¦ Andra Hästar >> Stallet

Sharon & Izac 1-31-16


¦ Gaby >> Surprise

to avoid murder, die right now


¦ Andra Hästar >> Movie Studio Platinum >> Surprise >> Videor

Film - Pay & Jump 31/1

 

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Stallet

Tävlingsdag

 
Började dagen tidigt. Halv 9 var vi i stallet och släppte ut alla förutom Soppan och Izac. Fixade allt i stallet medan de åt sin frulle och sedan fixade vi hästarna. Inga större problem med lastningen för min och Izacs del, Soppan dock var lite dum. 
 
Kom i väg och var på Skabersjö RF strax innan tio. Registrerade oss, kollade startlistorna och gick banan. 10 hinder, varav en kombination så inget farligt. Allt var dessutom som en åtta så det var relativt enkelt att komma ihåg banan.
 
Ester och Clara var ju med, och såklart Amanda och sen var pappa och hans familj med. Kollade först lite ekipage, sen gick vi och fixade hästarna. Red fram och Izac kändes snäll, lite seg till en början men sedan piggnade han till mot slutet. Hoppade fram och det var nog här jag var mest nervös, det gick dock över sedan när jag var inne på banan. 
 
Framhoppningen kändes lite sådär, kom lite fel ibland men han hoppade allt så det känndes bra. Väl inne på banan hade han lite mer fart så det gick bra där och vi nollade! Izac är ju tävlingsvan så det känndes ändå jättebra att få tävla han första gången. 
 
Clara fotade och Ester har filmat under rundorna! Kommer fler bilder!
 
 

¦ Djur >> Sharon >> Vardag

I know the sound of your heart

Alltså jag vet inte vart jag ska börja?? Det händer SÅ mycket och jag är stressad så det inte finns, mina tankar är på ett ställe och min fysiska kropp är på ett annat... Ena sekunden vet jag vad jag ska göra och andra sekunden går jag och gör nåt annat. Därför, har bloggen inte varit prio 1, även fast jag flera gånger har försökt skriva något kort inlägg.
 
Skolan går neråt i drastisk fart, därför är jag ledig från praktiken på måndagar för att hinna plugga ikapp hemma - vilket är skönt. Måste plugga massa matte och fysik, höja mig i typ två kurser och komplettera en eller två grejjer i två andra. Mycket att tänka på helt enkelt. 
 
Första betalningarna av allt är i denna vevan också, nu när vi är 18 måste vi fixa allt sånt själva. Det är så mycket siffror och uträkningar överallt i mitt rum, så om nån så mycket som nämer något nummer kommer de inte ha några stämband kvar. 
 
Mina händer kliar av kreativitet, likaså mitt huvud men inget händer. Har några planer på lite grejer i mitt rum som jag vill fixa, men för tillfället är min ekonomi typ -502932891 så väntar till nästa månad så jag kan köpa det jag vill köpa på en gång så jag slipper åka fram och tillbaka hela tiden. 
 
Zayn har släppt sin första singel och jag vill gråta så bra den är. Lyssnade tre sekunder på den sen köpte jag den och det är typ det ända som spelas sedan dess. Lite 'Work' också, Halsey (queen), Fall out Boy, The Maine samt The 1975 också men, Zayn har övertaget för tillfället. 
 
Har inte heller grattat Louis till sin son här på bloggen, så passar på att göra det nu också. Jag önskar hann och Freddie all lycka och hoppas för barnets skull att Daddy Louis är närvarande genom hans uppväxt ♥
 
Imorgon ska vi tävla och jag är så nervös. Det hela kommer säkert gå hur bra som helst, har dock haft klydd med själva betalningen och det gör inte situationen bättre. Är rädd att jag glömmer banan eller korsar min egna väg, eller att jag kommer vara i vägen för anda ekipage eller bara typ hela situationen. Har bestämmt mig för att det blir första och sista gången jag tävlar eftersom jag bara blir stressad av det hela, uh. 
 
Idag har jag pluggat och kollat KUWTK och lyssnat på musik och varit och handlat mat med mamma, räknat min ekonomi och gjort jämnt med Gabby och swishat pengar till alla typ. Nu kände jag att det var dax att blogga så ja... När detta inlägget är uppe ska jag kolla TVD & TO så jag inte hamnar efter, sedan blir det nog lite mer KUWTK och tumblr eller annat åt det hållet!! 
 
Kram alla, allt löser sig. 
 

¦ Tumblr

alla vi barn i bullerbyn...

 

¦ Kreativt >> Tumblr

you good enough to fuck for the rest of eternity

 

¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

fitspo

Skolan till halv 1 eftersom två lektioner var inställda.
 
Sov från 1 till tio i fem då Erika ringde och frågade ifall jag ville med och gymma så fixade mej snabbt och cyklade till gymmet. Körde allt möjligt i typ 1,5h. Ätit nu och ska kolla ifall vi har några inlämningar och leka med katten...

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Stallet >> Vardag

"vem är det som är så taktisk i sitt snakande??"

 
Okej så det var några dagar sedan jag bloggade... Var det i fredags som jag sist skrev nåt? Tidigare?
 
I vilket fall som helst så har det bara varigt en sån riktigt hektisk helg. Fredag var vi ju lediga - hjälpte inte et dugg för ajg har jättemycket att göra. Jag har skrivit typ hela dagarna långa, pluggat och varit i stallet. Och jo, eftersom jag har SÅ mycket tid över har jag även börjat kolla KUWTK.
 
Idag var det chill i skolan. Första lektionen var inställd och samma med sista lektionen. Hade alltså bara BIO och engelska. Till lunch åt vi pizza.
 
Efter skolan åkte vi båda till stallet eftersom vi hopptränade lite i ridhuset. Izac var jättesnäll så det känns super mot söndag!
 
 

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

åtta nolla

Cons med att vara hardcore directioner som mej; JAG KAN INTE SE DOM LÄNGRE UTAN ATT BÖLA VAD ÄR DET MED MEJ??
 
Okej så jag måste dra ner på mtt fangirlande för nu är de bara hemskt för mej och alla. Annars så var det genrep för pay and jumpen på söndag i ridhuset. Soppan och Izac kom bockandes och rejsandes till oss i hagen och sen var de leriga som råttor så fick tvätta av dom ute. 
 
Soppan va okej. Hon vägrade en gång som var helt och hållet mitt fel och sprang förbi en gång, samma här var det mitt fel. När jag kom rätt på hindrena hoppade hon superfint så hoppas jag kan styra ordentligt på söndag så borde det gå. Hoppade en bana på 80cm och klarade det fint så nu är det bara att hoppas! Då var hon dessutom lite trött och på söndag kör jag en kort uppvärmning för så funkar hon bäst och hoppar endast fram 2-3 språng så borde det gå bra!

¦ Outfits >> Vardag

tvillingarnas typiska outfits

 

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

What if the Devil doesn’t know he’s the Devil?

Igår.
 
Roliga Soppan 1: Jag lämnar henne vid pallen för att stänga stalldörren. Hon tar chansen och går till var den ena transporten brukar stå fär där är gräs som inte är täckt av snö. Jag bah "Soppan???" typ går snabbt efter henne OCH DÅ TRAVAR HON FÖRE till sin gräsplats. Så jag bah "SOPPAN?? GÖR MAN SÅ??" så när jag kommer hem arg SÅ GÅR HON IVÄG IGEN till en anna gräsfläck??? Så jag får ta gräs i handen för att få tag i lorten.
 
Sen red jag långa slingan. Gick bra, pulsade i snön fint. Åkte hem efter att ha fixat hennes box och gett dom lunch ute. På kvällen så tränade jag med Sara och Erika på gymmet!

¦ Natur >> Sharon >> Tumblr >> Youtubers

give me your hand and I will follow you wherever you will go

 

¦ Outfits >> Sharon >> Tumblr

Inspo

 
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Surprise >> Tumblr >> Youtubers

i fucking love life

 

¦ Andra Hästar >> Gaby >> Vardag

föltankar

 
Åh just nu så vill jag att Soppan ska få ett föl! Bilderna är på några i Soppans släkt!
 
Hur härligt, Soppan själv har fin stam så korsar in någon Welsh sektion D så fölet har en chans att bli större, gärna bra hoppteknik men annars så skulle jag nog bara kollat på färgen och det skulle inte varit en brun. Helst kol svart men fux med bläs och många vita tecken tycker jag passar på welshar! Har kollat hingstarna reggade i SWF och i Danmarks welshponny och cob avel. 
 
När jag kollar så verkar faktiskt Soppan ha "kända" welshsläkten när sig, Synod såklart väldigt nära (stuteriet är från Storbritaninnen), och Dorthealyst osså men Parvadean som är typ näst längst bak är fina som attans, Llanarth, Parc (även de från Storbritannien) och andra. Något av de roligaste som finns; leta och kolla sin ponnys stam! 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

bondkatt som k*****r alla

Igår; Skolan - askul. Skrattade så mina lungor gick sönder och jag kunde inte andas och jag grä och det var underbart. Efter skolan gymmande jag med Sara, sen åt jag hamburgare [den ironin alltså] sedan stack jag hem vid nio och så var jag helt slut så somnade typ direkt efter att jag klivit ur dushen.
 
Idag var jag på min torsdags praktik. Läser kursen Djur i Zoohandeln och då ska vi har praktik i en djuraffär halva terminen, så nu är jag och Charlie på Vacker Tass och gör vå praktik där. Handlar mest om att packa upp varor och fixa i butiken så det är väl inte det roligaste men man överlever. Som tur är har vi två matställen nära så idag åt vi på Taco Bar. Gott och varierande för en gångs skull.
 
Efter jobb stack jag till Soppan. Det var riktigt kallt idag, eller ja egentligen inte men allt var fruset och fint och vitt så det var lite mysigare än annars. Kom till stallet och så var det fortfarande ljust ute så jag tog snabbt in ponnyn. Orkade inte sadla så red barbacka lite snabbt genom skogen och på grusvägen. Blev mest galopp och trav för hon var lite på tårna men det var överlag inget långt ridpass så var färdig allt som allt så jag hann med tåget 22 över. 
 
Kom hem halvt stelfrusen perfekt till middagen så har ätit och sen gjorde jag och Gabbi en engelska uppgfit som vi skickade in till vår bas och därför kan vi vara lediga i morgon! 
 
Min dator är jobbig och vill nog sova, har haft den i viloläge lite för länge, så ska stänga av den och låta den stå över natten för spotify appen laggar och ljudet är eeeek och chrome tar 63 år på sig att stänga en flik och jag är för trött för att hålla på och bråka med den.. Hoppar över till booken istället så kan jag festa på SPN och TW i sängen, och mysa med mina gigantiska nalle, Pig [Piggy, Piggsan, Ploppet]. Och så ska jag sova länge och tycka synd om alla er som ska till skolan eller jobbet imorgon, medan jag gottar på livet. Ha de!
 

¦ Gaby

call me super glue cause holy shit do i get attached


¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

run

 
 
 
 
 
 
 
 
 

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

7-grön-ställ dig framför tavlan

Myste ner BC och typ 2cm tjock is i vattenkaren i hagen.
 
Hade sovmorgon till halv 11 och hade matte. Jobbade och otroligt nog fattade jag vad vi höll på med enda tills slutet och då var det bara 10 min kvar + att jag fick till att vi skulle slutade tidigare bc lunchlektion.
 
Sista lektionen så tillverkade jag en loppa och skrev saker vi skulle göra under lektionen i klassrummet hihii. L skulle gå och stätta sig framför tavlan under en kortfilm om lemmlar visade hhaha men vi ville inte bli utkasstade så lät bli.
 
Åkte till stallet och fixade allt till Soppan och kvällen. Tänkte dra ett dressyrpass på ängen men Soppan hade andra planer. Kom dit och kunde inte få henne att gå lugnare än dragig galopp på minivolt så tänkte att jag tar en runda om åkern i galopp typ så är hon väll trött och så kan jag jobba med henne. Men Soppan fick syn på något (eller troligen inte hon brukar skojja med oss) och drog ner huvet och tvärvände så jag typ tappade ena stigbygeln och sadeln gled typ supermycket och var typ 1 sekund från att åka i baken men bc jag är så grym räddade jag mig. Spännde sadelgjorde medans Soppan taktade runt för de va det lugnaste jag fick till.
 
Red iaf runt två gånger för de va supermycket snö på långsidorna, asså typ 2-3dm (mycket för skåne haha) och de va kul att galoppera och trava där för hon lyfte så enorm på benen.
 
Red hem och fixade kvällen!

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

so what if i'm crazy, all the best people are

Soppan idag!
 
Så efter skolan (som för övrigt vi hade roligt i hihihi) stack jag en snabbis till stallet. Mockade och fixade boxen och sen plockade jag in damen. Tog bara på repgrimman och begav mig ut barbacka på korsta slingan. Red där uppe två varv i alla gångarter och det gick bra. Orkade inte rida speciellt länge och ja, så det fick bli så. Tror inte Soppan misstyckte heller. 
 
Tog tåget hem och ska fixa lite tidsinställda samt läsa!

¦ Photoshop >> Sharon >> Surprise

darling, all i know are sad songs


¦ Gif's >> Serier >> Sharon >> Surprise >> Tumblr

being a louie is exhausting

 
 

¦ Gif's >> Serier >> Sharon >> Surprise >> Tumblr

and as everyone knows, Photoshop takes great pleasure in watching us suffer

 

¦ Vardag

eighteenth january twenty-sixteen

Hade fokusdag i skolan idag. Det är typ samma som att vara hemma eller så.. Vilket är toppen to be honest. 
 
I alla fall så åkte jag runt lunchtid till stallet eftersom jag kunde. Dock blev det bara en kort skrittrunda på 20 min eftersom jag tyckte hon gick så pass hårt igår. Fixade i stallet och gav lunch till alla ponnyer och sen åkte jag hem. 
 
Var hemma vid typ strax efter halv 3 och har suttit och gjort lite tidsinställda inlägg som kommer upp idag och imorgon! 
 
Boopsnoot.

¦ Gaby

wanties

///Stövlarna///

¦ Gaby >> Vardag

snarast i kalendern

Bild från vår första P&J, 60cm, 2013.
 
Nästa vecka på söndag drar vi ut på P&J med vars en ponny till Skabersjö RF!
 
A erbjuder sig att köra och lånar även ut sin ädla springare Izac till Sharon för dagen. Tanken är att vi bara hoppar vars en klass jag kanske vill ta två haha bara det att de är ju anmälningsavgiften... Men just nu lutar det åt 80cm med Soppan och Sharon tar 70cm med Izac. Dels för att hon aldrig hoppat honom och för att förra gången hon red han hade hon en skentur.. 
 
Ska dock försöka komma upp till ridhuset innan och testa en omgåg på vald höjd på båda hästarna! 

¦ Gif's >> Serier >> Sharon >> Åsikter

Mina favoriter: Serier

 
MTV's Teen Wolf // CW's Supernatural
 
Följer bara fyra serier (Teen wolf, Supernatural, The Vampire Diaries & The Originals) och egentligen gillar jag ju alla, men TW och SPN har dock det lilla extra på något sätt. 
 
Teen Wolf gillar jag för att det är måna unga (ok snygga) skådespelare och de har även mycket tjejer i serien vilket jag tycker är bra. Det händer mycket i serien, lite för mycket ibland men annars är det mycket action i den! Gillar att huvudpersonerna är i en "pack" och att de tillsammans rekriterar andra och hjälps åt att lösa problemen i staden. 
 
Supernatural gillar jag för att det också är mycket action men framför allt gillar jag att det är så mycket ordentlig om alla övernaturliga varelser och det känns verkligen som om de kan finnas på riktigt, typ. Sen gillar jag att de har med typ exakt alla övernaturliga varelser också så det är ett stort + i kanten. Främst gillar jag de första säsongerna för då handlade det mest om att lösa olika mysterier och så i varje episod, nu är det lite större problem och det "mysteriska" är lite off road i serien nu..

¦ Sharon >> Surprise

No offense but Douis in Dutch means Bye and I think that’s beautiful

 
 

¦ Sharon >> Surprise

currently stressing about TV show characters’ problems instead of my own

 
 

¦ Sharon >> Surprise

jesus died for your sins so make sure to sin hard everyday or else he died for nothing

 

¦ Gaby >> Surprise

When u forget what pocket ur phone is in and u start doing the macarena


¦ Gaby >> Surprise

well, that didn't work


¦ Sharon >> Surprise

Pulka och tolkning

Så båda åkte till stallet idag. Det var så fint väder så vi tänkte vi kunde fota lite och så tänkte vi att vi kunde åka lite pulka i hagen och träna på att tolka med Soppan.
 
Ridpasset i sig gick bra. Hon var lite pigg och lite krullig av sig idag, antagligen mest för att man fick hålla lite extra i henne för att hon inte skulle galoppera jämt. Annars gick det bra och hon gjorde fina travökningar. 
 
Tränade som sagt på att tolka och det gick väl bra för att vara första gången. Hon tyckte det blev lite väl konstigt när hon fick upp farten lite men annars var det inte så mycket värre än så. Hon ville hem och äta så hon hade lite svårt att stå still dock. 
 
Imorgon har vi fokusdag på skolan så blir en chill dag! 
 

¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

“fuck i’m so in love with you, you can’t even imagine”


¦ Sharon >> Tumblr >> Åsikter

Mina favoriter: Tumblr

 
Rubrikerna är klickbara länkar!
 
Mina sex favorit tumblr's. Dem är utan inbördes ordning här ovanför. Som ni ser är det mest Larry (heh) men på min egna så rebloggar jag väldigt mycket annat, dock så är dessa se stycken de tumbrls där jag gillar ca 90% eller mer av inläggen. De andra tumblr's som jag följer och rebloggar ifrån har oftast bara några enstaka posts som faller mig i smaken..  
 
OBS! lharryfanart.tumblr.com är RATED R
 

¦ Andra Hästar >> Gaby >> Stallet >> Vardag

incidenten

 
Börjar om igen då...
 
Okej så vid två så for jag med A till stallet. Oturligt nog så hade jag ätit något kasst till frukost för började spy strax innan stallet. Gick hem resten av vägen och mådde avsevärt mycket bättre efteråt. Fixade till Soppan och lite så och sen red jag och A ut.
 
Soppan var pigg och gjorde känguruhopp, tappade stigbyglar och sen gick resten av turen i 110. Men hon blev trött efteråt och fick pulsa i något högre snö! Åkte vidare till AM's gård där A red en häst. Kramades bara med min gröna hink i bilen fram och tillbaka. 
 
Väl i stallet igen plockade vi in alla pållar och sen åkte vi hem igen! Blev kort inlägg för stängdes ner typ 2 gånger utan att sparas...

¦ Photoshop >> Sharon

Ny design

 
Nu tyckte jag det var dax att fixa till det - igen. Jag tycker det är så roligt att koda och fixa till det så tyvärr blir det bloggen som alltid får något nytt. Som tur är håller jag mig till samma mall så oftast blir det bara headern som blir ny, så jag tycker inte det är så farligt. Ni är väl ändå främst här för att läsa inläggen eller? 
 
OBS! I och med att headern är animerad funkar den inte så bra på mobil-enheter så vi har nu mobil anpassad design. Tyvärr fungerar inte detta på iPad (mini och 2 har jag testat) så ni får helt enkelt strunta i att headern hoppar. Inläggen och resten ska fungera som det ska, så vitt jag vet.
 
Annars mina vänner har det inte hänt så mycket annat idag. Jag har suttit md designen hela dagen, främst för att headern bråkade och för att jag var tvungen att parallel jobba i PS med alla färger och funktioner så det tog sin tid. 
 
Nu eftersom jag är klar ska jag kolla Teen Wolf episoderna som har kommit ut, sedan ska jag nog göra lite fler inlägg som är tidsinställda och så ska jag tvinga Gabby att göra det samma. Så blir det kanske lite ny start här också. Det tar ju en liten stund att komma in i det såhär med skolan och allt.. 

¦ Surprise

i'm dying in 8 languages

 

¦ Natur >> Stallet >> Vardag

bringed eller brought eller skitsamma

 
Jaha. Första skolveckan är avklarad och jag har dött gång på gång när jag kommit hem. Är så sjukt trött så det finns inte och jag + alla andra stackars elever i skolan vill bara kolla film hela dagarna och alla lärarna vill bara ge oss massa tråkiga uppgifter. Orättvist.
 
Annars fixade vimassa grejer med banken idag. Till alla er som inte har blivit mydiga så är det inget att rekomendera - jag har testat. Stoppa det NU och undvik det för allt i världen. Träffade en gamal barndomsbästis på förmidagen när hon var och rastade sin hund. Hon "tog lite sovmorgon men tänkte gå på nästa lektion" och jag bara I feel you sis och sen så åt vi och sen stack vi till skolan typ en timme för tidigt och sen hade vi en fruktansvärt tråkig engelska lektion så jag och Linn spelade in massa skype meddelanden till kompisar istället. 
 
Åkte sedan tillstallet vid två och fotade lite först, sedan fixade jag kraftfodret och tog in Soppan. Av-broddade henne och borstade lite sen kom hovis och slog på sulor så när jag sedan broddat igen och sadlat och utrustat oss för minusgraderna red vi ut i räserfart på korta slingan där hon bockade runt och busade. Red även på stora gräset och hon var lika pigg (om inte piggare) där så jag tappade tyglarna när hon drog iväg i full fart eheheh. 
 
Fixade sedan allt i stallet och i hagarna till hästarna, sedan tog jag in dem och fodrade och höade ute och sen åkte jag hem med A. 
 
Har hunnit kriga ner två Tacosar och så har jag redigerat de få bilder jag orkade fota innan mina fingrar föll av, och nu mina vänner är jag otroligt trött och sne i huvudet så jag kommer tuppa av när som. Dricker te men det gör mig bara tröttare och jag fryser och jag vill kolla film och läsa och lyssna på musik men allt det kan jag inte göra sammtidgt så jag tror bara jag går och lägger mig istället, uh. 
 

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

fly high

 
MEN VI HAR FÅTT SNÖ!!! Asså typ 1dm eller så!! Och ja de är mycket för skåne.. 
 
Så det betyder att Soppan måste få på sig snösulor och hovis kommer imorgon och fixar det. Idag så mockade jag bara och fixade till henne och hälsade på henne och Izac i hagen och hon ville bara in, travade runt mig i en cirkel och buffade på mig hihi. Aja, hemma så tog jag ett bad och sen har jag ätit och nu ska jag läsa!

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

super snabba soppan på is

*kompis blev utkastad från lektionen* "så jävla obror"
 
Skolan är uh. Är så fruktansvärt trött och alla lärarna bara kastar uppgifter över oss och man bara stopp. Idag hade vi matte och mentorstid och svenska, sedan var (tacka gud för det) bion inställd för vår lärare var sjuk. Synd :))))) 
 
Bytte bort kvällsintaget idag då, eftersom jag åkte tidigare till stallet. Var där runt tre eftersom det tåg år att cyklar för det var så halt. Men i vilket fall som så kom jag till stalelt och fixade allt till Soppan sedan tog jag in henne och broddade. Det var extremt jobbigt att göra sälv men jag klarade det efter typ 20 min, så woho för min styrka som faktiskt finns där, fast den inte så ofta visar sig. 
 
Red sedan till stora gräsfältet eftersom det är typ det ända stället som inte är fruset till botten så där gick det bra att rida. Red barbacka för jag ville ha kroppsvärme från hästen, men ångrade mig snabbt för Soppan tyckte allt skulle gå i 190. Hon blev ju longerad igår, men innan dess har hon vilat tre dagar så det gick som det gick. Trillade dock inte av, men det blev inte för mycket galopp för hon ville bara dumma sig och jag ville inte ha snö innanför jackan lol.

¦ Cute boys >> Sharon

♥♥♥ Grattis Zayn ♥♥♥

Hope you enjoy the other direction. Älskar dig ♥♥

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

överaskningsfest

So that happened.
 
Mina kompisar är bäst i världen och jag älskar dem alla. Var minst sagt övveraskad när 14 pers klev in i lägenheten. Kvällen var UNDERBAR och allt vi gjorde var kul på sitt sätt.Beställde först pizza med Erika och sen hämtade vi ut dem på restaurangen där all hälsade mig som "Ers Majestät" och "prinsessan" för jag klev in med min fina krona på huvudet.
 
Sedan åt vi, dunkade musik och öppnade presenter (tack tack tack) och sedan åt vi mer och körde lekar och ja, hade allmänt roligt. Är så glad över detta så jag finns inte typ hahah.
 
Började gårdagen med frulle och presenter i sängen sen våldgästade alltså mina fränds oss runt 18-tiden och och upp mot kl 2 så det var okej. Eller mer än okej egentligen.
 
Vakanade upp medvärsta huvudvärken idag men jag kunde inte ha varit gladare. TACK MINA BEBZ JAG ÄLSKAR ER. Idag kommer alltså pappa istället och inte nån middag med vännerna, men det gör det samma för jag fick något bättre igår ändå!
 
"Soppan är deras häst alltså.. Eller varför inte brödkrutong?"
"Flygande gås har ADHD och mens"
"Hint 7: Jag är inte kristen"

¦ Cute boys >> Sharon >> Tumblr >> Vardag

i don’t want to go to sleep i want to be famous

 
Asså shit idag har jag varit så produktiv men ändå inte liksom. Igår skickade jag bilder halva natten till mina vänner för att jag skulle kunna ta bort dem från min dator som jag städar. Sammtidigt som jag gjorde det kollade jag TO, sammanlagt 6 episoder igår. 
 
Idag vaknade jag vid 10 och började dagen med TO. Kollade klart alla så nu är jag ikapp i SPN, TVD & TO, så imorgon eller när jag har tid får jag kolla TW också så är jag ikapp i alla serier jag vill följa. Alltså var jag nerbäddad i sängen fram tills klockan halv 4 så när jag blev klar med sista EP:n smällde jag igen locket på datorn endast för att byta till min stationära babe. 
 
Vid min andra dator kan jag informera att jag suttit resten av dagen. Har läst ff:s och fortsatt att rensa bland onödigt, samt varit halvt social med mina salts i 'main hoes' chatten på facebook som jämt är igång. Hade jävligt stora problem med email adresser idag också, så jag typ kokade över av ilska för att DET ÄR SÅ FKN KOMPLICERAT så det slutade med att jag sket i allt och endast behöll de adresser jag redan har. Orkar inte hålla på med google's skit längre. Stoppa upp er gmail i r**** kan ni göra.
 
Imorgon blir jag 18 år och vi ska ha fest hemma och sen ska vi iväg på söndag och skolan börjar på måndag och jag är itne redo för något av det ovan nämnda så med det säger jag bye så länge så ses vi när nästa inlägg blir av. Förhoppningsvis imorgon kväll det också. 
 

¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

investigate why harrys voice dropped 20 octaves in temporary fix

Har ej bloggat pga varit social med mitt squad!
 
Efter stallet igår (var ute och gick med stumpan bara bc snön) så var de lan hos Erkan och Vonkan så stack dit med mina få nödvändigheter. Spelade bloons TD5, kollade Criminal Minds, kollade Pirates of the caribbean och gick och la oss kl 6 på morgonen. Vaknade runt 2 på em och spelade lite mer bloons och bara va. Stack hem halv fyra och har ätit och nu ska ja.... får s evad jag hittar på!

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Stallet >> Surprise

2016 is cancelled i have a headache

Hej alla glada! 
 
Vaknade alldeles för tidigt idag för mamma började hålla på och föra oväsen i rummet bredvid uh.. Gick upp, åt frulle och satt en stund vid datorn innan jag bytte om till stallkläder och drog till stallet. Kallt som attan är det tyvärr och snö finns det också och Soppan bygger styltor på det lilla som finns och ingen orkar röra sig mer än nödvändigt och hästen vill bara äta och ägaren vill gå och ja - allt gick emot oss idag.
 
I vilket fall som helst så tvingade jag ut hästen med mig till Jiddebjär och hon hade damp så blev inget långt men lite motion utöver den hon får i hagen. Fixade i stallet och åkte snabbt hem igen. Kom hem för ca en timme sedan och har hunnit duscha och tvtta håret, samt städat på mitt rum och sorterat ridkläder. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla TO och bli klar med det och sedan ska jag kolla TW och läsa FF och så ska jag fortsätta sortera bilder, uhh kommer vara uppe hela natten - igen.

¦ Cute boys >> Photoshop >> Sharon >> Vardag

Z016

Z016. 
 
Sådär, nu ska jag kolla vidare på TO och sedan TW och sedan ska jag kolla på Alice i Underlandet. Har inte gjort något annat idag är att ha kollat på TO. Sims laggar när jag vill spela så jag vill gråta varje gång det kraschar så ja, jag mer eller mindre bor i sängen.. 
 
Fick dock något ryck och behövde göra annat efter sex episoder av The Originals så ritade lite. Får se om jag hinner läsa lite fanfictions senare också.. Lär vara uppe hela natten men man får passa på nu eftersom skolan börjar snart.. SUCK.
 

¦ Cute boys >> Photoshop >> Redigering >> Sharon

ATM och 200 år framöver

Jag ritar. Det tar lång tid. Jag älskar det.

¦ Photoshop >> Sharon >> Surprise

i will not stop doing peace signs in photos until there is world peace

and I say, 
hey, hey, hey, hey,
living like we're renegades

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

me: going 100mph (100 mistakes per hour)

Hej salts!
 
Tänkte blogga för att jag lovade Clara igår oh har först tid nu. 
 
1 jan: Åkte till skogen med C och Kulan och A och Izac. Redan i stallet var både Soppan och Kulan på tårna, Kulan hade slitit sig och haft show på åkern och Soppan blev arg för att hon skulle åka med Kulan istället för Izac. Hon gick iof på hyfsat fort eller ja la spöt på baken och så traskade hon in.
 
Väl i skogen hade hon svårt att stå still. Lite som om hon samlat energi sen förra året haha skojja. Hon stack med mig 2 gånger varav den ena jag fick styra in i skogen för att stanna henne (de gick fasligt fort nästan som om hon blivit rädd för något) och den andra gången bumpade hon in i Izac för de fick tvärnita för de kom medtrafikanter. Alla tittade på oss som tokiga och en storhäst ryttare som red på en stig brevid sneade oss rejält haha. Aja det var kul och Soppan fick springa av sig och revanch mot Izac!
 
När vi kom hem hoppade hon ut på tre ben.... Hon gillar att möblera om i transporten så halva bakskon hade hon trampat av (innersidan) så fick bända loss hela skon... 2 dagar efter nyskoning!!! Men hon var inte halt så blev inte så arg på henne endå och M skulle endå komma till Kulan dagen därpå för han skulle ha nya skor så de löste sig.
 
2 jan: Åkte till stallet och fixade till Soppan coh Shanti sen red vi Shanti megakort typ för de var svinkallt och det gick inte att stå ut + underlaget var stenhårt. Soppan fick på sig skon och så var de med det. På em så stack jag till en kompis och sov över där, spelade Saboon och kollade serie och la oss vid 4.
 
3 jan: Vaknade vid 12, stack hem vid 1 och vid två stack jag till Triangeln och träffade lillan så åt vi på kina och frozen yoghurt och kollade lite affärer. 
 
4 jan: Åkte till stallet strax efter att jag vaknat vid 12. Fixade snabbt och sen red jag barbacka och i repgrimma på bortre rundan. Hon blev rädd för en stock två gånger och tvärvände i galopp men höll mig kvar, rädd för en röd plastpåse men hade tur för såg den före henne så när hon hoppade åt sidan var jag bered. Fixade snabbt och stack hem och sen fixade jag mig igen för att sticka till espresso house och hålla J sällskap i hans pluggande. Ploppade in med E och Sharon och sen kom S och så trallade vi runt på stan och sen käkade vi BK. Köpte två sommartröjjor på rea osså när vi endå befann oss på stan!
 
De va allt, imorgon så ska Soppan få prova transportskydd som vi ev ska köpa och så ska mamma med till stallet!
Och juste; blev arg på Harry så har dragit ner allt 1D ur mitt rum och unfollowat alla fanaccs på insta och tumblr för måste få ordning på mitt fangirl liv eftersom de helt klar hade gått för långt...

¦ Andra Hästar >> Djur >> Natur >> Stallet

when you know you fucked up your phone passcode but you press enter anyway

Hej alla! Nu har det kommit kyla till oss i Malmö också. Tårna och fingrarna var helt blå efter att jag filmat Gabbi när hon red så kastade snabbt undan mobilen igen hahah. 
 
Soppan trampade av sig skon igår, men som tur va så skulle en annan i stallet ha ut hovslagare idag så vi hoppades på att han kunde ta Soppan också. Alltså åkte vi till stallet så vi var där vid tio. Mockade först till båda hästarna sedan tog vi in Shanti och fixade honom. 
 
Red lite snabbt i paddocken och det gick väl bra. Var inget avancerat vi gjorde så.. Blev bara lite kort eftersom vi frös ihjäl dessutom men den lilla stunden vi red gick det bra. Soppan fick på sin sko igen och så släppte vi ut henne i hagen igen. Åkte från stallet vid 12 men tåget fick något problem precis när vi hoppat på så alla var tvugna att gå av och istälelt fick vi byta till det som gick en halvtimme senare..
 
Är hemma nu och fryser så jag vet ej vad, så efter att jag bloggat ska jag äta och kolla TVD i sängen seeen när jag har tinat upp lite ska jag nog göra något i Photoshop. Har köpt en extension till PS så nu blir det lättare att rita och hitta nyanser till de färger jag redan annvänder! Enkelt ska det ju vara hahah