¦ Vardag

Emporia med frändz

Va i stallet idag och red lite snabbt i ridhuset för att jag inte skulle hunnit annars, men det gick bra. Vårt internet har j*ävlats lite med oss idag men nu är det tillbaka så det är ju bra. Va på eporia idag också, hade lite pengar så det blev några saker. En tröja och fyra böcker varav den ena fick jag av Ester ♥
Bilden är så dålig den kan bli men det är typ mörkt ute och glödlampor ger ifrån sig såååå fint ljus haha :c
 

¦ Andra Hästar >> Vardag

Simsspelande och Emporia

Spelade sims ända till vi skulle till Emporia och nu efter det så bloggar jag x) Tiden bara skuttade iväg... 
 
Imorgon åker båda till stallet och sen sover vi hos Claras pappa! Sedan natten efter sover vi hos oss :)
Ska spela lite sims nu och kolla SPN.
Bästa Zwier :')
 

¦ Andra Hästar >> Vardag

Internetjevel

Vår internet lyckas alltid få några störningar på lov..... Kopplad till mammas mobil nu för det är den enda som funkar x)
 
Iaf så ska Sharon till stallet och jag är hemma. Laura är här idag med. Ska nog kolla SPN och spela lite sims väl. Vid två så ska vi ses med Alexandra och Ester så ska vi till Emporia!
 

¦

Tävling hos Prinsesc!

Jag deltar, gör du det också! <<< länk hihi
 
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise

Många timmars stall

Först åke jag och Ester till Hööks. Köpte endast en gängtapp och Ester köpte nya boots till Soppan med knäppe (jaa hon är snäll). Och lite färdkost i form av munkar ihihi.
 
Sen red vi ut då da. Jag på Mulan och Ester på Soppan. Red först på gräset en stund och Mulan var såååå piiig och därmed stark och tog bettet hela tiden och galopperade iväg... Sen tog vi omvända grusgräsvägen så det blev en massa skritt men även en del trav och galopp! Båda ponnysarna var pigga och glada!
 
Sen så hade jag en ridlektion för Leonora (bytade dag med Clara FÖR ATT JAG ÄR SNÄLL), filmade Passoas gångarter som visade sej vara svårare sagt än gjort och sen tog vi annonsbilder på Narissa. Tiden över spenderades i huset med barn och vovvar så satt och målade och lekte med hundar! Ester var helt uppe i att måla hästar och Sarah kollade på haha, sen var vi tvugna att sticka!
 
Väl vid bussen när den är tio minuter sen visar det sej att Ester inte ställt om klockan på mobilen så det gick ju inte alls en buss tjugo över... Var bara att vänta i 20 minuter till! Underhöll oss på instagram och gjorde videos x)
 
Eftersom kameran hängde med till stallet tog jag några bilder på ponnysarna i förbifarten.
Vadå smuttsig prinsessa..
Efter att ha gängat broddhålen fick vi dessutom in broddarna! Tackar för hjälpen Mathilda :)
 

¦

Sims 30 Oktober

De åkte på en termin till för att sedan kunna ta examen. Efter det väntar jobb, familj, bostad och kanske en flytt till ett fint ställe!
 

¦

Sims universitetet

Här befinner sig just nu Eileen & Logan. Dock har de sluttenta om en dag och sedan bar det av hemmåt igen!
 

¦ Vardag

Glaaaad

Åh kunde uppdatera min mobil till iOS 7.0.3 OCH NU KAN JAG LADDA NER SAKER IGEN! Haha, men vart nått fel med min app-store i över en månad typ så nu laddar jag ner en massa nytt :')
 
Ska till Hööks med Ester och köpa en sån gängtapp till broddhålen för Mathilda var snäll och hjälpte oss med det problemet idag så förhoppningsvis får vi på broddar på henne idag! Mulan ska osså ridas så antingen rider alla ut på vars en ponny eller så fottar vi på nått sätt haha... Ska även ta annonsbilder på Narissa samt film på Passoa.
 
Spelar sims nu med så aa ska väll kolla nån SPN senare idag samt The Originals :)
 
 

¦

Eileen & Logan - Nya simmar

Sen mitt sims brallade ur, och jag inte fått igång det på 3 (!!) dagar har jag haft riktigt stor lust att spela! Idag fick jag dock igång det så jag kände för att skapa mig två nya simmar. Eileen och hennes kille Logan (som jag dessvärre inte fick någon bra bild på) skrev in sig på universitetet där Eileen läser komunikation och Logan företagskunskap. När de sedan tagit examen ska de få et fint litet hus och så ska de skaffa en hund :3
 
Blev nöjd med båda simmarna, funderar på att ladda upp den någonvart men får fundera lite till :c
 

¦ Stallet >> Surprise

Oh girl you're shining


¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

tell the bartender, make the motherf*cker stronger

Del 2^^

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

I'm just gonna dance all night

Del 1^^
 
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

Bästa passet på länge

Idag kändes Soppan så bra. Helt perfekt. Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer än att all tid vi har lagt på henne faktiskt gjort skillnad. Är så glad, världens bästa ponny ♥ 
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

You're one of a kind

 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

Genomfint dressyrpass

Påväg till stallet stannade vi till vid Hööks och Horze och köpte regnbyxor och gräsbroddar.
 
Tog in ponnyn och skulle väll sätta på broddarna med det gick ju inte alls. Sarah testade med men icke. Sarah skulle höra med sin kompis som kan mer om sånt. Så dem fick vi inte på.
 
Gav oss trotts allt ut till gräset för att dressyra lite. Ifall hon skulle halka runt som en bambi skulle vi ta grusvägen. Men det gick helt okej att rida på gräset! Sharon red först och hon tyckte det gick och känndes väldigt bra tyckte hon.
 
Sedan fick jag sitta upp och det kändes verkligen bra redan efter några minuter! I skritten hade hon fint tempo och lyssnade utmärkt på mina hjälper. Samma i traven, fin och mjuk och lyssnade jättefint! Galoppen var osså helt okej och hon höll ett fint tempo. Hon känndes verkligen superfin och var antagligen på sitt "dressyrhumör" för hon skötte sig verkligen bra. Ökningarna var det vi jobbade med idag då det var lite svårt att ha henne samlad men till slut gick det med! Det var så sjukt kul att öka idag för hon ökade verkligen superfint så man typ bara studsade runt i sadeln x)
 
Ungefär såhär fin var hon idag, mer bilder sen!
 

¦ Vardag

Filmsugen

Åh, blev sugen på att göra ny film. Kommer nog filma en del idag med så ni kommer säkerligen få både filmer och bilder!
 
Annars så har jag kollat en ep av SPN och sedan hjälpt Sharon med att installera massa sims. Hon är ju hos tandläkaren nu så. Passar även på att lyssna på hög musik då varken mamma eller Sharon gillar det så mycket...
Eftersom vi fått sims att funka igen (yey!) så kommer ni säker få nya bilder däifrån med! 
 

¦ Surprise >> Vardag

Tisdag morgon

Igår/idag så fick vi massa fina kommentarer som verkligen gjorde oss glada!
 
Iaf, vår kusiner har åkt och ska strax kolla vädret så vi vet när vi kan åka till stallet. Ska rida på gräset och fota lite!
Ska nog kolla SPN nu :)
 

¦ Vardag

Ikea och lite till

Misstog min tandläkartid så jag får åka dit igen imrogn >.< 
 
Va på en urkass outlet först idag men sedan drog vi iväg till ikea och käkade och handlade lite, så det var mycket roligare! Köpte två ramar, blommor och en pall så jag är nöjd. 
 
Har även kämpat som en dåre för att få igång mitt sims och tillslut! Kan dock inte ha alla spel som jag hade innan men men.. 
 

¦ Redigering >> Surprise

Hold my heart

 

¦ Vardag

Stormigt värre

Åh, var på en outlet och sen körde vi hem så jag kunde va hemma medans de andra skulle till nån annan tråkig affär.
 
Hunnit kolla TWD och ska strax kolla SPN. Ponnyn kom in nu när det värsta började och står inne och chillar väll..
Kom tillbaka sommar :(
 

¦ Redigering >> Surprise

But I love you so much more

 

¦ Stallet >> Surprise

Lite mer bilder

Alla bilder ät tagna av AIDA!
 
 

¦ Redigering >> Vardag

:@

Mitt sims vägrar fungera efter den nya patchen, har testat verkligen ALLT så jag är jätteledsen och jättearg just nu.. Det enda som folk säger fungerar är att ominstallera grundspelet men problemet är att jag inte har skivan hemma så jag har frågat två kompisar om de har skiva.. 
 
Iaf så redigerade jag en bild lite snabbt!
 

¦ Surprise >> Vardag

Känslan lever kvar

Åh är fortfarande så glad för igår :')
 
Aida har osså fottat lite igår så ska få bilder från henne med! Annars så ska vi hitta på något med kusinerna idag och kommer antagligen inte hinna till stallet. Skulle egentligen vilja gå lite med henne så hon inte får träningsverk men får hoppas att hon jagar runt nån häst i hagen istället (skämt åsido).
 
Hörs när vi kan idag!
Mmm, nu när lovet är kommet kommer det bli "massa" nya ridbilder!
 

¦ Stallet >> Surprise

Like a moviestar from a silver screen

 

¦ Surprise

The reason I love you is you

Bilderna är tagna av Claras pappa (och låtsaspappa tror jag tog några med)
 

¦ Surprise

Dagens Pay n' Jump - FILM

Som sagt, igga min sits och ponnyns hoppstil... Hon var väldigt seg när man skulle rida bort från dörren och jag gav upp emmelanåt så hon fick travhoppa. Ja, vi tog oss runt och det var grymt kul!
 
FILMEN 
Kolla i HD!
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

Roligaste på länge!

Sådär! Nu ska jag ta och skriva ner allt till er!
 
När vi kom till stallet så borstade vi på henne och lastade in allt. Allt gick super och hon gick in i transporten på nolltid. Iväg för att hämta Spirit på Böke! Blev lugnare sen när Spirit var i transporten vidare till MCR!
 
Allt från att lasta ut till att rida fram gick verkligen super. Hon var hur lugn som helst och det känndes bra. Lite seg var hon idag eftersom hon tyckte att exakt allt var spännande så hon var inte riktigt fokuserad. Hon ville även gärna vara nära sin trygghet - Spirit. Jaha, banan som ver en väldigt lång och klurig bana för en Pay n' Jump bestoda av hela 13 hinder. 
 
Framhoppningen var hon samma här lite seg och gnäggade förjäves efter Spirit. Väl inne på banan så bara log jag och red. Visserligen red jag som en kratta och Soppan hjälpte ju inte mej med att hon inte ville gå från dörren... Hon stannade till lite framför alla hinder innan hon bestämde sig för att hoppa. Till 3:e hindret (gul oxer) fick jag inte alls fram henne och det resulterade i ett stopp. Kom en gång till och fick inte fram henne här med, stopp. Sista gången kom vi över och kämpade oss imål efter alla hinder! Även här gnäggade hon hela tiden, social ponny x)
 
Alltså jag log och skrattade hela banan för det var ju så sjukt kul! Detta var som sagt både min och ponnyns första Pay n' Jump så är helt klart sjuuukt nöjd över dagen! Hon skötte sig verkligen super. Denna träninstävligen var osså ett litet prov för oss och henne för att se hur mycket hon är van vid och om hon klarar av situationen som hon helt klar gjorde. 
 
Några bilder från idag!
Men ja, jag är verkligen nöjd med dagen och Sarah och Clara tyckte det var en väldigt bra första gång! Alltså slutade med 8 fel men för mej spelar det ingen roll för vi hade megakul och asdfghjkl så glad :D
 
Håller på att göra film som ni kommer få se sedan! 
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

Tävlingsdagen!

Jag var mer nervig än vad Gabbi va, så det var ju bra, på ett sätt iaf!
Två stopp men det var "vår" första träningstävling så vi är alla nöjda och glada!
 
Massa folk vi kände kom fram och sa att Soppan va jättesöt och att hon gnäggade gulligt. Ja hon gnägga exat hela tiden...
 
Lastningen gick toppe både till MCR och hem så det är ju bara tummen upp till det. Hon försökte dock vända sig om en gång och när vi lämmnat Spirit på böke så vart hon jätte nervös, men vi kom tillbaka bra :') 
 
Gabbi visar bilder och fixar film senare!

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

Och hem igen...

Ingen rosett denna gången men jag är SÅÅÅÅ NÖJD! Får berätta mer senare! Ska iväg till Böke och lämna Clara sen till oss och så ska vi fixa vår guldklimp :)¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

Påväg!

Nu är vi påväg till Clara och min nervositet har släppt ganska bra eftersom allt gick bra i stallet!¦ Natur >> Stallet >> Surprise

All we wanna have is fun, but they say that we're too young

Okej, så man ställde om klockan idag right.. så nu är det ljust ute när man vaknar, yey.
 
startlistorna har kommit upp och gabbi är 3:e start. Vi blir körda till stallet vid 10 och så ska vi fixa det sista, mocka transporten och göra Sup fin :')
 
Bilder från igår. 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

3:e start

Hhaha om äntligen kom starlistan upp och jag är så tidig som 3:e start. Längtar sjukt även fast jag är smått nervös nu haha, men kommer ha allt över till kl 15.00 iaf!
 
Det kommer både filmas och fottas så allt kommer upp på bloggen så småningom! Åh detta ska bli såå kul! Min och ponnyns första Pay n Jump!
Detta hindret är väll typ 50-60cm. Har ju en plan hur jag ska rida fram eftersom jag vet hur hon funkar och tror endå det kommer gå hyfsat bra! Clara kommer hjälpa mej på framridningen med! På banan, blir jag bara glad hon inte får för sej att göra några dumheter utan hellre flera fel en att jag blir besviken på hennes uppförande... 
 
Uppdateringen kommer därför vara lite sisådär eftersom vi kommer ha fullt upp! Ev. kommer några bildinlägg under dagen!
 

¦ Photoshop >> Redigering

Lite redigering


¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

En vanlig dag i stallet

Hur ser en vanlig stalldag ut för mej (oss)?
 
(vanligast tar vi 15.55 bussen till stallet)
 
15.55: Tar bussen till stallet
16.35: Hoppar av bussen och cyklar till stallet
16.45: I stallet
16.55: Plockat ut all utrustning till mej och hästen och satt fram det i stallet
16.56: Hämtar ponnytussan i hagen
17.02: Kommer in med Soppan i stallet och binder upp henne i stallgången
17.18: Färdiga för att ridas!
17.20: Rider (ute/inne osv)
18.15: Klara med ridpasset
18.25: Iordninggjord ponny för boxen
18.27: Släppt in ponnyn i boxen och gett henne en godnattpuss
18.34: Lämmnat alla saker i sadelkammaren
18.43: Fixar iordning i skåpen, myser med hundar/katter/hästar, kollar mobilen osv
18.45: Cyklar till bussen!
19.00: Bussen frå ÖG avgår
19.40: Hemma i huset!
 
Ifall att vi tar hand om två hästar samma dag så skyndar vi oss lite med allt och rider lite kortare pass och då hinner vi den andra ponnyn med =) + detta är ungefärliga tider såklart ^^
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

Halv två bussen

Idag tar vi halv två bussen till stallet. Allt ska smörjas och packas ner till imorgon! Åh ska bli sååå kul!
 
Vår lillasyster ska rida igen såklart och tar nog med kameran så kan vi filma/fota Soppan och andra ponnys i stallet.Mulan ska osså ridas lite idag.
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

#SuperSnällaSwagSoppan

Bussen var 20 (!!) minuter sen idag så jag kom till stallet 20 minuter senare... 

Red till gräset vid halv 6 och en timmer därpå vart jag tillbaks igen. Soppisen va lite duhh i början av ridpasset och ville inte riktigt som jag ville men sedan mot slutet var hon fin. Gick lång och lågt i både skritten av traven hihi :") 
¦ Vardag

Story of my life

OMG 1D SLÄPPTE SIN SINGEL STORY OF MY LIFE IDAG OCH JAG LYSSNADE PÅ DEN EXAKT NÄR DEN SLÄPPTES PÅ BBC RADIO 1 OCH DEN ÄR SÅ BRA NU GÅR JAG OCH GRÄVER NER MIG MEDANS JAG GRÅTER 
 

¦ Surprise >> Vardag

Höstlovsveckan!

Well;
 
Fredag (idag): Våra kusiner kommer
Lördag: Stallet och förberade inför söndagen
Söndag: PAY n' JUMP!
 
Måndag: Utflykt med kusiner, inget stall
Tisdag: Vet inte, kusiner åker på morgonen, stallet
Onsdag: Vet inte, stallet
Torsdag: Ev. till Emporia med Alexandra, stall/inte stall?
Fredag: Vet inte, stallet
Lördag: Vet inte, stallet
Söndag: Vet inte, stallet?
 
Vi ska även få in en sova över med Clara och hänga med till Böke så får klämma in det nån dag!
 

¦ Photoshop >> Vardag

So I cry, and I pray and I beg

Slutade lite tidigare i skolan idag och nu är det loooooov!
 
Ikväll kommer vår kusin och hennes man och jag ska till stallet strax, och sen är det bara så chill.. Dah vad jag behöver lov nu.
 
Som ni vet gjorde jag ju om lite på mitt rum men det han bli så mörkt ute så jag årkade inte ta några bidler igårkväll så det får ni nu istället!
Mer eller mindre vad jag har gjort på min ena vägg!

¦ Vardag

Pizzabakarna

OMG har aldrig själv lagat nått så gott, min och en killes pizza blev helt amazing god!
 
Iaf så kom jag nyss hem, fick tillbaka prov från SO:n och fick ett B på detta provet med =) Annars är det fullt upp idag! Eftersom våra kusiner kommer ikväll så ska jag och mamma gå och handla senare idag. Jag ska även få beställa min hängslebyxor som jag så vill ha + en mössa =) Ska kolla på två ep:s av Awkward så är jag ikapp med dem. Glee har jag bestämt mej för att vänta in några ep:s eftersom det är mycket roligare att kolla flera i rad. Har hela två blogginlägg planerade som jag ska försöka hinna att skriva idag. Även kolla SPN om jag hinner. Har en känsla av att mamma kommer be mej städa hela huset...
 
Bloggar mer ifall jag får tid!
 

¦ Surprise >> Vardag

PäronätarN

Haha Soppan va inte snäll alls idag mot mej och 1) jag fick hoppa av två gånger för att leda henne förbi nått läskigt och 2) hon vägrade att lämna Narissa 3) hon typ stannade mitt i galoppen och kollade upp och jag smällde in i hennes hals och 4) påväg hem genom päronträsdallen så skrittade hon på långa tyglar och tror ni inte hon försöker snappa åt sej ett päron från marken? Sen får jag knappt upp henne igen x(
Passoa då. Hon fick vi jaga ner i ridhuset och träna på halt och att rygga. Hon ä verkligen en typisk treåring för hon fattar INGET. Sen påväg upp i stallet så ska hon såklart stanna mitt på stallgången och vägra gå framåt... Tog oss typ 6-7 minuter att få henne att gå igen, samma sak in i boxen igen x(

Även fast ponnysarna bettede sig som aasdghjfjskksk så är jag endå inte så besviken haha FÖR NU SKA JAG HEM OCH ÄTA PANNKAKOR OCH KOLLA SERIER :D


¦ Surprise >> Vardag

Snabbt inlägg

Bloggar bara lite snabbt... 
Har inte haft blogglust alls dessa dagarna så jag har helt enkelt inte bloggat mycket alls.. tyvärr :'(
 
Mina polariod bilder kom idag så jag har precis varit och hämtat ut dem och ska snart fixa ltie på mitt rum, ska bara äta först hah *tjock* Sen bjuder jag på lite bilder på mitt "nya" rum!
 

¦ Serier >> Vardag

Massa serier!

Kollade halloween ep:n a PLL nyss och pallade inte kolla Originals så sparar det till imorgon.  
 
Sen har jag fortfarande inte kunnat hitta 5x04 av Glee så har inte kollat den än :((( Sen så liger jag back två ep:n av Awkward eftersom jag inte höll koll på när de började sin 3b säsong. Sen så kollar jag SPN så mycket jag kan ju!
Vill hinna med att blogga och sådant övrigt så kollar max 2-3 ep:n av alla serier på en dag =) Räknar med att vara klar med SPN till jul ev. efter eftersom jag bara är på halva säsong 2 och de är inne på sin 9:de (!!!!) säsong =)
Haha palla, när vi passade gården i sommras så leker vi alltid med bokstävsmagneterna på kylskåpet och jag lyckades få fram en riktigt fin mening! Haha skrattade ihjäl oss (och en viss Clara som ville bomba Soppan istället) x)
 

¦ Surprise >> Vardag

One of a kind

Var hemma hos Clara i några timmar och snackade osv :'')
 
Fixade tidigare en design till Aida men bara grunden är klar på den så ska finslipas lite den med! Imorgon ska vi på nån sak med klassen, nån workshop typ hah x) Sen efter det till stallet och så kör vi nog på en uteritt!
 

¦ Surprise >> Vardag

Tömkörning på schemat

Som Gabbi nämnt tidigare idag gjorde vi olika kodnamn på slöjden och jag blev Maskrumpan haha 
 
Bestämmde mig ganska tidigt idag för att tömköra Havretunnan idag. Det gick bra från början till slut och hon förstog när jag tog i tömmarna och när jag smackade på. Stolt tjej här jaop (vi vet ju vilket kolhuvud prinsessan är) hihi älsk :")
 ¦ Vardag

Kodnamn

På slöjden idag gjorde vi armand med kodnamn till varandra bara för att vi är bäst. Jag fick kodnamnet bröstmjölksmyra hahaha dog x)
 
Annars har väll dagen varit helt okej. Kom hem för nån minut sedan och ska blogga klart här sedan ska jag kolla SPN. Senare ikväll kollar jag The Originals med Sharon!
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag >> Videor

Bra och dåligt

Tanken var ju att hoppa idag men redan efter några skutt kändes det helt fel... Avslutade därför efter ca 8-9 hopp och satsade på dressyr istället.
 
Här däremot var hon megafin! La sig lite bakom handen men överlag gick honn som en klocka! liiite seg men hon lyssnade endå tillräckligt på mina hjälper och det kändes verkligen super. Travade lite över bommar och efter att ha ridit igenom henne nogrant så gick även det superfint! Tränade lite på volter och mest att ställa och böja henne då hon är lite tramsig med det. Hoppningen blev en oxer på 60cm några gånger för kännde verkligen inte att hon hade suget till aatt hoppa idag så lägger det åt sidan till söndagen istället.
 
Så bortser man från hoppningen idag gick hon jättebra! Tills ösndag hoppas jag att tramset i hoppningen är bortblåst! 
 
Lovade er film så här kommer den! Inte så graciöst men vad ska man göra om man rider på en köttbulle x) 
En ny häst kom även till stallet idag! Ingen mindre än Passoa, 3årigt D-ponny sto! Verkar hur trevlig som helst. Ester och Julia ska ta hand om henne tills hon säljs då hon kommer läggas ut på annons ganska snart! Får lägga upp nån bild på henne. Hon är ju vit med bruna prickar, söte!
 

¦ Vardag

Bra bloggat Gabbi

Kollat lite SPN och ytterligare lite mer SPN. Har inget annat att berätta eftersom jag inte varit mer effektiv idag.
 
Imorgon åker jag ut till ponny och så blir det hoppning! Ska bara känna igenom henne lite innan söndag i hoppningen. Kan ju inte hoppa nån bana eller så pga vårt pyttelilla ridhus men ska bara träna på vägen och tempot så att allt känns rätt. Ester kommer förmodligen med så då blir de film! :D
Såhär hoppas jag inte att det kommer se ut på söndag haha x)
 
Tills söndag är så är jag bara nöjd vi komme runt banan och att hon inte flippar ut för nått helt konstigt! Eller rent sagt är jag bara glad ifall hon kliver i transporten och att vi har kul!
 

¦ Surprise >> Vardag

Min kära lilla ponny

Tog på den snygga reglex outfiten och begav mig av till grusvägen. Krävde inte mycket av henne idag förutom lite i skritten och traven. Hon galopperade på med fart idag och var allmänt glad och sprallig hihi 

Det blir så fint ljus nu när man rider vid 6 tiden hihi :")¦ Vardag

Home

Japp, mådde inte bra idag så stannade hemma. 
 
Sharon åker till stallet i eftermiddag och rider typ. Sov till halv tio typ (hhihi) och sen har jag kollat SPN och ska kolla både Glee och TWD senare + blogga!
 

¦ Videor

Neopolitan Dreams


¦ Videor

Jumping Edition ║ Cameras

Ny film, gjord i Movie Studio Platinum.
 

¦ Vardag

Moviemakers

Ja, sitter och gör film igen!

Gick dock över till Claras och var där i några timmar :) Ska göra klar filmen sen kommer den upp här!
iPad kvalite....


¦ Vardag

Tack kära läsare!

Red sedan vi började rida Soppan och fick henne på foder tills nu får jämt värmande kommentarer om vilket jobb vi gjort med henne, hur fin hon är osv. Jag vill tacka er alla för de är just de kommentarerna som får oss att forsätta med henne!
Adelina skiver jämt fina kommentarer och även Annika (och alla andra såklart) så vill lyfta fram dessa underbara personer bakom sina bloggar! Klicka på deras namn för att komma till deras bloggar :)
 

¦

Har typ helt glömt bort att blogga

Ahahah hade inte blogg.se uppe som en flik och därför har jag inte alls tänkt på at blogga...
 
Iaf så har jag hunnit städa lite, kolla en ep av SPN och kollat nya kläder! På fredag så får jag lov att beställa 3 plagg varav mamma betalar byxorna (Sharon fick kläder innan men jag fick inte). För mina egna pengar ska jag köpa mössan och mjukiströjjan.
 
Ska först ta och bestämma mej vilka av dessa jag vill ha... Färgen på 1:an är snyggare än 2:an men 1:an har inga sånna där så man kan ha ett skärp och jag tycker de är typ fult utan dem.... Har till fredag att bestämma mej!
Mössan ska jag ha för den är sååååå fiiiiin och tröjjan vill jag osså ha. Eventuellt så blir det en annan tröjja får se.
 
Mössan och byxorna hittar ni på asos.com och tröjan från forever21.com
 

¦

Sims 20 Oktober

Senast vi spelade flyttade familjen till ett större hus då Calvin Jr. behövde ett större rum! Ska alldeles strax starta spelet igen, funderar dock på att installera något till EP hihi :')

¦ Surprise

Lång man till stubbman

Dagen Soppan kom hade hon lååång man
Dag 1
Efter några veckor började det se ut såhär och halva manen var borta i stycken
Dag ?
Sedan bestämde vi oss för att klippa av allt och då blev det såhär och var då klippt ända in till skinnet
Dag ?
Nu efter ca 2-3 månader har stubben jämnat till sej och växt en bit!
Dag Förra lördagen
 

¦ Serier >> Vardag

Övernaturligt

Alltså hela eftermidagen fram tills nu har ha bestått av att kolla SPN. Tänkte göra nått mer vettigt nu hah, ska bara komma på nått ;)
Ska väll försöka komma på nått att skriva om då...
 

¦ Vardag

Idag testade vi något annorlunda

Red med western tränset idag och det trivdes hon toppen med! Tror hon kände sig rätt fri för hon gick runt och gjortr lite som hon ville haha 
Tränset sitter ju endast runt ena örat sen finns där bara sidostycken och bettet. 

När jag skulle tränsa av sedan så kan man ju bara dra av det eftersom inget är fastspännt, men det fattade inte loppan så när jah dragit av tränset ville hon inte släppa bettet förens jag visade att jag redan höll på att ta av tränset haha gulle :") ¦ Vardag

Tumblr room

Sharon ska ju typ göra om mycket i sitt rum nu och vill ha det som ett "tumblr rum". Själv får jag osså lust att göra om mitt rum nu (har ju haft det så som jag har det nu i mer än två år) så det kankse är dags för förändring? Mitt är ju ett umblr rum aka crazy directioner rum och vill lixom inte heller plocka undan alla 1D grejer...
 
tbh idk
 

¦ Vardag

6 Facts about me

Gör väl ett tidsinställt nu då..
 
1. Mitt nya favorit ord är lätt whatsoever, har dock inte så mycket användning av det..
 
2. Är extremt sugen på att köpa ny inredning till mitt rum
 
3. Jag har börjat shippa NIAN med mitt liv, ni fattar inte, jag kan typ sätta upp posters på mina väggar med dem..
 
4. Jag har extrem motivation till hästar och ridningen
 
5. Mina tre favorit låtar är just nu: Thank You, Tightrope och Dropped
 
6. Läser just nu första delen av TVD, böckerna är helt annrolunda än serien..
 

¦ Vardag

Bloggat dåligt

Sorry för kass bloggning idag igår whatever. 
 
Har inte direkt haft nått att blogga om och inte pallat brainstorma tidsinställda. Men imorgon tar jag mej tid åt det!
 

¦ Andra Hästar >> Surprise >> Vardag

Nej med hej

Ridpassen idag gick hemskt båda två.
 
Mulan hade tappat respekten helt och körde sitt rejs från när jag skulle ta in henne ihagen tills hon skulle in i boxen. Red henne ute på stubben och hon har ju inte varit ute på länge (ridits ut) så hon var ju sjuukt pigg...
 
Soppan kunde inte heller stå still i stallet och vid ridningen var hon osså pigg.... Nej inga bra ridpass idag inte. 
Typ såhär kändes båda hela ridpassen x(
 
Ska kolla TVD nu!
 

¦ Vardag

Tonight you're living like a superstar

Kom hem från skolan idag som var chill och ääntligen är det freedag! 
 
Har inte bloggat för jag har hållt påmed lite annat. Har ett projekt på G (känns som om jag har det hela tiden hah) men iaf det kommer bli azum. Ikväll blir det TVD OMG. Annars har jag tyvärr inga ide'er till inlägg, kanske kommer seen :') 
 

¦ Surprise >> Videor

Ruskigt väder

= Hoppning i ridhuset.
Hoppade lite i ridhuset idag. Inga höjder eller så utan mest för att jag kände för det haha. Hon var duckitg och hoppade allt utan minsta problem! Ester filmade så jag la bara ihop klippen men jaja!

¦ Shopping

#1 wanties

PS of sweden träns Jump off revolution i svart str. Pony
 
 

¦ Vardag

Torsdag klar

Men typ, imorgon är det fredaaaaag. En vecka till lovet och tills vi ska tävla typ!
 
Skolan var väll chill så ja. Snackar med fräns på kik och snapchat typ, kollat The Originals och så. Ätit. Och nu ska jag väll bara va på tumblr och kolla runt på allt och inget. Clara ska komma senare osså hihihi
 

¦ Vardag

Ridabstinens

Kan man säga det?
 
Iaf var på Böke och lyssnade, frågade och visades runt på annläggningen. Såklart verkar det toppen haha x) Sen träffade vi Lambada-Linn och Clara (och Mathilda) så det var ju kul!
Annar har jag inte ridit på hela 1234 dagar och imorgon blir det min 5 dag jag inte ridit! Åhhhh hade sån meja lust att rida idag men nähe.... Jaha, får väll lägnta ihjäl mej till fredag då...
 

¦ Vardag

We are the ones, the ones you left behind

Så idag var skolan också chill, inte lika rolig som igår men still tha bäst klass eveeeer 
Började med att jag slog huvudet i ett elemnt för att en kompis skrämde mig så nu kommer jag säkert få en bula.. har iaf ett rött stort märke höggst upp i pannan och det värker lite, Karma is a bitch...
 
Har hållit på med att registerar Sup i TDB och det var en förjävligt mycket man behövde fylla i.. nu ska vi anmäla oss till P&J men vi fattar inte riktigt så Clara får hjälpa oss x)
 
Sedan ikväll är det infomöte på Böke så då ska vi dit och så kommer vi träffa Claris där hihi, Inget stall idag alltså.. 
Sup har vilat i typ 3 dagar nu så ho kommer nog vara ööööver pigg imorgon haha!
Älsk ♥

¦ Vardag

Bökedagen

Åh längtar så!
 
Annars var väll skolan ganska chill idag. Vikarier och sånt så snackade typ TVD med Cajsa. Annars så håller vi på att anmäla oss till en *trumvirvel* PAY n' JUMP! Japp, vår första träningstävling med Soppan blir det! Söndagen den 27 Oktober kl. halv två på eftermiddagen kommer vi befinna oss på vår gammla ridklubb MCR. Anledningen är väll för att det ligger så nära och eftersom Soppan är sådär vid lastning osv är det bättre att ta en lite tur med transporten. Vi börjar lite smått och startar en 60cm klass med mej Gabbi på ryggen. Spännande ska det bli hihi!
 
Clara ska osså med så det blir ju ännu roligare då!
Outfitten blir den röda GG! 
 
 

¦ Shopping

Om pengar (bokstavligen) växte på träd..

Så hade ponnyn levt lyx oh ch jag med för den delen...
 
Hade såklart haft en stor trädodlig så att pengarna fanns nära mej hihihi.... Ponnyn hade levt lyxliv och haft en mängd med utrustning och outfits.. Jag själv hade varit dessamma, levt livet och köpt kläder och saker hela tiden.. Haft typ 5 olika egendesignade penny's och kläder i överflöd. Haft hus i varje land och rest runt när jag velat. Haft fin kamerautrustning med...
 
Nej men ärligt. Är inne i en sån vill ha kläder period haha och bara kollar snygga saker jag sååå vill ha... Tyvärr får allt vänta ett tag till tror jag haha x)
 
 

¦ Shopping

More syndrom

Just nu och några månader framöver typ xd
 

¦ Vardag

I'm begging you please now

Asså jag går i världens bästa klass. Bästa med ett stort fett B. Kan inte ens säga hur grymmt det var idag, men om jag skriver att vi garvade igenom hela dagen så förstår ni nog det mesta. Åhh vad jag kommer sakna denna tiden sedan... 
 
Iaf så hade Horze rea på lite täcken så jag och Ester åkte dit men det fanns inget i Soppans storlek så inget täcke.. Ester köpte däremot ett westernträns + tyglar som hon sa att vi fick ha på Sup någongång hihi :'')
 
Har ett planerat "Detta vill jag ha just nu" inlägg som kommer upp lite senare och det ör en del grejer kan jag lova hah

¦ Vardag

Mini semester

Ja, ponnyn reds inte söndes och igår tog vi bara en promenad med fotografering så inget ansträngande. Idag ska Sharon se om det finns några bra täcken kvar på rea från Horze (är väll där nu?) och imorgon så ska vi till Böke på sånt möte för nior så då vilar hon med. Alltså 4 dagars vila. Egentligen nått hon förtjänar lilla pluttis!
 
Rids gör hon iaf på torsdag, fredag och lördag sen får vi se om vi tar söndag med då =)
 

¦ Vardag

Simma mot strömmen

Skolan var helt grym idag, även fast den var lång idag så dog jag av skratt nästan hela dagen.
 
Kollade TWD nu precis och tar en liten paus för att blogga nu! Ska kolla på SPN senare och kankse blogga =)
Typ sötaste bilden som fångats på bild på mej och Soppan x)
 

¦ Djur >> Natur >> Stallet >> Surprise

Lilla häst, lilla häst vilka skutt du tar

Sista delen 

¦ Djur >> Natur >> Stallet >> Surprise

För då känner jag mig fri

Del 2
 

¦ Djur >> Natur >> Stallet >> Surprise

Tycker du som jag så rider vi

Del 1
 

¦ Photoshop

Höstbilder och en ny design

Designen i sig är väl inte ny precis men färgerna är lite mer höstiga haha :') Blev bra endå tycker jag!
 
Fotograferingen gick hur bra som helst idag! Allt var typ perfa. Hittade ett fint ställe att fota på omg. Finns typ inga sånna i ÖG egentligen typ. Har inte redigerat några bilder från idag än så det ska jag göra snart, sålänge får ni headern istället!

¦ Surprise >> Vardag

You belong with me and I belong with you

 
 

¦ Surprise >> Vardag

Jag älskar min ponny.

Köpte foder sen var det dags för hösfotografering! Klädde upp ponnyn och oss själva så alla var höstligt klädda och tyckte det gick riktigt bra på fotograferingen!
Bilderna!
Dagens favorit!
Ni får fler bilder sen!
 

¦ Andra Hästar >> Gaby >> Surprise >> Åsikter

Natural Horsemanship

NH
 
Åh, hit och dit ser man bilder på ekipage som ridr i halsring eller inget alls och lyckas styra sin häst vart de vill. Jag tycker osså NH är otroligt kul... när det går framåt. 
 
Soppan är en ganska mycket egen hjärna och får hon fria händer aka långa tyglar gör hon i princip vad hon vill. Man kan helt enkelt inte alltid bestämma över henne en lite bitchponny... Vi har ju varit inne på att kunna rida med enbart halsring (hur coolt hade inte det varit lixom?) och har testat i ridhuset nån gång men helt ärligt så vill inte Soppan alls bli riden så. Hon är verkligen trög i lära-dej-nya-saker samanhang och förstår inget alls. Hon gör exakt det hon vill haha... x) Lite ledsamt om man tänker efter...
 
Har ju hållt på med buga, bergsgeten och löslongering som går snäppet bättre än rida löst men fortfarande är det många frågetecken från ponnyns sida. Och förstår hon inte gång på gång så blir hon jättenervig och sen kan man inte fortsätta att träna. Om vi verkligen velat kunna det (ja alltså vi vill, men tiden till det finns inte riktigt) så hade vi ju lagt tiden på det till att träna, men jag själv känner endå att de lite mer är som vår hobby i ridningen och inget som jag har ett krav på. Såklart ifall vi får mer tid lägger jag gärna mer av den på att kunna rida löst! Sålänge är jag nöjd att hon kan ridas på "vanliga" (två-tre och raka bett)!
Alltså vi har ju försökt. Men ponnyn fattar inte....

¦ Vardag

Kass bloggning, men vad kan man göra liksom?

Har inte pallat blogga något idag. Har inget speciellt att blogga om heller så ja.. Va hos kompisatr mellan 3 och 7 och sedan spelade jag lite sims men orkar inte redigera några bilder så de får ni en annan gång.. 
 
Imorgon ska vi ju köp foder och när vi endå åker tå tll stallet tänkte vi ha lite höstfotografering med Soppan. Frågan är om vi hinner då vi kan ta först halv 5 bussen från Jägers... Men men vi får se.
 

¦ Vardag

Följande vecka.. ish

Imorgon då ska vi först till skolan (såklart) och sen åka och köpa foder och vidare till stallet. Antagligen blir det en höstfotografering ifall de inte regnar eller så :)
 
Tror skolan är ganska chill denna veckan. Inga prov eller så.... Två veckor kvar sen är det höstloooov!
Detta var min och Sharon första outfit vi riktigt mycket ville ha och även den första vi köpte! För ca 1 år sedan inhandlade vi mycet till denna och sen dess har det väll bara går utför...
 

¦

Avrammlingar på Soppan

Eftersom jag inte kommer på nått bättre att blogga om...
 
Första var ju såklrt första gången jag red henne. Hon studsade och bockade tills jag flög av helt enkelt x) Andra gången var nog när hon vägrade och jag åkte en bit haha. Tredje (fjärde,femte,sjätte,sjunde och åttonde) var när hon bockade av mej på gräset 6 gånger i rad x) Nionde gången måste varit den gången i ridhuset. En helt oväntad rad med bocksprång och jag trilla av! Tionde gången var när vi badade med hästarna och hon ville lägga sej i vattnet och så trilla jag av och hon typ drog upp mej haha x) Elfte och värsta gången var när vi blev jagade av hunden. Trillade av efter en rad bocksprång och skenande. Tolfte gången va när hon blev rädd för en hötuss och sprang undan i galoppen så jag trilla ju av!
 
Andra och tolfte gågen jag åkte av min busunge x)
Tyvärr har Sharon en tendens att sluta fota/filma när nåt roligt händer så det mesta missas på bild... Jag däremot måste ju ha bildminne av allt x) Sedan har Sharon trillat av x antal gånger med och även Clara en gång!
 

¦

Sims 13 Oktober

Calvin Jr. blev småbarn och det blev vår med massa regn så de ville knappt vara ute men Melanie fick med sig Calvin till parken iallafall!

¦

Gleelåtar

Vaknade väll vid åtta som vanligt. Spelade lite Sims med Sharon och snackade häst med mammis. Ätit och duschat med och nu sitter jag vid datan!
 
Ponnyn vilar ju idag som vanligt och jag och Sharon pallrar oss till några kompisar senare idag. Imorgon så ska vi åka och köpa foder efter skolan och sen till stallet båda två. På onsdag så ska vi till Böke på sånt möte ifall man vill börja där med Ester och hennes päron och vår mammis!
Sen är ju även denna lilla ponnyn såld och åkte till sitt nya hem i Trelleborg igår!
 

¦

Suck

Spelet frös när jag skulle spara så får väl ta och inreda om imorgon istället.. dock var det inte mycket som missades och man kan ju alltid hoppas på att det sparades :3 Tog bilder på Calvins rum så ni får se hur det ska/ser ut iaf!

¦

Det blev vinter.

Vintern kom. Mel brev gravid och nu har de en liten pojke som heter Calvin Jr. han blir snart ett småbarn så har suttit och laddat ner MASSOR och nu ska vi inreda igen :3 Kommer bilder sedan!
 

¦

Everybody look to the left

 

¦

Shang Simla

Callum & Mel tog semest och åkte till Kina för att koppla av lite. Blev en hel del bilder :3
 

¦

I got the magic in me

Fråga inte vad som hände här haha x)
 

¦

Luckiest girl on the planet

 

¦

Höstväder

Red på stubben vid bonden för den är fortfarande kvar.
 
Iaf så kläddes hon i en rosa outfit idag! Blåste fruktansvärt mycket dock... Hon gick väl "bra" fast hon drog sej hela tiden åt bonden och ville inte alls bli mjuk i höger. Gjorde mycket serpentiner och volter. Hon var inte så sammarbetsvillig idag och körde sitt egna lilla rejs. Galoppen däremot gick undan! Bara jag vände upp så spurtade hon iväg i galopp haha x)
 
Två bilder från idag! Resten kommer i tidsinställda.
Söt c:
 
Sen berättade Sarah att Soppan är stallet rymling och tar sig ut ur boxen med jämna mellanrum x) Dessutom hade hon gått ut i hagen själv en dag när Morten skulle ta ut hästarna haha, dog när hon berättade det xD
 
Red Mulan lite över bommar i ridhuset och övade mycket svängar. Batman blev rider av lillasyrran och även det gick super!
 

¦

Sims 12 October

Har spelat sims enda sedan jag vaknade, men nu orkade jag inte mer hah.. 
Callum och Melanie blev erbjudna en lägenhet i Bridgeport så de flyttade dit. Mel fick ett jobb direkt. Ett innom skådesplearbranchen och blev tillslut superskådespelerska. Hon vann en "Simmy" också. Cal letar jobb inom regissörsyrket men har inte hittat något än, och Nietzsche är lat och sover hela tiden x)
Takvåning ♥

¦

Nästa stopp stallet

Ska snart iväg till ponnyn. Rider henne och Ester fotar. Ingen hoppning idag utan blir dressyr på ängen. Rider även Mulan lite :)
 
Så kommer få nya bilder ikväll!
 

¦

You're gonna miss me when I'm gone

Red i ridhuset idag, orkade inte ta mig ut någonstanns. Dels för att det blåste och bonden plogade stubben bakom oss :'( 

La fram några travbommar på medellinjen som jag red över. Hon hade bra framåtbjudning idah hihih 

Red inte så länge, typ 30 min eller något mem lekte lite med henne efteråt istället. Pussgurkan :") 

Btw har vi sagt att vi ska iväg på en P&J den 27? Ska bli såå kul! Gabbi ska "tävla" henne. Dels för att vi bara vill ta henne en omgång så hon orkar och dels för att jag inte vågar tävla, även om det bara är en P&J haha men det kommer säkert gå bra! ¦

How can I change if you go..?

Skolan var helt okej. På matten fortsatte jag på en bedömningsuppg och på SO:n hade vi ju prov.
 
Kom hem och övade lite cup-song med Sharon och sen kollade jag Glee... Ja dagens ep var ju en hedring till Cory så ni kan ju förstå hur mycket jag grät. Jag grät genom hela episoden + en bit efter... Inte kul alls.... Ska kolla The Originals snart och sen när Sharon kommer hem kollar vi TVD. Ska kolla lite SPN osså..
Sen har vi en smårolig sak att berätta men väntar tills det blir 100% säkert =)
 
 

¦

Making up for teenage crime

Lite grejer jag vill ha just nu, som inte är i häst väg haha :]
 

¦

Longeringskit

Ponnyn ville inte alls bli longerade idag och spelade bäbisponny... Tror hennes lilla minihjärna gav upp till slut oh bara la av haha x) Kunde iaf få henne i att gå i en okej skritt men trava ville hon icke.
 
Skulle in då i ridhuset och testa att tömköra istället men ridhuset var ju såklart upptaget så gick ut och gick en runda med ponnyploppen. För övrigt så ville hon bara gå över mej hela tiden och jag bara asdfghjkl ponnyskit. Men hon fick endå en gonattpuss....
Haha hade ju aldrig satt på longersett innan så var ju tvungen att ta hjälp av bilden ovan och klura ut allt haha x)
 

¦

Anna Kendrick - Cups

På musiken idag så bestämmde vår grupp oss för att vi skulle byta låt så i början hade vi ganska stort problem med att väja men tillslut så blev det Anna Kendricks Cups haha 
Jag och Gabbi sa att vi kunde vara dem som spelade "cups" så här sitter jag och övar för fullt. 
Har en ide jag ska blogga om men det kommer lite senare hehe
 
 

¦

en sida som gör världen bättre

Ett ord: Tumblr (klicka på tumblr ifall ni vill måste komma till sidan)
OBS: Väldigt beroendehetskallande och än finns det inget botemedel mot detta.
 

¦

SuuuuuperKian och varför ni inte bör vara som mej

Hiiihihih nya favoo yt:brn superkian13!
Den mest asdfghjkl videon han gjort: 
Ni kan ju kolla alla andra hans videor med :p
 
Andra (alla andra) yt:brs jag följer:
Caspar Lee (dicasp)
Jack and Finn Harries (jacksgap)
Sam Pepper (sampepper)
Kian Lawley (superkian13)
Dan Howell (danisnotonfire)
Tyler Oakley (tyleroakley)
Connor, Ricky, Sam, Jc, Kian, Trevor (our2ndlife)
Connor Franta (connorfranta)
 
Här med säkerhet glömt någon men jaja.. Svårt och säga vilken som är min favorit men Dan har så bra humor så hans videor är nog överlag bäst. Sen är ju Tylers bara bra av anledningen att han antagligen är 1D's största fan ever (japp, han är nog större fan än mej). Connor med för han är ju bara såååååå snygg (och näj, han är inte gey) och såklart alla andra för de är azum.
 
Kan sedan tala om för er att ni inte bör vara stall-serie-yt:brs-fangirl-tumblr narkomaner eftersom ni inte kommer hitta tid till allt detta och ert lilla hjärta kommer brista i tusen bitar när ni missar något D:
 

¦

Hoola who?

Bloggningen har väll varit lite sådär denna veckan. Beror mest på att det inte finns så mycket att skriva om. 
 
Går i skolan, åker till stallet och rider nått halvtråkigt pass, hemma och på datan typ... Mer intressantare än så blir det inte. Passen på Soppan börjar dessutom bli allt mer tråkigare eftersom stubben utanför snart försvinner så kommer börja med de vanliga uteritterna igen. 
 
Nytt lass med foder måste vi även köpa snart + så ska vi köpa regntäcke. Månaden blir inte så rolig... Iaf redan torsdag imorgon. Ska antingen kolla mer Supernatural eller göra klart filmen med Sharon. Se ya.
 

¦

Tbh idc

Kom till stallet och gjorde iordning pärlan. Satt upp exakt 5:20 och skrittade till grusvägen. Red grusvägen, gräset och lite till på grusvägen och det tog allt som allt ca 40 min då jag satt av prick 5:55 haha 

Red ett helt kravlöst pass så jag kan väl inte riltigt säga om hon var duktig eller inte men hon va väl snäll iaf. Hon hade lite mer energi idag stort + heh ¦

Huvudvärk

Typ hade satans ont i huvet hela dagen idag, inte kul...
 
Kom hem och började på en ny video med Sharon sen kollade jag en ep av Supernatural. Nu ska jag antingen kolla mer SPN, redigera bilde eller kolla youtubers =)
Svårt att välja...
 
 

¦

You're the best of all bestfriends

Idag var jag hemma från skolan då jag inte alls mådde bra.. Har gjort mer eller mindre ingenting alls hela dagen, har inte orkat något.. redigerade iaf en liten bild på pinglan ♥ 
 

¦

Markarbete

Har så sjukt ont i huvet att jag inte orkade bli blåst på när jag red ut så red helt enkelt inne.
 
Inomhus blev det lite markarbete. Sammanfattat gick passet jättebra och hon kändes supderfin. Lite okonsentrerad ibland men inte så konstig när Sarah fixade höpåsar utanför :) Gick bättre än förväntat så är nöjd!
 
Hon har även börjat få mer hö nu och samt lite betfor så att energin kommer igång lite :) Påväg hem nu och väl hemma ska jag titta på Supernatural :)
Bild från nån dag sedan när Liam och Louis var och surfade på nån strand i Australien :)
 

¦

Sort of feels like I'm running out of time

 

¦

Iron heart all turn to rust

 

¦

No you don't ever tell the truth

Åkte tidigt till stallet idag och tog även en tidig buss hem, sköönt
 
Soppisen har ju blivit klipp och hon är sååå söt hihi :'') Red ute på stubben och hon gick bra, övade på typ allt och hon va duktigt. Tog med kameran så knäppte några få bilder prå prinsessan ♥
Gullig outfit, va? Hah

¦

Pool är en alkohol

Kemilabet måste varit dagens höjdpunkt i skolan. Läraren sa att allt som slutar på ol (metanol, butanol osv ni vet) är en alkohol så killen som sitter brevid Sharon (bakom mej) bara "jaha, då är pool en alkohol då" och jag och Sharon bara dog. Grejen var ju att läraren sagt att om man t.ex läser en tidning och nått slutar på ol så är det alltid en alkohol haha x)
 
Sen kom vi även fram till att dagens i-landsproblem är brist på hårnålar. Fick typ panik för att mitt hår började släppa från snodden men jag kan inte bara göra det till en vanlig hästsvans (för utsläppt) så fick typ damp på att jag inte hade nån hårnål och ingen anna hade heller så...
 
Ja, fick gå typ 30 minuter tidigare från idrotten för jag och mah fränd är så duktiga ^.^
Typ jag
 
Annars så har min twini fart till stallet och tar hand om vår gosegris. Själv ska jag inbörja (?) den långa seriekollandet på.... Supernatural! Har ju velat kolla den länge men den är ju inne på sin 9:onde (!!!) säsong så har inte orkat. Men Ester tycker ju den är sååååå bra + att jag är ju typ galen i övernaturligt (inte minst övernaturliga serier) så får väll börja då. Räknar med att sett klart all till slutet av året. Juste, kollade klart UTD igår omg, så braaaaaaaaaaaa typ dör för att vännta på nästa...
 

¦

Bloggar flitigt

Clara kom hem till oss en runda och så bara snackade vi i några timmar. Hade så mycket att prata om haha han knappt säga allt x)
 
Skit-skolan imorgon igen då. Vill bara ha sommarlov igen, nu typ. Ligger säker efter i typ alla ämnen så komer säker behöva plugga ihjäl mej imorgon.... Sharon åker till stallet och rider/longerar och tar väll en bild på an av fluffad ponny. Fast Nicole skickade bilder på henne lite (halsen ändast) ju och åh pluttis :') Ska även börja longera henne med Sarahs longersett nån dag i veckan nu. Måste typ även köpa nytt foder till henne samt så ska hon sättas upp lite i foder (hö) då hon har blivit liiiite för mager pga pälssättningen.
 
Annars så är det andra veckan i oktober snart.... Vill inte ha höst och kallt skitväder. Jaja, julen är väll bra så man får julklappar sen är det ju typ 3 veckor så fyller vi år.... Mer roliga saker, ska gå lös i alla hästaffäre och intenetbutiker och bara köpa allt till prinsessan. 
 
Tycker ni kan lyssna på Arctic Monkeys senaste album AM, enda du hört/hör i mitt rum de senaste dagarna.
Jag skulle typ göra en bakrundsbild med massa bilder till Ester igår så bara kludda jag på massa roliga djur så jag dog
 

¦

Liar Liar

Nuvarande sims familjen jag spelar hos :3 
Melanie, Callum och Nietzsche.

¦

Now it's three in the morning, and I'm trying to change your mind

 

¦

She needs shelter from reality

 

¦

Ponnyskutt

Ja, Sarah har klippt ponnytussan och hon var tydligen den snällsate ponnyn hon nånsin klippt :') Stod HEELT stilla och njöt och när hon rakade vid öronen kunde hon ta av grimman helt och hon bara stod där :')
 
Hon får då mer i foder nu och samt fått ett tjockare täcke =)
Var även ute och fotade nyss, Sharon kanske fixar lite bilder. Ska kolla UTD nu :D
 

¦

I behov av nya outfits

Då Soppan är ständigt i behov av nya outfits (och inte minst just nu) så har jag letat runt lite på något jag skulle gillat. Färtillfället är det Shockermöhle och eskadron som ligger högst upp, så såfort jag får pengar i händerna vet ni va de ska läggas på haha :p
 
 

¦

Film från idag


¦

We're making history

 

¦

Svar kära läsare!

Roligt att fråga kom upp eftersom så sent som idag har vi kommit fram till och bestämt med Sarah att hon ska klippas!
 
Har funderat på det nu när alla börjar klippa sina ponnys och tanken har såklrt slagit oss med. Hennes päls är om möjligt väääldigt fluffig och hon blir ofta lite svättig efter kortare pass. Även fast henne fluffiga päls är så fruktansvärt mjuk och hon klär ju i att vara muffig hihi så ska hon endå få en klippning inom veckan eftersom det kommer underlätta för henne. Vi har även uppfattat henne som segare nu de sista veckan jämtemot när pälsen inte var lika fluffig. Anledningen till att vi väljer att klippa henne är för att de nog inte är så jätteroligt att bära runt på ton av päls och eftersom hon svettas efter ridpass.
 
Vi har bestämt att hon ska få en filtklippning. Bild nedan:
Hon svettas mest vid sadelgjorden och vid virveln så denna blir bäst. Benen sparar vi för när det kommer bli kallare har hon inget riktigt skydd för dem och ryggen/länden eftersom där de kan frysa mest.
 
Idag klipptes Batman och Soppan fick då testa på att höra på maskinen och var tydlogen skräckslagen först men till slut kunde hon ha den nära sig utan att flippa ur.
 
Sedan så är ju Soppan vår foderponny och kontraktet är på obestämd tid. Vi har inga planer på att säga upp det nu. Vi ville ju ha henne hela sommaren för att se ifal hon blev bättre sen när hon var i kondis och prinsessan är allt en liten pärla idag :)
 

¦

She doesen't know

 

¦

Exclusive Mix

Ridpasset idag gick skitbra. Hon lyssnade och var med hela tiden! Övade på skänkelvikningar som dessväre gick skit. Avsluteade när det gått bra, hon hade tatt två steg sidledes haha :') 
 
Imorgon, blir hon noch rakad så då hoppas vi på en lite piggare ponny annars är hon allmänt bäst ♥
Ester har fotat alla bilder, här har ni ett smakprov!
 

¦

So incase I'm mistaken

 

¦

Soooon

Yeeeeey Justin släpper sin singel Heart Breaker på SÖNDAG/MÅNDAG OMG OMG
Sen kommer han släppa ny låt från albumet varje onsdag i 10 veckor! #MusicMonday
 

¦

Luv ma horsie

Jag älskar min häst så mycket så jag vill äta upp hennes öron ibland
 

¦

Lets turn it up

Har spelat sims nu på förmiddagen, inredde Mel & Callums hus lite (blev inte klar) och så tog jag lite bilder på dem. De blev 5 stjärnigs kändisar och gick på People's Choice awards :')
 
Ska rida genom prinsessan idag. Tänkte ha någon marinblå/röd outfit och så hoppas jag Ester kan knäppa några bilder ^.^
 

¦

And I'm trying to change your mind

 

¦

Just might've into your mind and soul

 

¦

En massa jobb och en massa vind

Blåssäsongen har nu landat i Ög... Mindre kul för oss att köra ner i åkrar och behöva gå halva biten till stallet...
 
Klarade mej undan bra endå och startade stalldagen med att hälsa på ponnysarna i hagen! Sedan tog jag in Zwier och hade lektion för dottern. Därefter hämtade jag in Mulan och skrittade ca 30 minuter på henne. Sen kom Ester och så gjorde vi Gulla fin som vi skulle filma dressyr med idag!
 
Fick osså hoppa upp på "storhästen" (oj så stor D-ponny kan bli när man bara rider B-C ponnisar?) och rida lite och det gick riktigt bra till slut!
Hon har blivit så fiiin!
 
Därefter var det bara 30 minuter tills vi var tvugna att sticka till bussen och än var det mitt murmeldjur kvar att rida.. Hade tänkt ha en rosa outfit men hade alldeles för ont om tid så slänge på lite huxflux och red i typ 15 minuter barbacka..... Sen hann jag inte mer... Soppan aka murmeldjuret idag fick iaf ett välförtjänt äppe :)
Nyfiken Mulan och ett.. supergulligt murmeldjur!
 
Annars kom jag hem, åt och kollade TVD (omg så braaaa och alla var så snyggaaaaaa) och sen på The Originals (omg de var osssåå braaa och snyggaaaa) fast när de typ var 5 minuter kvar vägrade det att funka så får vänta till imorgon... Ska osså kolla Glee fast det får bli imorgon för är sjukt trött.... Och redigera bilder från idag + kolla UTD....
 

¦

I love you. To the moon and back.

 

¦

And don't be afriad

Skolan är så.. komplicerad.. på ett underbart roligt sätt haha
 
Vart helt beredd på att det var jag som skulle åka till stallet men, sen kommer Gabbi och säger att det är hon. Drt var hennes tur också så nu har jag inte sett min ponny på två (!!) dagar :'(
 
Idag börjar båda TVD och The Originals (tydligen) så det ska vi kolla på när Gabbi kommer hem igen. Sen är det heeeelg så då ska jag vara uppe typ hela natten, eller inte men jag vill iaf spela lite sims x)
 
Typ såå

¦

Seriesnack

Jaha, själv har jag svårt för att hitta alla exakta datum för när alla börjar men ungefär såhär:
 
The Walking Dead start 6 oktober och jag kan streama den 7 oktober; Måndagar
The Originals tror jag börjar 9 oktober och jag kan streama 10 oktober; Onsdagar
Marvel's agents of S.H.I.E.L.D. kollar jag på TV på; Torsdagar
The Vampire Diaries start 3 oktober och jag kan streama 4 oktober; Fredagar
Glee start 26 september och jag kan streama 27 (4 oktober); Fredagar
 
Dessa serier har jag mest koll på när de ska börja. Awkward ska osså börja på sin säsong 3B i höst men hittar inga datum... Pretty Little Liars går ju inte under hösten men en Hallowen Special kan jag streama 23 oktober. Teen Wolf börjar (precis som PLL) när de andra serierna har midseason! Sherlock har ju sagt att de ska komma en säsong 4 och inte änns 3:an är ute och ingen vet riktigt när de kommer heller.. Ja, tror inte jag glömt nån serie nu... Under The Dome kollar jag ju nu på vodly och får se när den börjar igen! Samt Skins som jag väntar på då och då hehe.
 
Sammanlagt följer jag 11 serier och fler ska det bli!
 

¦

Serie efter serie..

Nu får jag snart ge mig. Inte nog med att jag redan 1234567.... serie så började jag dessutom kolla en igår och en ny idag! Och båda är såå braa.
 
Marvel's agents of S.H.I.E.L.D. är den jag faktist följer på tv denna gången... hittar den inte på vodly så lika bra väll... Den andra är Under The Dome som har en dålig sändningstid på tv så kolla på swefilmer. 
Eftersom alla serie börja nu typ (!!!) så tänkte jag skriva ett "schema" över dem dagar jag kommer se alla mina favvisar :') Btw så är jag sjuk...
 

¦

I better find your heart

 

¦

New Vid.

Fixade mitt Vegas Woho
 
 

¦

De efterlängtade

Våra pluttisar har kommit! Här kommer vi 1D nästa ååårrrrr! :D¦

Rida med huvudvärk :(

Ush, skulle egentligen påbörja att öva på skänkelvikning med efter att ha värmt upp henne grundligt så höll mitt huvud på att sprängas så fick avsluta...
 
Hon kändes iaf inte så framåt idag (förståeligt sen igår) och gick inte riktigt fram för skänkeln... 
Nån bild på oss och vår snygga outfit x)
 
 

¦

I may say it's your fault

Skolan va chill idag, vi hade kul och sådär.
 
Hann inte blogga igår. Va igån hela dagen och han verkligen inte sitta ner vid datorn. Hatar att blogga från mobilen så ja.. 
 
Red inte så länge igår så jag slänger upp några få bilder bara.
 
Har lite slut på blogg idéer så ni kan väl kommentera vad ni vill läsa om? Ska kolla på Grey's Anatomy som har börjat och typ dööö för att TVD börjar idag AAAAAAAAA
 
 
 

¦

You gotta walk a mile 'til you're outta my head

 
 

¦

And as far as I can tell

 

¦

Gårdagens hoppträning

Kallar den en tränig för att Cajsa var med och gav tips och råd och jag lärde mej av det.
 
Började med en ordentlig uppvärmning och Cajsa rättade till min sits. Fick kläm på det hela tillslut och kunde börja hoppa lite! Började med ett kryss som jag skulle hoppa över i galopp då och hålla igång galoppen långt innan och efter. Lite svårt för Soppan i början men Cajsa lärde ut ett superbra knep och då funkade det! 
 
Gick över till ett kryss på andra sidan med en galoppbom fyra galoppsprång framför och eftersom hon satte dem perfek första gången lämnade vi det där! Hoppade sedan en lite oxer som jag främst lärde mej att ta ut svängen på och ha bra väg. Den gick bra så fortsatte med att styra till ett räcke på ca 70cm. Gick bra en del sen gick det dåligt och sne bra nått språng. Eftersom problemet ligger i mina galoppfattningar så tränade jag lite på dem till slutet istället.
 
Bilderna från framridningen (utan krysset)!
 

¦

Motsattserna

Soppans hopp-pass går jag mer in på detalj imorgon.
 
Åkte till Cajsas stall och skulle åka och raka Fabian som tog lite tid såklar. Därefter hoppade hon i ridhuset och eftersom vi vad med gick det bra haha. Cajsa tycker alltid det går bra när vi är med nämligen x) Blev sedan uppsläng på Fabbe och travade och skrittade med han! Heeeelt annorlunda jämfört med Soppan haha men superfin! 
En sneakpeak från vardera!
På Soppan kommer det beskrivning + bilder imorgon och om det finns nån värd att visa på Cajsa även de. Ända bilden på mej och Fabbe då jag inte visar fler hahah x)
 

¦

Bra och dåligt

Cajsa som följde med idag hade planerat en "bana" som byggdes fram i paddocken.

Det gick inte så bra till en början, Cajsa sa åt mej att göra massa jag gör fel och till slut blev det "bra". Hoppen gick skit idag och blev bara nöjd med typ 3 språng.... Tillslut fick jag inte det riktgt rätt så övade på min svaghet; galoppfattning istället som Cajsa hjälpte mej med! Så både glada och bittra tankar om dagens hoppträning. Det bästa var ju att jag fick hjälp med att rätta till mina förfärliga galoppfattningar och att Cajsa lyckades förklara hur jag ska rida henne efters hindret som funkade SUPER på henne! Outfiten idag blev gula HV polot som Cajsa tyckte vi skulle ha :)¦

Regnbågs Ritt

Jahaop, skolan var sååå chill och sååå azum haha
 
Bestämmde oss för att rida på stubben baktill och så blev det. Red i jockeyläder haha det är såå kul x) Galopp rejsade whoop. Det syntes en jätte stor och tydlig regnbåge när vi red hihi
 
Nu står gabbi och Cajsa och bakar deg. Kladdkaks deg som de sedan ska äta. japp så konstiga är dem...
 
 

¦

Lalala One Direction humör

Lyssnar på mina älsklingar :'')
 
Iaf så var skolan tråkig idag. Eller ganska iaf. Tråkiga och långa lektioner som aldrig tycktes ta slut... Kom iaf hem för en stund sen. Har inget att göra för kollar ingen serie heller nu... Orkar inte börja kolla på nån för typ nästa vecka börjar typ alla serier jag följer så då kommer jag ha fullt upp igen!
Har sånt problem om vad jag ska trycka på min tygkasse vi ska göra på slöjden... Har typ hundra tusen texter från tumblr jag vill ha där juuuu...
 

¦

I was so wrong for so long