¦ Sharon >> Shopping

Eurohorsemässan - Inköp

Animo Jeans ridbyxor
 
Ariat Beigea ridbyxor
 
Ariat Heritage IV zip ridskor
 
Svart fårskinspadd, släta lädertyglar och kantflätade lädertyglar
Flätade skärp
 
Sådär ja! Då var jag hemma igen från Göteborg och Eurohorsemäassan! Mässan innehöll väldigt fina saker men måste ändå ge mig en klapp på axeln över att inte ha köpt någt som vi inte behövde!

¦ Formel 1 >> Sharon >> Vardag >> Videor

Senaste dagarna

I brist på bilder så tycker jag ni alla kan kolla in det fräsiga klippet. Caravan-race RedBull style! 
 
Hiya huns!
 
Oj oj oj! Veckan har inläddes ju med praktik som jag tror jag nämnt tidigare och det innebär ju dessvärre att jag har fullt upp hela tiden! Går upp 5:15 och är hemma runt 17 om jag slutar den tiden jag ska. Min handledare är ju däremot så snäll så hon släpper mig lite tidigare ibland men det kan bli långa dagar.. Roligt är det ju däremot och jag trivs jättebra på det boendet där jag praktiserar. Igår tillexempel kom där dit en skitsnygg nyexaminerad läkare. GOSH vad snygg han var. Var ju nästan bud på att tuppa av en stund så de skulle ge mig lite uppmärksamhet också ;)) 
 
Annars så; Pluggar inför en tenta när jag kommer hem och i helgen ska jag sätta mig med en uppgift som skall vara inlämmnad på torsdag nästa vecka. Sen direkt när jag lämmnat in den (eller om jag blir klar med den innan inlämningsdagen) så skall jag börja på ytterligare en annan uppgift som ska vara inne torsdagen därpå. 
 
Imorgon är det Soppan efter praktiken och sedan ska jag hem till Hanna. VI ska till GHS på lördagen så vi kör tidigt på morgonen. Gaby jobbar ju (synd för henne) så blir bara Hanna och jag. Men det blir nog bra. Är så taggad! New Year New Gear??
 

¦ Formel 1 >> Sharon >> Shopping >> Vardag

Postnord och deras katastrofala arbetare

RedBull Racing Formula One Team
 
Hiya huns!
 
Har ju väntat på min RedBull-sponsor jacka i snart en vecka och tänkte "yes- det är DHL som leverar = det kommer gå fort" men då ska jag säga er att så från det att paketet var på svenska mark tog Postnord över. Och var ska man börja? Postnord är sämst på alla punkter. Driver du eget företag? Grattis, du gör ett bättre jobb än Postnord. Hade inte valt hemleverans och då räknar jag med att de lämnar av paketet på närmaste uthämtningsställe och så får jag en avi som gör att jag kan hämta den. Gissa vad? Så gör inte Postnord. Postnord hemleverar när du inte valt hemleverans och sen skyller de på att man ine är hemma då varan levererades. Hade ni sagt till mig att ni levererar hem paketet hade jag ju uppenbarligen varit hemma??? Blir så arg. Fick ringa DHL som sa att det var Postnord som hade hand om leveransen. Spårade mitt paket på hos Postnord och gick och hämtade det. 
 
Och jag är så glad. Den är så fin. Älskar när det är massa sponsorer på plagget. 
 
Annars. Skrev tenta idag. Gjorde ett jäkla fel och vi måste ha 100% rätt på detta proet för att bli godkända så får tyvärr göra om den. Men det är inte så farligt då jag kan det och fattar vad jag gjorde för fel. När mamma kommer hem från jobb ska hon hjälpa mig med att förhöra mig på det jag behöver till imorgon. Hoppas den tentan går bra i alla fall.
 
Var också om Hööks idag och köpte ett bogskydd då soppan har fått skav av sitt illa-sittande fleece. Vi måste skaffa oss ett nytt men det är svårt att hitta med hög bog. Vi tror det blir ett Rambo denna gången så hoppas att det ligger bra på henne.
 
Ikväll ska vi ut med kompisar och äta på Condeco. Ska bli mysigt! Har fullt upp i helgen så får se om jag hinner blogga. Ska plugga lite nu och sen kolla SPN! Trevlig helg på er!
 
 
 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

Back bitches

Soppan i hennes nya huva som Gaby köpte av någon på FB. Cute!
 
Hiya huns!
 
Så länge höll jag mig borta haha! Har kommit fram till att jag kan blogga på kvällen istället för att slösurfa en massa. Har dessutom haft lust att blogga nu för en gångs skull så lite tråkigt att ta den biten ifrån mig.
 
Hur som helst. Soppan hade ju ute sadelprovare igår. Det gick skitbra och vi behöver inte skaffa oss en ny sadel då den vi har nu låg jättebra. Något småfix som vi kunde välja att fixa hos sadelmakare så får ringa dit i nästa vecka eller så. Ska även införskaffa oss en tunnare fårskinspadd att variera med vår Ogilvy pad. 
 
Igår var vi även och såg Black Panther. Bra såklart men tyckte det var lite för lite humor i den. Annars var kostymerna och soundtracken skitbra och storylinen också.
 
Idag har jag pluggat läkemedel och annat hela dagen. Kan det hyfsat bra måste jag säga men vill inte hoppas på förmycket för att inte få ett psykbryt igen lol.
 
För övrigt planeras det två träffar med kompisar, en imorgon och en till helgen. Ska även iväg och rida en ponny åt en tjej och så ska Soppan hinnas med. Väntar också otåligt på min RedBull jacka som skulle ta mellan 5-10 arbetsdagar att levereras. Gråter innombords över det.
 

¦ Sharon >> Vardag

Failing Classes

 
Hiya huns!
 
Usch. Igår på kvällen fick jag reda på mitt resultat från en omtenta och jag blev inte godkänd denna gången heller. Vilket kom lite som en shock då skrivningen verkligen känndes jättebra, en av dem bättre faktisk. Såklart fick jag ångest av den anledningen och lite smått panik också vilket har gjort att jag inte sovig bra alls i natt. Har så mycket annat i skolan nu också och jag känner att jag inte orkar ta tag i det något mer. Mitt problem är att jag tycker jag kan det när jag pluggar (vilket gör att jag pluggar för lite) men sedan på tentan så kan jag det tydligen inte. Får panik på mig själv, grov jävla ångest och så känner jag mig helt värdelös och misslyckad. Skitbra kombination verkligen.
 
Har försökt lugna ner mig själv genom att intala mig att jag kan försöka få mina resultat omprövade (vet inte hur långt ifrån godkänd-gränsen jag ligger då jag inte har fått tentan i hand ännu) och det är väl mitt första steg. Jag har sagt att om jag ligger max 3 poäng ifrån ska jag försöka ompröva annars så finns det inte så mycket mer att göra än att skriva den igen - vilket är okej. Jag har lovat mig själv att jag ska ha klarat termin 1 innan "sommarlovet" så jag måste verkligen fokusera på det. 
 
Jag kunde tigidare koncentrera mig rätt bra hemma när jag pluggade men jag tror jag får börja gå till biblioteket och sätta mig där för att se om jag får mer gjort då. Har två tentor denna veckan, en ordinarie och ytterligare en annan omtenta. Måste plugga på båda så ska sätta mig och göra det nu. 
 
Återigen, kännde att jag behövde skriva av mig. Ville helt ärligt ringa psykakuten igår för jag orkade inte mer men nu så har jag försökt ta mig samman och sluta övertänka allt och oroa mig över saker som inte är livshotande.
 
Detta betyder också att jag måste sålla lite bland alla mina 2000 intressen. Soppan kommer ju först (såklart) så henne måste jag åka till. Sedan måste jag avsätta minst 2-3h/dag till plugg efter skolan och minst 1h de dagar jag har varit hos Soppan. Detta betyder att jag tyvärr inte kan hålla något bra tempo på bloggen men jag ska göra mitt bästa. Följer två tv-serier som jag vill hinna kolla på på helgen/kvällen och så vill jag ju gärna hinna slösurfa på youtube ett tag innan jag går och lägger mig.. Men men, så nu vet ni att bloggen tyvärr inte kan vara min prio 1.
 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Brighter than ever

Måste ändå säga att iPhone 8+ kameran i porträtt-mode är rätt bra
 
Hiya huns!
 
Bloggade inte igår för jag hade inte tid kännde jag. Har pluggat till två tentor, medicin och läkemedelsberäkning. Känner mig ändå rätt säker på båda, har räknat massa läkemedel + ska räkna i skolan med läraren också så jag kan få svar på det jag inte fattar helt. Jag har också kollat väldigt mycket formel 1, hade en sån period under förra året också och nu kom jag in på det igen. Det är både intressant men mest roligt (om man är lite insatt i guess). Är fan av Red Bull Racing och har faktisk köpt mig en jacka därifrån som jag hoppas kommer någon gång under veckan! Haha vad händer med mig?? Får sätta fyra hjul på Soppan ;)
 
Annars så var jag i stallet idag. Åkte dit vid tio och sedan hem vid 12. Red lite snabbt på grusvägen, det blåste mycket och Soppan var jätteseg så känne inte att det var någon poäng i att rida något komplicerat. 
 
Har spelat SSO och strax ska vi äta. Ska plugga lite och sedan ska jag fortsätta kolla Cars 2 och efter det Cars 3 antar jag! 
 

¦ Sharon >> Surprise

Flashback Friday

1458 dagar mellan dessa två bilderna. 3,99 år. 34992 timmar.
Andra bilden tagen av: Clara Nilsson

¦ Sharon >> Åsikter

Jag är inte en ”influencer” och kommer aldrig att bli en

 Bild från tumblr
Hiya huns!
 
Detta kommer bli ett annorlunda inlägg, både för er att läsa och för mig att skriva. Jag vaknade kvart över fyra på morgonen av detta ämnet och det är något jag tänkt på och helt otroligt nog, oroat mig över, men aldrig gjort något åt. Men nu tänkte jag att om jag så mycket som vaknar av det, måste det betyda något och om jag bara får skriva av mig så kanske, kanske kan jag då komma tillfreds med tanken och sluta vara så orolig.

Det handlar om bloggen.

Gaby bloggar inte men jag har inte tagit bort henne, varken som en av personerna som driver bloggen, kategori eller ur headern. Vi startade detta tillsammans för snart 6 år sedan, och tar jag bort henne härifrån känns det som att en långvarig relation tar slut, eller som att jag tar bort henne ur en så stor del av mitt liv som detta faktiskt inneburit för mig.

Jag vet ju att det inte alls det innebär något för oss egentligen, vi är ju bundna genom blod, men det är ändå en resa som slutar och det känns

Och det är helt okej. Att blogga själv finns det ju mängder av folk som gör. Att bloggandet inte längre är vad Gaby vill är ju inte heller mitt problem. Jag kan hitta någon annan som tar bilder på mig och Soppan till bloggen och fotar Gaby och jag varandra behöver inte det tvinga Gaby till att publicera några bilder - men inget stoppar mig från att göra det, bara för att hon inte vill.

Denna bloggen är en sådan blogg som inte alls sticker ut i mängden. Det har aldrig varit planen med den, inte när den skapades och inte nu heller. Min blogg återspeglar mitt liv och mitt liv är inte något som sticker ut.

Min häst är inte en SM-ponny och vi kommer knappt ut på en P&J. Soppan betyder allt för mig och jag hade inte önskat mig en annan ponny, någonsin. Men hon är inget jag kan använda till att få sponsorer eller läsare. Hon är ju precis som jag, inget speciellt alls. Inte för någon annan än mig. Jag har inga speciella mål för oss som ekipage och vi tävlar inte och har inga som helst ambitioner till att göra det. Vilken läsare eller sponsor är intresserad av en hobbyryttare?

Jag är inte en fotograf och har aldrig haft ambitioner till att arbeta med foto, varken med att ta bilderna, redigera dem eller assistera fotografer. Jag fotar för att det är min hobby och för att det är något som gör mig glad och lugn, men hur många hobbyfotografer driver inte en blogg och dessutom tar mycket bättre och mer intressanta bilder än vad jag gör? 

Jag reser inte hela världen runt och lever i lyx. Jag pluggar till sjuksköterska, bor hemma och har ingen inkomst över huvud taget. Mina dagar ser i princip helt identiska ut och jag hade praktiskt taget kunnat rabbla upp min vecka i ett inlägg varje måndag och sedan slippa publicera något mer resten av veckan. Det händer inte spännande saker i mitt liv. Jag är bara en helt vanlig människa som driver en blogg, och hur många andra sådana finns det inte?

Jag är dålig på att dela mina åsikter vilket gör att jag sällan (läs aldrig) publicerar texter som kan dra till sig uppmärksamhet och läsare. Jag skulle inte säga att jag är rädd för att dela med mig om vad jag tycker, men jag vill inte heller påstå att jag har lust och ork till att ta tag i läsarnas åsikter och behöva gå runt och tänka på vad andra har att säga. Jag gillar inte att debattera. Alla får tycka och tänka sitt, självklart, jag vill bara inte lägga mig i.

Jag är alltså ingen influencer på något sätt. Jag påverkar inte någon annans liv genom att blogga. Det finns ingen på hela jorden som tänker ”jag vill ha ett liv som Sharon har”, jag har ju inget speciellt. Jag har inte exotiska öar att ta bilder på. Jag har inte nya kläder att fota varje vecka. Jag jobbar inte inom fotobranschen och kan inte stå som förebild på den fronten när det finns så många bättre fotografer än jag.

Jag har inget av det men det är helt okej.

Jag gick inte in med inställningen ”jag ska ha sponsorer” eller ”jag vill inspirera människor genom det som publiceras på min blogg”. Jag sprider inte heller min blogg på andra sociala medier för att det inte är det som är meningen. Folk som vill ta del av vad jag publicerar måste hitta hit av sig själva, tvingar jag hit dem genom en länk är chansen mycket mindre att de stannar. Nej - jag ville blogga ”för att alla som hade häst gjorde det”.

Men jag fastnade och bloggen blev så mycket mer än bara ”för att alla andra gör så”. Helt plötsligt handlade det om webbdesign. Foto. Photoshop. Göra videor. Redigera.

Vad jag publicerar på min blogg är en del av mig. Det spelar ingen roll om det är ett inlägg om vad jag gjort i skolan, eller att jag gick på bio med mina kompisar. Det spelar ingen roll om det är en bild redigerad i photoshop på någon kändis som jag gillar. Det som publiceras här är något som har betydelse för mig. Och det är helt okej att det inte har någon betydelse eller är intressant för någon annan.

Vart jag vill komma med detta inlägget är att jag måste komma tillfreds med att partnern jag delat denna resan med inte känner som jag och att det är okej för henne att känna ”jag får inte ut något av detta” men att det samtidigt är okej för mig att känna ”jag vill inte att hon lämnar”. Det är okej att inte någon annan bryr sig, det är okej att jag inte publicerar inlägg för att få sponsorer och det är okej att jag pluggar till ett yrke jag vill jobba med i framtiden. Lika okej är det att jag mer än gärna önskat att mitt liv såg annorlunda ut, att jag besatt en fototalang som jag nu brister, att jag hade möjligheten att besöka tre, kanske fyra olika länder på en månad, eller att jag faktiskt hade sponsorer och kunde anse mig själv vara en ”influncer”.

Men att ha allt det jag önskar är inte viktigt.

Soppan är viktig. Att fota och redigera är viktigt. Att låta alla som vill ta del av min blogg och mitt liv göra det, är viktigt. 

Jag är viktig. Vad som gör mig glad är viktigt. Inget annat ska, får, ha någon betydelse. Siffror ska inte påverka min glädje.

¦ Djur >> Natur >> Sharon

Welcome to Yesterday


¦ Natur >> Sharon >> Vardag

Söderåsens Nationalpark

Utsikten! Man kan inte tro att det där är i Skåne med tanke på hur platt det annars är!
 
Hiya huns!
 
Igår var Clara och jag (och Penny) på en tur i Söderåsensnationalpark! Vi hade jättemysigt trotts kyla och snö. Vi pratade, promenerade och fikade! Varm choklad och kanelgifflar, så myisgt. Fotade lite såklart, men det var snorhalt och jag höll hunden då Clara opererat handleden nyligen och det skulle bli lite för mycket för henne att hålla koll på kamera, hund och var man ska sätta ner fötterna. Men som sagt, trevligt var det ändå!
 
Idag har jag annars varit i skolan. Hade en väldigt intressant föreläsning m Parkinsons sjukdom och sedan en annan föreäsning som slutade tidigare än schemalagt. Kom hem runt halv tre och städade ända till kl fem (?!) och så har jag hunnit dusha och tvätta håret samt bytt sängkläder så längrat på att få krypa ner i nybäddad säng! 
 
Imorgon har jag skola till 12 och sedan ska vi båda till stallet. Tar med kameran men då Gaby kommer senare hinner det nog bli mörkt när vi ska rida så vi får se om det blir bilder på sälva ridningen. Har tänkt hoppa lite småhinder om underlaget på banan inte är alltför katastrofalt annars tänkte vi träna vår egna sitts på lina och utan stigbyglar vilket också kan vara nyttigt och faktiskt äldigt hjälpsamt. 
 
Har inga direkta planer på något i helgen men hoppas vädret håller i sig. Det har varit sol i princip hela veckan och det får mer än gärna fortsätta i den riktningen. Kanske åker båda igen i helgen och rider lite dressyr eller så, men vi får se!
 

¦ Outfits >> Sharon >> Shopping

Comme Des Garcons

Double Heart // Upside Down Heart // Heart // Edge Heart 
 

¦ Outfits >> Sharon >> Shopping

Wrangler Retro Cable Tee

Ethereal Yellow // Light Blue Mele // Pastel Green // Artisan's Gold // Rosewater
 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

Skogstur i snön

 
Hiya huns!
 
Vaknade på dålig sida idag av någon anledning. Inte blev det bättre när jag såg att det kommit snö och Soppan då behövde få på sulor för att hon ens skulle kunna gå i hagen - som såklart jag skulle bli tvungen och fixa och ännu värre kunde det minsann bli när min cykel hade fått punktering. Ugh ville bara tillbaka till min säng och aldrig gå upp igen. 
 
Men så blev det inte. C hade släppt ut hästarna så hon var där också, vi fixade i stallet och sedan broddade vi våra hästar och drog till skogen. Soppan var onödigt dum som inte ville gå på transporten nån av gångerna så det tog oss kanske runt 10 minuter innan hon var på. Väl i sogen var det såklart inga problem mer än att Soppan ville att det skulle GÅ FORT när inte jag eller någon annan hade lust för det. Vilket såklat resulterade i en bockande känguru-ponny när deet väl blev några galopper. Red lite över 12km och solen var med oss hela ture och Soppan byggde trotts den lilla snön som låg inga styltor och ingen var gladare än jag över det.
 
Imorgon är det ny vecka. Ska fixa min cykel efter skolan och så måste ag ringa till min VFU plats samt fixa lite annat till skolan. Måste även plugga lite och så har jag lovat mig själv att inte hamna efter i serier så måste kolla KUWTK imorgon också!
 

¦ Photoshop >> Sharon >> Surprise

Dream big and live loud


¦ Sharon >> Stallet >> Vardag

the only way her heart will mend is when she learns to love again

  
Hiya huns! 
 
Igå var jag i skolan mellan 10 och tre. Vi slutade tidigare så hann till stallet en timme innan planerat. Vädret var ju tyvärr inte helt på vår sida igår men det spelade inte så stor roll för jag hade ändå bara tänkt longera. Gick bra till största delen, men hon var lite fjantig mot slutet och började hålla på lite smått. Hade lagt upp upphöjda travbommar idag också för lite variation och dem klarade hon utan problem i båda varven. 
 
Mockade och fixade i boxen men glömmde fylla på vatten (??!!!) Men C fixade då hon tar in. Första gången jag glömmer, fick så dåligt samvete! Har inga bra ursäkter heller. Suck. Mycket som pågår...
 
Annars så pluggar jag så gott jag kan och orkar till två tentor. Var hos tandläkaren idag och även hos Soppan igen. Red men det gick sådär. Hon känndes bättre i galoppen som brukar gå dåligt men sen var hon allmänt stark på yttertygeln i höger varv och man bara uggghhhh.
 
Annars så har vi bokad skiweekend och en resa ner till Kiev och Tjernobyl! Hur spännande? Imorgon ska jag till skolan på fm och sedan ses med Linn efter lunch. Hade tänkt blogga igår men kom hem och fick inte tid till att föra över bilderna till rätt dator. Gjorde i alla fall det när jag kom hem men så hade blogg.se några driftproblem så kunde inte logga in. Men här är jag efter ett avsnitt av KUWTK och rostade bondbönor så så lätt blir ni inte av med mig!
 

¦ Cute boys >> Sharon

Happy Birthday Hazza!