¦ Natur >> Sharon >> Surprise

you know what sucks? everything bye

Första bilden, foto: Clara Nilsson
 

¦ Sharon >> Vardag

It has made you run, is it me that you’re desperately after

Hiya huns
 
Idag har vi haft studiedag så var inte i skolan. Vaknade vid typ åtta, kollade alla mina sociala medier och sedan spelade jag och Gaby sims till typ ett.  Hade tänkt åka till stallet på fm men det pissregnade och åskade och blixtrade och jag vet ej vad så sköt upp det. När klockan var tre typ så jag bah "ok nu åker jag till stallet" men så kollade jag The Lucky One och Gaby bara "jag ska köpa godis vill du ha nåt???" så kom hon tillbaka med eminems och "det var fucking blah varmt ute" så då bestämmde jag mig för att inte åka till stallet alls. 
 
Typ nu spontanbestämmde vi med fränds att träffas så köpte snabbmat och satt ute på gården hos vår kompis och åt och snackade. Mys. Gaby spillde typ halva sin Somersby över sig och alla dog av flabb sen snackade vi mest om skolan och så snapade Sara hela min topplista på snap så fick typ "hej vem är du" tillbaka från 30 pers. Sen råkade jag slänga mitt ida och bankkort i soptunnan men vi räddade det. lol.
 
Imorgon är det skola som vanligt, inget emot det faktiskt. Har så tradigt hemma ändå så lika bra att vara social med andra antisociala!
 

¦ Sharon >> Surprise

malaika wangu

All our God and our Kings creatures
Raise your voices so that we can sing
Foto: Clara Nilsson
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Tumblr

buy me candyfloss and call me babygirl

 

¦ Sharon >> Surprise

now these days my heart’s been real heavy

Foto: Clara Nilsson
 

¦ Sharon >> Surprise

cameras can't TMZ us

 

¦ Gaby >> Movie Studio Platinum >> Surprise >> Videor

summer vid


¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon >> Vardag

And in the daylight I don't pick up my phone

 
Hiya huns
 
Idag är jag inne på min tredje dag där jag crushar obeskrivligt på Zac Efron. Han har ju alltid fallit mig i smaken men efter fredagens uppsättning av High School Musical på mammas skola så blev jag lite "omg måste kolla hsm när jag komer hem" så satt uppe hela natten och kollade disney filmen som vi var helt fkn galna i för 10 år sedan. 
 
Sedan åkte jag med Ella och Gaby till stallet på lördagen för vi skulle till Börjes också - vilket var bra för mitt huvud fick vila lite från zac och alla andra boys och girls som jag freakar ut över. Köpte en del (som ni sett i Gabys inlägg) så ja - de var det. Kom hem vid två, kollade Dirty Grandpa två gånger, en själv och sen en gång med Gaby. 
 
Idag vaknade jag waaaay för tidigt men iaf kollade film (surprise, surprise en till med Efron) nämligen We are your friends, soundtracken är mmmmmmmm. Har storstädat mitt rum och försökt återuppliva mina växter annars har jag inte gjort något annat. Ska till stallet vid fyra och Erika förljer med. Ska skutta lite är tanken och sen har jag kvällen så fodrar alla hästar. 
 
Imorgon och på tisdag är vi lediga så det är skönt!
 

¦ Gaby >> Shopping >> Stallet >> Vardag

dagen då börjes öppnade i malmö

Heyyaa huns
 
Idag hämtade Ella oss vid åtta och så körde vi till Soppan. Fixade henne och Sharon red bara för varken jag eller Ella orkade. Sharon övade på förhöjda travbommar och galoppombyten och det gick väll helt okej! Såg iaf bra ut från marken. Sen hoppade vi lite med Sarahs minisar och Soppan fick hälsa på dom! Jättesöta småpluttar var dom alla tre. 
 
Sen skulle vi såklart till Börjes invigning! Ella som precis tagit körkort och två dåliga kartläsare så körde vi fel typ 3 gånger men hittade rätt tillslut. Efter Börjes blev det MyOne som är precis på andra sidan! Kom hem och sov och har vaknat nu, läst lite coh hjälpt till hemma. 
 
Vi köpte lite gott och blandat, dock inget förutom ridstrumpor till oss. Rycktväska från Eskdron, magickbrush, ryktsten, novabett och sweet iron bett, blått bandage (vad fan de nu kallas haha glömmde..?), tyglar med snabbknäppe, gjordförlängare, temp, paddar, lindor och nosnät!

¦ Djur >> Sharon >> Vardag

fokusera-dag

Hur söta är degusarna vi har på skolan?? De rymmer dock 24/7 hahaha. Och lilla missen, min fina ♥
 
Hiya huns
 
Idag var det fokusdag i skolan. Möttes upp med Felicia och Charlie på morgonen och gjorde en BIO uppgift. Gick fort eftersom vi hjälptes åt. Sedan hade jag 40 minuter på mig att göra ett engelska prov så gjorde det och sedan sprang jag ner till ett annat klassrum för att göra ett annat prov. Allt på förmidagen gick bra, däremot så var matteprovet på eftermidagen K A T A S T R O F. Svarade på alla frågor förutom tre (för att vi inte hade gått igenom det som de handlade om) men det känndes ändå ugghhh för jag gillar inte att göra digitala prov så aa... 
 
Nu ikväll ska vi till mammas skola för vår kompis går där och de ska ha musikal idag så ska träffas med andra i vårt gäng och kolla på. Ska bli roligt! 
 
Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till stallet med Ella. Sedan ska vi till Börjes för de öppnar här i Malmö och så ska vi nog också till MyOne för att kolla lite. "Kolla" alltså. Har precis köpt ett till schabrak (woho) men Soppan behöver faktiskt lite nytt nu när vå sålt allt som inte längre matchar våra nya färger.
 
 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

listen up hog faced sluts

// Bild från i söndags //
Hiya huns
 
Idag var det karaktärsdag som vanligt i skolan. Fick feedback på min uppgift så jobbade med den på morgonen och sedan resten av tiden ända fram till lunch så jobbade jag med djuren i djurrummen. Under lunchen stack jag, Gaby och Felicia till Trianglen för att vaccinera oss eftersom vi ska till Sydafrika. Måste fixa det så fort som möjligt för att vi ska hinna få alla sprutor i tid så passade på under lunchen. Köpte sedan Subway och fick lov att äta på lektionen. På eftermiddagen flyttade vi djuren till rätt deras nya rum (de har byggt om våra lokaler) och så hade jag en muntlig uppgift också. 
 
Inget stall idag, har ont i huvudet av vaccinen och armen värker så det var ingen bra idé att åka. Har inte varit där på hela veckan, men har inte haft någon ritigt lust... tror det var för jag installerade sims och ville spela men nu laddar det ändå så sjut länge så det blev tråkigt att spela haha. 
 
Imorgon har vi fokusdag i skolan så ska mötas upp med Felicia och Charlie på morgonen för att jobba med en BIO uppgift, sedan ska jag skriva två engelska prov på förmiddgen och på em ska jag skriva kursprov i matte. Hoppas jag kan höja mig i matte lite men vi får se...
 
Nu ska jag äta och kolla någon film tror jag. Har kollat lite YouTube men de jag följer har inte laddat upp något nytt och mina serier är slut (för säsongen) förutom SPN som har säsongsista inatt och så KUWTK men det airar på lördagar så har typ inget att göra... 1st world problems
 

¦ Andra Hästar >> Gaby >> Stallet >> Vardag

minisar

Heya
 
Idag var det skola som vanligt. Skrev matteprovet men det gick urdåligt. På lunchen stack jag och Tezz till Sci-Fi bokhandeln bc den öppnade på ett nytt och större ställe!! D har mycket större sortiment nu! Köpte en lite harry potter berlock till halsbandet jag alltid bär och en joker pin som jag ska ha på väskan!
 
Efter skolan stack jag till stallet. Skrittade fram på lilla rundan och nu när hon brunstar skulle hon stå hos Shanti och brunsta jättelänge... Så hon ville ju inte rubba sig.. I paddocken gick det dock bättre än förväntat då gon brukar vara lite sisådär när hon brunstar men det gick faktiskt helt ok! Lite stark i galoppen men det godtar jag. 
 
Sen hade jag tid över innan jag kunde fodra så hämtade Sarahs minisar och hoppade med dom i paddocken! Soppan blev helt over the top av att få se dom och skulle trava och galoppera längst med staketet och gnägga ihihi
 
Och sist men inte minst får Cassi och Ellen en hälsning idag med bc jag lovade dom så här har ni era två skitungar!

¦ Djur >> Natur >> Sharon >> Vardag

the queen has arrived

 
Hiya huns
 
Dagen har bestått av film för min del - typ. Drar den lite kort idag, men kännde ändå att det har hänt saker som är värda att dela med mig av. 
 
Har kollat Secretariat - och gråtit, har börjat kolla The Chosen (för att Kian är med) och har kollat massa YT. Några fkn killar ha busringt mig och de slutade när jag sa till min kompis så jag vet med säkerhet att det var han och hans vänner, och även om det inte var han så skyller jag det på honom hahah.
 
Mitt uppe i mitt filmkollande så Gaby bara "jag ska ut med Clara och Penny, ska du med???" och jag bara "ok" så gick vi ner till stranden tillsammans. Hunden badade och ville inte gå ur vattnet, alla skrattade när vi jagade runt hunden så det är tur att hon är söt i alla fall.
 
Gick runt lite på bo01 och kollade in fina bilar och självklart tog bilder på dem. Plåtade the fur ball framför Torso och sedan gick vi tillbaka. Mysigt. 
 
Och jo - nån har klottrat så fint på gatan utanför oss så jag var tvungen att ta en bild. "Allt blir bra till sl-"
 
 

¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

pest eller kolera

Heyaa buns
 
Skolan idag var som vanligt. Svenska men ingen svenska bc e klar med allt och sen naturkunskap. Åt thai och solade på däcket med Linn och störde henne ahah. Hade engelska test och det var om något ännu värre än nationella haha så.. Sen var det samhälle och nästa år har vi ju uf så de var en därifrån som typ föreläste för oss.
 
Kom hem och sov bc de va så varmt och ja en powernap låter aldrig fel. Och Cassi tyckte jag skulle skriva ett inlägg om henne. Ehm Cassi, du är allt och lite till du vet lixom over the top men på ett bra vis. Din personlghet gillas inte av alla men du bryr dig inte haha och det är så skönt bc du är grymt rolig. Ha det bra Cassi!!!
 
Sådär.

¦ Sharon >> Stallet >> Tumblr >> Vardag

my ghost, where'd you go?

 
Hiya huns!!!
 
Tror jag bloggade sist i torsdags (??) men det har inte hänt så mycket. Eller ja - jag har fått igång sims så spelar hela tiden och skjuter upp bloggningen hah.. 
 
Hade ingen skola i fredags så installerade alla sims spelen och åt godis, minns inte riktigt. Jo, kollade TO också. Finalen var AMAZING och nu är jag så taggad på nästa! SPN har final nästa vecka och sedan är det bara KUWTK som är igång, men det är ganska så skönt att inte ha för mycket under sommaren.
 
Soppan har varit barnponny hela helgen så har inte ridit alls. Förutom idag då jag red typ 15 min max, bara för att liksom. Åt pizza till lunch och nu spelar vi sims igen.
 
Imorgon ar vi möte i skolan ang. Sydafrika så ska vara där halv 8. Tror jag stannar där sen och jobbar lite men får se.
 

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

dag två

Heyya buns
 
Vaknade, åt och iväg till stallet med mamma och hennes kompis och dotter. Fixade Soppan och flickan red och styrde slalom, stannade och lärde sig läst sitts. Hoppade ca 40cm gjorde hon också! Soppan var hur snäll och lugn som helsr verkligen, kan inte önskas en snällare häst.
 
Vi red lite osså bc vi hade lust. Hade med kameran lite spontant men den var ju inte laddad så fick bara någon bild på mej typ som de två ovan + att vi inte red öänge heller. Klappade lite på Sarahs hästar osså som kom idag till betet.
 
Åkte hem och åt pizza ihop se gick vi hem till oss och jag tog en powernap. Vaknade nyss och tänkte det var dax att blogga!

¦ Gaby >> Gif's >> Stallet >> Vardag

världens bästa barnponny

Den titeln fick Soppan äran att få idag!
 
Idag var det rond ett på barnponnyfronten. Fixade henne och friserade och allt och sen han vi beta en stund med henne innan familjen kom. Först upp var mellansonen på 4 år och han tyckte det var superkul! Skrittade bara men lärde sig att stanna och sätta igång hästen.
 
Nästa upp var knatten på typ 2 år och en sån liten har Soppan aldrig haft på sig! Men han ville typ bara sitta på henne i en halv minut och skritta typ 4 steg och sen började han gråta och vrida sig haha men snäll som Soppan är var hon lugn som en filbunke. 
 
Tredje upp var pappan och han skrittade och travade! Sist upp var den något mer hästvana mamman som till och med kunde rida lätt och visste hur man höll i tyglarna! Sen blev Soppan mutad med massa gräs från mellansonen och pussad på mulen av minsta! Väldigt gulligt!
 
Soppan fick såklart massa godis och beröm efter sin strålande insats. Imorgon blir hon barnponny igen!

¦ Gaby >> Shopping >> Stallet >> Vardag

kreativa

Idag var vi lediga.
 
Därför åkte jag till stallet vid två. Longerade i skritt och trav och tycker hennes steg har blivit mycket bättre. Tror hennes gamla skor gjorde så han drog in sig lixom och kortade steget för det så mycket bättre ut idag. Mockade hagen lite innan jag tog tåget hem!
 
Imorgon agerar hon barnponny åt 3 pojkar som önskade att få rida igen och på söndag åt en flicka som också önskade att få rida.

¦ Gaby >> Gif's >> Stallet >> Vardag

nightmare

Heyyaa buns
 
Efter skolan var jag tekniskt sett i skolan. Eller ja, var på studieverkstad som det kallas, typ mentorstid med lärare så man kan få hjälp med saker.. Satt i en och en halv timma och gjorde matte.. jättekul. Men de hade med sig lärargodis som gör att man lär sig bättre eller de säger dom iaf haha lärare på vår skola.. Tro det eller ej men mej jag tycer själv jag blev mer klok på pq-formeln endå..
 
Okej så sen stack jag äntligen till stallet. Tanken var att longera som sagt men så blev det inte. Skrittade istället ut med A och N på deras Izac och Shanti och två luffsande hundar. Skrittade långa rundan och mötte två ston med vars ett föl.. Och Soppan älskar föl och små hästar. Så hon fick ju damp. Stegrade och bockade-ish och höll på att gå in i elstängslet.. Men lite gulligt när hon visar upp sig och de andra kallar henne gay hah ja varför inte?
 
Sen hade jag lite tid över innan hovis skulle komma så kollade klart SPN-avsnittet jag han börja på i skolan. Hovis kom tidigare och fixade henne hovar som han berömde ås fint! Sen var det ut i hagen för Soppans del och hem för min!

¦ Photoshop >> Pretty girls >> Sharon >> Tumblr

queen

Gigi Hadid
Kvällsunderhållning
 

¦ Serier >> Sharon >> Vardag

stop global warming i don’t look good in shorts

Hiya huns
 
Skolan idag; Betygssnack med läraren i de två kurser vi har henne i. Ligger på A i komunikation och B i den andra, så fick en uppgift att göra så att jag kan höja mig. Gjorde den snabbt och skickade in den, fixade djurrumen med Gaby och fick en VIP-tour genom det nybygga som annars är off-limits för elever. 
 
Kollade två episoder av TO också under lektionen eftersom jag var färdig med allt annat, samt halva episoden av SPN. Resten betade jag av hemma. När jag inte gjorde det tog jag tumblr-bilder i skärmen. Höjdpunkten var dock när Linn och Gaby ramlade och well... Linn fick byta stol att sitta på då den andra inte pallade längre, om jag säger så.
 
Kom hem, bokade tid hos läkare och kollade YT. Siter nu id in andra dator och ska redigera lite i photoshop tror jag! Imorgon är vi lediga så åker till stallet när som typ.
 

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

mitt motto i trafiken: alla är idioter utom jag

 
Hiay huns!
 
Skoldagen började med fysik där vi fick tillbaka prov och eftersom jag och samtliga inte var näjda med våra resultat ska vi göra om det nästa vecka. Blev inte mycket mer fysik än så, så själv kollade jag en episod av TO medans resten satt vid sina mobiler.
 
Sedan hade vi matte där vi räknade och otroligt nog så förstår jag det mesta. Ska ha prov nästa vecka så får plugga på fredag när vi är lediga. Ska även göra ett generellt kursprov när vi har fokusdag så ska se om jag kan höja mig lite i kursen. Efter det åt vi lunch och så slutade vi strax efter två. Tog tåget till stallet och var framme strax innan tre. 
 
Tog in Soppan och gjorde i ordning henne. Satte klockan på 31 min och skrittade korta slingan samt på Jidde, där jag klättrade lite i backar. Hon var lite sur över att jag höll mig i skritt hela tiden så jag tror minsann hon börjar bli lite överenergisk. Imorgon börjar vi trava henne lite igen och så ska hon även få nya skor.
 
Bytte sedan häst så efter att jag släppt ut Soppan tog jag in Shanti och sadlade han istället. Red ett dressyrpass på ridbanan där jag tränade på tempoväxlingar då han var lite loj. Till slut gick det jättefint och vi kunde variera tempot i alla gångarter! 
 
Fodrade sedan hästarna och stack hem. Tågen strulade lite så tog typ 1h + att komma hem *suck* men nu har jag i alla fall ätit och snackat med typ alla mina vänner på fb för de bombar mig så fort jag är online. Talk to each other hoes. 
 
Ska fortsätta kolla TO nu!
 

¦ Gaby >> Kreativt

warhorse

En framtida photoshoot jag gärna vill ha!
 
Ska bara köpa allt material så den verkligen blir lyckad!

¦ Outfits >> Shopping

soppans nästa outfit

Hitta den HÄR.
 
Troligtvis så köper vi den nog på FHS i sommar! Så snygg!

¦ Gaby >> Gif's >> Vardag

walking on a wire

Heeyyyyaaa huns
 
Idag var jag i skolan som vanligt. Dock bara två ämnen, matte och bio. När jag kom hem vid halv tre så sov jag till fem hihi så sköönt! Imorgon har Soppan äntligen sin hovis på kvällen då vi gått "lite" övertid... Det ser inte hemskt ut men bara att vi vet att hon skulle haft det tidigare haha.. Aja, sen ska jag osså longera henne lite i skritt och trav.
 
På söndag ska hon agera barnponny igen, men hon brukar vara så snälla så!

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

hold'em

Hiya huns
 
Idag hade vi vanlig skoldag. Först var det svenska där jag och Linn debatterade mot varandra om gratis kollektiv trafik. Blev lite hetsigt men läraren bara skrattade när vi ville attackera varandra mer + att han sa att vi båda redan har A i kursen så det var ju bra. Efter svenskan hade vi sedan naturkunskap (det eller BIO är inte helf hurda för vi har hoppat mellan kurserna) där vi hade sex-ed så det var också chill. Läraren är definitionen av chill så alla hans lektioner är alltid härliga. 
 
Lunchade sedan på Thai och efter det hade vi engelska. Hade bokredovisning i små grupper om tre och det gick också bra. Fick A på den uppgiften men samma här, har redan A i kursen så det var ingen skillnad. Resten av lektionen satt vi bara typ var inne på FB eller som jag - spelade Kendall & Kylie. 
 
Sista lektionen var samhälle där vi först kollade ett 15 min lång klipp som var riktigt töntig som till och med vår lärade intygade. Efter det blev vi indelade i grupper (ja typ hela vår skolgång är baserad på grupparbeten) men nu fick vi en tes som vi skulle googla och berätta om för klassen sen. Gick också hur bra som helst. Efter lektionen pratade jag med läraren om betyg i kursen för hon har en annan bild av vad som är bra än vad jag har, och som det ser ut nu så ligger jag på ett B och då är jag nöjd!
Åkte sedan till stallet efter tre och var i stallet och hade tagit in Soppan vid ungefär fyra. Sadlade och tränsade sedan satte jag klockan på 30 minuter och så red jag ut tills den ringde och då vände jag tillbaka. Så det blev alltså ungefär en 35 minuter lång skrittrunda i solen. Synd bara att det inte var lite varmare i luften...
 
Åkte hem efter fem och har hunnit kolla James' nya Carpool Karaoke med Demi och Joe, nu ska jag kolla säsongens sista EP av TVD och sedan ska jag fortsätta kolla TO!
 

¦ Gaby >> Gif's >> Stallet >> Vardag

barbacka i rapsen

Hiay bunns
 
Idag var jag hos Soppan. Och hon var för mycket. Alltså nu har hon ju bara skritt men det fattar inte hon ju så när jag skulle skritta barbacka på korta slingan ville hon bara trava och galoppera. Men jämfört med grusvägen gick korta slingan galant. För hon ville nämligen inte änns gå förbi paddocken. Vi var nere i rapsen x antal gånger och x antal stgrigar senare så hoppade jag av och ledde henne. De blåste som attans så en grind som inte va stängd var värsta mardrömmen och pricken över i galde tuppen så Soppan höll ju på att skita på sig av skräck... Aja sen stretchade jag henne och masserade henne (grepp som vår massör visat för mig) och sen ut i hagen igen.
 
Städade bland våra saker i sadelkammaren och på logen inna jag stack hem och möttes av Ester och Clara på besök med BK!

¦ Stallet >> Surprise

it's me. the piece of shit that needs constant attention


¦ Sharon >> Surprise

you a hater hoe, i'm a greater hoe

 

¦ Gaby >> Surprise

do you believe in life after love?


¦ Redigering >> Sharon >> Surprise >> Tumblr

daddy bought me it

 

¦ Gaby >> Surprise

I’m the crush u look at closely and realize he kinda ugly


¦ Sharon >> Surprise

if ur sad do not fear friend i am sending puppies to help u

 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

flying changes

Hiya huns
 
Imorse vaknade jag alldeles för tidigt känndes det som, halv åtta var klockan... Lyckades dock somna om (i mitt ljusa rum är det nästan alltid omöjligt)  så jag var alltså riktigt trött. När jag vaknade om (kan man säga så haha???)  kollade jag TVD och sedan åkte vi till stallet vid 11. 
 
Hjälpte snabbt Amanda med Isac för hon skulle iväg och vi var sena, men strax efter det körde dem iväg och då fixade vi Soppan. Hade redan bestämt oss för att träna på byten i galoppen  då det har varit ganska så dax att ta tag i det - och hon är generellt sätt väldigt fin i galoppen nu - så nu är vi redo för nästa steg. 
 
Började med bommar över medellinjen samt en på diagonalen. Hon var väldigt pigg och allmänt svår att hålla tillbaka samt styra, så fick jobba mycket med skänklarna för att reglera henne. Hon bytade fint över bommarna majoriteten av gångerna, det gäller bara att man gör en tydligt halvhalt innan bytet så går det. Tyvärr "hoppar" hon väldigt stort när hon byter och kastar upp huvudet, så nästa gång får vi sätta på martingal så hon kan börja sänka sig lite. Att ha henne samlad i byten är ett mål vi jobbar mot, och detta är trotts allt bara första ordentliga gången vi övar så det gör inte så mycket denna gången, men man kan ju börja ordentligt ändå.
 
Efter att vi lyckats byta över bommarna tog vi bort den på diagonalen och hon kunde byta även utan bom mot slutet av passet, så vi avslutade där. 
 
Denna veckan och förra har vi ridit väldigt ordentligt och ganska intesiva pass så nästa vecka blir det bara skritt i 30 minuter mån,tis & ons, sedan ökar vi det gradvis med traven och galoppen. Detta så hennes leder och muskulatur får lite vila och kan återhämta sig i ok takt, eftersom hon varit lite loj med bakpartiet. Ska även stretcha henne, som vår massör har sagt.
 
Efter ridpasset mockade jag hagen medan Gaby smörjde alla våra grejjer. Sedan städade vi alla tillsammans i stallet och röjde undan så det blev lite mer ordning på det. Ska eventuellt spraya taket också i sommar, men det får vi se mer med!
 

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

amadeus

Heyaa folks! 
 
Idag var det städardag i stallet. Innan dess red vi i paddocken och övade på flying changes över bom! Gick jättebra men hon va superpigg och tog inte tygeln ibland och bara gjorde massa luftsprång hela tiden haha...  
 
Sen städade vi i stallet från 2 till kl 6 så det blev rensat och undanplockat! Nu ska jag kolla klart filmen jag började på igår...

¦ Gaby >> Vardag >> Åsikter

tips till sommaren....

Flipbelt!
 
Har ett sedan ett tag tillbaka och är jättenöjd! Det är ett stretchigt bälte som man kan stoppa saker i så man slipper ha med sig väska eller liknande. Har den när jag gymmar och när det är så varmt så jag inte har kofta/jacka med mej. Med iPhone 6+ så är det lite klurigt för den får inte plats in vanliga byxfickor men passar i flipbelt. Kommer användas flitigt i sommar! 
Kan köpas på internet eller utvalda sportaffärer! Hitta det HÄR  ! Kostar ca 350kr.

¦ Gaby >> Listor

lista vol. 2

Tre namn jag går under: Gabriella, Gaby, Gabz

 

Tre ställen jag bott på: Malmö??

 

Tre saker jag brukar dagdrömma om: Harry, att vara ekonomiskt oberoende och saker jag vill köpa
 
Tre saker jag tycker är viktigt: pengar, relationer (all kinds) och soppan
 
Tre saker som jag alltid bär med mig: mobilen, nycklar och bankkort
 
 
Tre ställen jag arbetat på: äldreboende, stall och..... hemma???
 
Tre saker jag brukar tänka: varför jag går mattekursen egentligen, varför jag inte tränar fast jag vill och varför jag inte har pengar
 
Tre saker jag vill ska hända innan året är slut: oj så långt har jag inte tänkt haha
 
Tre plagg jag saknar i min garderob: sommarklänningar och kjolar och harrys tröjor
 
 
Tre saker som doftar underbart: one directions alla perfymer och lypsyl
 
Tre saker jag älskar att se: soppan, harry och snygga killar
 
Tre ställen jag varit på/i: london, dublin, prag
 
Tre saker jag älskar att äta: thaimat, thaimat och pannkakor med glass
 
Tre saker jag brukar säga: "fitta", "älskling" och " men va faaan"
 
Tre grejer jag älskar att göra: kolla serier, vara med soppan och prata om harry
 
Tre saker jag ser fram emot: att träffa harry, att åka till sydafrika och FHS i sommar
 
Tre personer jag tror kommer svara på denna lista: ingen, ingen och ingen

¦ Sharon >> Surprise >> Videor

Hoppning 13 Maj

 

¦ Gaby >> Surprise

raise your hand if you’re that type person who never knows what the hell is going on

Foto: Clara Nilsson

¦ Sharon >> Surprise

sjöhäst

Foto: Clara Nilsson

¦ Sharon >> Surprise

isn’t it amazing how minding your own business literally costs you zero dollars? no tax. no shipping and handling. absolutely free. Incredible

Foto: Clara Nilsson
 

¦ Gaby >> Surprise

volym 2


¦ Sharon >> Surprise

when you're done but the semester isn't

Foto: Clara Nilsson
 

¦ Sharon >> Stallet

squad goals

 
Hiya huns
 
Sååååå, har nu alltså kommit tillbaka hem från en kväll i stallet. Clara var med och fotade medan antingen jag eller Gaby red / filmade när den andra red. Hoppade dog-leg och en kombination med tre galoppsprång. För min del gick det väldigt bra (förutom några små missar) och jag börjar känna mig ganska säker på avstånd och framför allt att känna och "se" dem när jag rider an mot hinderna. Soppan kändes på, hon blev lite stark och drog up huvudet en aning - men vi hade tagit av martingalen så det var ju vårt egna fel. 
 
Efter ridpasset fick Clara skritta av och tillbaka upp medan vi plockade undan på ridbanan. Spolade hästen efteråt och fixade fodret, samt mockade i hagen. Fodrade sedan hästarna och strax därpå åkte vi hem. 
 
Clara tagade along hem där vi åt tacos och överförde bilderna till våra datorer. Håller nu på och redigerar dem, så de kommer upp med jämna mellanrum. Imorgon ska vi inte till stallet alls så då passar jag på att fixa film och lite annat också! 
 
På söndag har vi städdag i stallet så tar nog med kameran och dokumenterar lite där också. Lite före-efter bilder måste man ju ta som bevis på att man faktiskt gjort något, haha.
 

¦ Gaby >> Surprise

dagens skörd av bilder

Foto: Clara Nilsson

¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

dogleg

Idag följer Clara med och knöppte bilder på när vi hoppade!
 
Det gick helt ok då vi för en gång skull hittade en övning på hippson som vi byggde fram och tränade på. Hon var ganska speedad mellan hindrena av någon anledning på dogleg-övningen och fick hålla in henne sååååå mycket... Men till slut fattede hon greppet om det och la serien fint! Ingen höjder eller så alls idag. Mot slutet på kombinaionen ville vi inte sammarbeta flr kunde inte alls få in sprången fint haha... Men men! Bilder kommer i flera inlägg och imorgon kommer film!

¦ Kreativt >> Outfits >> Sharon >> Vardag

ny design!

//  J E A N S  -  C H E A P  M O N D A Y  //  T - S H I R T  -  L E V I ' S  //
 
Kännde mig lite tumblr igår.
 
Hiiyyaa huns
 
Som ni (förhoppningsvis) ser så har bloggen fått sig lite uppfräschning. Har tidigare bytt design så ofta så fick plåga mig själv med att inte göra det denna gången - tills jag fick nog. Hoppas den fungerar som den ska för alla, allt ska vara i sin ordning - länkar och sådant alltså. På mobilen fungerar den också (har bara kollat på iPhone plus versionen dock) men det bör inte vara några problem. Annars låt mig veta!
 
Anledningen till att jag inte bloggat de senaste dagarna är pga. att jag kodat de nya mallarna! Annars så var det en kort dag i skolan igår då vi skrev nationella prov i engelska. 
 
Idag är vi lediga för vår engelska lektion är på "valfri plats" så vi jobbar hemma, ofc. Senare kommer Clara hit, och så ska hon med oss till stallet så ska vi hoppa. Har hittat en övning på Hippson som vi tänkte försöka oss på, där både galoppbyten och framåtbjuding är med - vilket passar oss bra då Soppan kan bli lite loj efter hindret och då vi håller på att öva på byten i galoppen! Ska även försöka fota i solnedgången om det går, men det blir både bilder och filmer i kväll / imorgon i vilket fall som!
 

¦ Sharon >> Surprise

this girl in my physics class asked who invented walking

 

¦ Gaby >> Surprise

back and forth


¦ Gaby >> Surprise

the other


¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon >> Tumblr

Saw your face and got inspired

 

¦ Sharon >> Surprise >> Tumblr

fucking doctor trying to tell me i have “radiation poisoning” like it’s something i definitely care about. can i fly or not


¦ Gaby >> Surprise

either your head or your heart you set the other on fire


¦ Gaby >> Surprise

who wrote the book on goodbye?


¦ Gif's >> Natur >> Sharon >> Surprise >> Tumblr

i wanted everything i never had


¦ Sharon >> Surprise >> Tumblr

》》》》

 

¦ Gaby >> Gif's >> Stallet >> Vardag

blueprint

Idag var det NP i engelska hela dagen.
 
Läs och hör på förmiddagen och ja alla vet ju hur de går på hörförståelse... Förvirrad som in i men lyckades svara på alla frågor iaf!! På em var det muntliga och det gick osså bra. Stack till stallet och red lite dressyr i paddocken. Lindade och hade outfit och allt bara för att det skulle gå bra men var inte speciellt nöjd över passet endå.
 
Soppan vilade igår och i vörrigår var det mountedgames så idag var hon väldigt stark och la på i bettet hela tiden. Fick kramp i innerhanden hela tiden trotts att jag försökte lätta i handen men då gasade hon bara på och drog benen efter sig. Var tvungen att va på henne lite med dressyrspö så att hon inte skulle släpa baken efter sig iheller. Men det är trotts allt varm och vi har ju inte ridit henne så... I galoppen var hon ännu mer stark och hängde sig i hande lite och ville jag få ihop henne segade hon ihop sig och drog utåt på volten. Red inte mer än 30 min då hon ska hoppas ganska mycket imorgon så vi vill inte hon är helt slut!
 
Kom hem och har försökt komma på en header till bloggens nya utseende men lixom har ej gått så bra... Det är det sista i designen och sen sa den upp på bloggen!

¦ Gaby >> Vardag

lost in the light


¦ Movie Studio Platinum >> Surprise >> Videor

3 års video

Den 9 Maj firarde vi 3 år tillsammans! 

¦ Movie Studio Platinum >> Surprise >> Videor

Video från hoppning

 
 

¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

guess how's back again??

Todoloo it's gabyyyy
 
Okej så hej alla kära vänner. Sharon fixar ny design och har lovat vissa att blogga så det är väll dax att ta sig i kragen och typ göra det osså. Men lixom mitt liv flyter på. Skolan, stallet, hemma är typ de jag gör?? Min replik på matten idag "Asså min mamma kan inte pq formen men hon har klarat sig ganska bra i livet äsålänge" omg alla typ dog av flabb. Sen gjorde vi typ upphöjt till 1/5 och sånt ja och Sharon frågad om läraren kan ge ett exempel när vi kommer behöva använda detta i verkliga livet och hon bara "jag vet inte närsta fråga hahaha"
 
Roliga nyheter:
- Igår fick vi veta vilka som fick stipendium för utlandspraktik och både jag och Sharon tar oss en trip till Sydafrika och praktiserad med lite vilda djur på savannen i 3 veckor!! Tjohoo, 40-50 graders värme <<3<3<3<33<3<3 
- Soppan går superbra nu och de går dessutom ute 24/7 nu
- Vi var precis på Pinchos med kompisar för att fira Tezz på sin 18 års dag och de var härligt <<<3<33333<3<3
- Det är nästan snart sommarlov
 
Dagens sad nyheter:
- Idag skulle Cory fyllt år...
- Jag är sämst på matte 
- Det är snart sommarlov och jag ska jobba hela sommaren

¦ Sharon >> Surprise

dream job: that person that guides harry into cars when he’s drunk

 

¦ Sharon >> Surprise

i hate when old people say tattoos are a waste of money like debra you have an entire cabinet dedicated to expensive plates nobody is allowed to use

 
Hiiyyyaaa
 
Blev en tur ner till Lake Arrie med ploppan idag. Fikade lite vid vattnet och busade både i skogen och vid sjön! Jättemysigt och jättesvettigt men det får man väl leva med hahaha. Hon skötte sig super både på vägen dit, där och på vägen hem. Gick ner i vattnet på mindre än typ 1 minut så det är framsteg för oss! 
 
Hon badade på och plaskade och hade sig, så hon tyckte nog det var väääldigt skönt i det varma vädret, lilla pluttegull <33333
 

¦ Sharon >> Tumblr >> Vardag

eeeeeeek

hiiiyyaaa
 
Så vädret är på topp vilket är ett massivt plus. Sitter i shorts och bränner mina ben med macen but who gives a shit. Lussnar på chill nations spelista för sommaren som är perfa och pluggar matte. Lite ibland vill säga.
 
Har fått besked om min lur, saftig summa då det är moderkortet som är sönder så är lite eeeeek på det och sen är mitt bankkort sönder och har glömt koden till mitt digipass och allting bara är eeeek för kommer ej åt min bank och bankkontoren är bara öppna på vardagarna så hahahha livet alltså.
 
Det positiva är att det knappast kan bli värre nu så uhhh. Nästa vecka får vi reda på utlandspraktiken och jag hoppas både jag och Gaby får den, men vi får se. Så med eftertanke, det kan bli sämre..
 
Tänkte bara uppdatera er om mitt urkassa liv för tillfället och hoppas ni har det bättre! 
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Stallet >> Vardag

recap av veckan

 
Mmmm fina (men problemataiska) Lima bean.
 
Hiiiyyyyaaa! Tänkte göra recap av veckan, har hänt en del... Inget jätteintressant eller så men kännde för att blogga lol
 
Måndag, inget viktigt i skolan, var hos Soppan på eftermiddagen. Red ut och hoppade lite stockar, hon var jättepigg och sprang på väldigt. Det var fint väder och varmt så det känndes jättemysigt. 
 
Tisdag, skola med NP på morgonen. Gick nog bra, känndes inte så svårt men har nästan aldrig problem med skiv-delen det är först på lyssna som jag typ vill gråta och överväger om jag behöver hörapparat. Efter lunch var det vanliga lektioner så det var riktigt bull men annars så...
 
Efter skolan var jag på Telenor och lämnade in min mobil för den är död. Ville gråta när jag gav bort den, fick inte heller nån lånemobil för guess what???? alla är slut efter valborgsfirandet där typ halva folket hade lyckats tappa mobilerna i sprit. Jag var inte en av den jag bara kom i fel tid dock..
 
Idag var jag och skrev på arbetskontrakt på morgonen sen i skolan var det matte och då grät jag typ hela lektionen för idk det bara gick bajs sen gick det bra typ en uppgift så då fick jag upp hoppet men sen höll inte det så länge så ska räkna lite hemma ughh 
 
Lunchen var roligt, kompisen berättade om när han köttat ett äpple i ryggen på någon som irriterade honom lol trodde jag skulle kvävas av skratt. Sen sist hade vi biologi-ish, de lektionerna är lite fucked men jajja, vi hade bio iaf och då snackade vi i grupp så lärarn bah: ok du få A fast jag typ inte sagt nåt så jag bara tack bror så gick jag så idk vad som händer i den kursen men jag är lite idc typ också så det andra jag gjort väger väl upp eller nåt.
 
Var i stallet sen, hade markarbete med Soppisen och först gick det ganska eeek men sen gick det ganska så yaaaa så wohoooo. Jobbade på volter i traven och skritten mycket först för att få henne rund och fin och det gick tillslut så då bytade jag övning till galoppombyten och det gick megabra så levde lite på det resten av passet!
 
Nu är jag så jävla glad över långhelg och för att mina asdryga kompisar ej kan störa mig så peace out.