laddade mina vapen med kärlek

¦ Sharon , Surprise

Techeetah

¦ Djur , Formel 1 , Gif's , Sharon
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 
       
 

I know that there will come one day

¦ Formel 1 , Gif's , Sharon , Surprise , Vardag
 
 
Hiya huns!
 
I söndags hoppade jag lite. Tränade på att landa i rätt galopp så körde en dog-leg variant typ. Ester var snäll och assisterade med höjning och filmande, och moraliskt stöd ;) Soppan skötte sig jättbra och jag är väldigt nöjd med passet. Efter det var det GP i Belgien så kollade den såklart. Max kom trea, och det var ett rätt roligt och intressant race att kolla. 
 
Ja som sagt, F1 är igång igen som ni ser på gifen ovan. Och sen var jag och sprang på bana i måndags, vilket var könt. 
 
Idag var jag hos Soppan lite snabbt för att tvätta hennes ögon då hon fått ögoninflammation. Men det såg mycket bättre ut idag så det bör gå fort över. Har annars målat om en möbel som jag också är klar med. Och så har jag och en kompis haft MCU maraton men nu ska hon flytta till sthlm för att plugga så vi får kolla klart separat.. Jag ska också försöka kolla ikapp TO och KUWTK innan jag börjar skolan.
 
 

f*ck this sh*t, honestly

¦ Musik , Sharon
Svenskt ur spellistan fuck this shit, honestly
 

Instagram tips

¦ Djur , Sharon , Åsikter
W O N D E R I N T H E W I L D
 

Back 2 school

¦ Sharon , Shopping
Nu när plugget drar igång igen hade jag gärna köpt mig en ny Kånken, men måste prioritera annat först! Här är i alla fall de fem jag tycker mest om!
Kan köpas bla. HÄR och HÄR
 
 

catching fireflies

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Idag är det sista jobbdagen för mig! I alla fall för sommaren. Måste säga att jag nästan längtar tillbaka till skolan och "det vanliga". 
 
Har varit i stallet en del och annars jobbat mycket. Är så trött när jag kommer hem efter jobb så jag går och lägger mig direkt typ. Men det ska ändras på nu, haha!
 
Vill försöka ta tag i bloggen igen, har lagt den lite åt sidan nu när jag inte haft någon tid alls. Men ska försöka bli bättre nu när allt blir som vanligt igen. Redigerade i alla fall bilden ovan, lite sådär halvdant. Måste också börja fota lite mer, har lust hela tiden till att både fota, redigera och blogga men det blir liksom inte av. 
 
Hur som helst så ska jag på bio idag med kompisarna. Och Gaby ska hämta ut F1 2018 spelet som de ÄNTLIGEN har släppt. Kommer defenitivt sitta bänkad framför PS4:at nu.. 
 
Nästa vecka när jag är ledig från både skola och jobb ska jag fixa lite inför skolstarten. Måste köpa block och lite pennor och sådant skoj, och så ska jag skriva in mig på körskolan också!
 

too time too

¦ Djur , Sharon
 

most of us are heaving through corrupted lungs

¦ Djur , Sharon
 

Airborne

¦ Sharon , Spel , Vardag
Senaste tillskottet i mitt SSO-stall. En Jorvikskponny som jag döpt till Airborne!
 
Hiya huns!
 
Idag händer inte mycket. Sov till hela klockan 9 imorse. Ska plugga nu på förmiddagen och sedan ska jag jobba ikväll. Imorgon, lördag och söndag är jag ledig. På fredag ska jag bara plugga eftersom jag har en tenta på lördagen. Efter tentan ska jag åka till stallet och på söndagen tävlar gaby nere på stranden här i stan så blir nog mycket stall då också.
 

jobb jobb jobb

¦ Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Var typ en vecka sedan jag bloggade sist. Har jobbat sen i onsdags och är ledig först på fredag så är för tillfället rätt så trött och har ingen ork till något. Har varit hos Soppan i förra veckan men inte gjort något särskilt med henne på grund av omotivation. 
 
Annars så händer inte så mycket nytt. Försöker reda upp lite med min ekonomi, sparande och budget och så vidare nu inför skolan och höst terminen. Har även tittat på vad jag behöver köpa och fixa innan skolan och måste bara säga hur mycket jag längtar till mina vanliga rutiner med skolan. 
 
Ska dit idag, skolan alltså, innan jobb för att skriva ut lite papper och hämta ut gamla tentor annars har jag inte mycket för mig!
 

sheep and a steep cliff

¦ Djur , Natur , Sharon
 

Ales stenar

¦ Natur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns!
 
Besökte Ales stenar med mamma idag. Aldrig varit där innan eftersom jag var sjuk den gången resten av familjen bestämt sig för att åka dit (för typ 10 år sedan). Men nu så, nu har jag också sett det! Otroligt hur imponerad jag var av stenblock, haha.
 

look at me now

¦ Sharon , Stallet , Surprise
 
Hiya huns! 
 

Idag var jag äntligen i stallet. Har så fruktansvärt dåligt samvete över att sällan vara i stallet och när jag väl är där blir det inget vettigt gjort och det känns inte heller något vidare bra. 

 

Det är så mycket som påverkar just nu. Dels är det för att ”jobba” inte är mina vanliga rutiner (jag är en extrem rutinmänniska när det kommer till sånt) och den otroliga värmen vi har nu gör det omöjligt att vistas i stallet under majoriteten av dagens timmar. 

 

Exempelvis måste man vara i stallet 5-8 på morgonen eller 20-22 på kvällen och det krockar med mitt schema på jobb 99% av gångerna vilket betyder att jag hade behövt åka dit 9 (om jag jobbar kväll) eller 15 (om jag jobbar morgon) och det är då det är som varmast. 

 

Trodde även att flytten skulle göra så att motivationen blev bättre men det blev inte som jag tänkt mig alls... Har tyvärr bara känt mig stressad i stallet eftersom jag oftast åker dit med kompisar och då ingen av dem av olika anledningar rider sina hästar blir det sällan att jag rider något givande eller längre pass själv, då jag vet att de inte orkar stanna och vänta på mig (med all rätt!!)

 

Men idag åkte jag när jag vaknade och var i stallet vid 8 tiden. Egentligen för sent för värmen slog oss när jag satt upp men tog trotts det en runda på stubbåkern. Lät henne springa av sig lite och hon verkade tycka det var kul i alla fall. Borstade på henne ett tag också mest för att jag själv skulle må bättre och sedan städade jag hennes box lite. Fyllde även på vatten till kompisens gigantiska häst som dricker liter efter liter och sedan cyklade jag hem. 

 

Hoppas verkligen att det blir bättre mot hösten när skolan sätter igång. Har kommit fram till att jag måste åka till stallet mer på egen hand för att slippa stressen, stallet för mig ska vara ett lugnt ställe där jag bara kan va, så hoppas för Soppans och min del att jag snart är back on track!

 

när kreativiteten rinner över

¦ Cute boys , Photoshop , Sharon
Morgonens session i Photoshop.
 
Sist jag använde Photoshop till att "klippa och klistra" var på medeletiden känns det som och detta är inte alls vad jag normalt sett brukade göra. Sedan jag hämtade hem Lightroom är det enda jag gör i PS storlekskorrigering av foton men annars händer allt i Lightroom, men när jag hittade en acc på instagram som gjorde liknande bilder som ovan så var jag tvungen att testa själv!