¦ Surprise >> Vardag

Snabbis bloggning

Har haft fuuullt upp hela dagen så har inte hunnit blogga riktigt tyvärr... 
 
Vår inneboende åkte hem idag så efter tre månader har Gabbi äntligen flyttat tillbaka till sitt rum. Så hela förmigdagen gick typ att till att städa. Jag grundstädade verkligen från botten och upp och det blev.. rent. Typ precis efter att jag var klar hade klockan blivit runt två och då kom Ester lite spontant så vill kollade youtube videor där Misha lagade mat med sin son haha så jäkla söta. Sen kom det besök strax efter tre och Est gick hem för hon skulle till stallet så då var jag tvungen att vara lite social men jag lekte ändå mest med lillasyrran. Precis när dem hde gått, runt halvt sju stack jag till Josse och så kom jag hem igen typ halv åtta med ett par nya ridstövlar. Blev ett par tretorn haha, nöjd i alla fall. Satte mig vid datorn och gjorde klart två inlämmningsuppgifter som ska vara inne imorgon och nu ska jag gå och tvätta mig och sedan så går jag nog och lägger mig för jag är astrött.. så japp så stressigt har jag haft det idag.
 
 

¦ Andra Hästar >> Surprise >> Vardag

sammandrag från gabbis liv

Har inte bloggat för mått sådär i huvet så blev en lite paus.
 
Iaf har varit i stallet och ridit Soppan och faktiskt även Joe och Kalinka i veckan. I skolan var jag inte så mycket förutom i fredes och då var klassen på Laserdome så det var ju najs. Annars har Soppan gått bra, de andra för den delen med. letar fortfarande gymnasie men på måndag får jag veta från Real. Min mobil har osså pajjats så skickades på lagning idag så har iPaden nu men har ju varken kik eller snapchat på den men jag överlever väll. Sharon och jag fortsätter vårt SPN tittande blandat med Sims och yt och sånt man gör juletid. Imorgon åker vårt inneboende hem (tråkigt faktiskt..) så får tillbaka mitt rum aka mitt fangirl utrymme. Det var väll lite kort om bad som hänt, imorgon sticker jag nog till stallet.
ge mej en

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

It’s amazing how fast your mood can change after you step in some water with socks on.

Tjenixen alla fränds. 
 
Idag har jag äntligen varit i stallet. Det var typ 409 minusgrader ute så jag frös ganska lagomt i min kofta när jag red ut, så vände efter några längor snabbt hem hah. Red lite i ridhuset, hon var rejält pig och tramsade ganska mycket när jag petade på lite med skänkeln så hon skylle gå ut i sidan så hon studsade och skakade på huvudet en hel del. Resten av delen gick hon bra, lyssnade fint och gjorde som jag bad henne.
 
Sov på bussen, tött som jag var och typ degade mig ur sedan. Kom hem och satte mig vid datorn. Ska kolla SPN senare också! ATOP blev jag assugen på att åka skridskor (random och så ja) så tänker nog fråga nån kompis om dem vill hänka nån helg, hela malmö blir ju praktiskt taget en isbana haha
 
 

¦ Gif's >> Vardag

She is always here when I need her

Idag hade jag endast en lektion och den bestod utav ett intensivt 45minuters pass av spinning. Gick jättebra och jag ansträngde mig verkligen haha. Efter det krigade jag i men en dubbel sub och sedan stack jag hem. Kom hem runt halv ett och kollade på film, lyssnade på musik och ja lite sånt tråkigt. Gabbi har tagit stallet tre dagar i rad nu (jätteskönt haha) men såklart saknar jag Soppen lite. 
 
När Gabbi kommer hem kollar vi nog antaglien några ep:s av SPN och sedan ska jag typ sitta vid datorn och så hade jag väl tänkt!
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Tumblr >> Vardag

*waking up from a coma* “how many followers do I have”

Gick till skolan idag och häll mig någorlunda kry och krigade genom dagen så efter det stack jag hem till besti och vi typ snackade om allt mellan himmel och jord. Visar sig att vi båda har samma problem med samma saker och ja, vi typ bara va där för varandra helt enkelt. Så det vär jäkla mysigt, tur att någon är schysst i alla fall. 
 
Imorgon skriver jag sista NP i svenska (skriv delen) och sedan är det typ engelska och sen ska jag hem och chilla för Gabbi tar stallet imorgon också!
 
Uhh babeee 
 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

why do people make viruses like why do you have to be an asshole

Gick till skolan imorse, skrev NP SV del B och sedan mådde jag så pass illa att jag gick hem igen. Kom hem runt tolv, gjorde inget särskilt och sedan åkte jag till stallet då någån behöve och gabbis skulle iväg till en skola och sånt så ja.. 
 
Kände för att hoppa lite så hoppning blev det! Kom väl över typ 1m ungefär och sedan kände jag att det räckte! Skrittade av ute och sedan stack jag hem. Ska antagligen kolla SPN lite senare och för övrigt börjar mitt gymkort at gälla på mångad så då ska det tränas heh
 

¦ Andra Hästar

potentiella hingstar till min pärla

En vacker dag ska Soppan stå med ett föl i hagen som är hennes. Helt kär i att leta framtida pappor till detta föl så under får ni några favoriter.
 
Derwen Gladstone RWD 21        sec. D
Parkhurst Flashy Harry KWD 34       sec. D
Molstabergs Cartier KWA 95       sec. A
Cartier får gärna växa sig till en D-ponny... bajs att det ska vara så dyrt...

¦ Andra Hästar >> Kreativt >> Surprise

trick jag vill lära soppan och några hon kan

Buga
Trännar detta lite smått och det går väldigt bra men hon vill inte stanna kvar i positionen speciellt länge. Under bilden gör Soppan en jättefin bugning men den varar inte speciellt länge.
Bergsgeten
Har också testat detta med Soppan några gånger men hon tycker det är lite klurigt och det är hemskt svårt för mej eller Sharon att hålla emot på hennes framben...
Hov
Eller vad man nu ska kalla det... Hon kan detta på nivå 1 typ alltså om vi petar med spöt lyfter hon det till magen. Ska dock träna på att hon mer lixom sträcker på det än tar in det under sig. Undre bilden hjälps vi åt att få henne att sträcka benet.
Stanna
Som ni ser är det ju jag och Soppan på bilden där vi tränar.Här tränar vi stanna när jag tar upp spöt.Just nu stannar hon precis vid en så hon förstår inte ritkigt vad vi vill ju utan målet är ju att hon ska stanna var hon än är/gör när man tar upp spöt.
Inkallning
Tränar mycket på att jaga bort henne och sen kalla in henne genom att sätta mig på huk och ropa hennes namn.Funkar 100% om hon har allt fokus på mig.
Backa
Hon blir ganska ivrig när vi väll börjar leka med henne och kommer gärna för nära en. Backa är hon bra på ibland men sämmre ibland... tränar att när jag rör spöt framför bogen höger-vänster i lagom takt så ska hon backa.
Puss
Tränar på att hon ska pussa oss när man pekar på munnen. 
 
 

¦ Surprise >> Vardag

I just want to lie in bed and not participate in life

Ingen av oss bloggade igår, jag var i stallet och Gabbi var med mamma på stan så hade fullt upp. Kom hem och kollade typ 4 ep:s av SPN och sen däckade vi mer eller mindre. 
 
Idag har jag städat och varit med min Squad halv dagen och kom typ precis hem. Vart och handlade lite nyttigt och ska strax sätta mig och äta! Imorgon ska jag till SATS och gymma och eventuellt blir det friskis någon gång i veckan också!
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise >> Vardag

tre ponnys

Var i skolan som vanligt, Hanna slutade idag så det var lite tråkigt... 
 
Aja åkte direkt till ög efter skolan och först ut var Kalinka. Hon var något mer frustrerad idag, lixom i måndags så blev det så mcyetk för henne att hon bara lyssnade men idag satte hon sig på tvären. Blev mycket att hon stannade och ryggade i full fart osv bara för att hon ville slippa undan arbetet jag krävde av henne. Hon förstod dock genas vad jag ville med att ställa henne och flytta för skänkeln och var väldigt fin i skritten. Traven var hon fin i det ena varvet och det andra var hon mer trottsig och mer bestämd med att få genom sin vilja. Inget jag hade lust att säga emot då hon blev ganska arg på mig. Sen så gav jag lite tips till Rebecca som ska rida henne.
 
Efter det red jag Dalton barbacka i ridhuset. Han var fin som vanligt, väldigt lätt ponny som gör vad du ber om. Sen var det Soppan som jag red barbacka i ridhuset med lite bommar. Två galoppbommar med 2 språng mellan som hon klarade fint i båda varven samt en solfjäder i ett hörn med tre bommar. Gick sådär i skritten men i traven satte hon solfjädern som en smäck i båda varven!
 

¦ Djur >> Kreativt >> Vardag

*gets homework out of bag* i think that’s enough homework for one day

Började skolan kl 10 med träning på Friskis, helt okej och så. Efter det drog vi till Taco Bar för att käka i oss alla kalorier vi förlorat och efter det var det bara engelska hörövning och läsövning, som gick fort! Slutade därmed ungefär klockan 1:45 och var hemma typ 2. Har gjort lite allt möjligt, bland annat kollat foder till Soppan och har någt kommit fram till en båder innehållsmässigt bra och billig deal. Har även kollat lite Gym-kort och så så ska något försöka ta tag i träningen på riktigt för jag känner verkligen att det är något jag vill. Har också kollat lite annat som träningsväskor och ska nog till stan antingen imorgon eller söndag då! 
 
Har suttit och druckit te och bliit otrligt sugen på lavendelkakor så ska försöka hitta lavendel någonstanns oockså så att jag kan baka lite! Tänkte fortsätta på min skoluppgift nu då jag bara blivit färdig med ena delen av den (har inte fått nåt slutdatum dock haha) så kanske skjuter upp det lite..
 
 

¦ Surprise >> Vardag

Sleep, Eat, Meds. Thats my life code, right there.

Idag var jag i skolan ungerfär till två sedan kom jag hem och pluggade tills det att jag åkte till stallet klockan 4. 
 
Soppan var i ordningjord när jag kom, eller ja, jag sadlade bara hah. Iaf så red jag ett väldigt intensivt dressyrpass i ridhuset och det gick så jäkla bra så ni anar inte. Övade på allt möjligt faktiskt. Började med att värma upp ordentligt i skritt och i trav, där jag ställde och formade henne. Gjorde lite åttor och volter där hon skulle forma sig och hålla ihop sammtigt då hon har en tendens att släppa i formen och bara gå liksom. Så det jobbade vi på ena delen av passet. Efter det övergick vi till skänkelvikningar som Soppan alltså inte kan. Vi övade stenhårt i båda varven, både över diagonalen, meddelinjen, och på volternats yttersida. Det gick överförväntan till slut så jag är så fruktansvärt stolt och nöjd över oss båda! Typ äntligen som jag tog tag i det heheh. Efter det jobbade vi på övergångar från skritt till trav och från halt till galopp som och så satt som en smäck efter några varv! Jag är bara så jäkla lycklig över allt just nu. Soppan ska bli MIN, allt går frammåt och hon är bara så jäkla PERFEKT.
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise >> Vardag

life's just a uteritt med andra hästar

Idag var jag hemma för att finnsnogingenbraanledningegentligen. Men ja, sov till 11 typ sen kollade jag film och åt sen typ halv två somnade jag till typ kvart över tre igen. Sen bar det iväg till stallet.
 
Red ut med Emma och Elin. Red ut till gräsvägen där vi tog 3 vändor i galopp och sen en på grusvägen med. Soppan blev lite tramsig på vägen för vattenpölarna blänkte och sen blev hon lite fjunig om allt. Sen vid en punkt fick hon fnatt och bara stack ut i åkern och sen märkte hon att det var lite tung att galoppera snabbt i den upp plöjda jorden så då stannade hon och så kunde vi fortsätta. Strax innan vi skulle hem så bytade jag med Elin som red Lise för hon bara drog på och det blev lite kalabalikum så jag skulle sätta henne på plats lite. Väldigt pigg och stark, tror det var för at hon har ett så smått steg så vill hon hinna med de andra och så sticker hon lixom. Men jag fick lite bukt på henne och hon kunde galoppera hemmåt i en lugn takt sen och till och med skritta lugnt när de andra travade. Skrittade hem och så sen fixade vi hästarna och strax därpå var det dax att sticka till bussen.
 
Kommit hem och ätit och hjälper Sharon med den nya headern! På tisdag ska jag gå och kolla på ett gymnasium osså så ja.
Detta är då Lise som Sharon red i måndags till video.

¦ Vardag

dålig tajming

Just nu går inget åt rätt håll. Osäker om skolan, vill byta 98% för alla mina kompisar ska byta och då har jag ingen kvar i klassen. Vill gå på det gymnasiet men de tar inte in fler, vill gå där men då finns det inga platser lediga, kan tänka mig gå där men då kan jag inte åka till Soppan osv. Verkligen superjobbigt nu, kommer därför ta paus med bloggande tills det mesta har fixat sig. Det blir för stressig om jag känner att jag "måste" blogga också så det blir bäst så.

¦ Musik >> Sharon >> Vardag >> Youtubers

XIAT this is what describes me

Kollade Ricky's snapstory imorse och då spelade han denna låten så visste jag först inte vad det var för låt och jag kunde inte shazama den då jag var på mobilen (tänkte inte på ipaden då DET VAR MORGON OKEJ?? DÖM INTE) så jag laddade ner shazam till datorn och då kom denna underbara låt upp. Så kollade jag på YT om jag kunde hitta den men NOPE. Den hade för sjutton inte släppts än??? Så frustrerad som jag ar lyssnade jag på teasern a.k.a 24 sekunders långt klipp på repeat  typ 3 hundra år OCH NU 275 TIMMAR SENARE TWITTRA INTE ARTISTEN, NEJ, UTAN JC ATT LÅTEN HAR SLÄPPTS. Så jag donerade 12kr till earorgasm och repeatar HELA låten för en gångs skull. Tänkte bara ni ville veta att min tragiska händelse slutade bra. (är lite over exited till bion haha). KÖP DEN HÄR BTW

¦ Cute boys >> Sharon >> Tumblr >> Vardag

eating pretzels and drinking arizona

Idag har jag ju haft Arizona tänkte jag skriva. Börjar om: Idag har jag haft studiedag för andra dagen i rad. Det var så himla skönt och jag har äntligen hunnit göra mycket. Jag har bockat av listan mamma skrivit till mig att jag skulle göra plus att jag har varit och köpt Pretzels och Arizona som jag ska sneaka in på bion i natt. Jo det sa jag no inte igår haha, vi ska på världspremiären av Mocking Jay, den går ju 23:59 så blir ätt lagom pigg imorgon till skolan haha!
 
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise >> Vardag

rida massa hästar

Idag vid 1 bar det av till ÖG för att rida tre av försäljningshästarna till annons och testa på dom lite för att se vad de kan. Jag började rida en stor D-ponny, grovt sto som är helt kolsvart. Hon är lite ur kondis och ganska fet men det gick. Hon skötte sig jättebra för att vara första gången i sitt 9:åriga liv hon jobbat i form samt första gången hon hoppat med ryttare på ryggen. Väldigt stel dock men tror hon bara behöver en duktig ryttare som är konsekvent och tydlig så kommer hon nog bli fin.
 
Sen red Sharon Lise och så fotade och filmade jag.Efter det var det Daltons tur. En väldigt söt kille som var fin i dressyren men inte kunde hoppa för fem öre. Sarah och Sharon satt och dog när han hoppade typ 60cm helt stillastående med mej på ryggen. Fin i dresyren dock behöver bara bli lite mer slimmad och lsuta krypa in bakom hand.
 
Sist ut var Soppan och Zwier som vi bara red lite snabbt barbacka i grimma och grimsakft och skuttade lite smått!
Kalinka

¦ Spel >> Vardag

"Quitting school so I can focus on Dylan O'Brien"

Bloggade ganska tidigt i morse så tänkte göra ett till inlägg nu efter att dagen faktiskt har gått.
 
Försökte drastiskt få tag på Clara under dagen och hon svarade typ 600 timmar senare men vi begav oss ändå ut på en fika! Snackade i typ 1h och 30 min eller något sådant och sedan gick vi oss hemmåt igen. Mysigt var det i alla fall. Gabbi har ju varit med Ester hela dagen så blev bara jag och Clara denna gången men det gör inget alls haha! 
 
Har spelat sims (för jag har typ fått lust igen efter 45 år) så ni får tre bilder därifrån då det faktiskt brukar uppskattas av läsarna!
 
 

¦ Kreativt >> Shopping

eskadron nytt

Min lite monthly update om Eskadron för jag avgudar det.
Går att hitta HÄR och ni är mer än välkomna att ge mig en ny outfit från denna kollektion i julklapp.

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Vardag

Klågge

Idag var jag med Ester och Aida i Klågge. Kollade runt och sen fotade jag när dom red Jessie lite och fick rid lite själv osså. Annars var det bara svinigt kallt och mitt huve dunkar av smärta..
 
 

¦ Shopping

Sharons vill ha - häst

Lite stuff jag känner för för tillfället, nu när jag fått motivationen tillbaka lite mer!

¦ Surprise

if i don’t insult you daily, it means i don’t like you

 

¦ Surprise

the only dates i need are tour dates


¦ Surprise

my personality is 30% the last movie I watched

 

¦ Surprise

either that was a firework or another tribute is dead

Älskar dig ♥
 
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Vardag

herr bus

Sen red vi osså Zwier, både inne och ute, bjöd mig på en fin bockserie som han brukar vintertid, sen var han allmänt svår att få stopp i galoppen!

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

”you have already seen that band so you don’t need to go to their concert again” no u don’t understand

Red Soppan idag och det gick väll ganska bra. Fina ängeln, btw skriver köpekontrakt på henne alldeles snart <3 

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

"blogggaaa meeeer" - Ester och Clara 5ggr per dag

Wäh, sista dagen på praktiken idag då. Skönt men endå inte på samma gång.
 
Iaf har sjuuukt ont i huvet och magknip så skippade stallet idag. Annars har jag bara kollat klart en film och har lite inlägg på g måste bara korta tyglarna och sätta igång med dom. Måste och börja skörda serierna för veckan då jag varit lite off på att kolla dom så japp. Nått speciellt ni vill läsa om btw? Går ju mycket bättre att blogga om man vet vad ni vill läsa om. Annars kommer vi avslöjja en mycket rolig sak snarast, allt är inte helt 100 än men det ser ljust ut iaf! Jahop, imorgon tänkte båda åka till stallet så fotar vi lite, var ju århundrade sen ni fick bilder på oss och Soppan..
Pärlan i sommras <3

¦ Surprise >> Vardag

life is hard when you’re an ugly girl that likes cute boys

Samanfattning från skoldagen --> chill. Imorgon börjar jag dessutom halv 1 och har bara projekt tid aka ingen lektion och sen har jag lång heg och börjar igen på onsdag, woho måste jag bara säga.
 
Red Soppan, gick väldigt bra skuttade lite också hehe. I alla fall så ska jag njuta av min lååånga helg nu budds!
 
 

¦ Serier >> Stallet >> Surprise >> Vardag

No I’m not smiling at you I’m smiling at your dog don’t look at me

Jag svär att jag skrev ett inlägg från iPaden igår som skulle komma upp men sen kunde man inte lägga in bilder så inläggeet fuckades och ja det raderades och kom aldrig upp tyvärr.. men jag skrev ett såååå
 
I alla fall så är den nya klassen helt ok, de jag är med är super schyssta och roliga, väldigt speciella individer doe hahah..
 
Hos Soppan var jag igår och red henne i ridhuset. Det gick bra och så med tanke på att det fanns två andra hästar där inne samtidigt som oss. Hon skötte sig i alla fall super och vi övade mest på tempoväxlingar som gick jättrebra. Hon satte en underbar travökning till sist också så det kändes topppen!
 
Usch jag börjar väl bli så dryg med alla bilder på Dylan huh? I alla fall så får ni en humoristisk en idag istället!
 

¦ Andra Hästar >> Gif's >> Vardag

tråkigheter

Får se hur mycket bloggning det blir kommande veckan, fick reda på en tråkig sak igår och kommer troligen inte blogga nått speciellt mycket innan det är löst. Anntingen kan jag bli överlycklig av resultatet eller helt totallt krossad...
 
Igår red jag iaf ut med Emma på stubben utanför med Zwier. Härligt att få sitta på hans rygg igen. Sen lekte jag med Soppan löst i ridhuset och tränade lite ledarskap och det gick jättebra!
I don't think she relised how little I was living on. A tiny piece of my heart was for me, the rest for her. Soppan <3
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Stallet >> Tumblr >> Vardag

Pluto has always been a planet for me, that’s how loyal I am.

Tycker inte ni också att jag bloggar på tok för mycket??? Äsch jag har nog ingen ursäkt denhär gången..
 
I lördags var jag och mor min och kollade på boxplaten ju. Det nämnde jagväl sist eller? I alla fall så var det jättefint där och vi har skrivit kontrakt och så. Och inte för att skryta eller så men det är faktiskt Silfvershiölds herrgård som vi tillhör så...
 
I söndags (igår) var jag på stan med mamma, köpte ne väska och sen var jag på stan med Gabbi, Clara och Ester igen och tog en kaffe och köpte en plånbok och så, så det var mysigt. 
 
Idag var jag ledig (låt mig ta ut min frihetslycka ASDFGHJKL), dock var jag på skolan och red Joe för sista gången samt lämnade lite grejer till Clara som honskulle lämna vidare hah Nu har jag inte gjort nåt väsrt intressant, drogar en och samma låt och bara föra att så länkar jag den nedan till er också. Ska antagligen till IKEA strax också. Bloggar imorgon! (Dock ska jag till skolan och stallet men jag svär på Soppan) Cheerios.
 
Babe ♥♥♥
 

¦ Cute boys >> Gaby >> Gif's >> Tumblr >> Vardag

sexuall feeling

Aka låten vi lyssnar på nu och aka det jag känner efter #FOURHANGOUT sorgligt men sant. Finns inte så mycket att säga än att alla var sjukt fab och typ överheta, Harry nös typ tre gånger omg och fixade sitt hår och sen gjord ehan sån fab grejer, väntar bara på gifs som kommer strömma över snart på tumblr. Och så twittrade Niall att vi hade sönder google servern för vi var så många på det haha dör vi tar sönder allt. Och sen så var en fråga (halva albumet har ju läckt) om vad dom tyckte om att deras låter alltid läcker och de gillade det inte aka de gillar inte när man lyssnar på läkta låtar aka jag älskar dom för jag tycker det är omoraliskt och inte sjyst mot dom aka jag ade kunnat skriva ett inkägg om detta faktum.
 

¦ Surprise >> Vardag

söndgasmorgon

Slänger in ett snabbt inlägg om inget. Söndah och inget av stallet för bussarna går bajs. Nästa helg klipps förhoppningsvis Joe och ja.
 
Annars ska jag nog börja på APL uppgiften lite idag så den blir klar i tid, kolla film och lite sammandrag från VC-hoppningen senare. 
Vår första P&J, gick väll ganska katastrofalt x)

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

the fluff is back

Idag var jag i ög medans Sharon och mamma kollade på stallet I klågge.
 
Fixade Soppan och friserade henne lite. Lindade hennes ben och så red jag ut på stubben. Försökte hitta en plätt med ok underlag och som var hyfsat plant. Stubben är ju enorm så har mycket plats att välja på! Iaf så började jag samla henne, skritten går hon ju perfekt i nu. Traven var lite mer sådär, hon var lite slö, asså kändes som att underlaget drog ner henne ganska mycket. Hon var iaf mjuk och fin. Då jag kännde mig osäker på underlaget och inte ville pressa fram henne så bestämde jag mig för att köra lite intervaller istället då på raksträcka. Hon kändes ganska kämpig, hon tog lixom i ordentig i galoppen, såg hennes ben lyfta upp till skyarna när hon galopperade... Efter tre vändor så travade jag hem och sen avslutade jag i ridhuset med lite arbete i traven som gick jättebra. Tryckte ut henne i hagen (bokstavligen haha...) och sen så fixade jag ihop hennes grejer. Tänkte stanna längre än vad jag gjorde men lusten dog bort så åkte hem vid 3 med Adelina! Trevligt sällskap!
Lite ög memories åh blir ledsen bara av att tänka på dom...

¦ Stallet >> Surprise >> Vardag

asking your murderer to clear your internet history for you

Idag var jag inte på min praktik. Istället tog jag en tur till skolan och fyllde i papper, lämnade böcker sa hejdå och blev utskriven. JAG ÄR FKN FRIIIIII tills på tisdag i alla fall. Börjar på Real då, Naturvetenskap med inriktning djurhållning, ska bli spännande och kul!
 
Red Soppan på stubben idag. Det var rätt så slabbigt och därav blev det mest skritt och trav arbete vilket gick hur bra som helst. Otroligt vad miljöbyten kan påvärka alltså! Galloperade på långstäckor i ett lungt tempo för att unvika halkolyckor och jobbade mest på raka spår, ökningar och samlingar i trav och skritt. Är så glad att det går frammåt nu. Får fota snart, haha kanske i helgen.. 
 
Imorgon ska jag och mamma till Klågge för att kolla på stallplats och skriva kontrakt för box och så, efter det ska vi till stan och kolla lite om jag hittar nåt kanske. På mångad är jag ledig (typ) så tänkte hänka min fränd på hennes skola men får se hur det blir med det än!
 
Har precis proppat mig full av pizza och ska aldeles strax kolla TVD med Gabbi och sen sätta igång nån annan film antar jag!
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Torsdagshoppning

Var ju först på APL men ja det var som dagarna innan.

Åkte till stallet vid fyra och bestämde mig för att hoppa med Soppan. Sagt och gjort, gick dessutom skitbra! Hon hoppade SUPERBRA och vi hoppade typ 1m+ som högst med marginal! Sen hoppade jag även barbacka på samma höjd åh älskade ponny hon är guld. Höll dock på att åka över halsen haha för slungades fram så satt på halsen men hon räddade mig genom att ta upp huvet haha. 
Satte mobilen på pallen så fick lite film aka print screen bilder till bloggen!


Sen myste jag med lilleman lite också! 

¦ Kreativt >> Shopping >> Vardag

If only I was given a dollar for every time I made myself look stupid in front of a cute person

Idag fick jag komplimanger om mina ögonbryn och det höjde mitt self esteem såååå mycket haha
 
I alla fall så var det praktik idag och det är så jäkla tråkigt så jag hoppas verkligen att rektorn på real säger att jag kan börja redan på fredag haha. Var hos läkaren idag och hon såg inget fel på mitt blodtryck dock ska jag tillbaka imorgon för en mer nogran koll och eventuellt blodprov och sånt.. 
 
Åkte inte till stalelt då jag har fruktansvädr huvudvärk och jag måste vila + att jag kom hem väldigt sent också så vår kära vän Rebecka pysslar lite med Soppan idag. Mamma kom hem med en ljusslinga som jag har pysslat upp runt om i rummet och dessutom fick jag en ny jacka så jag r glader idag haha.
 
 
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Vardag

Bloggade visst inte igår

Drar gårdagen lite snabbt då. APL först och sen for jag till ög. Red Soppan på stubben utanför och det gick väll sådär. Hon var lite ofokuserad och sen var det lite backigt så hon tyckte det va nå väldigt jobbigt att galoppera... Red i ca 40-50min skulle jag gissa. Eftersom det var kolsvart så såg jag inget (no shit) men jag höll osså på att somna hela tiden... Sen skulle jag, Emma och Elin ta bussen hem men nä då, bussjäveln kör bara förbi oss.. Så jäkla drygt asså. Som tur hämtade deras mamma och pappa oss så ja. Sen när jag kom hem så kollade jag på tv så bloggade inte..

Idag då. Var på APL som vanligt, idag fick jag göra mycket så det var kul! Även hittat ytterligare 2-3 nya favvohundar. Efter att jag kom hem stack jag till böke. Fixade Joe och så red jag till ridhuset. Väl där träffade jag Linn och Lady så vi red och snackade. Han var väldigt duktig för att ha vilat så pass länge dock lite lat. Sen eftersom Linn alltid velat rida Joe så bytade vi, alltså fick jag testa Leyyddaaaaan! "Massiv" lite go häst, dessutom rider Linn western på henne så fixk lära mig massa nya signaler. Hon var jag också väldigt duktig och mysig att rida, speciellt eftersom jag red barbacka.

Efter det så skrittade vi upp och så tvättade jag Joes ben för de var jätteleriga samt tvättade hans mugg som är nästan heeeelt borta nu. Sen fick han en godnattpuss så stack jag till bussen. Sitter och väntar på buss 2 nu!
Här har ni en bild på mej och Lady!

¦ Kreativt >> Natur

Pretty cool how if you run out of money you can just stab someone and take theirs

 

¦ Kreativt >> Natur >> Stallet >> Surprise >> Vardag

I ÖG känner vi oss hemma

Idag var första dagen på praktiken och det gick väl r. Grymt tist egentligne men jag hinner sticka hem på lunchen och hitta på något i alla fall. Slutar fett sent också och det är väl värst av allt... På lunchen idag hann jag gå till parken och fota lite orangea och gula löv (för jag har typ inte hunnit det heh) så drog mig entligen ut idag!
 
Halv fem tog jag bussen till stallet och cyklade på en förjävlig cykel dit. Bara det tog väl typ 20 min + att dem gjorde något på järnvägen som tog typ hundra or eftersom dem inte fick upp de jäkla bommarna så att maskinen kunde åka bort från spåret så att vi kunde komma förbi och assa sånt... Och med det menar jag att det blev dressyr i ridhuset i typ 50 min. 
 
Soppan gick jättebra (med tanke på att vi inte ridigt ordentligt på typ 2-3veckor nu) och sökte sig dessutom låååångt ner och trampade på bra. Hon var bäst helt enkelt. I ög trivs vi nog bäst i alla fall!
 
Edit: Glömde säga att jag ska kolla på min nya skola på torsdag då mamma och jag ska träffa rektorn. Ska bli spännande och jag hoppas att jag kan börja redan nästa vecka!
 

¦ Djur >> Surprise >> Vardag

hunddagis + koreakändis

Idag var min första dag på APL och då Citydoggis!
 
Det var jättegulligt där, typ som ett dagis för barn. När jag kom på morgonen så blev många hundar lämande fast nästan alla var redan på plats. Sen tvättade vi alla skålar sen var det första rastningen. Det finns 4 hagar och de är uppdelade i små grupper efter storlek, dock går typ hälften av den stora hundgruppen ut först och sen andra hälften osv med de olika storlekarna. De är ute ca 30-45 minuter vardera i omgångar så sen när alla varit ute plockar man bajs i hagarna. Sen har jag lunchpaus och efter det gick jag och en till ut med chefens hundar Micke och Molly en runda runt. Snackade häst och katt, då hon både har ridit och har katt!
 
Medans då fick hundrarna mat och sen efter det var dax för em utsläpp. Man är även "rastvakt" i gårdarna under hela halvan av respektive grupp så idag har jag varit hos "frallorna" (de är en pug; Dexter M, Fransk bulldog 1; Trollemor och Fransk bulldog 2; minns inte vad den hette) och sen hos ena haövan av lilla hundgruppen. Man gosar med dom, en ville konstant sitta i mitt knä hihi, leker med dom, löser bråk ja typ dagis fast för hundar! Alla hundar var iaf jättesöta och gosiga!
 
Påvägen hem tappade jag kedjan på cykeln så skulle jag laga den vid typ centralen så kom typ 4 koreanare och hjälpte mig, de hade med sig typ kamreutrustning osv och de visade sig att de gjorde någon dokumentär om cykling och att svenskar var bra på att cykla mycket, så de ställde lite frågor om cyklandet typ haha nu kommer jag bli känd i Korea typ.
 

¦ Vardag

*steps on something wet* *screams for 34 years*

Drar några dagar i ett inlägg nu eftersom jag inte orkat blogga något de sensate dygnet hah
 
Igår flyttade vi hästen och det tog hela eftermiddagen så kom hem vid halv sju, bytte om hur snabbt som heslt och drog sedan på 50'års fest. Kom hem strax innan midnatt och gick och la mig igen hah. Idag ska vi till pappa (om typ exakt 10 min) oc fira Halloween lite sådär smått. Imorgon är det APL och i veckan borde jag får reda på om jag bytar skola eller inte!
 
Min bejb på Giffoni för några dagar sedan ♥♥♥
 

¦ Andra Hästar >> Stallet >> Surprise >> Vardag

musinvasion

Bloggade inte igår så drar gårdagen lite snabbt här.
 
Kom till Böke ca 20 i två och tog in alla hästar som vi hade skulle. Efter det red jag Joe lite snabbt i ridhuset barbacka och medans det bytade Sharon box på Soppan och Joe. Vi skulle nämligen flytta Soppan till ög kl 3! Så lastade in alla grejer i bilen och transporten och sist Soppan. Hon gick trotts allt in efter bara lite envishet men blir nog till att last-träna lite. Sen bar det iväg till ög i megatjock dimma. Lastade ut henne och alla saker sen fick hon komma ut i hagen med Zwier som hon redan känner. En efter en släppte vi in de andra ponnyerna och samtliga ihopsläpp gick jättebra. Hack i häl hade hon Zwier och Lisa hela tiden hihih. Rubriken står för Sarahs musinvasion, massa möss överallt!
 
Sen fixade vi ordning våra grejer och satte in dom. Sen släppte vi henne i ridhuset en stund och sprang runt lite och övade trick samt hoppade typ 40cm två tre gånger. Ja, kl 6 gick bussen hem och efter det var det snabbt hem och iväg till Ester! Eller ja, en lokal för hennes pappa fyllde 50 år så skulle vara där och fira lite. Gick hem typ vid halv tolv och gick och la oss.
 
Idag ska vi till pappa, alltså inget av stallen alls. Kommer ev bli lite förrvirande nu när vi har dom på olika stall och kommer kalla båda stallen "stallet" men ja får komma på något..
Var riktigt härlig att se min andra pärla <3