¦ Sharon >> Surprise

you are my cinema, I could watch you forever

Nikon D7100, AF-S DX nikkor 35mm f/1.8G
 

¦ Sharon >> Surprise

a walk with the step mom

 
 
 

¦ Formel 1 >> Sharon >> Surprise >> Vardag

Kvarstående ryggproblem & en ny header

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 
Hiya huns!
 
I förrigår spenderade jag hela dagen på sjukhuset, denna gången som patient själv och inte som student, haha. Började morgonen med att få skallen plåtad i en timme sedan mötte jag upp neurologen på mottagningen, gjorde standard undersökningar och sedan var det tid för mig att göra lumbalpunktionen. Ugh. Så otaggad jag var på det. Men själva "ingreppet" gick bra och jag lämnade med fruktansvärd smärta i ländryggen och sprängande huvudvärk. På eftermiddagen var jag tillbaka och fick provsvaren som såg bra ut och vi kan nu utesluta tumörer (hur sjukt att jag ens skriver detta?) och MS - vilket såklart är en lättnad. Dessvärre verkar det var en nerv som är i kläm men den syns troligtvis inte på röntgen (har en röntgen kvar att göra) och då får man helt enkelt hoppas att det fixar till sig själv helt enkelt.
 
Igår var jag hemma och tog det lungt och idag ska jag plugga och sedan till stallet. Soppan får longeras eftersom jag inte vill anstränga ryggen för mycket. Det gick bra när jag longerade henne i tisdags och då hade jag bara lina utan några andra hjälptyglar. Tänkte ta halsringen och repgrimman och ha linor i båda men försöka lägga trycket på halsringen så att jag en dag i frammtiden kanske kan longera henne i enbart halsringen!
 
Som ni ser har jag också bytt header! Den känns lite mer som jag eller vad man ska säga. Clara har tagit bilden! 
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

I tell people what they want to hear

 Beautiful Boy  (2018)

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

the truth is that i'm a bad person

    
  
  
 Beautiful Boy (2018)
 
 

¦ Djur >> Sharon

From this place I'll disappear

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

We rip out so much of ourselves to be cured of things faster

 Beautiful Boy  (2018)
 

¦ Sharon >> Vardag

Veckan som gått

 
Hiya huns!
 
Tänkte dra en snabb veckosummering. Måndag och tisdag hade jag föreläsningar i skolan hela dagen men på tisdagen red jag dressyr på Soppan och hon gick helt fantastiskt bra! Kännedes både mjuk i handen och frammåt för skänkeln. 
 
På onsdagen hade vi dramalektion. Roligt med lite omväxling. Satt efter det i skolan och arbetade med en gruppuppgift som ska redovisas i nästa vecka. Disskuterade även en annan uppgift och hur förvirrade vi var över vad den skulle innehålla men jag har sedan dess skrivit klart den så det känns i alla fall skönt. 
 
I Torsdags gjorde gjorde jag inte mycket över dagen då jag var ledig. Eller ja, jag planerade upp en hel del inlögg jag ville publicera, typ gifs, men så kom så himla mycket mellan så jag hann faktiskt inte sätta mig med dem förrens igår! På kvällen hade vi även lovat vår medryttare att hon skulle få hoppa Soppan för första gången, och vi vill numera vara med när de hoppar. Det gick bra och hon tyckte det var roligt!
 
På fredagen gick jag först till vårdcentralen för att ta ett nytt kreatining prov eftersom jag ska på MR på onsdag. Denna gången ska de kolla på min skalle och så ska jag få ta ryggmärgsprov. Så jag har en heldag på neurologen på onsdag. Sedan var jag i stallet och mockade och fixade snabbt. Åkte efter det till emporia för att köpa yogiboost (inte till mig dock för jag äter inte yoghurt haha samt att jag försöker hålla mig borta från kolhydrater) och efter det besökte vi Clara på jobb. Senare på fredagskvällen var jag, Ester, Gaby & Clara på Blue Planet II, och det var jättefint! Blir dock lite smått ledsen på mänskligheten som förstör vår fina planet och allt vackert liv på den och tänkte på hur allt det vi fick se kanske en dag inte kommer finnas kvar.
 
I lördags tränade jag och idag gick jag upp tidig för att släppa ut hästarna. Efter det stack jag direkt till gymmet och körde cardio pass. Börjar träna med PT 2 gånger i veckan nu istället för 1 så ska verkligen ta tag i att träna själv också. Tanken är träna styrka 2 gånger med PT, två pass 30-40 min cardio i veckan och sedan två pass styrketräning på egen hand, alternativt köra gruppträning nån av gångerna och vila en dag. Är verkligen taggad på detta nu så hoppas att jag kan hålla i det!
 

¦ Djur >> Sharon

Their dark shallow eyes got lost in the haze of the light

Hera
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

happy, sad, good and bad

   
   
   
Timothée Chalamet as Nic Sheff  in Beautiful Boy (2018)
 

¦ Djur >> Sharon

summer love

 
Misha Castiel Jr.
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

alla hjärtans dag

 
 
Hade tagit mig lika många år som vi kännt varandra om jag ska skriva allt vi gjort tillsammans.
 
Till mina två närmsta vänner; Clara & Ester
 
Så många underbara minnen jag har med dessa två. Alla minnen från när vi hade medryttarhästar i ÖG. Så mycket galet vi gjort i det stallet. Sprungit på åkrar om kvällarna. Dunkat musik och hoppat studsmatta i timmar. Mördat spindlar tillsammans.
 
Ni hjälper mig när det har varit extra jobbigt att ta sig till stallet. Vi har firat de senaste fyra nyåren tillsammans. Gått på bio. Fikat. Gått på oräkneligt många promenader med mitt självutnämnda gudbarn Penny. Tagit spontanta roadtrips över hela Skåne. 
 
Tack för att ni agerar taxi i princip dagligen. Tack för att jag får köra era bilar även fast jag kör som en kratta. Tack Clara för alla fina bilder du tar på Soppan och mig. Tack Ester för att du gör allt för att Soppan ska se glad ut på bilder. 
 
 
 
Ni är ovärderliga, mina crabskibroskis.

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

are u really gonna study??

 
Hiya huns!
 
Heldag i skolan för mig idag. Denna terminen är verkligen kaotisk och PACKAD med saker att göra. Läser enbart en kurs men den är uppdelad i sex olika delar och jag är på min andra just nu, så det går i alla fall frammåt även om det inte känns så ;) 
 
Jag norpade åt mig några fina öronproppar (som jag i all hast stavade fel) till Gaby från biblioteket (man tar dem ur en sån maskin vid it-disken så fick skynda mig!!) och fick lite gjort medan vi väntade på att vår sista lektion skulle börja. Kompisen och jag parkerade oss vid ett bord i biblioteket där jag frågade henne om hon på riktigt skulle plugga (jag hade tänkt fortsätta kolla Star Wars) men när hon suckade ett ja drog jag själv upp böcker och satte igång att markera sidor med olika neon-färgade post-it lappar. Det slutade med att hon kollade film och jag pluggade, hah. It be like that sometimes. 
 
Kom hem typ halv fem och åt nåt form av mellanmål. Städade lite på mitt rum och satte mig för att fixa detta inlägget. Nu ska jag äntligen fortsätta kolla Star Wars!
 

¦ Djur >> Sharon

open up your heart and your soul

Africa 2016, black/white
 

¦ Musik >> Sharon

beauvois

 

¦ Cute boys >> Formel 1 >> Gif's >> Sharon

bulls on ice

  
  
  
 Go-kart-kul på isbana, önskar vi hade sånt här nere också! Har man tur är det lite vattenplaning på utebanorna här omkring ;)
 
Har helt glömt bort att säga det, men Gaby, Ester och jag ska till Belgien i sommar för att kolla Formel 1! Det blir vår första race-weekend och jag är så otroligt taggad på detta så det inte är sant! Vil bara att säsongen ska dra igång nu nu nu, men får allt vänta en månad till innan bilarna står uppradade på start/mål sträckan. Däremot introducerar alla teamen de nya bilarna för oss denna månaden och efter det hoppas jag även att RB får upp några nya snygga kläder i sin shop så man kan få hem något nytt för året!
 

¦ Djur >> Sharon

she brings the rain

- Africa 2016 -
 

¦ Sharon >> Vardag >> Videor

biodax

 Trailern till Mary Queen of Scots
Hiya huns!
 
Ett tag sedan jag bloggade. Jag har extrem bildbrist och gillar inte att blogga "vardagligt" då, så har utelämnat det helt. Haft lite ont om tid också för att klippa ihop typ outfists eller bilder från tumblr osv, men känner att jag vill slänga upp ett inlägg nu i alla fall.
 
Har nu gjort klart min praktik innom barn- och ungdomsvården och känner att terminen går frammåt. Har även hunnit få hem en remiss till neurologen och ska till sjukhuset en heldag för att göra både det ena och det andra men hoppas att det går bra. Har annars även varit hos Soppan och gymmat.
 
Ikväll ska mamma och jag gå på bio. Jag ville verkligen se Mary Queen of Scots så bjöd mamma på bion om hon kunde tänka sig följa med. Lite mysigt också när vi gör något tillsammans själva någon gång sådär vartannat sekel ;) 
 
Imorgon ska jag åka till stallet tidigt med Clara. Hon ska ta några nya bilder på Soppan och mig till min nya header så hoppas att det blir som jag tänkt i mitt huvud, haha! Efter det har jag PT-träning och sedan ska jag nog bara ta det lugnt resten av helgen, kolla serier och dricka te typ!
 

¦ Outfits >> Photoshop >> Sharon >> Shopping

Soppans wish-list no. 2

 

¦ Outfits >> Photoshop >> Sharon >> Shopping

Soppans wish-list no. 1

 
Flying Change nosgrimma med lack från PS of Sweden
HvE nosgrimma från PS of Sweden
Animo Well benpaddar
Blått pannband från PS of Sweden
Rambo fleece rid-täcke
Svarta, vita och grå fleece lindor från Eskadron
 
Soppan ska få en ny sadel senare in på året och vi har velat mellan svart och brunt ett bra tag. Jag har velat ha brunt och Gaby svart och nu har jag sovit på saken och bestämmt mig att det får bli svart denna gången också! Så med den extrema motivationen till hästar så har jag här skapat del 1 av vad jag just nu vill ha mest till Soppan. Detta är den lite "tråkigare" delen, ska fixa två outfits också lite senare idag!
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

wearing those remains

Pt.2 Rami Malek as Merriell "Snafu" Shelton in The Pacific 
Till Ester

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

we're all mighty proud of you. proud of all you soldiers

      
 
      
 
      
Rami Malek as Merriell "Snafu" Shelton in The Pacific 
Till Ester
 

¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

Because he was he, because I was I

      
 
      
 
      
 
      
 "Call me by your name and I'll call you by mine"
 
 

¦ Cute boys >> Photoshop >> Sharon

happee birthdae harry