Lightroom presets 1.0

¦ DIY , Djur , Kreativt , Natur , Photoshop , Sharon , Surprise , Vardag
 
 
 
 
 
Hiya huns!
 
Har fullt upp på praktiken och andra skoluppgifter så har inte haft tid att blogga så värst mycket. Men så här om dagen så fixade jag Lightroom till min stationära dator så nu har jag både PS och LR på båda mina datorer. Kan ju inte så mycket om lightrrom så lekte runt ett bra tag med allt jag hittade så lyckats fixat lite presets som jag är nöjd med. Dock fixade jag dem på min Mac så måste bara föra över dem till min andra dator eftersom det är där jag redigerar flest bilder.
 
Tänkte att jag kunde presentera dem här på bloggen så tar dem en efter en och även berätta om namnet haha. Alla är döpta efter någon F1-term. HANS är då ett skydd som man knäpper fast i sin hjälm och så vilar det samtidigt mot förarens axlar. Det skyddar och minimerar en eventuell whip-lash, eller annan nackskada ifall en olycka skulle ske!
 
På andra noter; Imorgon åker vi iväg till fjällen! Har ju såklart inte packat något alls (typiskt mig) så får göra det nu på förmiddagen då jag jobbar kvällspass idag. Är alltså inte hemma innan 23 så lär ju inte göra något alls på kvällen när jag kommer hem. Förutom att äta något kanske ;)
 
Ska även fixa nytt ID-kort idag eftersom mitt namn äntligen blivit ändrat och så ska jag handla lite sista smått som vi behöver. 











Kom ihåg mig?