. H sådde och harvade paddockhagen så blev såklart något att titta på för Soppans del. Själva hoppningen gick väll bra. Hoppade lite studds och sen ett rättuppstående. Hoppade lite balans utan händer också! Sen fick Ella rida och hoppa och även det gick super! Red allt som allt i ca 1h eller något och efteråt så fick hon komma ut i hagen igen. Dessvärre var hästkompis Izac på ridtur och att vara själv är ingen favorit hos Soppan så hon fick för sig att rejsa runt i hagen och gnägga.
 
Tog bussen hem vid sju och käkade pannkakor hemma och kollade på TV. Bloggat lite nu och ska ta en dusch snart!
Just nu längtar jag till sommaren och när E2 kommer på bete till oss!

brumbrum 3.0

¦ Natur , Vardag
Idag var sista dagen på brumbrum... Klarade provet (superlätt??) och efter lunch så for vi ut på tur på ATV:rna!
 
Körde ut direkt med lite fika med oss ihih. Fyra lärare som la gasen i botten + 6 av oss elever. Var dock superskojj som alltid att köra och var inte lika rädd idag i gytjan även fast den var mycket värre än i måndags. Åkte osså över en megabrant backe som var typ ja megabrant men de vakntade oss där och han klappade när jag klarade det! J körde med GoPro och var framför honom ganska mycket så han slänger väll upp nån liten filmsnutt sen + att alla lärarna tog bilder hela tiden så får se om jag hittar dom nånstans.
 
Kom hem ganska tidigt och duschade. Sen klippte vi remsor till flätningen (subscribe to kian and jc!!!) som sker på lördag morgon! Imorgn far jag även till min prinsessa!
Var verkligen himla kul att köra, synd man inte har en bana till att köra på och pengarna till att köpa en..

As they try to teach me how they dance

¦ Vardag
Idag började det med att vårt tåg var 1: sent, typ så 20 minuter sen 2: det ställdes in efter två stationer vilket gav oss 3: en väntetid på 30 min i Hyllie som bettyde att 4: vi blev hämtade av minibussar i Skurup ca 50 min sent. 
 
Men men, vi kom fram och min grupp började med att köra traktor. Det var riktiga bjässar denna gången men det var väldigt kul att köra det också. Efter lunch hade min grupp sista teoripasset inför provet imorgon men det ska nog gå bra. De två andra grupperna hade praktisk undervisning så vi slutade tidiager än dem vilket ledde till att efter lite klydd med bussar, busskort, lärare, bilar och andra färdmedel hem till Malmö blev jag och L körda med en lärare in till skolan där vi fixade resten själva utan att då behöva vänta typ en timme extra på de andra.
 
Kom alltså hem drygt en timme innan Gabbi men har ändå inte gjort nåt vettigt haha.
 

my life be like

¦ Vardag
Idag brummade vi runt på fyrhjulingar. Det var emellanåt väldigt underhållande. Gick inte värst fort alltid, drygt 25km/h i genomsnitt eftersom vi var i förjävlig terräng och roade oss. Raksträckorna var bäst, där kunde man liksom gasa på i princip hur mycket man kände för, men max 160 eller vad den nu gick i... Btw så hoppar vi över alla mina misstag, fick ju tillexempel inte igång kärran men det behöver ingen veta tycker jag.
 
Imorgon är det traktor och ett ytterligare 4:a timmars teoripass och på onsdag får vi se till att inte kugga provet. Förhoppningsvis får vi även köra lite mer ATV då också!
 
 

Arctic cat 700

¦ Natur , Vardag
Den lilla bjässen körde jag idag. 
 
Var mycket kul att köra ATV ska ni veta. Min var ju dessutom reggad som MC hihi men får ju inte körkort till den... Lite så man vill byta ut det mot hästar... fast alla sa åt mej att skaffa en snabbare häst för jag ville bara köra fort... Läskigast var ju dock terrängen för körde typ helt på sidan i lera så det var ju daseläskigt. Körde som snabbast 70km/h som var grymmt kul hehe. Annars var allt på själva cykeln lätt (hade automat)! Kan ev övertala lärarna till att köra lite till på onsdag men egentligen ska vi inte få köra mer... Sen var det tråkig teori i typ 3h...
 
Traktorkörning blir det imorgon + teori... 
Ute på tur. 
 
Emma och Elin skickar nog en update om hur allt gått med Soppan osså senare hihi, man är ju bara lite nervös att lämna plutten till någon annan men vet att de kommer ta väl hand om henne!
 

theres so much you can do with avocados tho, like throw them in the trash

¦ Surprise
 

I’ll pay your Netflix for a year if you burn my school down

¦ Surprise
 

Clara & Soppan

¦ Surprise
Clara tvingade mig att säga att det var längesen hon red så ifall det ser hemskt ut är det därför haha
 
 

Lördagshoppning

¦ Stallet , Surprise
Vaknade tiiiidigt idag så satte mig vid datorn ett tag. Typ så en halvtimme innan bussen skulle gå ringde jag till Clara för att fråga om hon ville hänka till stallet och det ville hon så typ halv tolv åkte vi.
 
Väl framme tog vi in ploppan och så borsta Clara henne fint medan jag mockade och fixade boxen. Tog ut alla grejer och sedan gick vi ner till paddocken. De före oss hade redan bommar framme så ställde bara fram två hinderstöd och skuttade lite några gånger! Soppan skötte sig superduper och taggade verkligen till trost den otroliga värmen! När vi var nöjda och glada slängde jag upp Clara. Soppan skötte sig bra med henne också och så fick Clara också hoppa några skutt hihi. 
 
Satt sedan ute med de andra vuxna och snackade ett tag innan vi var tvugna att gå till bussen! Kom typ precis hem och ska fixa bilderna nu!
 
 

10-11

¦ Andra Hästar , Shopping , Stallet , Surprise , Vardag
Igår efter skolan stack jag till stallet. E2 mötte mej vid VI och så visade jag dom hur de fixar allt i stallet!
 
Sen red jag ut på en längre tur med A på Izac och M på Ismir. Var en härlig uteritt i sommarvädret. Red över vägen och till ridhuset och längst den grusvägen. På vägen fanns där en hingst som försökte impa på Soppan men hon var mycket mer intresserad av minisarna på andra sidan vägen hihi. Annars var hon mycket duktig, visade även sitt mod inför Ismir och Izac som inte ville gå förbi ett flak. Hon brukar ju annars vara väldigt töntig men tror hn ville visa hur cool hon var inför de andra hihi.
 
Sen hade jag kvällen så han mocka hagen och åkte hem med C och var hemma vid halv nio.
Idag så var jag och mamma på mobilia. Köpte New Balance skor och Vans! Superkap på vansen så var ju bara tvungen hihih.
NB och Vansen!
 
 

It's fridaaaay

¦ Djur , Natur , Vardag
Fredag äntligen!
 
Började dagen klockan 9:50 på kockumsfritid där vi åkte skridskor. Var lite ringrostig i början men sen såg jag nog inte ut som bambi på is längre.. Även fast jag trillade en gång haha
 
Lunchade sedan med Erika på Wraps, som som vanligt var gott! Snackade lite och så sedan stack hon hem och vi skulle till skolan. 
 
Fysiken var inställd så räknade lite matte och gjorde en matte inlämning istället. Kom hem strax efter två, gjorde lite till matte och sedan gick mamma och jag och handlade. 
 
Snackade lite om hur mycket långsamma saker/personer iriterar mig och ja haha asdfghjkl blir så frustrerad av alla tanter och bilförare som inte kan sätta lite fart på sig haha Blev ett aslångt samtal om allt som går mig på nerverna och det var tja.. rätt så mycket heheh. Road-rage level 100. 
 
Bjuder på lite våriga bilder hihi, det börjar bli helt blått och fint i parkerna så får pallra mig ut och fota lite snart!
 
 

stjärnbommar

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Idag efter skolan (slutade tidigare) följde en från klassen med mej till Sup.
 
Fixade allt i stallet och sen tog vi in ploppen och lindade fint i rosa. Red henne lite först och värmde upp henne. Hon var lite ofokuserad och ville inte hal slappna av. Red lite över galoppbommar med olika antal språng mellan och Soppan rusade gärna in på först och så kom hon fel så övade fint på att hålla in henne och sen efter första bommen lätta lite och skjuta fram. 
 
Sen fick E rida henne och det gick osså bra! Hon övade mycket skritt - galopp fattningar och de var superduktiga! Hon red osså lite över bommarna som jag samt tre bommar i en solfjäder i trav som gick super när Soppan inte jäktade in. Sen körde vi lite galoppombyte över bom (som en åtta så bommen var längst med medellinjen) för det är lite lättare än snett igenom byte (då hon nästan direkt måste byta varv så inser hon att det lönar sig att byta över bommen) och när hon klarade det (typ på 3:de försöket) så travad eoch skrittade hon av henne. Sen så var det bara att fixa igen och ut i hagen. 
 
Sen lekte vi lite med Balder och Hockey (hundarna) inna vi gick till bussen. Hemma nu och lagat pannkakor samt ätit upp dom hehe.

Sometimes there's skeletons in my bones

¦ Surprise

tre stutor i en kult

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Eller som man annars säger, tre kulor i en strut.
 
Efter skolan bar det av till stallet. Mockade och fixade stallet och sedan tog jag in polppan. Prydde henne i orange för #OnWednesdaysWeWearOrange så så blev det med det. Efter det tillvisso odrägliga passet där hästen bara sprang och utvecklade fart och pigghet ju längre jag red, avbröt jag när det dig bra, som det gick emmelanåt enligt både mig och G. Kastade ner allt i sadelkammaren lite hux flux, sprang ut med ponnyn i hagen som klunkade i sig vatten så fort hon kommit in och sedan lade jag benen på ryggen och kutade till bussen - som jag otroligt nog hann med typ 30 sekunder. Det var fruktansvärt varmt, alltså typ 20 i solen så jag red i bara t-shirt och tur var väl det annars hade jag dött av värmeslag.
 
Efter det mötte jag upp Ester på Lilla Glassfabriken där jag köpte glass och bjöd Ester (som hade varit där tidigare men snällt vänt tillbaka) och så snackade vi om våra odrägliga vårkänslo-hästar som vi innerst inne älskar. 
 
Imorgon kommer mammas frisör hit så då ska hon blondera mitt hår ytterigare, så jag får gå och tvätta mig alldeles strax!
 
 

Advise is something I can live without

¦ Cute boys , Sharon , Tumblr , Vardag
Idag var det ju första skoladagen... tråkigt men det är så det ska vara. Hade inga som helst problem med att gå upp (??) men det var nog för att vi bara går halvdag idag så kom ju hem tidigt igen.  Åt Café 2000 och lämnade cykeln på reparation annars har jag bara dundrat 1D i högtalarna..
 
 

das kullas

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Haha så efter att ha ätit på cafe + köpt nya lurar så stack jag direkt till stallet.
 
Fixade Soppans box och sen kom jag lagom till hagen för hon stod vid höhäcken och kom snällt gående mot mej! Tog in henne och tog bara av regntäcket och satte på boots och träns så begav vi oss ut barbacka. Red på kullarna och skrittade mest runt och utforskade lite ridvägar. Gick upp på den branta backen som går uppe på en liten kedja av kullar haha, lagom igenväxt så vi fick prega oss igenom men hon gick snällt på haha det var mest jag som fick grenar i huvet. Blev mest skritt och lite trav där och inte förrens på hemvägen tog jag lite galopp. Aja det var superkul, för på vissa brant kullar fick hon ta i så attans mycket haha, men aldrig fel med backträning!
 
Hemma i stallet skyndade jag på med täcket igen och så fick hon en morot. Stack sen ganska snart till bussen och hemma nu till One Direction dånandes från Sharons rum!
Världens finaste ponny hiih

Summer Outfit 2k15

¦ Outfits , Shopping
 

What to do when you don't know what to do

¦ Sharon , Åsikter
Bok, Fanfiction, blogg, dina sms konvos, you name it. Det finns mänder att lässa överallt och oftast är det avkopplande att ligga i soffan och dega med en bok i knät.
 
Youtubers, fails eller kortfilmer, alltid lika underhållande. Fins nog inte bättre förklaring, du kan kolla huuuur länge som helst!
 
Har du inte den Amkerikanska versionen kan det bli ganska bull så skaffa den först och sen kommer filmer och serier aldrig ta slut. (Så fråga dig först innan du börjar om du verkligen vill spendera restan av ditt liv framför tv:n) <-- egna erfarenheter
 
Allt går att fota, bara du sätter fantasin till. Och även om du inte sätter fantasin till går det fortfarande att fota. Ute som inne, natt som dag. Ta kameran i handen och sätt upp et motiv eller två, titta ut i trädgården och fota blommor som kommer fram eller låt ditt djur posa framför linsen.
 
Varför inte slå ditt rekord i hur många gånger du kan spela om en låt? 
 

gräddelin

¦ Outfits

Chuck Taylors till stallet equals sommar

¦ Kreativt , Surprise
Har ett par låga taylors som jag brukar ha till stallet på sommaren när det är varmt och torrt på marken och gissa vad? JAG KUNDE HA DEM IDAG???? Asså fatta sås skönt när det är typ 15+ i solen aaaaahhhhh
 
Iaf så red jag tyvärr inte eftersom Soppan hade vilodag men övade lite inkallning och hon kom springades typ när hon såg mig hihih. Mockade och slavade vidare innan jag stack till bussen!
 
Snart börjar det åka tåg på denna rälsen och då kommer detta bara vara ett minne. Hahah så deep det blev
 

Favoriterna

¦ Sharon , Videor , Youtubers
Kian & Jc ♥♥♥
 
 

Video - hoppning 5 April

¦ Movie Studio Platinum , Sharon , Surprise , Videor
 

i should really stop developing crushes on people i can’t touch

¦ Surprise
 

she needed a hero so that's what she became

¦ Surprise

Femte april tvåtusenfemton

¦ Stallet , Surprise
Gick upp vääldigt tidigt idag, runt nio tror jag. Satte mig vid datorn, spelade HW och sedan började jag klippa och klistra i photoshop med mina polaroid bilder. Gjorde om ALLA som jag har på väggen nu (139st) i ps och det tog fleeeera timmar att bli klar... Hann med sista bilden innan jag var tvungen att byta om till stallkläder och dra till bussen!
 
Väl i stallet så mockade jag och fixade mat medan Gabbi fixade Soppan. Red till sjön och hoppade lite terräng hinder som gick jättebra! Högsta låg på 70-80cm ungefär. Hon varväldigt pigg men varken stannade eller gjorde något dummt så jag är nöjd över ridpasset!
 
Film och fler bilder kommer!
 

only for you

¦ Stallet , Surprise , Vardag
När jag vaknade idag kollade jag en till Sherlock (kollar om alla) men sne blev jag rött så la mig och sov till halv 2 igen. 
 
Väl i stallet fixade jag Soppan medans Sharon gjorde ordning boxen. Idag kom Soppan själv fram till mej när jag var ca 2-3 meter från henne, framsteg! Fixade henne och red iväg till terränghindrena. Byggde upp lite mer och högre än det varit innan sen red Sharon fram lite och började hoppa. Försökte osså får ner henne i vattnet men det gick inte haha hon fick typ panik och det var ganska vått där så ville inte hon skulle trilla omkul så mycket hon tramsade. 
 
Sen red jag. Hon var väldigt pigg och då, dog lixom på mot hindret och efter. Men hon hoppade bra, inga missar eller så! Hon verkar endå tycka terräng är roligt haha men vattnet är lite att jobba med. Hoppade en kombination när uthoppet var ca 70-80. Hemma i stallet så hade vi kvällen så fixade med all mat och sånt sen nattade vi alla pållar och stack hem!
Fler bilder kommer!

where are we going this time?

¦ Stallet , Surprise , Vardag
Stallet!
 
Nä men begav mig till skånetrafiken för att köpa kort inna jag far till stallet i strålande sol. Fixade allt runt Soppan box och sen var det bara att öva inkallning igen i hagen. Hon kollar just nu bara upp när man ropar på henne och när man kommer så nära så hon kan lukta på godbiten (idag; halvt äpple) så börjar jag gå bakåt lite och så får hon följa efter några steg sen får hon det och så tar jag på grimman. 
 
Fixade henne + lindade hennes framben och sen sen red jag bort till lilla gräset. På vägen dit var hon ganska larvig och stannade hela tiden. Själva passet gick superbra och hon var väldigt pigg. Det lite underliga idag var att hon blev piggare ju längre jag red?? Aja, inte nått fel med det dock haha. Men hon var superfin och speciellt i galoppen. Lite lång var hon men gick i form och allt! Gick hem med henne så hon fick lite mindre att bära när hon endå varit så duktig.
 
Hemma i stallet klippte jag till hennes stubb lite (inte pannluggen hehe) och det blve faktiskt bra haha! Hemma nu och inväntar gäster kl 3 så ska nog ta en dusch innan!

täcke wanties

¦ Vardag
Bucas Freedom Turnout Lite
 
Hade dock velat ha Medium som är 150g istället för detta som är 0g. Färgen Cherry Pink (ny färg för 2015) hade suttit fint på Soppan tror jag! Det har 600D och tycker det räcker gott och väl. Man kan välja mellan ingen hals, halvhals eller helhals och hade då velat ha helhals då Soppan lätt får spänningar i nacken och det påverkas ju av när det regnar och hon står och spänner sig. Det ända minus med dett äcket tycker jag är att halsen inte kan tas av (ifall det inte skulle regna och vara lite varmara kan det ju va bra att kunna ta väck halsen) och att de inte har bogveck dock verkar det ju inte störa hästen men komme rju inte spänna lika mycket på bogen när de galopperar (se bilden).
 
 

So this happend

¦ Vardag
 

clara är bäst

¦ Stallet , Surprise , Vardag
"vad ska jag ha för rubrik??" "clara är bäst" - säger clara.
 
Aja, kom hem från staller och åt lite mackor och så var ju Clara hemma hos oss. Red ut på gräsängen (den stora) och körde lite galoppintervaller som Soppan tyckte var askul. Lite smårädd för allt och inget men i det stora hela mycket duktig. Väldigt fachinerad av en flock rådjur vart hon osså!

nytt från eskadron

¦ Shopping , Vardag
Inte helt nya men har inte varit på topp med bloggandet så slänger in mina favoriter från Eskadrons två senaste kollektioner!
Allt kan ni hitta HÄR!

April fools day

¦ Musik , Surprise , Vardag
Kom hem till gabbis och mammas misslyckade april skämt, men det var kul haha
 
I stallet så slavade jag åt min häst och sedan red jag barbacka på grusvägen. Hade även kvällen så tog in den hästen som var kvar, kvällsfodrade, bytte täcken och satte upp morgon höet i hagarna. Pussade en del på ponnyn och gönnde henne med morötter så nu älskar hon mig ännu mer eheh.
 
Idag är Justin på Comedy Central kl 22 så ska kolla på det och fram tills dess blir det nog youtube. Och jo vet ni vad?? Idag är det 9 dagar kvar till Coachella OCH JAG ÄR INTE DÄR AHHHH. Buhu längtar i alla fall tills Coachella spelistorna på spotify släpps för jag hittar alltid asbra låtar därifrån haha. 
 
Mina två favoriter från förra året är:
 
Och min favorit ponny såklart!