¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

I stallet

 

¦ Cute boys >> Photoshop >> Sharon

Harry X Pantone

 

¦ Sharon >> Surprise

My girlfriend sneezed and I accidentally said shut the fuck up instead of saying bless you

 

¦ Sharon >> Surprise

if your world falls apart, I'd start a riot

 

¦ Photoshop >> Redigering >> Sharon

Photoshop tips - Color Fill

Hej hej! Här är ett Ps tips till er som tillexempel vi få endast de kalla färgerna lite varmare. Eller något annat. Annvänd det hur ni vill! Personligen brukar jag göra just såhär för att få himlen lite mer intresannt!
 
Instruktionerna är ovanför respektive bild

1. Börja med att välja en bild. Helst någon där det är mycket vita/gråa/ljusa färger - då blir det snyggast! Har själv valt en bild på Soppan och Gaby som jag vill ändra himlen på. 
 
2. Längst ner i högra hörnet finns en knapp som heter Create new fill or adjustment layer. OM du inte har denna uppe kan det vara för att du inte har Layers öppna. (För att öppna Layers gör följande: Window > Layers eller tryck F7.)
 
 
3. När du tryckt på Create new fill or adjustment layer visas en meny. Ur denna väljer du sedan Selective color.
 
 
4. Välj vilken färg du vill! Alla fungerar, de varmare färgerna (röd, gul, orange, rosa) ger varamre toner, lite "solig morgon" känsla medan kallare färger (lila, blå grön) ger bilden en mer regning eller dimmig känsla. OBS! Grönt, gult och blått kan ge bilden lite vintage ton! När du valt tryck OK
 
Du kan ändra färgen senare om du inte är nöjd.
 
 
5. När du valt din färg och tryckt OK börjar du med att klicka på knappen Set the blending mode. Default är Normal, (se nummer 1 på bilden). En meny visas och då ska du välja Darker Color. (Se nummer 2 på bilden.)
 
 
6. Dubbelklicka på ditt lager ( Color Fill 1). Layer Stle ska visas på skärmen. Ställ in Opacity och Fill Opacity tills du är nöjd! Tryck OK när du är klar. 
 
Vill du ändra färgen, dubbelklicka på själva färgen nere på lagret. Då kommer samma meny upp som i steg 4, men nu har du ställt in alla blending options så nu blir det lättare att se hur den slutliga bilden kommer se ut!
 
 
Här är före och efter! 
 
 
Med lite övrig redigering (Curves, Gardient Fill, Colorbalance) så kan det se ut såhär!
 
 

¦ Gaby >> Åsikter

4 saker som...

..Gör mig riktigt arg!
 
#1 När fotgängare går rakt ut i cykelbanor utan att se sig för. Åååhhhh jag som cyklar mest hela tiden och precis om alla andra i Malmöl gör, och typ den procenten som går ska alltid göra mig förbannad. Alltså går man rakt ut i vägen där de åker bilar eller?? nej men gå inte rakt ut på cykelbanan då!!!
 
#2 Skånetrafiken. Alltså om jag vore stadsminister skulle jag allra först banna Skånetrafiken. De är så äckligt fula med sina ideer och förseningar som inte har ett dug med trafiken att göra. Och det värsta är att det är den enda kommunala trafiken vi har!!! Alltså kan de hitta på vad de vill och vi som inte har bil blir tvugna att resa med dom. Usch, om det finns en anledning att inte bo i skåne har ni den där.
 
#3 Vädret. Okej nu är det ok men jag är så himla känslig för vädret. Och inte nog med det men skånes väder är ju världens sämsta också. Alltså man kan gå ut på morgonen med shorts och linne och vid lunch är istiden på besök. Och så regnar det på mådagen. Och tisdagen. Och onsdagen, Och trosdagen. Och fredagen, eventuellt ett uppehåll på 1h. Och lördagen. Och söndagen.
 
#4 Långsamt internet. Vi med Comhem (hint; skaffa ej comhem) har alltid störningar i nätet PÅ VÅRA LEDIGA DAGAR!!! Alltså typ varje studidedag, kortare lov osv så har de störningar så man inte änns kan komma in på internet. Man får typ spela pixeldinosauriespelet eller läsa böcker. De dagarna vill ja klippa av comhemarnas fingrar.

¦ Sharon >> Vardag >> Åsikter

En kort guide till hur man överlever matte 3c

Steg 1. Se till att ha energi när du går in i klassrummet
Det behövs. Garanterat. Ladda dig själv med massa celcius- eller helt enkelt något som innehåller cyanid kobalamin. Drick då gärna en hel del sånna, för tillslut tuppar du av helt OCH SE PÅ FAN. DU BEHÖVER INTE LÄSA MER MATTE!!!
 
Steg 2. Skaffa en kompis att gråta med
Vem vill gråta själv? Ingen. Skaffa dig en polare att göra detta med. Förenklar det hela något enormt. Torka varandras tårar, stötta varanda genom detta helvetet. 
 
Steg 3. Bli vän med någon som leder konversationer åt fel håll
En man eller två som styr mattetankarna helt åt söder. Hur fantastiskt? Lägg undan matte snacket ett tag, vem behöver trigonometri och massa derivatorer? In fact, tänk aldrig mer på matte igen. 
 
 
 
Steg 4. Formelblad + agna anteckningar
Gör en deal med din mattelärare. Fråga om du får anteckna lite småskit på ditt formelblad och sedan få det tillåtet använda på prov. Det hjälper en hel jävla massa. Varför inte klottra ner massa uppgifter och dess lösningar när du ändå kan?
 
Steg 5. Be
Även om du är ateist och inte tror på ett enda ting, be. Du lär behöva all hjälp du kan få - från alla du kan få hjälp av.
 
Steg 6. Ha kul
Om du som jag inte har någon jävla aning om vad du gör varje gång du sätter foten i mattesalen, se då till att ha jävligt roligt med de som fattar lika lite som du. Helt otroligt hur mycket roligt man kan ha med folk som är stendumma som dig själv. 
 

¦ Musik >> Sharon

musiktips

 

¦ Cute boys >> Sharon

Harry Styles for Another Man - September 29th 2016

 
Hur fin? Nu är drömmen att resten av killarna gör något liknande! Får aldrig nog som ni ser....
 
 

¦ Andra Hästar >> Videor

repris


¦ Djur >> Sharon

elks

 
 

¦ Redigering >> Sharon >> Surprise

It's a long way forward, trust in me

 I'll give them shelter like you've done for me
 

¦ Sharon >> Surprise

I'm losing my own youth

Surprise X Green
 
 

¦ Cute boys >> Sharon >> Vardag >> Videor >> Youtubers

sämst på att packa

 
Hiya huns
 
Jag har lovat mig själv i typ fem dagar att "på måndag ska jag packa" och nu är klockan 20:25 och jag har inte packat ett skit. 
 
Var först i skolan i typ 40 min, sen åkte jag i regnet till Soppan. Red western igen (försöker jobba lite på det) och det gick okej. Hon lyssnar bra på svängar med enhands föring nu + att jag rider bettlöst när jag western-ar så det tycker jag är lite kul. Sen satt inte halterna så fint idag som de gjorde sist men å andra sidan var hon fin när jag fattade galopp!
 
Sen kom jag hem vid halv tre tiden och då var jag faktiskt produktiv. Jag fixade över alla filmer till mitt stora USB-utrymme, sen rensade jag alla 100 SD-kort till både systemkameran och GoPro:n. Rensade min iPhone och sist så fixade jag offline listorna från Spotify.
 
Efter det tänkte jag - nä nu fan får jag börja packa lite. Det tar alltså hundra år för mig att packa när jag ska bort knappt en vecka och nu ska jag iväg näst intill en månad så skulle vara lagom kul att glömma något - alltså bäst att börja i tid tänkte ju jag.
 
Jag började med att slänga typ 1/8 del av vad jag ska ha med mig på sängen, sen tänkte jag att det passade bra med att kolla Marcus' alla videor så då slängde jag igen resväskan och dumpade all packing ovanpå istället. 
 
Kollade YT i typ sex timmar sen blev det helt plötsligt roligt att lyssna på ny musik och vara på tumblr i en evighet - tills jag blev trött och ville sova. Nu sitter jag här istället och informerar er om hur jag suger på att packa. Så jag har alltså inte kommit lägre än att jag har packat ovanpå min resväska. Ha det gott mina vänner, hörs imorgon. 
 

¦ Pretty girls >> Sharon >> Vardag >> Åsikter

hejsan

 
Hiya huns
 
Det var några dagar sedan sist. 
 
Bloggen har blivit tråkig. Snarare bloggandet har blivit tråkigt. Läsarna är inte aktiva, man har ingen lust att lägga ner sin tid på bloggen då. Missförstå mig rätt nu, jag tycker det är jättekul att fota, redigera och göra allt som hör bloggen till, men det tar lång tid och att inte få någon respons får det hela att kännas så onödgit. Kan lika bra strunta i allt då. Såklart måste man själv vara aktiv för att läsarna ska vara aktiva - det är inte det - grejen är att när vi väl är aktiva, även om det så bara skulle vara ett tråkigt inlägg om våran dag, så märks det inte av alls att någon är här och läser. Förstår ni vad jag menar? Om vi är aktiva måste vi få något tillbaka, eller?
 
Jag har inte ork att publicera inlägg som ingen säger något om. Det behöver inte vara något långt, men ett tips eller två på vad vi kan blogga om, något liksom? 
 
Just nu är bloggen bara en tyngd, något jag får dåligt samvete över att jag lämnar. Men samtidigt verkar ingen ha något emot det, så varför bry sig? Jag får se hur det blir helt enkelt, vi kanske har vuxit ur det? Samtigit vill jag dela med mig av min vardag, liksom dokumentera för min egna skull. 
 
Som sagt, vi tar ju lite ledigt från verkligheten nu i några veckor. Får se hur det blir när vi kommer tillbaka.
 

 
I alla fall, det har hänt en massor. Vi har varit med kompisar en del, och skolan tar över för det mesta. Snart åker vi iväg och det är en massa som måste fixas. Vi var i Borås i tisdags, och fick springa genom hela staden för att hinna med tåget hem. Vi är ett härligt gäng som ska resa iväg - är glad för det. 
 
Soppan står nu mera inne över natten, så nu är vi där varje dag. Jag red lite western igår. Gick bra, hon gick långt och lågt. Dock är galoppen lite sådär just nu. Vi har blivit slarviga med fattningarna och då har Soppan också blivit det. Sen är hon lite lat, men det är vårt egna fel. Har bara ridit ordentligt sen i Onsdags... 
 
Idag ska jag försöka göra lite varierade blogginlägg till tiden då vi är bortresta. Kan bli svårt då jag inte har någon som helst aning om vad ni är intresserade av. Lär bli inlägg som intresserar mig själv.
 

¦ Djur >> Redigering >> Vardag

one more chance

Cody & Simba