we’re the two who found our destiny

¦ Sharon , Surprise
 
 

en update på livet

¦ Djur , Sharon , Vardag
Hiya huns!
 
Var ska jag börja... Jag blev döds-förkyld i tisdags förra veckan och efter det har det väl mer eller mindre gått utför. På grund av nästäppa och feber kunde jag såklart inte gå till gymmet vilket rubbade hela min vardag och veckoplanering. Så himla trist när man väl kommit igång med att träna varje dag till att helt plötsligt inte kunna träna alls.
 
Förra fredagen var jag även och gjorde ytterligare en MR av min rygg. Fick kontrast i blodet och antagligen träffade sköterskan som satte nålen en nerv (vi vet inte 100% eftersom jag inte kännde något vid själva insticket) men under helgen utvecklades en konstig smärta i min vänstra arm som resulterade i två besök på akuten och starka smärtstillande + ytterligare två veckor borta från gymmet.
 
Samma helg passade Gaby, Ester och jag gården i Ö.G (där vi tidigare hade Soppan & var medryttare) och det blev en massa onyttigheter då vilket inte alls boostade mitt psykiska välmående det heller. På söndagen var vi hos Clara i hennes nya ägenhet och åt tacos sen körde hon och Kev mig till akuten och stannade där med mig när läkaren kollade efter eventuella tromber (<3 mina päron nr 2). Men som sagt, det visade sig vara en nervskada och jag bara känner mig så himla trött på mina nerver nu och vill bara att jag ska var bra igen så jag kan träna och gå tillbaka till min vardag.
 
Har varit i stallet två dagar denna veckan. Ena dagen fick Clara i uppdrag att rida Soppan och det gick väl bra skulle jag säga. Satt ju bara på banan och kollade men såg fint ut, Soppan var lite pigg tydligen. Igår var jag ute och gick en promenad med henne och lät henne beta lite uppe på Arrie. Igår var det verkligen vårväder - så skönt. 

just want to lay on a rooftop at night with you and talk about space

¦ Sharon , Surprise
 

a map of surprise

¦ Photoshop , Sharon , Surprise
 
 

brand new nikes

¦ Sharon , Shopping
 
Jag fyndade ett par nya träningsskor till en rimlig summa från Sportamoers outlet härom dagen. Trodde att de skulle vara för små för mig men de passade så jag behåller dem. De ska enbart användas på gymmet då mina gamla Nike Free Runs är sönder. Har även ett par Nike Motion Flyknit som jag fått använda för tillfället men de har jag egentligen utomhus när jag löptränar. Rekommenderar starkt ett par löparskor utan snörning, så skönt att slippa oroa sig för att de ska gå upp och att man trampar sig själv!
 
 

hoppning 17/3

¦ Sharon , Surprise , Videor

FORMULA 1 ROLEX AUSTRALIAN GRAND PRIX 2019

¦ Cute boys , Formel 1 , Sharon
 
 
 
 
 
 

Soppans nya rid-grimma

¦ Sharon , Shopping , Surprise
 
Soppan har fått en ny rid-grimma! Allt förutom nosdelen (och tyglarna) är gjort av biothane så det är något nytt för oss. Vi besällden den HÄR. Man väljer själv färgen på biothane och på repet och det finns både flerfärgat rep och plain. Vi har fägerna grå & Little Princess på vårt! Red med det idag och Soppan gick lika bra som hon brukar. Måste säga att det var ett tag sedan jag kännde att det gick dåligt under ett ridpass, men det är jag såklart bara glad över! 
 

on this path lies danger

¦ Sharon , Surprise
 
 

häst-inspo

¦ Andra Hästar , Sharon , Shopping , Tumblr
 

min nya tavelvägg

¦ Kreativt , Sharon , Vardag
 
Här är min nya tavelvägg! Har tagit mig en hel del tid att få till detta projektet av massa olika anledningar, haha. Dels krävdes en hel del planering och innan jag beställe bilderna tog det ungefär en månad. Men nu är det i alla fall klart och jag är jättenöjd! 
 


from water does all life begin

¦ Sharon , Surprise
 
 

tjernobyl in black and white

¦ Natur , Sharon
 
 
 
 
 

uteritt med fikapaus

¦ Andra Hästar , Sharon , Surprise
 
Hiya huns!
 
Igår bestämde jag och Ester oss för att rida ut på en längre tur till Käglinge rekreationsområde. Det tar ungefär 30 minuter att skritta dit eftersom det är asfalterad cykelbana man får gå på. Så vi besämde att vi tar med oss gifflar och varm choklad så kan vi sätta oss någonstans lämpligt och låta hästarna beta medan vi själva fikar. Vädret var inte helt lovande när vi körde till stallet men sedan sken solen och vi hade det jättemysigt! Hästarna var lagom trötta efter det så idag ska jag nog bara låta Soppan gå i skrittmaskinen eller gå på en liten promenad med henne. 
 
Efter stallet så käkade vi alla (Clara, Ester, Gaby & jag) på Surf Shack, en diner nära stranden. Det var asgott (särskilt dipporna haha) så ska lätt gå dit någon mer gång. Blev lite dåligt mat igår då men tänkte att jag får ha en cheat-day. Ikväll ska jag träna igen med PT så får ta tag i min kost också. Känner mig så äklig när jag äter dåligt, och blir helt omotiverad till ALLT så fort jag rubbar min kost... Men det är så svårt när alla runt om kring en äter sitt och man i princip aldrig kan äta hälsosamt (enligt mig) när man äter ute. Men nu tar jag nya tag och får helt enkelt äta ensam ;)
 

blueberries

¦ Natur , Sharon