with you or without

¦ Sharon , Surprise

Suddenly you're free to fly

¦ Djur , Sharon
 
 
 
Misha Castiel Jr.
 

we decent humans, no fucking about

¦ Gaby , Stallet , Vardag
Gårdagens och dagens Soppa
 
Hiya buns!
Igår så blev det en tur på kvällen med Lettir och Z. Tog oss till grusvägen ner mot Arrie och red där och som Soppan var pigg! Att stall med en mini-shettis blev dagens attraktion och Soppan travade och visade upp sig för lilla hästen. Annars blev det mycket galopp för Soppans del. Red hem och så nattade jag alla pollar.
 
Idag så var att dock att gå upp tidigt och släppa ut dem. Coco ville ej gå upp och kröp under täcket hela tiden (hon sover i min säng den lilla råttan, hunden menar jag) men gav över henne till Sharon och pallrade mig iväg till stallet. Släppte ut alla och fixade Soppans box sen red jag till jidde en snabb sväng. Klättrade lite och travade runt innan jag red hem igen och genom snön på slingans långsida. Där tog vi även en galopp så blev lite jobbig att galoppera i snö men så är det ibland! Nu är jag hemma igen och bloggar och så får jag se hur det blir resten av dagen! Troligtvis hemma och mysa med Coco (och katterna) för det är så himla blåsigt ute!
 

coco chanel

¦ Djur , Sharon
aka, Coco

Life update

¦ Gif's , Sharon , Vardag
 
 
Hiya huns!
 
Inledde veckan med att sova hos kompisar. Kollade film och spelade spel, åt pizza och snackade en massa! Kom hem runt lunch på måndagen och spelade lite SSO. Pluggade lite annars gjorde jag inte mycket nyttigt.
 
På tisdagen var jag först i skolan till tio sedan passade jag lillasystern och vi gick till Hylliebadet tillsammans. Åkte en del donuts och dök från trampoliner. Sedan åt vi på Emporia och efter det gick vi hem och spelade SSO även med Gaby. 
 
I går var jag hemma och pluggade lite till en wannabe-tenta jag hade idag. Annars reigerade jag lite i PS och LR och så kollade jag The Greatest Showman.
 
Idag var jag som sagt i skolan och skrev tenta. Först var det en gruppuppgift som examinerades och sedab en kort tenta. Kom hem vid 11 och har suttit med photoshop igen. Ska passa en hund från idag till o med måndag, en liten chihuahua som heter Coco, så vi har förberett ltie med at sätta up valpgrindar mellan vissa dörrar för katternas skull. Tänkte dock släppa ihop dem imorgon om allt går bra! 
 
En i stallet fixade till Soppan idag då det var storm och snöoväder. Tacksam för det då jag hade 0 lust att åka dit. Annars har medryttaren haft Soppan den del av veckan som gått, så börjar saknar henne lite nu! 
 

Gives you wings

¦ Cute boys , Formel 1 , Photoshop , Sharon
Red Bull Racing - Helmet Designs
 

art

¦ Cute boys , Gif's , Sharon
 

golf wang

¦ Kreativt , Outfits
///GOLF WANG///

2018 Rolex Australian Grand Prix

¦ Cute boys , Formel 1 , Sharon , Vardag
Max Verstappen #33, P6

never forget your own worth

¦ Gaby , Natur , Photoshop , Vardag
Häckeberga Naturreservat

Senaste nytt i Sharons bokhylla

¦ Kreativt , Sharon , Shopping
 
Places In The Darknes by Chris Brookmyre
 

under the moonlight as we stared at the sea

¦ Sharon , Spel , Vardag
Mitt senaste tillskott i SSO, Stargazer
 
Hiya huns!
 
Började dagen med att kolla qualifying vid sjutiden. Max hamnar på p4 och Daniel på p8 imorgon så det är ändå helt okej startpositioner. Man vet ju aldrig hur ett race slutar! 
 
Annars har jag varit i stallet. Joggade Soppan lite snabbt barbacka och det gick faktiskt väldigt bra i alla gångarter. Red på pelhamet då jag tyckte hon var ordentligt stark i torsdags så hon släppte lite nu. Imorgon får hon vila då vi ska till kompisar och sova där. Passar bra då hon hållt igång hela veckan! 
 
Jag var även och fixade mitt klippkort till simhallen idag så passade på att simma också. Simmade i strax över en timme och var helt slut efter det men känner inget nu. Träningsverk tenderar ju dock att komma en dag senare ;)
 
Som sagt, imorgon ska vi ses med vår Tjeckoslovakiska maffia. Vi ska sova över hos ena gänget och innan dess ska vi till Jump har vi tänkt. Gaby och jag ville ursprungligen karta men tyvärr kan vi inte ta oss ut till banan i helgen så vi två tänkte ta några varv någon dag i veckan så snart vi har tid! 

två nya låtar

¦ Gaby , Musik , Vardag
  

gopro hovfjället

¦ Gaby , Movie Studio Platinum , Sharon , Videor
Videon från Hovfjället!

awks/sassy

¦ Gaby , Stallet , Vardag
 Dagens Soppa!
 
Hiya huns!
 
Jobbade 7-14 idag (omg en gång i halvåret man får så fint pass) så efter att ha gräddat min våffla och ätit den med grädde och sylt så stack jag direkt till stallet. Hade redan igår bestämt mig för att longera Soppan så exakt så blev det! Fixade henne och gick ner till paddocke och plockade upp fyra förhöjda travbommar på A-volten. Började utan inspänning och då passade hon på att busa, bocka och stegra.. Ingen uppvärming heller utan direkt galopp! Och så fort jag försökte lugna ner så bara gasade hon haha! Ja tillslut så fick jag ornding på henne och då åkte hjälptygeln på. Båda varven och alla gångarter innan vi gav oss på travbommarna. Och de gick prima! Hade dem först på lägsta upphöjda och sen efter att det gått super i båda varven flera gånger höjde jag upp dem ytterligare. Även det gick bra när jag kommit på exakt vilken hastighet Soppan behövde hålla för att trava över dem nätt och fint. Såklart något missförstånd innan när hon hoppade över dem hehe. Sen byggde jag om det till ca 40-50cm kryss och så fick hon hoppa det i både trav och galopp i båda varven. Blev kanske totalt 30min men ganska lagom endå. Spolade av hennes grusiga ben i stallet samt fyllde på nytt vatten i karet i hagen och såkalrt fixade hennes box! 
 
Kom hem runt halv sju och har sen dess hunnit äta och kolla Hitta Doris med mamma och Sharon!

we'll get a coffee in shanghai

¦ Djur , Formel 1 , Sharon , Stallet , Vardag
 Penny som jag var ute med här om dagen & Max från nattens P1!
 
Hiya huns!
 
Min geriatriska VFU är nu avklarad och jag är godkänd! Skönt att ha det klart, så jag kan fokuser på tentor och andra teoretiska uppfigter tills jag ska ha praktik på kardiologen vill säga ;) Jag ska ju dock tillbaka till boendet där jag praktiserat i sommar då jag fått jobb där! Ska jobba i stort sätt hela sommaren och om jag vill och känner att jag har tid så tror jag nog att jag vill ha kvar det som et extrajobb även när höstterminen drar igång igen! Känns också skönt att ha jobbet löst för i år. 
 
På andra noter: Igår var jag i stallet. Hade bytt intaget från idag till igår så fixade allt som man fixar när man har kvällspasset. D.v.s. kraftfodret till alla hästar, morgonhö till alla hagar samt vatten till alla hagar. Red dressyr på banan, gick bra men det var vått som fan så blev ofattbart lerig. Men Soppan skötte sig bra för det mesta. För det mesta går det aldrig sådär skitdåligt längre tycker jag, men såklart har vi massor kvar att öva på. Tillexmepl byten i galoppen, och skänkelvikningar. Däremot har hon vlivit jättefin och mjuk i galoppen i båda varven, men sämre i traven i väsnter än vad hon var innan. Så hon har sina dagar, men överlag känndes det bra.
 
Inatt, runt två tiden kollade jag och Gaby P1 i Melbourne, eftersom F1 säsongen änligen börjat! Det gick rätt bra för RBR (Max och Dan som vi hejjar på då), max slutade på p3 och dan p6 i första omgången så det är helt okej. Hade velat ha dem båda topp 5 men det är ett tag var tills finalen och bokstavligen ALLT kan hända. Sen gick vi och la oss igen vid typ halv fyra men jag vaknade strax efter sex igen och kunde inte sova längre så jag satte på sky sports igen och kollade P2 också där Max slutade p2 och Dan p7.. Dock flaggaades det rött under P2 och Dan saktade tydligen inte ner farten så mycket som han borde gjort så nu har han fått en 3 grid penalty för det vilket betyder att han måste satsa allt för att få en bra startposition på sndag D: Synd annars att Dan sjönk i rank men bra att de annars håller relativt stadiga positioner. Inatt är det P3 men har inte bestämmt mig om jag ska kolla den. Imorgon vid 7 börjar qualifyings så de ska jag klart kolla och sen på söndag morgon är själva Grand Prix! 
 
Idag ska jag och Ester gå på stan. Vill kolla lite allt möjligt. Och köpa någon ny bok att läsa! Har även bokat biletter till premiären av Infinity War! Så taggad!

screamer

¦ Gaby , Gif's , Vardag
 
Hiya huns!
 
Kom precis hem typ efter att ha varit på jobb sen sju och sen stallet direkt. Eftersom många av mina dagar ser ut så blir det lite svårt att blogga ibland! Jobb går som smort och Soppan var också härlig idag! Red ut lite snabbt barbacka runt långa slingan. Fortfarande lite hård snö där och väldigt blaskigt... Men pigg var Soppa och skulle minsan bara galoppera först! Så då fick hon göra det tills hon tröttnade lite. En speciell länga i trav så bara flög vi fram så långa fina steg hon tog! Red hem igen och så började det småregna lite. Nattade henne tillsammans med övriga stallet innan jag pallrade mig hem på cykeln! Imorgon ska jag ses med Linn efter jobb och sen är det stallet på fredag igen! Men slutar (helt otroligt) kl 2 på fredag så vill typ fira bara det haha!

Never knew the real you

¦ Sharon , Tumblr , Vardag
Hiya huns!
 
Har inte hunnit blogga på ett tag, har haft fullt upp med skola, Soppan och träning. Men allt är bra och det har inte hänt så mycket nytt. Slutar min VFU denna veckan, är hemma idag men ska dit imorgon på FM bara. Sen är jag i skolan igen i typ 3 veckor och sedan är det praktik igen. Tiden går skitfort nu! 
 
Har pluggat idag, och spelat SSO för typ förta gången på 4-5 veckor! Har verkligen inte tid över, haha! Har även städat här hemma lite och nu ska jag nog träna lite. Hörs!
 

tgif

¦ Gaby , Vardag
 
Hiya huns!
 
Idag är det fredag! Och det märks tydlig på kontoret. Alla pratar mer, rör sig mer, kastar bollar mer, skrattar mer, och cheferna tycker det är okej. Så jobbet var fredag-igt idag som det brukar bli lite på fredagar, härligt såklart. Inte för att det sällan ärt tråkigt där men fredagar slår allt. Tanken var även att åka till stallet efteråt men som vanligt var det kalabalik bland tågen. Så fort det blir 2cm snö på spåren så blir det tvärstopp. Och som vädret var konstigt idag! Snöstorm en sekund och nästa strålande sol och så höll det på hela dagen!
 
Så när S från stallet undrade vem som skulle till Soppan idag och även erbjöd sig att fixa till henne fick det bli så. Dessutom hade jag bara tänkt att leka runt i paddocken för det gick så katastrofalt dåligt igår när jag red så hade ingen lust alls att sitta på odjuret idag... Sen had även andra trailern för Infinity War släppts som såklart är helt otroligt och att vi snart får se den på bio! Nu får jag se vad som hittas på. Clara kommer över en stund och det bir väll film eller något sådant! I helgen SKA även GoPro videon från fjället fixas!

Wearing all my favourite brands

¦ Kreativt , Outfits , Sharon , Shopping , Vardag
A C N E   J E A N S  //  W R A N G L E R   T - S H I R T  //  P U M A   P L A T T F O R M   S K O R
 
Hiya huns!
 
Igår blev jag så laddad på att handla nya kläder efter att jag suttis med en outfit i Photoshop, så jag gickfaktiskt på stan efter skolan och fick med mig både skor, jeans och en tröja! Känns som om jag inte handlat kläder till mig själv på århundraden så skämmde bort mgi själv lite. Är jättenöjd med allt men framför allt jeansen!
 
Strax kommer Clara över så ska jag hjälpa henne med en bloggdesign till hennes framtida blogg. Hon har ju köpt en häst nu så då övertygade vi henne om att hon kan börja blogga! Ska försöka fixa lite med Gabys och min blogg också. Har nämligen börjat göra om lite smått (typsnitt och färger) men vill göra en ny header och ordna nya profilbilder innan jag byter designen, men vädret är ju så jäkla trist och jag hade hoppats på att kunna ta någon ny bild till header men det verkar som om jag får gå i arkivet och leta... 
 

This little girl is capable of murder

¦ Kreativt , Natur , Pretty girls , Sharon
 
 

Spring outfit 1.0

¦ Outfits , Sharon , Shopping
1. Noisy May Skirt
2. American Apparel Knee High Socks
3. American Apparel Calf High Socks
4. New Balance 420
5. Adidas Classic Six-panel Cap
6. Wrangler Ringer Tee
 

Holding on to things you said

¦ Natur , Pretty girls , Sharon

tisdag och trailer

¦ Gaby , Vardag , Videor
Så taggad på nya Fantastic Beastt filmen! Trailner ovan som kom ut idag!
 
Hiya huns!
 
Har lite halvt glömt bort att blogga haha.. Men som sagt är vi hemma från fjärran land aka Hovfjället som inte är så långt bort kanske. Tuffar på som vanligt på jobb också, idag jobbade jag det jobbiga passet sp resten av veckan är bara finfina pass. Var med Clara igår också för att hälsa på hennes nya häst! Såklart en welsh också men en cob denna gång! Dock bara ett år än men så kul det ska bli att följa Clara och 'Sillen' som vi kallar henne på deras resa!
 
Så nu ska jag försöka fixa fler av mina gamla inlägg och fixa vidden på bilderna så det ser snyggt ut för är inte helt klart med det än. Imorgon kommer jag hem 'tidigt' så ska nog försöka fixa ihop goprofilmen från fjället! På lördag vankas det cirkus med lillasyster och även annat som är halv planerat än! Men ploppar in nått inlägg i veckan!

Cute as a Cactus

¦ Sharon , Surprise
Soppisen i hennes nya täcke!
 

"Du ska ta av till 100E18"

¦ Natur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Hemma från fjällen igen. Ett par treviliga dagar med mycket snö! Kom ett oväntat snöfall dagen innan vi skulle köra men upp kom vi som planerat i alla fall. Hade sedan tur med vädret när vi väl var i backarna! Höll mig på pistade backar i år men Felicia tog en tur off-pist och det slutade med att hon fick ta av sig skidorna så vi skrattade lite åt det. Höll oss med i dream-parken med alla hopp och rails och sådant men annars åkte vi de andra backarna också! Nästa år tänkter vi dra till Tandådalen för en tur igen!
 
Annars; Har praktik fortfarande, ska "jobba" kväll idag så börjar kl 15. Har varit en sväng ute i stallet idag och Soppan fick testa sitt nya fleece täcke från Rambo som vi köpt till henne. Verkar sitta hyffsat bra men det återstår att se hur det ligger när hon rör på sig.
 
Fler bilder från helgen kommer, men måste få koll på alla skoluppfigter först ;)
 

Snö x6

¦ Gaby , Surprise

Lightroom presets 1.1

¦ DIY , Djur , Kreativt , Photoshop , Sharon , Surprise
 
 
 
 
Spa Francorchamps: Curciut de Spa-Francorchamps är en racingbana på 50km. Banan ligger i Belgien och F1 Grand Prix körs här i Maj varje år.
 

She's been tearing my heart

¦ Sharon , Surprise
 

Lightroom presets 1.0

¦ DIY , Djur , Kreativt , Natur , Photoshop , Sharon , Surprise , Vardag
 
 
 
 
 
Hiya huns!
 
Har fullt upp på praktiken och andra skoluppgifter så har inte haft tid att blogga så värst mycket. Men så här om dagen så fixade jag Lightroom till min stationära dator så nu har jag både PS och LR på båda mina datorer. Kan ju inte så mycket om lightrrom så lekte runt ett bra tag med allt jag hittade så lyckats fixat lite presets som jag är nöjd med. Dock fixade jag dem på min Mac så måste bara föra över dem till min andra dator eftersom det är där jag redigerar flest bilder.
 
Tänkte att jag kunde presentera dem här på bloggen så tar dem en efter en och även berätta om namnet haha. Alla är döpta efter någon F1-term. HANS är då ett skydd som man knäpper fast i sin hjälm och så vilar det samtidigt mot förarens axlar. Det skyddar och minimerar en eventuell whip-lash, eller annan nackskada ifall en olycka skulle ske!
 
På andra noter; Imorgon åker vi iväg till fjällen! Har ju såklart inte packat något alls (typiskt mig) så får göra det nu på förmiddagen då jag jobbar kvällspass idag. Är alltså inte hemma innan 23 så lär ju inte göra något alls på kvällen när jag kommer hem. Förutom att äta något kanske ;)
 
Ska även fixa nytt ID-kort idag eftersom mitt namn äntligen blivit ändrat och så ska jag handla lite sista smått som vi behöver. 

Let's live like this

¦ Gaby , Surprise

030318

¦ Gaby , Surprise

Trav 2.0

¦ Gaby , Surprise

colorful

¦ Gaby , Outfits
Mina fina tröja från Short's Skateboards som kan vikas och bilda ett annat fint meddelande hihi.

Snöodjuret

¦ Gaby , Surprise

Back to business

¦ Gaby , Vardag
Gårdagens Soppa!
 
Hiya huns!
 
 
Så om ni läser bloggen flitigt så vet ni att jag ska försöka blogga mer regelbundet här hihi. Har ju varit off ett tag mest pga zupermycket jobb, stall efteråt och att jag inte haft tillgång till min egna data. Så egentligen har inget ändrats, jag jobbar fortfarande zupermycket och åker till Soppan efteråt ibland men jag HAR fixat så jag kan använda min egna data + rensat den! Har fortfarande inte PS på den men ska försöka lösa det. Ska börja rensa och fixa mina blogginlägg då jag har lite smått OCD om det inte är ordnat på bloggen hehe... Och så ska jag fixa inlägg med bilder från igår också, håll utkik!

madness fills my lungs

¦ Sharon , Surprise

young and a menace

¦ Sharon , Surprise
 

Holy shot

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns! 
 
Idag var både Gaby och jag i stallet! Det har ju kommit en förbaskat massa snö här nere i skåne, på sina ställen hela 1m (!!). Detta betydde givetvis att vi var tvunga att fota och för Soppans del betydde det en full-on workout. 
 
Kunde ju inte låta bli att rida i den höga snön heller (duuuh) men trots det att Soppans puls måste varit maxad så sprang hon på i full karetas. Och stark var hon också däremellan och pigg och svår att rida ihop. Men hur som, det gick väl ändå bra och vi hade i alla fall jättekul. 
 
Och btw, Gaby har nu fixat sin dator och bestämmt sig för att blogga igen. Hon är ju mer än välkommen tillbaka såklart! Hon hade dock ett krav kan man väl säga, och det var att städa upp i arkivet. Fixa så alla gamla bilder med större vidd passar den vdden vi har nu och lite sådant småfix, så det har jag hållt på med sen igår. Vi har ju en del inlägg på nacken...
 
Annars. Skidor står på schemat nästa vecka så har en del att fixa innan vi bilar upp i 10 timmar. Men är så taggad!! Har ett skolarbete jag måste göra klart imorgon och så ska jag till stallet. Och stackars medryttaren (och hela hennes familj) ligger hemma med influensan och feber på 42 (?!) grader. Så jag fixar på tisdag till Soppan sen löser sig resten av veckan på något vis!
 
Håller på att redigera bilder, så det kommer fler inlägg! (Äntligen) 
Tillägg: Ja, hon har skav på bogen, halsen och bringan...  hon har fått sig ett bogskydd så vi gör vad vi kan för att förebygga nytt!
 
 

"Du kan få alla nycklar, och alla larmen, från alla avdelningar om du vill"

¦ Sharon , Stallet , Surprise , Vardag
Först var inte snön så poppis...
 ...men sen var det ju faktiskt lite roligt
Hjärtat
Hiya huns!
 
Oj oj oj, tiden SPRINGER iväg. Bloggade ju senast efter GHS och sen har jag verkligen inte haft någon tid ALLS över. Jag går upp 05:15 varje morgon och så kommer jag hem vid fem och då sätter jag mig och pluggar och äter och sedan måste jag gå och lägga mig redan kl 20 annars kommer jag fan inte upp på morgonen. Så ja, bloggen måste jag tyvärr prioritera bort, även fastän jag vill blogga. Nu händer det ju för en gångs skull en del nya saker när jag är på min VFU.
 
Har fått sticka sprutor och dela mediciner, och jag har lagt om sår och hjälpt till på avdelningar där USK behöver hjälp. Och så delar jag ut papper ock dokumenterar och så har jag tagit prover och allt som hör till. Hur roligt som helst! 
 
Igår var jag även på den avdelningen där patienter med demenssjukdomar bor och generellt är där en ganska lugn stämning så jag och uskarna satt och pratade lite och jag skrattade en del för de är så roliga. Rubriken är ett citat, larmen och nycklarna till rummen (de har sånna chip till varje rum) är inte så poppis så när en usk frågade en annan om nycklar blev han genast erbjuden en del. Sedan är det också bra att snurra om huvudet innan man går från jobbet så att man inte börjar prata med alla man ser på gatan enligt en annan som jobbar där, så om inget annat har jag ju i alla fall väldigt trevligt.
 
Kom ju också en jäkla massa snö igår, så jag vart ju fan tvungen att skotta mig in i stallet och skotta stallplanen så man kunnde rulla börarna till gödselstacken! Sjukt vad det kom snö. Gaby red i meterhöga snö idag på sina ställen och Soppan vart tydligen jättepigg och jätteglad för snö-pulsande.
 
Imorgon är jag "ledig" men ska plugga hemma hos en klasskompis. Och så ska jag sova länge har jag tänkt mig.
 

Happy Birthday Justin & Jensen!

¦ Cute boys , Sharon