deleting my school to focus on tumblr

¦ Djur , Kreativt , Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Jag är hemkt ledsen över att bloggen får lida när vi inte har tid, men det är så det blir. Helt otroligt nog har vi haft så mycket i skolan att jag har fått riktiga breakdowns i klassrummet och bara gråtit för att jag inte orkar mer. Efter skolan är det antingen Soppan, eller så är jag hemma och pluggar. Slutar dessutom så sent i skolan att när jag är klar med plugget kollar jag tumblr någon halvtimme eller så sen går jag och lägger mig. 
 
Har flera gånger sagt att jag ska blogga när jag kommer hem men det har bara inte blivit av för jag är så trött. Det är inte långt kvar tlls vi åker, så vi vill träffa våra kompisar, men vi har bara tid på helgerna och alla ska fylla år och ha fester och vi ska passa hundar nästa helg så då faller hela den bort, sen är det bara en helg kvar och allt är bara så stressig just nu för vi måste också fixa med allt kring hästen när vi är borta och jag vill bara sova hela tiden istället. Så där har ni anledningen till varför jag inte har bloggat. Eller Gaby för den delen.
 
 


Marica    •  

Älskar eran blogg, kikar in på den ofta!
Men till min fråga, jag undrar om det är så att ni skulle kunna göra en header till mig? och om det går, hur kontaktar jag er enklast? :D










Kom ihåg mig?