¦ Stallet

Dumb ways to die, so many dumb ways to die

Bara för att Wd vill spela det på min ajfån hela tiden så blir det bin rubrik idag haha.
 
Har inte gjort något speciellt idag, alltså i stallet haha. Blev hämtad vid jägers och i stallet tävttade jag bara Soppan borstar och lindr sen hann jag inte mer. Såååå det blir inte så intressant idag. Ska kolla TW med Gabbi nu, ch äta hahh så cheerios

¦ Gaby >> Outfits >> Åsikter

Detta med mässingspännen

Brunt läder = mässingspännen
Svart läder = silverspännen
 
Hatar att detta översnygga pullarträns från Hööks JH Collection inte har svart med silverspännen! Kan verkligen inte köpa med mässingspännen... Annars hade det varit på vill-ha listan! 

¦ Andra Hästar >> Redigering

the pary don't start till' I log in..

 
 

¦ Vardag

skolan var som skolan brukar vara

Beskriver väll det mesta.
 
Hemma nu, ska kolla season finale i TWD så ja, bloggar senare tror jag!
 

¦ Movie Studio Platinum >> Serier >> Vardag

How's it going gossip girls? CW just called, you're cancelled

 

¦ Movie Studio Platinum >> Serier >> Vardag

Nooglers

 

¦ Movie Studio Platinum >> Serier >> Vardag

Our team is a joke

Strng copyright på ALLA GIF:sen. Det är två timmars jobb att göra dem. Orkade inte sätta på varken text eller stämpel på alla men litar på er. Bara scener med babe (<3<33<3<) lägger inte heller upp alla i smma inlägg för det segar ner hela bloggen. Men det kommer i två iaf, enjoy. Och jo btw det är både från behind the scenes och från filmen, The internship.
 

¦ Andra Hästar >> Gaby >> Surprise >> Åsikter

Att rida andras hästar och låta andra rida din häst

Om du blir erbjuden att rida din kompis häst tackar du ja eller nej? Varför? Erbjuder du själv andra att få testa din häst? Varför, varför inte?
 
Hmm, det är en mängd som inte låter någon sitta upp på sin häst för fler anledningar. Sen finns det dom som låter de flesta sitta upp och rida lite. Jag tillhör nog den senast nämda.
 
Soppan är inte speciellt svår. Eller jag, att få henne att arbeta rätt kräver väll lite som ryttare av dej men om man inte ställer några krav så går det utmärkt för de flesta. Själv brukar jag slänga upp lite vem som av mina kortare fränds på Soppan för att få testa henne. Kanske just för att jag gillar att testa andras ponnys så tänker jag på att dom kanske vill testa Soppan? Det finns såklart stunder då jag inte sätter upp oerfarna eller då jag är lite självisk och inte vill dela med mej (höhö). T.ex skulle inte låta någon oerfaren rejsa på Soppan för hon blir ganska explosiv i vändningen. För det mesta tycker jag det är roligt att få glädja andra om att de bara får rida Soppan lite. 
 
Om att rida andras hästar då? Ja, om man inte räknar med Zwier och de olika försäljningshästarna så har väll Spirit blivit den som jag ridit mest som jag inte alls passar med. Hon och Soppan är varandras motsatser, bokstavligen. Men i mitt tycke är det bra att rida oilka ponnyer. Också att rida ponnyer man inte gillar lika mycket för då kommer man uppskatta sin egna sedan när man rider den. Vi kan ta idag som ett exempel när jag red Spirit. Den hästen är typ en på miljonen som verkligen inte kan bita samman och göra vad ryttaren ber om. Dessutom ska hon vara så pigg så man får kramp i armarna. Sen är hon så svår att hitta rätt på. Du kan inte göra si och ints så, så hur ska man göra?? Aja, jag och Spirit är väll inget höjdarteam men jag kan endå vilja rida henne nån gång ibland just för att hon och Soppan är så annorlunda. Varje gång jag rider en ponny jag gillar mindre än att rida Soppan så längtar jag till nästa ridpass med Soppan för det är henne jag vill sitta på och få en härlig känsla! Jag brukar ta varje chans jag får att testa andras ponnys.
Jag på lite andra hästar än Soppan
Några andra på Soppan Äsch pallade inte leta övermycket över när andra rider henne x)
Adelina och Soppan

¦ Andra Hästar

feelings is just like the weather

Foto: Clara Nilsson

¦ Serier >> Vardag

Idag har jag varit lat.

Vår statistik har brallat ur </33
 
Iaf så har jag gjort en produtiv grej idag, fixat tvätten men inget mer. Har spelat sims och läst lite, ätit och sovit haha. Ska nog ta och kolla en film med Gabbi senare idag, och har tänkt att baka men det bler li inte av för jag orkar inte komma på något att baka. Mamma tycker jag ska göra kladdkaka FÖR ATT EN GÅNG SÅ GJORDE JAG TYDLIGEN EN JÄTTEPREFEKT KLADDKAKA MEN JAG KOMMER INTE LYCKAS IGEN </3</3</3</3</3</3</3 do ya'll see my problem?
O´brosey <3<3<33<3<3<3<<33<3<<3<3

¦ Andra Hästar >> Redigering

Clara och Upgrade

 

¦ Andra Hästar >> Redigering

Inte så seg söndag

Idag följde jag med Clara till böke för att fota.
 
Hon började med att rida skolhästen Upgrade i paddocken medans jag fotade (ni får bilder senare). Sen så gjorde vi iordning han och så innan vi hämtade Spirit i hagen. Eftersom Clara inte ville rida men jag ville så fick jag rida ett pass på vildhästen i paddocken. Gick väll "bra" eller ja, hon var vääldigt pigg och hon är så klurig att rida så fick det lite svårt emmelanåt. Sen tog jag en liten galopp med och då stack hon med mej men klarade ut det bra tillsut endå x) Sen så skrittade vi ut och mötte några av Claras fränds på vägen och då fick hon rådamp och slängde med huvet, hoppade runt och typ småreste sig -_-
Fler bilder kommer sen!
 

¦ Andra Hästar

we put the world away


¦ Surprise

it's true, that's what i like about you

 

¦ Surprise

Under the stars she took my hand and said

 

¦ Shopping >> Stallet

Dessa outfits...

 
 

¦ Surprise

And there upon the rainbow is the answer to a never ending story

 
 

¦ Surprise

under the stars she took my hand and said

 

¦ Andra Hästar >> Natur >> Surprise

SOMMARVÄDER

åh vilket väder asså! Åkte till stallet vid tolv och det känndes bokstavligen som sommar ute.
 
Klädde upp Soppan i röd GG outfit och gav oss ut mot ängen. Sharon började rida och jag och Ester turades om att fotta och typ sola/värma sig/chilla. Det var helt vindstilla typ och solen bara värmde på. Hon kände väldigt fin och framåt. Gjorde många ökningar och sen red jag mest på volt i alla gångarter. Sen red vi hem.
 
I stallet svampade vi av pluttan sen fick hon komma ut i hagen igen och så skulle Vinnie in då jag skulle rida henne lite. Hon var väldigt duktig hon med! Tog till och med några skutt på henne hihi.
Tillslut fotade vi alla våra och Esters outfits och städade våra skåp. Eftersom vi fick lite tid över hoppade vi studsmatta med barnen en stund med innan vi skulle till bussnen.
Resten av bilderna komme ri tidsinställda!
Clara hoppade på bussen på jägers och sen hänkade hon med hem till oss en stund, och så gick hon hem precis!

¦ Surprise

not so outrageous

 

¦ Kreativt >> Surprise

Ehm rubrik brist typ

Har varit i stallet sedan 12 och kom hem och var hungrig så nu har vi (jag, Gabbi och Clara) ätit så ska aldelse strax sätta mig och redigera bilder från idag. Fotade alla våra outfits som komer också :):):):)):):):):):):):):):
Soppan skötte sig jättebra, hon var inte såå pigg idag men inte heller lat så jaop, kommer bilder somsagt.
 
 

¦ Surprise

so you wanna play with magic

 
igår - ny stämpel
 

¦ Spel

I cänt stop

som jag nämnde tidigare idag så var jag sugen på att spela sims och haha känner för att förklara mig lite här och nu. Jaop jag spelar sim, mest för att jag gicllar arkitektur och sånt (design shit ni vet) så därför spelar jag mest för att bygga. Och det är faktiskt inte mera täntigt att spela sims som att spela något annat spel som typ LOL, BF, GTA och sånt. Spel som spel. Jaop kände mest för att säga det hahah
 
Btw så upptäckte jag (har fått upp något för Daniel Sharman) när jag tittade på någon intervju att han har sånt riktigt sexigt brittiskt uttal och asdfghjkl lite feels för det.
 
Iaf så spelade jag som sagt sims och gjorde en ny sim jag döpte till Colton lahe (♥♥♥♥♥♥♥♥♥) så ja.. här är han

¦ Stallet >> Surprise

Vadå taggad

Idag åkte jag till stallet tidigt.

Började med att ta av Soppan täcket i hagen och så tog jag några bilder på hästarna. Så fick hon gå utan täcke i typ 1h medans jag klippte Batman (han har löss så han måste klippas och behandlas, dock bara gnetar än så inget "farligt") och hade lektion för barnen. 

Sen så fixade jag Soppan fin och kollade igenom henne men hon var lusfri. Sen gick jag ut en stund och betade med henne innan jag tog in henne och Maggie och fixade båda. Sen när Ester kom red vi ut till gräset.

Hon var bättre på vägen dit med fjanterier än i måndags men vid två brunnar fick hon spel och började backa  så sa jag till med spöt där bak så reste hon sig nästan. Aja började med jockeläder men hon var fööör pigg så fick länga dom om jag inte villa trilla av :3 Båda hästarna stack x antal gånger och det var precis så vi fick stopp på dom innan vägen... Efter några rejs så skrittade vi hem och nu sitter vi på bussen hem.
Ester hänkar med hem!
Trode jag skulle ta fler bilder med kameran men tog typ 10 haha så får se om nån är värd att visa...

¦ Kreativt >> Vardag

Deep inside my dark heart, there might be a little bit of love for myself

 Jahop, gick snällt och frågade vår so-lärare om vi kunde skita i lektioen efter lunch för att få sluta tidigt, argumentet var "men komigen, det fredag" och jao, kom hem 12:10 istället för 14:50 :):):):):):))):)):):):)):)
 
Känner inte riktigt än vad jag vill göra, förmodligen spela lite sims, men jag vet lixom inte om jag vill skapa nya simmar eller likxom wut. You see my problem here????
 
Anyvay så jaop hahah har inget och säga för skolan var bokstavligen tre lektioner där vi bara pratade och åt hahah, btw ni kanske har några önskeinlägg elr nåt?
 
Arkivbild på hur min vägg inte ser ut idag.

¦ Vardag

Långhelg

Hade hemkunskaps prov idag i matlagning och det gick skitbra. Alla ville typ smaka av min mat och allt gick bättre än förväntat. Sen hade vi matte och sist svenska och sen slutade vi då vi lyckades övertala våra lärare om att de som inte var klara fick skriva på det hemma och det gick med på det så är hemma nu!
 
Tar lite tidigare buss till stallet men vet inte vad jag ska göra haha, men ska ta med kameran så. Tror jag släpper Soppan utan täcke i hagen en stund!

¦ Djur >> Vardag

you were helpless in your blood and you couldn't fight back

 Okej, så idag var jag hemma för att jag hade ont i huvudet och var yr. Så jag han läsa ut min A clockwork orange och därmed har jg börjat på The Maze Runner som är sålänge så grym. 
 
I stallet så red jag typ 30 min kanske ett kort halvt krävande pass, Soppan var helt ok, men absolut inte mer. Hon ville inte alls som jag ville och bara stack iväg i sin lilla bubbla. 
 
Fotade Hera lite så här får ni två bilder från idag :):):):):)
 

¦ Videor

Ny youtube kanal att börja gilla

335Emmi heter hon på yt och gör väldigt glada små klipp! 
Går tyvärr inte att bädda in hennes klipp men klicka på namnet i början så kommer ni till kanalen.
 

¦ Outfits

outfit till Clara och Spirit

Kände för att göra en outfit till någon och offret fick bli Clara :*

¦ Vardag

"älskling, du har dålig balans"

Skolan var som skolan brukar va. Lite småprat om min avtrillning igår (många har sett den från isntagram) och killarna sa att de skrttade ihjäl sig och Josse tycket jag hade dålig balans. Klarade mig ganska lågnt på dutchbollen (stav) men sen bestämmde de andra sig för att attakera mig och då gick det mindre bra. 
 
Nu så har jag precis kommit hem och ska börja skörda dagens ep's och några av gårdagens. Så chingalong sålänge.
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise

Så kan det också gå

Gav mej på att hoppa Maggie idag men det gick inget vidare och hoppar ganska annorlunda jämfört med Soppan och Zwier och så har jag inte hoppat på typ 3 veckor så hängde inte med så bra. Fick inte fram henne det minsta heller så när vi kom in i studdsen alldeles för sakta så trillade jag av när hon vägrade på andra hindret. Efter det blev hon surtant och vägrade på bara halva kryss och hur mycket jag än drev och smackade och la till spöt blev det inte mycket bättre. Fick till nått bra språng på slutet och sen skrittade jag av.
Det roliga var att jag inte red det andra hindret x)
 
Sen så lekte vi med Soppan i ridhuset, jag och Ester då. Tog fram en sån pilates boll som hon kollade på med skräckblandad förtjusning men sen så trampade hon på den så den gick sönder x) Aja, sen busade Ester runt med henne som vanligt som hon tyckte var roligt. Efteråt tvättade jag av hennes ben lite och sen fick hon gå in i boxen!
Kollat en ep av TW nu (därför jag bloggar så sent) och ska kolla en till nu!
 

¦ Kreativt

Remember, Survieve. Run.

 
 
 
 

¦ Kreativt >> Vardag

Idag har inte varit en så speciell dag

Som rubriken lyder, har det inte hänt något speciellt idag. Skolan gick relativt snabbt men inget roligt hände så man ville bara komma hem..
 
Mina böcker har kommit så mamma ska hämta dem påvägen från jobbet. Nu sitter jag här och gör inte så mycket, har gjort klart svenskaläxan och lite sån inför biologi NP, men det är inte så svårt. Ska läsa i min bok jag läser för tillfället, A clockwork orenage, har inte kommit så värst långt än men sålänge är den bra :):):):):):):):):):):):)
 
Arkivbilder
 

¦ Serier >> Videor

.

 

¦ Serier >> Vardag

Kollat klart och börjat kolla

Kollade klart TCD precis (hemma idag pga att jag mår dåligt) men sen kollade jag även första ep'n av The 100 som är en ny serie från CW. Har bara kommit en ep av den men verkar vara min typ av serie.
Liten gif-pack från första ep'n
 

¦ Kreativt >> Outfits

outfit


¦ Stallet

Näe, nu är jag kär i Sharon istället

Hahha killar, är dem inte söta? 
 
Iaf så var skolan ok, hade NP på förmiddagen sen hade vi bara sånna chill lektioner på eftermiddagen hah. Sedan vart det piss väder när jag åkte till stallet med Ester och Ida men men.. 
 
Red i ridhuset för det blåste storm och haglade ute så det blev typ bara ett 30 min pass men hon skötte sig endå fint. Hon var ganska pigg men släppte endå i kroppen och gjorde som jag bed henne så jag är endå nöjd med dagens pass. 
 
Kollade ryttareliten och nu ska jag sitta lite vid datorn sen ska jag duscha och gå och lägga mig för jag är jättetrött :):):):):):):):)):):)

¦ Serier

#DudeItsBeaconHills

VET INTE VAR JAG SKA BÖRJA ELLER JA MED ATT JAG KOLLADE SEASON FINALE I TEEN WOLF OCH JAG TYP GRÄT FÖR DET KAN INTE SERIÖST SLUTA SÅ VILL DOM ATT MAN SKA LIDA ELLER JAG VET INTE MEN BARA BAJS LIXOM PÅ DE SISTA 3 MINUTERNA FÖR INNAN DET SÅ VAR ALLT FRID OCH FRÖJD MEN NU BARA DOG JAG FÖR NEJ DOM KAN INTE GÖRA SÅ... AIDEN DOG SÅ GRÄT EN MASSA MEN SEN SÅ BLEV DET ENDÅ BRA FÖR ALLA ANDRA ÖVERLEVDE MEN IDK DET SLUTADE DET MED ATT DEREK TYP NEJ OMG OOMGOMGOGMOGMOGMGMGO och allra sista scenen lixom vafan ska DET betyda????
HELA ALLTET SLUTADE MED DENNA GIFEN JAG KAN INTE FATTA DET
 
 
 

¦ Vardag

Tunga ögonlock?

På förmiddan hade vi np i Engelska, B1 och B2. Båda kändes bra men B2 (hörförsåelse) var lite svårare. Efter det stack vi hem till vår kompis i klassen och åt mat innan vi skulle tillbaka och ha svenska. Är på min period nu haha så redan innan hade jag kramper och när vi skulle läsa en bok på svenskan så somnade jag på lektionen och läraren kom oh väckte mej x) Så fick gå hem då jag inte mådde alls bra och från ca halv tre till tio i fem sov jag helt enkelt. Kollat gårdagens TWD och mår ganska äckligt...
 

¦ Andra Hästar >> Surprise

Blogga blogga blooogggaaaa

Fick gå till stallet då vi blev körda hem senast.
 
Iaf väl i stallet så fixade jag och Clara vars en häst. Jag Soppan och Clara Maggie och sen red vi ut. Soppan var väldigt tramsig på vägen dit och skulle stanna och backa även fast vi hade sällskap. Sen var hon väldigt löjlig vid en punkt där hon börjat fåna sig och det är så dryyygggt. Själva ridpasset gick bra väll. Lite dressyr blev det och 2 lite snabbare galopper. Fick inte riktigt fram henne så hon kändes lite lat och seg. Hon taggade dock till när vi precis rejsar och skulle vända om så antog hon vi skulle rejsa igen så hon hoppade iväg men insåg sen att jag höll tillbaka henne x) Sen bytade vi hästar i typ 10min och jag tyckte även Maggie var väldigt fin idag men Clara klagade lagom mycket på min prinsessa så vi bugade tillbaka igen x) Tog ett sista rejs där båda busade till det lite innan vi skrittade hem. Han hoppa lite på studsmattan med barnen innan vi blev körda till busshållplatsen! 
Eftersom vi var på en annan busshållplats så finns där en liten kulle som vi rullade ner ifrån haha Clara skitade ner hela sitt ansikte x)

¦ Serier >> Vardag

Outrageous

Idag hade vi faktiskt rätt så kul i skolan haha. Det började väl med att vi hade datorsalen på alla lektioner typ och att wd satte på en sån hästgnägg app mitt på bildlektionen haha. Sen så skulle han och en kille till se på mina muskler men jag sa att de inte fanns så mycket att se fast de protesterade lite så jag fick typ klämma på deras händer sen skulle de göra tillbaka och läraren skällde ut oss hela 3 gånger den lektionen haha, but let's face it jag har inga muskler.
 
Iaf så är jag hemma nu och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, blir väl typ att kolla tumblr eller något sådant :):)):)
 

¦ Serier

önskar jag var bättre på att blogga

..om vettiga saker..
 
Men eftersom jag nu har lust att blogga blir det om min andra stora passione, serier! Eller mer typ en serie kanske?
 
Just nu kollar jag om Teen Wolf med Sharon som ser den första gången. Ska kolla 3x07 nästa. Dock känns det lite skumt att Allison är med men där var jag egentligen är så dog hon precis ju... Sen inser jag att det ibland är väldigt värt det att kolla om för man glömmer lite grann efter ett år x) Började trots allt kolla TW när säsong 3 började :p
Sen så har jag fått nån hemsk längtan till SPN helt plötsligt. Kanske för att jag letade bilder på Jensen och Jared och bara måste se dom i serien igen... o.O

¦ Kreativt >> Photoshop

Mina absoluta bebbes

finaste boyes i min mening 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 

¦ Kreativt >> Serier >> Vardag

Boys, boys, boys

Världens finaste pojkar <3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<33<3<33

¦ DIY >> Djur >> Serier

Rättså produktiv skulle jag väl säga

Klockan är inte ens 12 och jag har hunnit med en hel del, så jag tycker att denna söndagen började bra haha. Går upp skittidigt på helgerna för jag vill inte slösa bort dagen genom att sova för det känns så sjukt onödigt. Har tagit upp spelandet av DETTA beroende framkallande spelet, så som om jag inte redan har massa annat att göra efter skolan liksom ^.^
 
Det är soligt ute och jag hatar det. Låter konstigt men min datorskärm bara reflekteras så jag inte ser något och det är fett drygt men jag överlever väl >.<  Är på kodnings humör vilket betyder att jag såå gärna vill göra något nytt på bloggen, kanske fixa sånna små ikoner eller något så ni kan hitta oss på fler ställen. En sån lite småsak som endå är fett pillig att fixa. Eller så kanske jag bara vi photoshoppa något.
 
Har också hunnit göra en ny leksakt till Hera för hon biter sönder dem efter ett tag så då är det bara att tejpa fast lite nytt, hur enkelt som helst och hon älskar det! Så till er som har katt, såhär gör man:
 
Du behöver:
  • Fjädrar
  • Glansigt papper
  • sax
  • Maskeringstejp (håller bättre än vanlig)
  • Sticka eller pinne av något slag
Såhär gör man: 
  • Tejpa om toppen på stickan så att kantten inte kan skada sig då den kan vara lite trubbig
  • strimla pappret så att det blir mer i mängd
  • Tejpa på fjädrar lite här och var och variera med pappret
  • Färdigt
Det tar typ 10 min att göra och det är billigt också. Lätt värt det :):):):):):):):)
 
 
Åh juste, jag som älskar att läsa, särskilt bra böcker beställde tre nya. James Dashner har skrivit dem, ingen mindre än The Maze Runner trilogin! Det är en typ av Hunger games så jag är så grymt taggad på att läsa den hahaha. Dessutom släpps ju filmen 19 September (här i Sverige) och ingen mindre än min babe Dylan har huvudrollen! ASDFGHJKL taggad. Måste ha premiärbiljetter sedan ^.^

¦ Vardag

Morgon ish

Vaknade ganska tidigt idag och sen dess har jag bara suttit vid datan och städad något på mitt rum.
 
Ponnyn vilar idag som vanligt på söndagar. Har lust att åka till hästaffär men eftersom jag inte har några pengar så blir man bara frestad att köpa nya saker... Så får se lite vad jag hittar på idag!
Så fort hindrena i paddocken kommer upp igen så ska vi dra igång hoppningen med!
 

¦ Surprise

We're stuck inside this scene

 

¦ Surprise

My heart is never giving up on you


¦ Surprise

Kortis fotografering

Blev inte så långt idag för det var kaalt haha men ja Soppan skötte sig jättebra! 
Blev körda hem av Idas mamma så vi kom hem tidigt åhh så skönt :):):))::)):))::))::)
 
 

¦ Stallet >> Surprise

Keep on whispering in my ear

Vardagskläder - ingen hjälm
 
Finns inte mycket att berätta om ridpasset haha. Hon var helt okej när jag red den korta stunden och sen filmade vi mycket.

¦ Vardag

Fotodag!

Idag ska det fotas!
 
Åker till stallet som vanligt vid halv tolv och ska fota en typ vardagsfotografering och filma mycket och ha vanliga kläder. Ska först köpa zonkort dock. Ja, kommer bilder senare idag, kankse inte jääätteemånga för kommer nog filma mer så senare kanske vi knåpar ihop en ny film :)
puttis jensen
 

¦ Andra Hästar

Maggie - hoppning

Ni får ursäkta 1) mina förfärligt flängiga ben och 2) att det blev svartvita gif:s men 1) sadeln hariinget som helst knästöd 2) glömde fixa färgerna i MSP och fick rädda det med B/W i PS istället :/:/:/:/:/:/://:/:://:
btw, de flesta av gif:sen är slowade för att det går så hiskeligt fort annars så nej hon är inte sååå långsam x'd

¦ Surprise

But first, let me take a selfie

Usch, två killar höll på och spelade (och sjöng) denna extremt urkassalåten idag när vi väntade på en lektion medans en tredje kille skämmde bort mig och Gabbi med lite godis <3<3<3<3<3
 
Vädret var baajs idag, så det blev lite ridhusridning. Testade en ny padd, en typ av ogilvypadd och den gick bra att rida med så den kommer vi använda tills vi fått vår egna. Sedan snackae jag lite sadel och sådant med ägaren och hon ska kolla lite i DK för där är sadlar tydligen några tusenbilligare (samma sadel) så ja, annars tyckte hon vi skulle kolla med hööks ifal de har så man kan köpa på öppetköp eller ifall man kan köra dit hästen och prova där, för det kunde man tydligen innan så ja. Det är ju inte aktuellt riktigt än men det lär ju bli haha ^^
 
Fokuset med Soppan idag låg på att få henne lite lugn för hennes hjärna har någo vridit sig nåt varv men ja, jag var väl rättså nöjd med henne tillslut! Red sedan Maggi, både i dressyr och hoppning och jag har ju inte hoppat på typ lite mer än en månad (om man inte räknar mina små skutt i måndags) så ja det var kul det också haha ^.^
 
Btw dagens TVD alltså omg perfect *__* älskar hur Ian och Nina måste klänga på varandra i serien fast de inte är tsm i värkligheten längra haha, ska kaaaanske kolla någon TW också men vi får se!
 

¦ Kreativt >> Vardag

Instagrama lycka

Kan knappt tro det... Kollade 5sos livestream och bara SÅDÄR DYKER NIALL UPP OCH SÄGER ATT 5SOS ÄR MED PÅ DETAS TOUR I EUROPA DETTA ÅRET VILKET BETYDER ATT VI KOMMER SE ÄVEN DOM LIVE ÅH VAD JAG ÄR GLAD 
Just nu har de på sig gris och krokodil huvud saker x) Nää, bölade inte söder när jag fått in det i hjärna heheh...

¦ Gaby >> Stallet >> Åsikter

Om att byta stall ni vet

Som ni alla vet så kommer jag oh Sharon förmodligen lämna ög mot sommaren.
 
Först ska vi ju flytta dom till ett annat stall under sommaren där de kan gå på bete. Efter betet så kommer vi flytta till Böke om allt går som planerat, det vill säga om vi kommer in. Därför har jag (och Sharon) ca 2 månader kvar i ög stallet... Som såklart känns trist på ett sätt men samtidigt vill jag flytta och komma till en bättre anläggning vara med min bästa vänner där. Men just nu kretsar allt kring "jag vill inte lämna ög" och även fast man kan komma tillbaka när man vill i princip så kommer någon annan vara "oss" där...
 
Ög har varit om något det allra bästa som hänt mej i mitt liv. Inte bara att jag hittat Soppan utan jag har fått mina bästa vänner där, utvecklats enormt som ryttare och haft så jäkla kul. Men jag har osså haft dagar då jag verkligen inte vill åka dit för det är jobbigt att rida en häst man inte förstår och man vill inte ta sig ut dit när de regnar när man bara kan vara hemma och kolla serier. 
Visst det är ett litet ridhus, vi har ingen paddock, långt att ta sig dit, dåliga uterittsvägar osv... men jag skulle ta bussen till stallet och jag skulle cyklat i regn och vind om och om igen om bara för att få vara där. 
 
Det stora "problemt" just nu ligger i att det måste hittas nya medryttare... Det är så svårt att se andra som kommer ta över efter en. Och jag vill lixom inte dela ög med nån annan jag vill att bara vi fyra (clara,ester,sharon,jag) ska vara där. Det är bara vi som ska passa gården och rida hästarn där igen annan. Egentligen borde två år vara tillräckligt för att kunna lämna det vidare till yngre och för att man vet att de kommer ha det lika kul där men jag måste ju känna värsta ångesten för det..
 
Efter närmare eftertanke så kanske jag bara borde vara glad för att just jag fått vara i ög. Att jag fått skaffa mej den kunskap och erfarenhet inom hästar och fått träffa underbara människor. Så ni få som kan förstå mej någorlunda kanske vet hur det är att lämna nått underbart men för att komma till nått annat som sedan kommer visa sig vara lika underbart.
Så nu när jag skrivit detta inlägg har jag gråtit men jag måste se framåt! Det kommer bli en super sommar på ett nytt ställe med mina bästa vänner. Sen kommer vi börja på samma skola (om det går som planerat) och jag är säker på att jag kommer stormtrivas. Och även fast jag kommer åka till ög ibland och kanske t.o.m passa gården i början av terminen kommer det inte bli samma för vi är inte "dom som rider där" längre och hästen kommer inte vara en halv sekund bort... Men jag får blicka framåt, hoppas på att komma in på Böke och vara med dom som betyder mest för mej och lämna över det till nya personer. 
 
Kännde för att skriva av mej lite då många nya medryttare börjat nu så det har verkligen börjat kännas. Jag får ta vara på den tiden som är kvar och dagen hästen flyttas ska jag vara berädd på att lämna stallet och jag ska känna att jag lämnar ett ög stall med nya trevliga människor!

¦ Vardag

Du liknar en sån där smiley

Liknar den där apan med sina händer för a) ögonen b) öronen c) munnen med min björnmössa tyckte några killar i klassen ^-^
 
Aja, skolan var som den brukar idag. Rolig i mellanåt men mestadels "kan vi få gå hem nu och kolla serier" tråkig. Och eftersom det regnar så blir det inga att fota ute idag så passar på att äta pannkakor och kolla lite serien jag hamnat en ep efter i!
 
 

¦ Andra Hästar >> Natur >> Surprise

Man måste ju älska han

Idag blev det till att rida ut på Zwier och Ester på Soppan..... Barbacka... Med övertaggade ponnys...

Väl på ängen beslutade vi oss för att inte släppa hästar när vi galopperade för båda var lite kind off rädda för att bryta nacken ;) Så började lite på volt och sen så galopperade vi i en ganska lugn tack och hästarna blev nog ganska irriterade för att vi inte släppte dom. Zwier bara gasade på och ville dra ner huvet men han lyckades inte. Soppan studsade som en studsboll så Ester hade så kul att hålla sig kvar x)

Påvägen hem nästan vi Jennys så kommer det då en långtradare och ja, jag tycker ju inte Zwier borde bli rädd men helt poff så spänner han sig och kutar ut på åkern. Han hinner en bit och sen får jag nån slags kontroll men då kutar han iväg igen fast denna gången för skojs skull och så börja han bocka... Förgäves försöker jag mej hålla kvar men det går inte och trillar av. Busen står sen bara och tittar nöjd på mej. Det värsta var att både mannen i långtradaren och en till bil stod och glodde på rodeon vi visade upp x) Zwier var nog mest nöjd som lyckades få av mej tillslut, busponny :D

Vårväder!

¦ Shopping

Skolstart?

Nja, detta är iaf vad vi behöver köpa innan vi börjar Böke, och ja vi har typ redan bestämmt att vi kommer in där hihih ^.^ 
Allt brunt läder ska ofc vara svart men bilder saknades... Två sadlar för att vi inte bestmt vilken än. Har inte sagt detta än men ogilvypadden ska vi försöka skaffa denna månaden för det är lite akut med det för tillfället <--- det gör att vi inte vet vilken sadel vi ska ha än, Ska till hööks och fråga om man kan köpa sadel på öppetköp för att prova själv och så ska vi provsitta den och lite sådant ifall det blir pessoa sadeln. Men det får vi se!
 
Behöver såklart lite till oss och så ska vi fixa förstahjälpen låda och lite sådant tråkigt jag inte orkar ta med, men ja detta är en inblick på det vi verkligen skulle behöva!
 

¦ Photoshop >> Serier >> Vardag

håll käften, bitte

Alltså vissa killar i min tyskaklass är så <<3<3<3<33<3<3<3
 
Iaf så började dagen med Svenska Nationella delprov C och det gick väl bra hehehe. Sedan var det lunch och efter det hade jag tyska där vi kollade på film och sen vart det SO i datorsalen, som vanlig var typ kaos över allt hahha :):):):)):):)::):):) Iaf så känner jag på mig att min soskit ligger på typ ett stark B (fast lärare är så konstiga så man vet ju aldrig) men iaf så det går jätte bra för mig där! På idrotten spelade vi först spökboll och jag typ bara stod och var sist kvar i vårt lag så heheh det var inte kul alls, men sen valde vi tjejer att hoppa långrep och gick till löpbanorna och hoppade där så det var endå roligt haha. Vi går lix i 9:a halllåååååå vi vill också ha kul :):):):):)::):::)
 
När jag kom hem hade jag fått ett paket och det var inget mindre än Maountanhorse ridhanskar som vi fick när vi började prenumerera på en tidning så yey
 
Min fina bakrundsbild jag gjorde till datorn hihiihihi, Stilinski min baaabee <3<3<3<3<<33<33<3<3

¦ Serier

dunno wat to sej

Kollade TW och det var bara asdhjlkdf sorgligt. Nästa måndag är season finale och eftersom jag kollade wolf watch efteråt så fick jag lite sneak peak från nästa ep. Kommer dö. Kollade after after show med och asdfghjk så snygg Dylan va omg.
 
Kollade även PLL som hade season finale idag. Kan ju inte vänta till nästa säsong lixom????? 
^^ jag
 

¦ Movie Studio Platinum >> Videor

Ny Video

 

¦ Vardag

Funktionen ur en kalkylator

Startade dagen med spanska och det var bara allmänt chill eftersom vi satt i grupper och snackade om våra texter men vi blev klara fort så snackade bara om annat. Sen var det matte och då hade v i Oscar som är en väldigt inteligent vikare som gillar elever med brett vokabulär och så ska man dfiniera alla ord man är familiär med. Jobbade i vilket fall som helst med Noel med funktioner och grafter. 
 
Sen var det slöjd och då jobbade jag vidare på mitt Marvel-mönster som börjar bli "klart"! Läararen tyckte det var fint iaf och jag är osså nöjd över det. Lunchen var asgod men man fick för lite och jag och Linn snodde två extra fiskar var när det inte stod nån lärare och vaktade maten typ...
 
På elevens val fortsatte jag på min slöjdsak och sen hade vi datasalen med Oscar igen oh jobbade vidare på våra miljödagböker. Josse och Sara som jag satt mellan tryckte upp typ 1000 kalkylatorer på datan så skärmen täcktes av dom, vi stängde av varandras datorer, Sara vände på skärmarna och gjorde så att Linn fick starta om sin data pga att hon tryckt in random knappar c:
 
Nu så är jag hemma och ska kolla gårdagens ep av TW där jag redan vet vad som händer :( kommer böla sönder...
 

¦ Stallet >> Surprise

Frossar i oss

Väl i stallet så träffade jag Clara och vi red lite barbacka dressyr i ridhuset. Soppan var ganska duktig men gjorde inget avancerat direkt men hon skötte sig! Hennes sadelskav har blivit jättefint dessutom!

Sen kom Ester men strax därpå så tog vi 6 bussen hem och hoppade av vid jägers för Clara skulle köpa ett täcke på hööks till Spirran. Sen så fastnade jag för några fina och (verkade iaf) bra täcken på Horze! Sen var vi ju bara tvugna att köpa lite godis i en stor godisbutik och sen tog vi bussen hem. Kom hem samma tid och nu är det snart dax för Ryttareliten!

¦ Sharon >> Åsikter

I'm the rebel type to never do what I'm supposed to

  
Favorite text: Har typ 805 st men ja om jag måste välja så blir det  "Pros and cons of boys:                                                                                                                                             Con: They’re dicks                                                                                                                                            Pro: Their dicks   "
My view on drugs and alkohol: Oxycodone, weed, canabis, meth, Lemmon 714 and on top of that a Vodka please.
Things that makes you scared: Människor srsly, trånga utrymmen och mörker ahaha
Fav book: The fault in out wallflowers
Things I do on rainy days: Förmodligen så åker jag till min jobbiga ponny som måste motioneras.
1 tip for drug addicted: Visine, bitchos
A problem that I've had: Komma upp ut sängen haha
The last song you heard: 
Fav disney character: Bambi
"i have no feelings or emotions just sarcasm running through my veins" Sådär halvt åtsidå inlägg haha puss på er alla våra fina läsare :*
 

¦ Djur >> Vardag

Don't speak, you're not that smart

I'm in a bloggisch mood = kommer komma något till inlägg woop woop
 
Iaf har inet så mycket att säga förutom att jag har ont i halsen och att jag är trött, vaknade lix klockan två och somnade kl 4 och sen så gick jag upp 8 men la mig typ lite senae och gick upp tio igen. Vilkeet betyder att jag var hemma från skolan. Har kollat TW och ska nog ta och kolla någon till hehe. Men som sagt kommer något till inlägg vet bara inte riktigt vad än :):):)::):)::):):):))::)
 
 

¦ Djur >> Kreativt

Har ni lite tid över?

Som jag brukar ha?
 
Då finns det två hästserier på svt's öppet arkiv att kolla på! Väldigt kul att se hur det var för bara 30 år sedan. Det sjuka är att det är så annorlunda på vissa fronter. Kul att kolla på!
 
Hittar tyvärr inte hur man bäddar in klipp från sidan men om ni klickar på bilden kommer ni till första avsnittet av serien Hästar, hästar, hästar. Denna serien finns i 4 delar och ni kan hitta fom lite längre ner på sidan. Denna serien är från 1983! Även att nästan hela detta första avsnittet är från MCR gör det bara ännu roligare för dom som vet hur det ser ut nu.
 
Sen finns det en till serie som heter Till häst med 13 avsnitt. Lite mer utdragen serie men den är från 1974 haha så ja. Klicka på bilden så kommer ni till första avsnittet och om ni scrollar längre ner på sidan så finns de andra avsnitten där.
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Vardag

i hit twice as a habit

I skolan idag skrev vi NP och sedan hade vi bara två lektioner till så det var en helt ok måndag. Kom och tänka på att jag inte har berättat det, eller alltså ja det är inget så wow men lite sådär wtf grej typ så ja. Tror det var förra torsdagen, när jag och Gabbi satt och kollade TW så ringer telefonen och så svarar mamma. Sen kommer hon in till oss för det var obviously någon som ville prata med nån av oss, så frågar jag vem det är så säger hon typ "någon från narkotika och drogmissbruk, de vill prata med dig" Jag bah om min dåliga dealing då eller?? Haha skämt åt sido hahah, ville inte prata med dem x'') vet redan att jag suger på dealing sååå hahahha no.
 
Åkte till stallet idag och det blåste dasemycket så min rida ut plan gick lite neråt och istället blev det ett lite lagom pass i ridhuset istället. Soppan var jättepigg och studsig och pigg och stegrig och pigg och bockig och pigg och bajs typ. Så ja det tog 100 år innan hon släppte lite på hullet men avslutade såklart när det gick som bäst. hann sedan rida Maggie och då bestämmde jag mig för att hoppa lite så ja. Satte upp ett kryss först och sedan höjde till ett räcke på typ 50 (xdddd) som jag hoppade några gånger hihi, hon var ducktig iaf.
 
 

¦ Kreativt >> Surprise

Kändisponny

Åh så kul! 
 
Förra månaden när vi fick hem hästmagasinet tidningen så såg jag andra läsarbilder och tänkte varför inte skicka in en bild på min prinsessa? Sagt och gjort hhihi! Satt nu och läset tidningen och kom till sidan med läsarbilder och Soppan får pryda upp uppslaget med den största bilden! Hade såklart glömt att jag skickat in en bild haha x) Hihi även fast vem som helst kan skicka in så blir man väll endå glad att se sin plutt i en hästtidning :')
 
Obs, vi äger inte soppan och jag skrev inte heller det i mejlet till dom utan dom bara antog det lixom x)
'Vilken sötis' blev hon hihi
Lilla Hera fick bli plåtad med ♥ Lilla fisen saknar nog Kenzo lika mycket som vi :(
 

¦ Vardag

Du är en annanas

Idag gjorde vi delprov B i svenska som jag tyckte var ganska lätt. Vissa frågor var såklart mer kluriga än andra och man fix läsa texten flera gånger för att komma på ett hyfsat svar. Men tror endå det gick bra för mej. Sen hade vi då lunch och sen hade vi no som vi skriver på våra resedagböker. På idrotten spekade vi handboll och ja eftersom det var två av killarna i klassen som ledde lektionen tog uppvärmningen kol på en och jag och Hanna stod och hyperventilerade haha.
 
Nu har jag ätit mellanmål och ska snart gå och lämna en bur med mamma. Sen är det TWD! Om jag kommer på nått att blogga om så gör jag det med =)
 

¦ Surprise >> Vardag

Page 74 of 365

Jahaop så var helgen över. Är ganska trött idag efter allt resande men ska nog ta och sen en film endå haha, pappa är nänligen hemmakväll nr 2 så jag snor typ alltid med mig någon film hem ::):)):):)):)::)):):
 
Imorgon ska vi skriva NP i typ 2 och en halv timme så jag laddar upp med godis och powerrade och så hoppas vi att det går bra. I morgon ska jag till stallet och har tänkt att jag ska rida ut men vet inte än, får se vad vädret tillåter också! 
 
 
 

¦ Kreativt

Nått boyband ryck igen

Från typ i torsdess hade jag varit helt hypad till konsären i sommar. Längar så sjukt mycket på att få se dom igen. Denna gången kommer det nog bli ännu bättre dock för ha allmäna ståplatser. Sååå samtidigt som jag är 1) halvt rädd för att bli ihjälklämd och 2) tabba bort mina fränds eller 3) inte kunna se nått eller kanske 4) svimma eller typ spy eller kissa på mej...
 
Grejen är att på båda förra konsärerna förra äret så gick vi minst 2 gånger väl inne i arenan men det bli omöjligt om man ska behålla sina "bra" platser ii folkhavet.. Ska planara ut det med dom andra snart när vi träffas hihi. 
Såå ni får lite gif's på mina pågar som jag älskar med hela mitt hjärta.
tänka sej att dessa snart har varit mina lifesavers i tre år
 

¦ Vardag

konstigheter ala gabbi

* När jag cyklar tvärs över ett övergångställe så får jag inte cykla på de vita ränderna
* Jag blåser på cola som om det var en varm dryck haha
* Jag stavar tröjja med två j haha
 

¦ Vardag

Vad jag har gjort idag

Varit hos pappa tills typ 2h sedan och nu så bara chillar jag. 2:dra NPt imorgon på morgonen haha...
Sorriii för dålig bloggning..
Maggie
 
 

¦ Vardag

Pugs not drugs

Idag då. Ska till pappa och fira vår storasysters födelsedag. Tills dess ska jag nog bara göra nått inte så produktivt..
 

¦ Spel

Trött idag

Natten var typ hemsk, somnade vid 11 och vaknade vid ett. Sen somnade jag om och vaknade tre och sefter det sov jag till 4 sen kunda jag inte sova mer så ja ,ajg sov 5h inatt och har varit vaken sen des :):):):):):):):):):
 
Åkte inte till stallet för jag var på tok för trött och har istället chillat hemma och spelat sims, det enda jag gjot därav ingen bloggning. Nu ska jag alldeles strax kolla TW om Gabbi vill annars kollar jag själv. Sen ska jag no se Great Gatsby också, se ya!
 

¦ Vardag

Glad överaskning!

Trotts att vi inte bloggat något idag har ni inte lämnat bloggen, värmer!
 
Iaf Sharon skulle egentligen åka till stallet men pga sorg så orkade hon inte så Soppan fick spontanvila. Spelade Sims mest hela dagen och åt nya b&j'n Greek frozen yoghurt med hallonsmak och chocklad i, nya favoriten! Efter att ha ätit stack jag till Clara och vi gick och handlade nått gott sen kollade vi på en dokumentär om späckhuggare hahaha. Efter deet gick vi ut med Penny och sen åt jag hemma hos dom. Sen räknade vi på hur mycket det kostar med häst på böke och utgick från Spirit då. 
 
Nu är jag hemma och vet inte vad jag ska göra riktigt... Antingen kolla TCD eller så ska jag bara kolla runt haha.
 

¦ Stallet >> Surprise

Mindre blogglust

Tråkigaste beskededet på länge... Lille Kenzohjärtat fick vandra vidare till Trapalanda (vi säger att katter osså är där) så blev såklart ledsen... Nu så har han det bra och vakar över oss ♥
 
Soppan var mindre duktig idag dock. Hon var fin sen friseringen igår så satte bara på salva på hennes skav. Red sedan barbacka i ridhuset. Hon var dock väääldigt okonsentrerad och fnös hela tiden samt kollade runt efter action hela tiden och reagerade starkt för minsta lilla. Kom på en övning med hlter och övergångar på volterna som jag körde i båda varven. Hon blev något mer lugn men fick inte riktigt ihop henne och hon så kunde jag inte riktigt balansera upp henne heller så formen blev kortvarig i omgångar. Sen så var det en bom på varje långsida så galopperade över dom och mellan varje kortsida saktade jag av till trava. Sen blev det en skrittpaus. Efter det körde vi igång med galoppen igen fast denna gången fattade jag galopp på medellinjen och gjorde en volt innan vi kom på bommen. Det var lite svårare för henne men hon lyckades till slut och då travade och skrittade jag av. 

¦ Djur >> Photoshop >> Redigering >> Vardag

R.I.P Kenzo

Skolan var fett tråkig och dryg. Slutade 13.50 och kom väl hem vid 12 ungefär.
 
Kenzo skulle till vet. och dit gick vi ungefär kl 4, mamma och jag. Tyvärr såg det inte bra ut alls för honom (någon obotlig sjukdom i tänderna som ca 70% av alla katter får) så han fick somna in. På måndag sprids hans aska ut och ja jag vet inte vad jag ska säga längre, sitter bara och gråter. 
 
Detta är till dig min ängel ♥♥♥♥♥♥♥♥

¦ Surprise >> Vardag

Innan stallet

Bloggar lite snabbt innan stallet hah.
 
Vet inte vad jag ska hitta på med Soppan men jag och Sharon har kommit överens om att rida barbacka tills hennes sadelskav läker (kala fläckar utan päls). Så om jag rider blir det barbacka och antagligen så blir det lite dressyr och kanske lite trickträning med.
 

¦ Djur

Plutt

Soppan är den svarta hästen och de övriga pånisarna är ja, övriga avisponnyer.
 

¦ Stallet >> Vardag

Tell the bartender make the motherfu**er stronger

Asså skolan idag, det var sååå grymt rolig. Har nog inte skratta såhär på typ 100 år. Önska jag kunder berätta men då hade inlägget blivit skit långt och jag och Gabbi ska kolla Teen Wolf strax, därför bloggar jag bara lite snabbt.
 
Åkte sent till stallet och kände bara för att pyssla lite med ponnyn så jag jämnade till manen och klippte hovskägg och kronrand. Tillslut borstade jag uu svansen och så var hon fiin :):):):):):):):):)
 
 

¦ Gaby >> Åsikter

Ska införskaffas

Vill (och har länge velat) köpa en ridrepgrimma. Soppan funkar "bra" (alltså hon går inte i form och hon blir stark men man får stopp på henne) på vanligt grimma så hade gärna velat ha ridrepgrimman. Hade använt den till lösare uteritter och pass som hon bara får gå som hon vill på.
Denna kan man köpa på Hööks för 179kr.

¦ Andra Hästar

2 år sedan

På pricken denna dagen för två år sedan ♥
Leroy, shettis.
 

¦ Vardag

Yoga

Skolan var hel ok idag. Spelade upp vår blues på musiken och gjorde ett gammalt np i engelska hörövning bara för att se ungefär hur det är. På spanskan skrev i texter i imperfekt och preteritum som för en gångs skull gick bra. So:n skrev vi på vår resedagbok i miljötema och sist hade vi yoga på idrotten. Dock ingen sak för mej då det är lite fööör avslappnande.
 
Eftersom jag inte kollade nån ep av nån serie igår ska jag kolla en massa idag. TO står först på tur och sen får jag se vilka jag har lust med!
jag på mf varje år
 
Som ni säker märkt så boggar vi även lite dåligt... Vi gör tyvärr ingen intressant och jag vet inte vad jag ska skriva om så ni får gärna komma med förslag! Kan även vara önskebilder eller tips kanske =)
 

¦ Djur >> Vardag

I feel our walls are cracking

Gör bara ett snabbt inlägg då det inte hänt något särskilt idag. Skolan var ganska dryg idag men endå inte, kom iaf hem vid 3 och satte mig och tittade på serier, PLL, TO och Ryttareliten (RE) kallar jag den för 1) det är en serie 2) jag är lat. Så ja, nu ska jag och Gabbi kolla TW så ja :):):):)):):):):):):):):):):):)
 
Minna små pussycats <3<3<<3<3<3<3<3<3<3<33 

¦ Andra Hästar >> Natur >> Surprise

Galopprejs i solnedgång

(Skolan var typ chill och rolig idag så ja) Idag följde Ida med till stallet och alla tre ville rida ut så det blev en uteritt till gräset!

Jag hade Zwier, Ida Soppan och Ester Maggie. Det var så varmt så vi red i bara kofta! Tog oss till gräset där vi värmde upp lite självständigt i skritt och trav. Sen galopperade vi lite halvlångsamt i början tills vi ökade. Zwier var ÖVERPIGG och gick knappt att stanna, bockade och hade sig, kutade iväg först av alla, var i täten jämt och så fort man vände så stack han i galopp. Ja han blev lite föör pigg och började sticka med mej och sen ville han inte stanna så var 1m från vägen i full galopp... Ja sen red vi hem och jag och Ida byggde klart pallen haha och nu sitter vi på bussen hem! Det var förövrigt jättefint väder och varmt och det var helt perfekt i kofta :D
¦ Stallet >> Surprise

Händelserik stalldag

Slutade sent i skolan så jag stack till stallet vid halv 5 och var inte framme i stallet förrens typ kvart över fem. Athena var iaf redo at ridas då jag skulle visa upp henne för några som hade bokat en snabb provridning. De skulle komma vid 6 så vi gick ner til ridhuset och där hann jag skritta runt tills de kom. När de kliver in genom stalldörren hör jag direkt alltså direkt att det är en av mina framtida lärare och såklart känner han igen mig så det belv typ lite akward där men vi snackade och han är jättetrevlig och rolig hahah. 
 
Efter det bestämmde jag och ester oss för att ta och rida ut lite i det fina vädret, en skrittrunda hade vi tänkt oss så vi hoppade upp på hästarna barbacka och red iväg. allt gick jättebra fram tills det att vi var påväg tillbaka och jag tog upp min mobil för att kolla klockan och så men sen kom Ester upp bredvid mig och då blev hennes häst skitsur och de blev väl rädda för något också (sådär jättetöntiga) och så hoppade Soppan in i Maggie och då surade Maggie ihop sig och sparkae soppan som skenade iväg och jag flög in under hästen. Jag räddade min mobil och höll stenhårt i den så inget hände (som tur va hahaha)  men dessvärre skenade hästen iväg men alla kom vi fram till stallet utanstörre skador endå. 
 
Är skit trött nu då vi fick ta en buss senare hem och jag är inte ens hungrig fast jag borde vara för jag åt bara skolmaten och lite mellanmål men inget mer haha. Nu ska jag duscha och sedan ska jag gå och lägga mig för så trött är jag :))
 
 

¦ Vardag

I väntan på

Skolan var helt okej idag. Var t.ex på bio haha.
 
Nu ska jag kolla TWD och äta mellanmål! #tråkigtinlägg
 

¦ Djur

sötaste ever


¦ Andra Hästar >> Natur >> Surprise

Mer eller mindre underbar dag

Ja som rubriken lyder. I skolan så hade vi jättekul och alla var på skratthumär haha. Dessutom var vädret helt perfekt för en...
 
Uteritt! Japp, jag och Soppan gav oss ut i det fina vårvädret och att säga att Soppan var megaglad skulle underskatta hennes betende haha. Hon var lite mesig på en det av vägen och stannade till och kollade nyfiket på a) andra hästar vi red förbi och b) joggare. Fick övertala henne lite när hon gick sidledes och fnös men hon hittade iaf inte på nått dumt. Hennes öron var spikraka framåt hela turen! Red ner till gräsvägen där vi tog 3 vändor i mestadels galopp och så fick hon sträcka på sig lite com både hon och jag tyckte var mysigt! Travade och skrittade av en bra bit var så vi var nöjda när vi kom hem. Sen fick hon bara på sig regntäcket då det är så pass varmt.
 
Sen så fixade jag Athena som jag skulle rida helt själv idag! Spännande! Hon var väldigt duktig när jag gjorde iordning henne men när jag skulle sitta upp i ridhuset började hon vandra runt. Andra försöket kom jag dock upp och så skrittade vi 2-3 felfria varv i skritt på långa tyglar! Sen så skulle vi trava men då började hon trottsa och ville inte gå framåt utan började backa. La man till skänkel igen backade hon. I början fick jag vänta ut henne och när hon själv valde att gå fram fick hon beröm. Tillslut stannade hon minst 4 gånger per varv så då fick jag bli lite arg pch ryta till. Somtur lyssnade hon då! Sen gick det så bra så jag tog även ett skutt på ca 30cm 3 gånger med henne! Inga problem alls men en lite lustig teknik hihih. 
Sen hade jag liite tid över och var bara tvungen att inviga studsmattan för iår!
 

¦ Serier >> Vardag

Aktiv måndag

Kom hem från skola strax över tre och bestämmde mig för att gå på en promenad med Clara och penny sagt och gjort blev det en lååång och jätte trevlig runda hihih. Kom hem igen vid 5 och har gjort läxor och pluggat lite. Ska alldeles strax äta och sen ska jag och mamma iväg till biblioteket för att låna lite böcker :)):):):):)::):):)
 
Och jo btw så har jag börjat kolla på teen wolf och asså omg Stilinski min babe <3<3<3<33<<3<3<3<3<
Hahaa plutt

¦ Kreativt >> Surprise

Sadelönskan

Om jag fick köpa helt nya saker till en helt ny sadel hade det förmodligen blivit detta! Allt i svart så att det ska gå att matcha på bästa sätt haha. Haha trots att deta bara är en önskan så längtar jag endå till hösten när vi ska köpa sadel till Soppan! Fast det blir inte sadeln på bilden (finns bara i 16' och vi hade behövt minst 16,5' tror vi), padden är för dyr och samma med övriga sakerna... aja =)
 

¦ Gaby >> Åsikter

Hiss/Diss

Hiss till GPA's ridhjälmar! Har ingen själv men har ju provat dom och de är verkligen sköna. Dessutom är det supersnygga (inte first lady modellen dock). Om det inte varit för att det kostade så mycket hade jag gärna velat äga modellen GPA Extreme i svart (första bilden)...
Diss till Uvex ridhjälmar.. Sjukt fula enligt mej haha! Tycker att de ser ut som några fågelhuven med pytteliten näbb... Inte alls i min smak! Har dock inte provat någon hjälm av detta märket så vet inte om det är sköna, men även om det skulle vara det så skulle jag inte vilja ha en.
 

¦ Gaby >> Movie Studio Platinum >> Åsikter

Läsarfråga

Svar: Tack! Vi redigerar våra filmer i Sony Movie Studio Platinum 12! Det är desamma som vegas (eller eftersom det är typ 3/4 billigare borde det vara nån skillnad men har hitentills inte hittat nån) så det är lite komplicerat i början men när man väl lärt sig så kan man göra väldigt mycket i programet och det är enkelt =)
Går att köpa eller prova fritt i 30 dagar här (dock är det 13 nu men sak samma).
 
 

¦ Andra Hästar >> Kreativt >> Surprise

You're on my mind like 24/7

 

¦ Outfits >> Surprise

Love you, need you


¦ Andra Hästar >> Surprise

Vårkänslor eller?

Idag vaknade jag till vårväder, äntligen! Aida följde med mig och Ester till stallet vid tolv.
 
Raula skulle visas upp idag så vi fixade vars en häst. Jag Soppan, Ester Raula och Aida Athena. Sen så skulle det bli premiärtur på Athena ute! det gick bra med henne fast hon var ganska pigg hihi. Galopperade och travade en del (Ester red Soppan då) och hon var jätteduktig! Hon ville stanna och titta lite här och där men det är ju helt okej. Hade det inte varit för att jag var lite smårädd hade jag släppte henne i galoppen men risken att trilla av och att hon sprang hem var ganska stor då x)
Busemaja :p (hon fifflar med bettet ganska mycket)
 
Sen red jag Soppan med. Hon var glaad och pigg, men lite tillbaka i galoppen. Hon ville inte ställa sig i vänster varv dock... Aja, det gick endå bra.
Red dessutom utan nosgrimma men tror inte hon gillade det (inte jag heller för den delen).
 
Sen så hade jag ridlektion för Laura som osså fick rida ut på en pigg Batman och sen släppte vi Winnie i ridhuset en stund.
 
Alla bilder är tagna av Aida!
 
 

¦ DIY >> Kreativt >> Vardag

Ett inlägg dedikerat till Ester

Bara för att hon tjatar på mig och tvingar mig att blogga, men jag spelar ju sims och bygger ett hus :(:(:(:(:(:(:(:(
 
Iaf så har jag inte gjrt så mycket idag förutom att jag har scrollat 3 km ner på mig tumblr feed, klottrat på min hand och spelat sims. fast okej, jag har städat mitt rum också. Har som sagt inte så mycket mer att säga men så fort huset är färdigt ska ni få se bilder och såklart ska ni få se simmen också :):):):):):))):):):):)
 
Haha jep. Typical me.
 

¦ Surprise >> Videor

New vid

Början till nu ♥
KOLLA I HD

¦ Stallet

Markarbete 2.0

Gick till skolan, gick hem från skolan, med en bekräftad skadad arm.
 
Min ena kompis när jag kom från syster:
Hon: Vad är det med dig?
Jag: Äsch en muskelbristning bara.
Hon: Vad är det?
Jag: En tumör. I huvudet. Duh
 
Hemma sov jag, kollade TVD och kollade på TV sedna åkte jag till stallet. Allt gick bra. Hade först lektion för dottern och sedan fixade jag min egna fjutt som var hur duktig som helst. Ester la fram trav och gallop bommar i ridhuset som vi gick över. Lyckades sedan ta sönder min hårsnodd och wuäh vad jag hatar att ha utsläppt hår (:((:(:(:(:(: Det suger ahahha. Det fastnar i ögonen och hela facet och minst sagt i munnen. Uärk. Kom iaf hem för någon halvtimme sedan och ska nu spela sims hihi
 
 

¦ Vardag

Inte så intressant dag

Allt var chill i skolan, kom nyss hem. Var med flummig med Erika och två killarna bakom eller övade på min namnteckning. Svenskan var jag nog mest produktiv på och lyckades skriva klart min bokrapport. So:n var jag osså produktiv på tycker jag nog..
 
Ska kolla Arrow, Glee och TVD innan jag ska hitta på nått annat. 
 

¦ Stallet

Vresig ponny och en muskelbristning

Rubriken säger väl det mästa om hur det ligger till. Med en (förmodligen) muskelbristning åkte jag halvt funktionell till stallet och bestämmde mig för att promenera lite med ponnyn. Det gick bra förutom alla de 843 gånger hon dök ner med huvet i gräskantent och jag försökte dra upp henes huvud med en hand. Vi kom i alla fall till vår slutdestionation där vi tog en välförtjänt paus innan vi gick tillbaka. Hästen hade helt plötsligt fått brottom och var någon meter framför stackars mig (ja, jag tycker synd om mig) men vi kom tillbaka utan några större skador. Borstade av lite snabbt och släppte in odågan i boxen och satte mig ner och störde henne sådär halvt mycket alla hästmänniskor gör när de älskar sinna hästar. Hon ville väl helst av allt äta i fred men hon hon visade inget så why not liksom? I alla fall var vi väl båda glada i slutet när jag bjöd på godis och sedan var klockan så mycket så vi pallrade oss tillbaka till bussen.
 
Nu sitter jag här lite sådär halvt förlamad och gråter inombords för att jag har ont, men inte ska jag klaga något mer. Jag fick tillbaka mina hörlurar idag som Ester råkat ta med sig så jag kan ju glädjas över det. Har varit hemma idag btw, min arm blev bättre men min tur till stallet var nog inte det bästa valet haha men vad ska man göra om man har häst? :):):):):):):):)
 
 

¦ Andra Hästar

kära små ponnyer

Mulan och Zwier
 

¦ Vardag

Är man proffs nu eller?

På musiken så lärde jag mej en ny sak på trummor, engelskauppsatsen fick jag B på, ska börja med geografi på so:n och no:n (överskridande) och där ska vi typ osså göra en uppsats blah blah och på idrotten så dansade vi bugg. Fick den bästa partnern typ haha så det gick finnemang. Sen visade vi upp foxtrot som (samma partner) vi fick 3 på (högsta graden) och det fick jag på vals med hihi är pro på att dansa nu x)
 
Aja, nu har jag kommit hem och Sharon ska precis till stallet (hon var sjuk och hemma idag) och jag ska kolla lite ep:n som jag skulle kollat igår + sen måste jag läsa ut min bok till imorgon och har typ 70 sidor kvar ops fast alla andra har typ 233 sidor kvar så ligger endå bra till...

¦ Photoshop >> Redigering

It's all pink

Hahah jupp. Kände för att ha lite rosa då våra bilder oftast går in i den tonen så här är en ny design. Fortfarande inte ändrat i koderna för jag gillar enkelheten i själva stukturen så ja^^ men hoppas ni gillar den :)):):):):):):):):
 

¦ Redigering

Gamla bilder ny redigering

Testade mej på att göra lite nya actions hihi, många olika men denna tycket jag nog mest om :p

¦ Kreativt >> Serier

On wednesdays I feel artsy

Dagens TO med min mellis jag åt sammtidigt. Passar även på att lägga in min nya favarit låt, här har ni :):):):):):) Btw första gången vi fick se Elijahs fangs hihihi <3<3<3<3

¦ Surprise

Can we make it out alive?

 

¦ Vardag

D at Sea

Har varit hemma idag för jag sov jättedåligt igen. Vaknade på riktigt halv 11 och åt lute samt kollade TW och TCD.
 
Nu är jag trött igen och vet inte vad jag ska hitta på. Orkar inte ta mig till stallet idag så Soppan får en spontan vila.

¦ Kreativt >> Vardag

A Clockwork Orange

Idag var skolan allmänt tråkig och högljudd. Mått dåligt hela dagem men överlevde och har nu landat vid datron. Lånade en bok på skolbiblioteket idag som jag faktiskt tänk köpa, A Clockwork Orange heter den oh ska vara väldgt bra ):):):):):) 
 
Ska spela sims med gabbi nu hahah pozz :*:*:*:*:*:*:
 

¦ Vardag

She's still dancing in my head

 
 

¦ Surprise

Baby keep on dancing

 
 

¦ Photoshop >> Redigering >> Surprise

It's like I just kissed the curse

Btw vet ni vad? Den actionen jag anväder på dessa bilderna (som jag älskar <3<3<3<3<3<) glömde jag spela in så nu har jag den bara i ett PSD doc och det är as jobbigt att sätta på :(:(:(:(:(:(:(:(:(:

¦ Surprise

Världens bästa ponny.

Idag var Soppan dyr, och värd varenda krona jag någonsin lagt ner på henne. Hon var lätte och mjuk i hela kroppen dock lite seg i galoppen men allt kan inte vara perfekt. Har en massa bilder att bjuda på så det blir inget långt inlgg nu utan kommer massa bilder aldeles strax^^4
 
 

¦ Natur >> Surprise

Feel real

Tyvärr blev det bara 3 bilder från idag som blev bra.. genomgående rosa outfit!
 

¦ Andra Hästar >> Vardag

Sammanfattar dagen

När vi kom till stallet fixade vi Soppan och Maggie för en tur till gräset.
 
Sharon började rida Soppan och Ester Maggie så fotade jag tills jag och Ester bytade. Maggie är så stel i munnen så man får kramp i händerna av att hålla i tyglarna för hon lägger seig så tungt i handen (!!) så blev lagom arg på henne...
 
Sen red jag Soppan som känndes såååå fin idag. Lite tillbakadragen i galoppen och hade svårt för att kicka igång den. I traven och skritten så gick hon i en fin form och känndes väldigt lätt. Sen så rejsade vi lite som hon behövde då det var ett tag sen! Båda hästarna uppskattade det och Soppan taggade verkligen till hihi. Filmade en massa så kanske klyddar ihop nån film.
 
Sen red jag Athena och idag gick det verkligen bra! Ester och Sharon kunde stå på mitten medans jag skrittade runt på fyrkanten och fick fram henne i trav själv enkelt och travade själv på fyrkanten! Det kändes så bra att vi testade lite galopp med, första gånger med ryttare! Fast då sprang Ester föra hihi.
 
Jaha, sen åkte vi typ hem och vi stack till Clara och kollade film och nu har vi landat hemma och ska fixa bilder och filmer.
Jag och Maggie idag

¦ Andra Hästar >> Vardag

Hejsan gott folk!

Aida här, lite gästbloggning får ni nu!
 
Jag och Gabbi kom fram till att det skulle vara kul att gästblogga, so here I am. Lite om mig då:
 
Jag rider på ridskola där jag ''har'' två sköthästar, en ponny vid namn Iris och en storhäst vid namn Quintana (eller Q som jag kallar henne). Jag är 13 (fyller 14 iår woop) år gammal och går i skolan som vartenda en annan människa i min ålder, kollar serier, latar mig i soffan och spenderar all annan tid i stallet.
 
Med Iris så är det främst trickträning och mys som gäller atm, rider henne inte så ofta pga min längd. Hon är verkligen den underbaraste hästen jag träffat och jag trivs så bra med henne att det inte är klokt. Tillsammans har vi haft 3 underbara år och jag ser fram emot många fler (skriver som om hon är min, men i mina ögon är hon det). 
Iris är född 1995, imp från Irland och har stått på ridskolan i många år. En häst med hjärtat av guld, en läromästare och en riktigt ängel är hon. Hon är den enda anledningen till att jag orkar gå upp på morgonen och sedan gå i skolan. The one and only
 
Sööt ponny....
 
Den stora är då Q, min första storhäst-sköthäst. Henne har jag känt i ca 1 år och 4-5 månader, skött henne i mer än 1 år. Q är mitt lilla projekt kan man säga, det är den hästen jag satsat mest på liksom. Inte pengar eller kärlek eller så, jag har lagt mest tid och energi på att ''förbättra'' henne. För i början av vår tid tillsammans så var hon en jäv*l att ta hand om, hon hade inte mycket respekt mot mig och hon kunde springa över mig om hon kände för det. Hon har slagit till mig ett par miljoner gånger med sitt huvud och hon har trampat på mig ett antal gånger också. Hon vet liksom inte riktigt vart hon slutar och jag börjar. Jag vet egentligen inte så mycket om hennes bakgrund utöver att (vad jag har hört) hon kvalat/varit med på Falsterbo nått år. Hon är en riktigt stjärna och för inte så länge sen så var vi med på vår första tävling tillsammans! Vi kommer satsa på dressyren eftersom hon får ryggproblem om hon hoppar för mycket (hon hoppar ändå höga hinder, jag vill bara inte vara delaktig i det och förstöra hennes rygg).
 
Ni kan läsa mer om min utveckling med båda töserna på bloggen jag delar med min bästa vän Adelina. Där kan ni läsa om hästar, vardag, hund, tips och inspiration. Klicka bara här .
Tack till Gabbi (och Sharon) för att jag fick blogga här, även om det tog ett tag. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¦ Djur >> Natur

Våra små änglar

Lille Kenzo som för övrigt inte är helt frisk... Inget är bestämd vad som ska göras med han än men en operation kan kosta mer än vad mamma lägger på han så får se hur det blir... För säkerhets skull har jag redan berättat för han hur trevlig djurhimmelen är och vilka han skulle få träffa där hihi.
 
Med Hera är det bara bra, sover på min säng just nu när jag skriver detta.

¦ Andra Hästar

På pricken två år

Idag för exakt 2 år sedan var förtsa gången vi kom till ÖG. 
 
Denna dagen provred vi Leroy som vi sedan blev medryttare på i 2 veckor för att sedan börja rida försäljningsponnys! Antagligen det bästa som hänt i mitt liv sålänge då jag utvecklats enormt inom ridningen och fått underbara vänner genom stallet. Om vi inte börjat i ög hade vi förmodligen inte ens hålt på med hästar längre och vårt live hade sett helt annorlunda ut... Bara glad att ög finns och att just vi är där. Tycker synd om dom som aldrig får passa gården med sina bästa vänner och bara ha det bäst :')
Leroy och jag första gången jag red han och första gången i ög

¦ Spel >> Vardag

dis is wat ajv bin doin

hahah kärlek till min rubrik <3<3<3<3<33
 
Mådde inte så bra idag så jag pallrade mig till skolan men efter NP:n knallade jag hem igen. Har vilat lite och spalt sims hihih jao. Imorgon är det studiedag så vi är hemma och ska till stallet och kanske fota Sopp lite, fixa med två hästar till och sedan bara vara hemma och chilla. 
 
Igår var det Academy Awards men min babe vann inte sin kategori så jag är lite lagom sur på de som väljer vinnarna och har nu bestämmt mig en gång för alla att vinna den där kjäkla Oscar statyetten själv och skicka den som en jävligt snäll hälsning till Leo istället. 
 
 

¦ Surprise

Odrägliga ponnylort

Började dagen med att stanna hemma från skolan. Kollade TCD och TWD och sen kom Sharon hem och mådde dåligt.

Tog 3 bussen till stallet och klädde upp Såpan (halvgulligt smeknamn) med eskadronoutfiten. I ridhuset började jag skritta fram och sen jobba lite med volter i skritten. Hon kändes väldigt fin så hade stora förhoppningar för passet. Men så kom traven och hon gjorde exakt tvärtemot vad jag sa. Hon blev dessutom extremt pigg och tittig och jag fick inte ihop henne för fem öre. Blev så arg och därför travade jag henne i flera varv i båda varven bara för att trötta ut henne och sen blev det lite skrittpaus och sp både hon och jag kunde starta om passet. Det gick väl något bättre efter det men fick fortfarande inte riktigt ihop henne i traven. När hon gick någorlunda i traven så blev det galopp. En positiv sak var iaf att hon klarade 2 varv i galoppen i höger varv och jag behövde knappt driva. I vänster var det lite jobbigare då jag inye fick ut henne i hörnen. Sen övade vi galoppfattningar från skritt på medel linjen och ut på A eller C volten. I vänster varv fattade hon fel galopp 5 gånger innan det blev rätt och då bugade jag volt och varv. I höger varv gick det bra däremot. Sen kände jag mej nöjd och travade och skrittade av.
Knölponny


¦ Natur

Längtan till sommaren stiger

Puh, så är GHS slut för iår. Typ alla bloggar jag läser har laggt upp bilder på vad dom köpte osv och man blir ju så avis! Detta faktum får mej att länta till... FHS!
 
Alltså att jag har noll kronor på mitt konto gör inte saken bättre men enda, hästmänniskor (alla människor) vill ju bara ha så mycket och jag vill alltid ha nytt till Soppan eller mej. Men i vilket fall som helst har det fått mej att längta till sommare och FHS. Förhoppningsvis får vi sommarjobb (typ måååste få) men de pengarna ska ju gå till en sadel till Soppan. Räknar med att ha kunna betala inträdet och sen bara kolla på alla saker man vill gråta över att se men inte kunna köpa. 
Detta + en grimma köpte vi förra året på FHS.
 
I vilket fall som helst: iår kommer antingen en av oss, ingen eller båda ha sommarjobb uner falsterboveckan. Ska iaf dit minst en dag och kolla mässan för det är så sjukt kul att kolla på alla snygga grejer även fast det blir snålt om shopping. 
 

¦ Serier

Smolderholder

Åh min man <3<3<3<3<3<33
 
EP:n var så asdfghjkl bra så jag dog *___* 
Gjorde mig två fina gifs på när min man blev lite hungrig och asså omg jag orkar inte mer. Längtar såå tills nästa och jag asdfghjkl är helt adfghjkl nu hahahh 
 
 

¦ Djur >> Kreativt >> Vardag

Inte så seg-söndag

Brukar alltid vara en seg-söndag men vi har hafft fullt upp sedan i morse typ. Har jobbat med unghästarna och annar shar vi bara spelat GTA hahah ^^ 
 
Skjussen kommer kl 17 ungefär och då blir det TVD och lite sims tror jag haha, har lusta att bygga en trevlig liten hästgård hihih :):):):):):):):):):)
 

¦ Andra Hästar

Our house in the middle of our street

 

¦ Andra Hästar >> Stallet

Krävande unghästar

Förmiddagen gick främst åt till att spela lite mer GTA och fixa i stallet.
 
Sen gick alla förutom Clara och fixade stallet för hon städade här inne. Jag mockade alla boxar och fyllde vatten i hagen och så delade Sharon och Ester på det andra. Tog kanske 1h och sen tog vi in Vinnie, Raula och Athena och löshoppade alla själva åt gången först. Sen skulle vi rida dom lite med och jag började på Athena som skötte sig bra som vanligt. Hon har dock fått skänkelhjälpen om bakfoten och lägger man till skänkeln börjar hon backa. Annars så gick det bra och vi travade själva igen och det gick att styra henne lite!
 
Sen red Sharon Vinnie som var duktigt hon med. Henne funkar inget på än så får leda med grimskaft hihi men hon travade några steg idag! Sen så red jag Raula som är mest oförstående. Hon har noll respekt och alla tre måste hjälpas åt för att hålla henne på plats... Henne skrittade jag bara idag för hon var lite upstresad och gnäggade mycket.
 
Sen kom alla ut i hagen igen!
Liten sneak peek!
 

¦ Andra Hästar

It's alright I'm not dangerous

Om hon bara hade varit 1 år äldre hade jag såå velat ta henne på foder och ha med till böke :(:(:(:(:(
 

¦ Vardag

Dagen so far

Maten tar sååå lång tid i detta huset, gjort pommes i typ 2h snart?
 
Aja, bloggar såhär snabbt innan vi ska äta. Fixade med Soppan och Maggie och sen gick vi in igen. Spelade GTA 5 hihi... och gör det nu med...

¦ Surprise

You don't swallow your pain

 

¦ Surprise

Galoppellilopp

Gick ut med Ester för att få hästarna att springa lite framför kameran och ta ut sitt steg, eller ja främst försäljningshästarna men så började Soppisen hålla på och busa och såklrt får ni se några bilder. Ska alldeles strax ut och rida och idag blir det lite balans barbacka hihih ::):):):)::):):):):):
 
Och ja såklart grattis till mina babe som blir 20 idag. Älskar dig världens finaste Justin <3<3<3<3<33
 
Gabbis stämpel för att min inte är sparad i hennes PS hihih 
 

¦ Andra Hästar >> Vardag

Födelsedagar och långa cykelturer

Sådär, typ halva dagen avklarad.
 
Stallet fixades medans jag och Clara var på Böke. Cyklade enda till Alstad omg gör aldrig mer om det. Jaja, väl på böke så mockade vi och sen red jag Spirit och Clara Upgrade i ridhuset. Det gick jättebra, gjorde inget speciellt bara lixom så att hon motionerades rätt enligt schemat. Sen åkte vi hem och hoppade av på Alstad ch sen cyklade vi hem. Har ätit lunch och nu sitter vi och spelar GTA igen hihi medans vi slänger i oss godis.
Gammal gif från nån gång då jag red Spirran.
 
Ska ha lektion för min lillasyster och eftersom inga hästar är fixade med så ska vi osså göra det. Soppan verkar vara lite trött och gasig, anatgligen har hon ätit halmen i boxen igen... Jaja, får se vad vi hittar på med dom!
 
Lägger in ett grattis på 20år's dagen till Justin med!
 

¦ Stallet >> Vardag

Grand Theft Auto V

Igår kom vi till stallet vid halv 5 och så bestämmde vi oss för att hopa Zwier lite. Sagt och gjort blev det lite hoppning innan Ester och Clara kom. När dem kommit så var vi färdiga typ och så gick vi in och satte igån med att spela GTA V och det slutade med att vi spelade til 12 och sen gick vi och la oss ;);););););););););)
 
Vi gick upp 8 och har morgonfodrat och släppt ut hästarna. Nu sitter vi och spelar igen (hahah) och satsar på att klara hela spelet hahah vi har typ inte kommit någonstans men ja hahah.
 
Gabbi och Clara ska ska åka till böke och uner tiden som de är borta så fixar jag och Ester i stallet här hemma. Soppan ska ridas så jag fixar nog det sen kan säker Eser hjälpa mig med att rida Vinne Jo hihih :):):):):):):)