färgglad julinspiration från pinterest

¦ DIY , Kreativt , Sharon , Tumblr
 

sso-bilder

¦ Sharon , Spel
 
 
 
 

åkte till milano

¦ Natur , Sharon , Vardag
 

Hiya huns!
 
Förra veckan åkte jag till Milano med syrran och Ester. Vi åkte på onsdagskvällen och hade hela torsdagen, fredagen och helgen på oss att se oss omkring innan hemfärden i söndags! Vädret var okej de första två dagarna, lite varmare än här hemma i Sverige så det var skönt. Jag lyckades dra på mig otroliga skavsår på undersidorna av mina hälar så har tråkigt nog haft skitont hela tiden, men bet ihop och följde ändå med på allt vi planerat. Gick på stan, checkade in lite butiker och köpte lite kläder. Åt massa god mat på fina restauranger, besökte slottet och såg DaVincis Nattvarden målning. Skönt att kunna komma iväg lite från vardagen men också skönt att komma hem, sova i egen säng och kunna mysa med sina djur.
 
Här hemma är det som vanligt. Jobb och stallet tar upp mest tid såklart. Är mitt uppe i att köpa bil och på söndag börjar jag rida på min gamla ridklubb MCR igen och det är jag riktigt taggad på! Var rätt så spontant att börja ta ridlektioner igen men känner att jag vill rida lite andra hästar än bara Soppan, blir lite enformigt efter att ha ridit samma häst i åtta år, haha! Kommer såklart fortsätta rida henne också (överger henne aldrig!!) men nu när hon har bebis i magen så blir det lite mindre och inte lika högt tempo. När fölis sedan är här och Soppan ska sättas igång igen tänker jag att jag vill börja rida för någon tränare, men får se hur det blir med den saken! 

Formula 1 Gran Premio De La Ciudad De México 2021

¦ Formel 1 , Sharon
 
 
 
 
 
 
Max vann gårdagens GP vilket betyder att han fortfarande håller ledningen i uppgörandet av årets VM titel! Så spännande, inte många poäng som skiljer Max och Lewis åt så jag hoppas att det kan bli ett spännande avgörande race i Abu Dhabi om ett par veckor! Men innan dess får han gärna ta hem segrarna i de mellanliggande racen. 
 

TS4 Hovah Monroe

¦ Sharon , Spel
 
 
 
 
 
 

en ridtur på runda soppan

¦ Sharon , Surprise