We are the lucky ones

¦ Sharon , Surprise
...and know that there was a time when we never let go

Bloggar jag läser & varför

¦ Listor , Sharon
JOSSANAMIGO.BLOGG.SE
● Varierade inlägg 
● Hästblogg
● Fina bilder
● Bra och intressanta åsikter
● Rolig 
● Lagom långa inlääg som är lättlasta och roliga!

 NEVNARIEN.SE
● Älskar hennes bilder
● Varierade inlägg
● Jätteinspirerande bilder och livstil
● Bra veckosammanfattningar

● Drömliv
● Älskar hennes bilder
● Varierade inlägg
● Lagom långa inlägg


● Fina bilder
● Hästblog-ish
● Inspirerande
● Lagom långa inlägg

This life's not easy

¦ Sharon , Surprise
 

I know you're trying to fight when you feel like flying

¦ Sharon , Surprise
 

So I'm wonderin' can we still be friends?

¦ Cute boys , Gif's , Sharon
      
 
      
 
      
 

Tidig morgon i stallet

¦ Sharon , Surprise , Vardag
Soppan och hennes älskade hö...
 
Hiya huns!
 
Idag släppte jag ut alla hästar. Fotade lite när solen var på väg upp men har inte helt kolla på alla inställningar i den nya kameran (yes, äntligen skaffat mig en ny) och tyckte att den inte ville fokusera så värst bra, men troligtvis beror det på att 1) Soppan slängde med huvudet så mycket 2) fota i motljus med autofokus ni vet så whatever. 
 
Idag har jag en del saker planerade. Ska spela SSO, plugga och tänkte försöka fixa om min polaroid vägg samt göra några tidsinställda inlägg! 

2017 video in the making

¦ Movie Studio Platinum , Sharon , Vardag
9 av 10 gånger ser min arbetsyta ut såhär när jag redigerar film, men nu är det extra mycket eftersom det är en kombination av filmer och bilder från hela året, uhhh.
 
Hiya huns!
 
Det ovan är vad jag gjort typ halva dagen. Har knappt gjort en tredjedel av hela videon men tar en paus för idag. Har även hunnit kolla behind the scenes (?) av Harrys live recordings och så var jag och handlade. Idag fixar S till Soppan för våra tåg är inställda och ersättningsbussarna är komplicerade haha. Nu ska jag troligtvis kolla film!
 
 

En vinterjacka i sikte

¦ Outfits , Sharon , Shopping
RED // BURGUNDY
 

Skogspromenad

¦ Djur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
I torsdags var Gaby, Erika och jag på promeand i bokskogen. Sedan körde Erika oss till stallet och vi hoppade bana. Det gick okej men Soppan är in urgent need of a klippning så måste försöka få maskinen fixas snart. Den ville nämligen inte klippa... suck. 
 
Annars sker inte mycket annat. Har suttit och kollat skidresor, men det blir nog ingen lägre skidresa denna vintern, får satsa på nästa säsong istället. tar oss förhoppningsvis upp till närmaste kulle och åker några längor men vi får se! 
 

Morgonutsläpp och plugg

¦ Sharon , Stallet , Vardag
 Mat-vraket Soppan / Soluppgången / Gaby & jag och våra lag-hästar som vi håller på att levla!
 
Hiya huns!
 
Idag gick jag upp tidigt för att släppa ut Soppan och Z. Mocked och fixade till Soppan drefter sedna åkte jag hem igen. Han äta en macka och kolla något youtube klipp sedan stack jag vidare till stadsbiblioteket där jag pluggade med två andra från min grupp. Satt där till två ungefär, sedan cyklade jag hem och köpte BK till Gaby och mig själv på vägen hem. Åt och så spleade vi SSO. Snart kommer Ester och antagligen även Clara så ska vi spela Sherlock Holmes tillsammans! 
 

Att leva i presens

¦ Djur , Sharon , Vardag
Tezz
Hiya huns!
 
Måndag idag. Veckorna flyr verkligen känns det som och det känns som om jag inte hinner med allt jag vill och behöver hinna med. 
 
Idag var jag hur som helst i skolan på ett seminarium. Sedan satt jag och två kursare kvar och pluggade. Kom hem och skulle spela en stund med Gaby och tänkte att jag inte beöhver stressa innan jag skulle iväg igen. Men min jäkla bajs dator tog femhundra år på sig och fick starta om den typ tre gånger innan jag kom in på servern så blev inte så mycket spel innan jag var tvungen att gå igen. 
 
Gick med Erika och Tezz till stranden då jag hade lovat henne och för att hon hjälpte mig köra en sak till mammas jobb. Så det var mysig men kallt och blåsigt... 
 
Imorgon släpper jag ut hästarna men har en tid att passa så hinner desvärre inte göra något med Soppan. SSå hon får vila, men det gör inte så mycket. 
 

GoPro video

¦ Andra Hästar , Gaby , Stallet , Videor
 
Igår red vi till gamla travbanan! Soppan och Lettir tyckte båda det var lajbans att få springa snabbt och det gjorde vi med! På hemvägen blev hästisarna bjudna på äpplen av en snäll bybo!

In a black dress, she's such an actress

¦ Cute boys , Gif's , Musik , Sharon , Videor
 
      
 
      
 
     
 
      
 
     

HARRY STYLES LIVE ON TOUR

¦ Cute boys , Musik , Sharon , Vardag
Har som ni kan tänka er mängder av bilder och videor så jag valde ut några bilder, vissa som är skarpa och fina, andra som jag tyckte va estetiskt fina! BTW hans suit var goals. Ni skulle sett hur fint den glittrade i strålkastarljuset.
 
 
Hiya huns!
 
Så var vi hemkomna från en händelserik helg i huvudstaden! Om ni har missat det, så var vi i Stockholm för att se Harry, men gjorde en helg av det så var även på Vasamuseét och i stan och kollade runt lite. Jag ska såklart berätta om konsert dagen för er, och ska försöka ta med det viktigaste och roligaste, och såklart det som gör en konsert dag till den bästa man kan ha.
 
Livenation, organisationen som höll i eventet hade tidigare i veckan satt upp en regel om att man först får bilda kö klockan 07. De hade även meddelat att det ska finnas tre separata köer, varav kö #1 släpps in först, aka, de får bäst platser. Kö-regeln höll såklart inte då ett antal fans redan börjat köa flera dagar innan konserten. Kort och gott övertalade de vakterna att 50 personer från deras kö skulle få släppas in i kö #1 först, vilket gjorde oss som följt LNs regler väldigt arga. Gaby och jag kom in som #51 & #52 i kö #1 så det var ju väldigt bra trotts allt, men det var det faktum att de inte följde reglerna som gjorde oss arga. 
 
I kön, ungefär 07.30 träffade vi två tjejer som vi blev vänner med. Vi bestämmde oss snabbt för att hålla ihop under dagen och hela kvällen för att hamna så långt fram som vi kunde i spel-lokalen. De 500 första personerna fick band om handleden för att vakterna skulle ha någon koll på det hela, även fast de var ganska o-informerade om allt annat.
 
Vid 11-tiden började vi bli lite småhungriga så Gaby och N gick iväg till ICA för att handla frukost samt gå på toaletten, eftersom livenation inte hade satt ut några toaletter utanför arenan. Det tog ca 1 timme för dem då köerna till toalettterna sträckte sig flera meter och det hela slutade med att vi fick låna personaltoaletten på Subway, haha!
 
Med jämna mellanrum kollade vakterna våra armband för att ingen skulle fuska och smyga in sina kompisar längre fram i kön. Vid 15-tiden ungefär då, Gaby och N var borta igen medelade vakterna att vår kö skulle flyttas. De som inte var med under flytten skulle få ställa sig längst bak och skulle då inte tillhöra oss längre. Panik. Gaby och N sprang tillbaka och strax därpå delade de upp oss enligt föjande; "Ni vet som på förskolan! I ett led bakom MIG, lugnt och sakta! Om jag ser någon springa, hamnar ni SIST i kön!"
 
Kön flyttades till utanför ingången till själva lokalen och där satt vi och frös fram till 17:30 då insläppet började. Insläppet flöt på förvånansvärt bra, de hade ju satt in lite fler vakter på de skiftet. Vi kom in i lokalen och fick platser vid kravallstaketet, så det kunde bokstavligen inte gått bättre!
 
Sedan när det hela körde igång blev vi ju alla asvarma, gick enbart på adrenalin, och vakterna fick hälla i oss vatten en stup i kvarten för att hålla oss vid liv, men det hör till. 
 
Sammanfattning för er som inte är intresserade av hur det verkligen går till:
Vi fick bra platser, träffade nya kompisar, har minnen jag aldrig kommer glömma och Harry spelade pch sjöng så fantastiskt bra. Allt var så fint, stämningen i rummet och hela set-upen. En av de bästa dagarna i mitt liv.