¦ Djur >> Sharon >> Vardag

"nu gråter jag bra på mattelektionerna"

 
Hiya huns
 
Rubriken är ett citat från mig själv, som jag sa till läraren jag hade min stora breakdown hos. Hon var glad att det inte längre är hennes ämne där jag låter tårarna rinna, men jag grät ändå på slutet av hennes lektion. Är fortfarande jättestressad så vill bara sova istället. 
 
För övrigt så är Cody och Simba på besök igen. De är här tills på söndag sedan ska de hem igen. Soppan mår bra, det börjar bli mörkt när man är i stallet men sån är hösten. Två veckor kvar sen drar vi till varmare väder. Uppadatingen kommer inte skilja sig mycket från hur den är nu, har däremot gjort ett par tidsinställda under typ fyra dagar så ska se om vi kan fixa minst 1 inlägg varannan dag i alla fall! Har bara lite brist på inläggs idéer...
 

¦ Djur >> Kreativt >> Sharon >> Surprise >> Vardag

deleting my school to focus on tumblr

 
Hiya huns!
 
Jag är hemkt ledsen över att bloggen får lida när vi inte har tid, men det är så det blir. Helt otroligt nog har vi haft så mycket i skolan att jag har fått riktiga breakdowns i klassrummet och bara gråtit för att jag inte orkar mer. Efter skolan är det antingen Soppan, eller så är jag hemma och pluggar. Slutar dessutom så sent i skolan att när jag är klar med plugget kollar jag tumblr någon halvtimme eller så sen går jag och lägger mig. 
 
Har flera gånger sagt att jag ska blogga när jag kommer hem men det har bara inte blivit av för jag är så trött. Det är inte långt kvar tlls vi åker, så vi vill träffa våra kompisar, men vi har bara tid på helgerna och alla ska fylla år och ha fester och vi ska passa hundar nästa helg så då faller hela den bort, sen är det bara en helg kvar och allt är bara så stressig just nu för vi måste också fixa med allt kring hästen när vi är borta och jag vill bara sova hela tiden istället. Så där har ni anledningen till varför jag inte har bloggat. Eller Gaby för den delen.
 
 

¦ Sharon >> Surprise

All I want to do is dance under the moon

 
 

¦ Gaby >> Surprise >> Vardag

Downtown


¦ Kreativt >> Natur >> Sharon >> Vardag

Lysekil

 
 

¦ Sharon >> Surprise

I go crazy 'cause here isn't where I want to be

 
 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise >> Vardag

Recap av veckan som gått

 
Hiya huns!
 
Har ju som sagt varit bortresta i en vecka och jag hade verken tid eller ork att blågga något medan vi var iväg. Jag hade då "praktik" på Havets HUs i Lysekil och jobbade med fiskar och andra havslevande varelser. Efter skolan hängde jag mest runt ute i skärgården och jag och min lärare spelade Pokemon tillsammans till största delen. Snorklade lite och fångade sjöstjärnor och jag spräckte min iPhone också. Grät hahha. 
 
Kom hem fredag-kväll och under lördagen var jag så trött så chillade bara hemma. Idag därmot åkte vi till stallet och red lite dressyr ute på gränängen. Soppan kändes fin fast hon tog det inte riktigt helt seriöst i galoppen, så fick skälla lite på henne och då gick det super duper. Hon gillar att testa oss hahha. Kommer bilder både från dagens ridpass och sedan några från Lysekil också!
 

¦ Djur >> Gaby >> Natur >> Vardag

En vecka på Järvsö

Då är vi hemma igen!
 
Jag har då varit en vecka (5 dagar) uppe i Järvsö! 9h dit men så roligt man haft. Träffade massa underbara människor och fick göra massa roligt. Tog han om djuren (de har bara nordiska arter), körde massa ATV hihihi som var det roligaste haha fick hålla en berguv och en lappuggla, mata renar, vargar, björnar och järvar, bära på getter och berika till olika djur. Var både lärorikt och roligt. Efter "skolan" så lekte vi dunkgömme (eller som stockholmarna sa, burken) och plockade blåbär. Vi lärde alla andra vad "flippar" betyder och sen hade vi stora disskusioner om hur man kör sten, sax, påse på rätt sätt. 
 
Sen på tåget hem så hade jag och B och C så himla tråkigt så vi började prata om galaxer, stjärnor och liv på andra planeter.

¦ Sharon >> Surprise

Gold

 

¦ Kreativt >> Sharon >> Surprise >> Tumblr

When will the princess figure it out she ain't worth saving?

 

¦ Sharon >> Stallet >> Tumblr >> Vardag

Cali weather

Hiya huns!
 
I fredags så tänkte jag blogga efter vi kom hem från stallet men av nån anledning så satte jag mig i sängen och kom vilse på YouTube istället... Det är lixom en hel prosess att överföra bilder till daotrn, redigera och sen ladda upp dem och jag var helt enkelt inte sugen på det. Istället hittade jag en ny serie att underhålla mig med.
 
Yep, en klassiker. 60 Days In heter den, det är en 2016 serie och de är inne på 5 avsnittet av andra säsongen. Jag ska kolla S02EP04 så är snart ikapp haha. I alla fall så har jag då inte gjort mycket under lördagen eftersom hela dagen gick åt att kolla 60DI. 
 
Dock, hade jag glömt prova stövlar i stallet under fredagen så tvingade ut mig själv klockan fem på kvällen fördet var dödligt varmt under dagen. Red igenom Soppan rätt så intensivt. Mesti skritt och trav, hon skätte sig jättebra coh var förvånandsvärt pigg och framåt i traven. Jätteskönt för omväxlingsskull. 
 
Idag, rättaresagt nu när som borde jag packa för en vecka borta men hahah jag orkar ej?? tar mig 25 år att packa och det dubbla att packa upp... Har istället gjort typ två inlägg infor veckan. Kommer ju dock ha dator med mig och internet också så kan väl försöka slänga in nåt en kväll!!
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

But there's a monster standing where you should be, so I'll paint you wings

 

¦ Gaby >> Surprise

Living my imagination


¦ Gaby >> Stallet >> Vardag

All i need is you

Hej svej i lingonskogen!
 
Idag var vi i skolan fast bara till strax efter 11. Köpte sub och tog bussen till Hööks. De hade 15% på alla täcken och vi tänkte kompletera hennes täckesgarderob med det där Orion-täcket jag bloggade om för någon dag sedan! Köpte det, ett hönät, en repgrimma och ett babypelham och sån man stter på kedjan under. Rådfrågade med kassapersonalen och kom fram till att testa det. 
 
Hoppade då lite i paddocken. Det var hamskt kvavt i luften och lixom himlen tygde ner en så Soppan var inte alls med på noterna. Dels var hon lite småänglsig för det nya bettet. Vi har ju aldrig ridit på något skarpare på henne än vanligt tredelat eller rakt så även lite ovant för oss. Jobbade inte henne sådär supermycket, ville bara testa bromsen men annars hade jag lite längre tyglar när jag red fram. 
 
Hon var väldigt seg och det brukar hon vara när luften är så och + att bettet var för mycet för henne i hoppning så blev det en liten broms hela tiden. Så inget pelham när vi hoppar iaf. Hon var lite osäker och jag ville inte ta henne i munnen för kände mig elak hehe så får väll skylla mig själv för att sprången blev lite kantiga. Hon hoppade dessutom extremt högt över oxern av någon anledning så var inte alltid med.
 
Sist tog vi lite bilder vid äppelträden, Soppan fick typ 10 äpple totalt hehehe. Plockade med mej några plommon och klämde väll i mej 10 stycken jag med på vägen, så goda!

¦ Gaby >> Surprise

My heart is set on you


¦ Djur >> Natur >> Sharon

Skånes djurpark September den 8:e

 

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

I won't act my age

För att ålder inte spelar någon roll och,
För att man alltid är någons barn
 

¦ Gaby >> Vardag

Två sorters täcke

Detta täcket fastande jag direkt för när jag såg det i katalogen. Inte för att det är snyggt men för att de är precis vad vi söker till Soppan. 100g, avtagbar hals (som ingår!!) och till billigt pris. Den stora nackdelen är färgen. Vi är väldigt noga med vilka färger Soppans täcken ska ha och orange är inte en av dem. För mig funkar det men Sharon vill absolut inte ha det av den anledningen. Ni kan hitta det HÄR.
Den andra kandidaten är detta täcket. 100g men dock fast hals. Att halsen är fast spelar inte så stor roll för oss då vi oftast har halsen på endå annard har hon täcke utan hals. Detta är mer stilrent och följer Soppans färgkod i täcken. Det är en aning dyrare också. Ni kan hitta täcket HÄR.
 
För övrigt har vi inte helt bestämt oss än men lutar mot Orion-täcket. 

¦ Gaby >> Vardag

Same old song

Sorry för att jag inte bloggade igår..
 
Kom hem från skolan och tog en nap tills typ halv sju. Sen var det bara att göra skolarbeten. Fixade massa inför Sydafrika och satt med det från halv sju till halv tio. Sen la jag mig igen haha... Nu bloggar jag såhär på morgonen eftersom jag inte börjar förrens halv fyra. Men ska till skolan tidgare och göra lite arbeten igen, får inte så himla mycket gjort här hemma som i skolan. Sen åker jag till stallet nör vi slutar runt 5 och ska nog tömköra henne lite bara för har även kvällen.

¦ Cute boys >> Surprise >> Vardag >> Åsikter

5 saker jag stör mig på: School edition

1. Att man aldrig får använda hissen
Så har det i alla fall på varit på alla de skolor jag gått på genom åren. Är det för att man fastnar? Är det för att det hade blivit köer för att komma till andra våningen? Är det för att vi behöver motion?? Jag vet alltså inte men har alltid fått döda svar från lärare som bara "för att det är så" JAHA?? Men alltså kan du utveckla och nyansera ditt svar lite mer eller??
 
2. Lärare som inte är konkreta med vad som krävs av en
Nej men tillexempel så ber man läraren läsa igenom ens text och så säger de "ja det var bra" okej??? Bra som A bra eller bra som C bra?? Stor skillnad mellan dessa två betygen min vän. Säg istället: nej det fucking suger kassera hela skiten istället för att säga "det är jättebra" och sen så får man tillbaka uppgiften med betyget C och man bara ???? det här är inte "jättebra"
 
3. Lärare som hjälper de personer som sitter närmast där de befinner sig även fast andra räcker upp handen först
Ursäkta?? Jag var först då ska du fucking hjälpa mig och inte bara "jag tar dig nu när jag änå är här" ?? vi har något som kallas kö-system i sverige och jag tycker vi bör följa även denna i ett klassrum. 
 
4. Packa-inte-ihop!-Lektionen-är-inte-slut-än lärare
??? det är legit 30 sekunder kvar och det tar dig så lång tid att säga att vi inte ska packa ihop så när du faktiskt är klar så är lektionen slut och då är det fucking byebye så your point is not valid.
 
5. Lärare som alltid är sjuka/VAB:ar/är på möten
Alltså??? I 9:an hade jag vikarie i Tyska mer eller mindre hela tiden. Jätteskönt egentligen men när det inte var en vikare som kunde tyska var det bara rent av sagt onödigt att ha lektion. När vikarien kunde tyska blev det lite sådär halvt seriöst och sedan när ordinarie lärare var tillbaka så kunde vi inte ett piss vilket resluterade i medelbetyget E för oss alla. Great.
Bilderna: För att man kan relatera och för att det är one direction
 

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise >> Vardag

It's a little bit funny

Heyyaa buns!
 
Idag åkte jag till stallet vid 11 tiden för jag hade sån lust. Det började småregna dock men när jag väl skulle rida så slutade det. Red dressyr i paddocken och i början var hon inte alls med mej. Hon var väldigt stark och ville inte ge med sig idag utan tyckte omgivningen var mer intressant än jag. Jag stannade och ryggade henne några gånger för att få med henne och efter överdriva slutor och öppnor så gick det bättre. Hon ville dock ta för mycket stöd i tygeln och blev lätt lite framtung så fick ta upp henne imellanåt men rent generellt gick det bättre ändå. Galoppen körde jag mer lång och avslappnad för ville inte ta ihop henne för mycket då det var ett tag sen jag iaf red oredentlig dressyr.
 
Imorgon slutar vi 5 så åker inte till stallet för orkar helt enkelt inte... Sparar min ork till man måste åka och mocka varje dag. Veckan därpå är det specialvecka och jag ska till Järvzoo!

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Surprise >> Vardag

De senaste dagarna

 
Hiya huns!
 
Har inte bloggat de senaste dagarna vad jag kan minnas... Tänker alltid på bloggen dock, lovar mig själv att jag ska blogga när jag kommer hem men det blir inte riktigt så.. Har mycket att göra i skolan, massa förberedelser inför alla våra resor. Tror vi reser iväg minst en gång i veckan nu, till olika möten och allt...
 
Soppan har skött sig bra, har själv inte varit så jättepepp på hästar... Lite idé torka.. Har blivit lite western och hoppning, annars inget speciellt.. har ridit Shanti också, han var snäll som vanligt. 
 
Imorgon är det vanlig skoldag så ska förhoppningsvis göra lite inlägg efter skolan som kommer upp när vi är bortresta! 
 

¦ Sharon >> Videor

Video II Nothing on my mind

 
 

¦ Gaby >> Kreativt >> Movie Studio Platinum >> Videor

Ny vid


¦ DIY >> Gaby >> Kreativt >> Tumblr

Wall-art på gabys vägg vol. 2


¦ DIY >> Gaby >> Kreativt >> Tumblr

Wall-art på gabys vägg vol. 1