¦ Gaby >> Movie Studio Platinum >> Videor

Ny video!


¦ Natur >> Sharon

My broken veins say that if my heart stops beating we'll bleed the same way


¦ Natur >> Sharon

I'll tell everyone


¦ Djur >> Sharon >> Vardag

Höstdag

 
Hiya huns!
 
Idag är det storm ute. Och kallt. 
 
Sov jättedåligt i natt för jag nojjade jättemycket över min dator laddare som jag råkade ta sönder kvällen innan. Intalade mig själv "att det bara är att köpa en ny" som såklart är helt sant men har man fucking ångest och panik så vrider man sig för minsta lilla. 
 
Hur som, mamma fixade såklart min laddare och änså länge fungerare den som vanligt så investerar i en ny när denna går helt i bitar. Annars har jag spelat hw samt redigerat i PS. Var aldeles för länge sen jag gjorde det men känner att jag inte har tid riktigt..
 
Mamma och jag var ute i kungsparken en runda. HAde md mig kameran så tog några bilder. Vi skulle köpa en pumpa också för att baka paj men mamma hade lagt av sig sitt kort hemma så det blev ingen pumpa denna gången... 
 
Ska spela SSO nu och sedan ska jag kolla youtube och film!
 

¦ Cute boys >> Photoshop >> Sharon

He's got a rolled cigarette, hanging out his mouth


¦ Gaby >> Vardag >> Videor

Riverdale

 
Hiya huns!
 
En liten snabb update såhär på kvällen va? Har börjat kolla, samt kollat ikapp en ny serie jag spanat in, nämligen Riverdale! Gillar den supermycket, barndomsskådis är med och så hihi. Uppe är en fanvideo som jag gillar om serien! För tillfället är jag inte ikapp alla mina serier, endast de jag gillar allra allra mest. Kände dock för en ny, alla de andra har pågått så länge nu och jag har följt dem sen länge så ville ha nått nytt! 
 
Förövrigt så taggar jag sönder till nästa helg då det är HARRY STYLES i sthlm! Vill typ gråta så hyped jag är. Med Soppan går det som vanligt, lite upp och lite ner. Hösten är ju inte min favoritårstid heller så och sen är de fortfarande ute 24/7 dock stallas de in nu i månadskiftet. Så då ska björnpälsen av också! 
 
Sen har min data, eller mest sagt laddare gett upp så får ha mammas data tills jag köper en ny laddare. Men har inte lust att lägga 500kr på min ruttna dator iheller men måste för har sååååå mycket på den så måste få över allt till en hårddisk... Jaja, det är i-landsproblem så kan ta tag i det senare... Såg Ragnarök igår på bio och den var som vanligt helt underbar! Älskar ju Chris och Tom så!

¦ Sharon >> Surprise

Surprise ft. annoying ppl


¦ Gif's >> Sharon >> Surprise

BTS höst fotografering

      
 
      
 
      

¦ Sharon >> Stallet >> Vardag

You won't know me when the feeling's all gone

 
Hiya huns!
 
Jag skrev ett inlägg i tisdags som jag hade tänkt publicera men såklart så glömde jag det eftersom jag bytte dator. 
 
Hur som helst. Har varit i skolan som vanligt denna veckan, samt att jag varit i stallet. Har inte haft någon lust att rida så har bara jobbat lite löst med Soppan, samt att jag longerat och tämkört henne. Det har gåt bra som vanligt för att hon är en ängel såklart.
 
I onsdags var det även pay-day som jag inte tror någon missat så var på stan med Ester och köpte lite saker jag behövde. Idag ska vi gå och se Thor Ragnarök på bio så det ska bli kul! 
 
Nästa helg åker vi till stockholm och ser Harry! Är så taggad nu, har inte varit jääte exited över det men har börjat ladda upp för konsär nu hahha. Annars händer inte så mycket annat.. Vädret är sämst i skåne så motivationen är typ 300km under ytan. Men jag köpte ju hem oboy för att göra livet lättare så jag överlever.
 
Clara har bett mig blogga (puss) så jag ska sätta mig och göra lite tidsinställda inlägg för har faktiskt lust med det! 
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

Måndag

 
Hiya huns!
 
Idag var jag i skolan först efter klockan ett. Övade på att ta vitala tecken (temp i örat, puls, andning och blodtryck) samt att vi övade på subcutana samt intra muskulära injektioner. Kom hem strax innan fem och gjorde varm choklad och med minimarschisar, så gott! Har annars spelat HW och lite SSO. Ska kolla film nu.
 
Imorgon ska jag och min kompis från klassen sätta oss på skolan och plugga, annars är jag "ledig". Ska åka till stallet på eftermidagen/kvällen. Ska fortsätta trickträna som jag gjorde med Soppan i söndags. Hon var jätteduktig på att göra bergsgeten, men vill lära henne att buga och lägga sig ner. Ger dock upp väldigt lätt med trickträning, så ska försöka träna lite varje dag jag är där!
 

¦ Gaby >> Photoshop >> Surprise

I've been throwing things around


¦ Djur >> Sharon

Yeah, I get sad too, and when I’m down I need somebody to talk to

Nikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G

¦ Gif's >> Sharon >> Vardag

Lat-lördag

Såg The Fox and the Hound härom dagen, Disney i mitt hjärta för evigt alltså ♥ 
 
Hiya huns!
 
Idag har jag knappt gjort något, har inte ens varit ute! Så skönt dock haha. Har kollat senaste avsnitten av
SPN och KUWTK (de enda serierna jag följer!!!) och så har jag spelat SSO. Har även suttit och grejjat med den nya headern, som jag blev nöjd med. Har haft noll idéer om hur jag ville göra den men kännde verkligen inte att jag tyckte om den gamla längre, men nu så äntligen. Idéerna kommer under tiden som jag klipper och klistrar i PS, vilket är tur.
 
Imorgon ska jag till stallet men vet inte vilken tid eller vad jag ska hitta på med Soppan. Vi får se helt enkelt, kanske jobbar lite löst med henne. Nu ska jag i alla fall kolla på någon film!
 

¦ Sharon >> Surprise

Her princes have become like deer that find no pasture;

they fled without strength
before the pursuer.
Foto: Clara Nilsson / cn.images
 

¦ Gaby >> Photoshop >> Surprise

Soppan b/w x fog


¦ Outfits >> Sharon >> Shopping

T-shirts från Ellesse

 
Y E L L O W   /   P I N K   /   B L A C K
 

¦ Djur >> Sharon

I’m just like you, even though my problems look nothing like yours do

Nikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G
 

¦ Musik >> Sharon

Musiktips 2.2


¦ Djur >> Sharon >> Vardag

Vandring med Clara och Penny

Goldenglow Lady Gaga
Nikon D7100 + Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G
Hiya huns!
 
Igår var Clara och jag ute vid Sibbarp och brofästet med Penny. Färmst var det för att jag (och Gaby I guess) går i tankar på att införskaffa oss en ny kamera och då Clara köpt en ny, så tänkte vi att vi eventuellt kan köpa hennes andra som är minimalt använd sen hon införskaffade den för ca 1 år sedan. Så jag hade den och Clara fotade med sina andra, och såklart var det då Penny som fick vara modell. Till Sibbarp åkte vi för att det finns högt gräs där - och av den anledningen endast. 
 
Gick ju bra och så, men det blir mörkt fort tyvärr. Kameran har vi lånat i någon vecka, vi vill gärna testa den i stallet också, i lite sämre "höstförhållanden" där vi ska hoppa Soppan för att se hur nöjda vi skulle vara med kameran. 

Blir ett sent inlägg idag då jag slutade sent i skolan och stack direkt till stallet efter det. Sedan spelade Gaby och jag SSO då det kommit fler uppdrag i uppdateringen idag. Redigerade några bilder på Penny från igår nu precis, då jag inte hann igår, och så har vi lyssnat igenom Harrys album eftersom vi måste börja lära oss hans låttexter (pin att vi inte kan den lol). Är ju typ två veckor kvar tills vi ska se honom i Stockholm!
 
Börjar efter lunch imorgon så får se vad jag hittar på på förmidagen. Ska försöka göra några tidsinställda men vi får se! 

¦ Gaby >> Photoshop >> Surprise

Miss universe


¦ Sharon >> Surprise

Art

Foto: Clara Nilsson / cn.images

¦ Natur >> Sharon >> Surprise

Surprise X Pumpkins

Foto: Clara Nilsson / cn.images  & Tumbr

¦ Gaby >> Surprise >> Tumblr

Rupi Kaur poems -edition


¦ Gaby >> Surprise

You're like and overplayed melody...

...but I can't wait to hear you again.

¦ Sharon >> Surprise

Höst-fotografering

Foto: Clara Nilsson / cn.images
 
Hiya huns!
 
Idag hade vi höst fotografering med Soppan, Clara och Ester! Gick väl så bra som det kunde, med en häst som Soppan, haha. Bjuder på en bild här ovan men ska fixa flera inlägg med bilder i veckan! Clara har ju skaffat sig en fullformatare, men hur som helst så är bilderna skitbra och vi är jättenöjda, oavsett vilken kamera hon anvnder ;)

¦ Sharon >> Shopping >> Vardag

Hämtat jeans & skaffat ny lur

Mina jeans från Levi's som jag äntligen hämtat och min nyta iPhone!
 
Hiya huns!
 
Har bloggat så dåligt på senaste.. Har ju skrivit tenta och har därmed fokuserat mycket på att plugga och nu när den är över så känner jag mig rastlös och vet inte riktigt vad jag vill... Har satt mig framför mina stationära flera gånger för att reidgera bilder eller fixa ihop några inlägg men jag tröttnar halvägs in och så blir det aldrig något utav det. 
 
Men hur som helst. I går var mamma och jag på stan och jag hämtade bland annat ut mina jeans och skaffade mig en ny telefon. iPhone 8 plus blev det och än så länge är jag nöjd. Den skiljer sig ju inte så mycket från min gamla ;)
 
Ska även till stallet idag. Inte så ridsugen så får se vad jag hittar på! Tänkte ta med kameran men får se vad jag bestämmer mig för. 

¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

Hey what's new?

 
Hiya huns!
 
Okej så bloggningen har blivit kass igen från min sida... Livet rullar inte på sååå bra för tillfället och det gör att jag inte har nån lust att blogga speciellt mycket heller... Har opererat min handled för ca 1 vecka och är sjukskriven i två veckor till. Har inte ridit pga det då jag inte kunnat men tror att jag kan komma igång nu igen. Vädret börjar bli tyspiskt höstigt aka regn i mängder och det är inte lika kul att rida då (rip oss utan ridhus)... Kollat ikapp TWD som jag så fint va efter. Serier är inte mitt call atm och har ingen lust att kolla ikapp typ halva säsonger.... Längtar dock tills SPN börjar för de är den bästa av de bästa så. Och så är jag taggad tills Harry om mindre än en månad nu!

¦ Sharon >> Shopping >> Vardag

Mile High Club -nästan?

Mile High Super Skinny Jeans - I färgen High Society
 
Hiya huns!
 
Idag var mamma och jag på stan en runda. Hade som mål att kolla på några nya jeans eftersom jag är i ett stort behov av nya. Alla andra har jag tagit sönder i skrevet, och de har alla några år på nacken så det var defenitivt ett måste att införskaffa några nya. Vi kollade inne på Levi's och hade redan deras byxor i sikte sedan innan så jag testade ett par olika både modeller och färger. Kan ni tänka er, att jag faktiskt köpte ett par som INTE är svarta?? Svart är har alltid varit en säkerhet för mig när det gäller jeans men nu tyckte jag det var dax att tänja på gränserna så personalen i butike hjälpte mig verkligen och mamma tyckte också färgen jag valde var snygg, och tänka sig, det tyckte jag också! Så är jättenöjd med köpet. Såklart hade de dock inte min benlängd inne i butiken så jag ska få dem uppsydda vilket betyder att jag får hämta dem i början på nästa vecka istället!
 
Annars har jag spelat och pluggat. Nu ska jag koppla av med att läsa lite fanfic!
 

¦ Sharon >> Vardag

I got too close to the fire

Ett av mina nya tillskott i stallet, Diamond-desire!
 
Hiya huns!
 
Idag är det torsdag. Jag har haft instuderingstid så har pluggat några timmar på förmiddagen. Kollade sedan första episoden av den nya säsongen av KUWTK och efter det blev det en spontanare med Erika och Joakim till BK. Efter det körde Erika mig till stads så jag kunde hämta min bok jag reserverat och efter det följde hon med hem en liten stund. Nu har jag spelat klart SSO för idag och ska sätta mig och plugga lite till. 
 

¦ Sharon >> Vardag

Let's make up our own minds, we've got our whole lives

Foto: Clara Nilsson / cn.images

¦ Djur >> Sharon

And I will still be here, stargazing

I'll still look up,
Look up for love
 

¦ Sharon >> Shopping >> Vardag

Inköpen från Gekås

Svampar // Grimma // Hästgodis // Vinterjacka till stallet
iPhone skal från iDeal Of Sweden // Pannlampa // Regbyxor // Balaclavas att ha under rid- eller skidhjälm
Långärmad funktionströja // Tjockare kofta // Pannband // T-shirt // Champion hoodie
Långärmade funktionströjor
Långärmade tröjor // Levi's strumpor 2pack
Urbanears Plattan ADV wireless // Långärmade tröjor // Levi's strumpr 2pack
 
Hyia huns!
 
 
Hemma igen efter att ha bränt pengar på Ullared! Ovan ser ni inköpen men även ett longerinspö, en Rubik's kub samt en burk slime följde med hem! 
 
Kan med stolthet säga att det tog mig 5+ timmar att lösa kuben idag och det är första gången så jag tycker det är okej, hahha. Annars var Gaby i stallet idag och nu spelar vi HW!