¦

OTP

S-E-R-I-E-R
 
*TVD
*PLL
*TWD
*Glee
 
Är inne på sista säsongen nu på Glee. Dock har de gått till college och Rachel och Finn (:o) är typ inte tsm längre... Som tur är de det irl så hihihihihiihhhihihihihi.
Ska försöka kolla klart Glee på 12 dagar. OM TOLV DAGAR SER VI EPISOD ETT SÄSONG FYRA AV PLL!
Sen i oktober så är det säsong 5 för TVD och säsong 4 för TWD. Längtar.nått.enormt.
 
Har ju en till serie och eventuellt två som jag ska börja kolla.
Lost som Clara och Ester tvingat mej att se efter Glee och sen så har jag blirvit något intresserad av Teenwolf hihihihi sånt övernaturligt är typ braaaa.
Nya OTP mihihih det bästa är att hon är typ så frustrernade kort jämtemot Cory *-*
 
NOG OM DETTA
 

¦

Sne sadel-ridning

Tog in Soppis och gjorde iordning henne. Bestämde mej för sadel endå haha. Duches var inne i boxen så hon var lugn och snäll i stallet. Kom ner i ridhuset och skulle sitta upp. Lättare sagt än gjort... Sadeln hade glidit lite åt vänster och sadelgjorden var spänd på mest på båda sidorna. När jag väl kom upp var sadeln sneeee.. Red hella passet lutandes åt vänster.. Riktigt jobbig men men. Red därför inte så länge då det var sjukt jobbig + att jag inte ville galoppera i höger varv då vi lutade innåt och jag var rädd att sadeln skulle vända på sej. I vänster var så övade jag på övergångar som jag blev nöjd över! I höger varv så vill hon inte forma sig alls så försökte ställa henne men det blev nog lite misslyckat då jag var tvungen att luta mej åt yttersidan så hon försod nog inte riktigt. Tog en galopp i nått varv. Red i 30-40 minuter.
 
Sen red jag Spirit. Hon var lite loj i början men sen efter en galopp gick det knappt att få stop på henne! Ja, kul var det att få rida henne igen iaf. Red i ca 40 minuter skulle jag gissa på. Satte på liniment på hennes rygg sen så släppte jag ut henne på gården med Batman!
 
Sen så hade jag gott om tid och eftersom solen var framme och det var varmare än nånsin så gick jag ut i hagen oh gjorde ponnyerna sällskap i solen. Soppan fick flughuvan på sej då jag märkte av en och annan jobbig fluga.. Solade lite sen så blev det för varm så gick in i sadelkammaren och hittade en mindre sadelgjord + bytte till ett mulle-scharak till Soppan hihi. Sopade lite i sadelkammaren sen stacka jag till bussen.
 
När jag kom hem så kände jag mej helt äcklig av vädret och stallet så dushade och allt. Ska nog kolla på Glee nu och blogga om jg kommer på nått bra :)
 
 

¦

Home II

Vart hemma idag då jag inte kände mig så bra..
 
Hittade en klänning jag vill ha, 199 på h&m är inte såå faligt heh
 

¦

På bussen

Åker till stallet själv idag med. I skolan hade vi 3 (!) redovisningar, matte, teknik och svenska. På tekniken fick vi betyg och jag fick B och B- och svenskan gick väldigt bra! Och så disikerade vi lamhjärtan (lungor, njurar, strupe, lever osv)

Sjukt varmt och kvavt ute så håller mig innan med ponnyn. Orkar inte rida så mycket så blir lite lättare dressyr barbacka idag tror jag. Hon behöver inte gå så farligt hårt heller så kan ta det lugnt med henne. Sen så får jag rida Spirit om jag vill och jag har faktiskt lust att rida henne idag så tar nog nått litet pass på henne med! Uppdaterar er mer om passet(en) när jag åker hem! :)


¦

Sanningen Svider

Skolan idag var underbaaaar ♥♥♥
 
Anyway så åkte jag till stallet och var där helt själv, så jag bestämmde mig för att longera Soppisen, 1 för att hon gick "hårt" igår, 2 jag sjäv pallade inte rida i den värmen. Det gick bra, skrittade och travade henne och så sprang jag lite löst med henne i ridhuset och så kliade jag henne på manken så kliade hon tillbaka :'')
 
Att Sanningen svider fick en kille klart för sig när jag totalt ägde ut honom åt bestie, därav rubriken :P
 

¦

Huvevärk

Har inte orkat blogga pga huvevärk.
 

¦

Åh nej

Jag tycker själv jag är i ständigt behov av nya saker. 
Detta är det jag vill ha MEST just nu + ett par hängselbyxeshorts (randiga). 
 
Penny Boarden vill både jag och Sharon köpa tillsammans, backpack:en ska jag nog ha till hösten då min väska börjar gå sönder och om jag har tur kan jag få nya idrottsskor. Sen vill jag ha massa mer saker ju både till mej och hästen. Får eventuelt köpa ett regntäcke och sen så om något blir över sparas det till Falsterbo.
 
Får väll gå och sucka efter dessa saker ett tag till ser det ut som ahah.
 

¦

Fodervärd

Har sovmorgon till nio idag.

Här har ni hemligheten!
Vi står som fodervärd på Soppan och kontraktet går på obestämmd tid. Dock kommer vi nog bara ha henne över sommaren då vi kommer bli för långa på henne. Kontraktet börjar gälla först den 1:e men ja, det är ju säkert nu :D


¦

Fel sida

Båda jag och ponnyn vaknade nog på fel sida idag. Hade ingen lust alls (igen) med skolan. Precis som ponnyn inte hade nån lust att vara själv idag. Gjorde iordning henne uppe i stallet utan nån hästkompis. Gick väll "bra" om man inte räknar att hon var spänd hela tiden och gick, vände och vred på hela sig. Blev nått irriterad på henne.

Det blev något bättre i ridhuset men hon var enormt gnäggig och jobbig. Blev en liten cirkuskonst innan jag satt upp. Lugnade ner sig när jag kommit upp i sadeln. Skrittade och travade fram över en bom. Byggdes om till ett kryss. Hon var inte helt med på noterna i början men sen så tog det fart. Sen efter halva passet blev hon något jobbig igen (tror hon blev trött och orkade inte nått mer) så lyssnade hon inte så bra för skänkeln. Tramsade lite och ville inte gå över mellan en viss sak ugh... Tog ett "bra" språng till sen så travade och skrittad jag av. Släppte ut henne i hagen och hoppade studsmatta med småungarna en stund!


¦

Penny Board

Hihi vill värkligen köpa en sån till sommaren, så kan jag öva på vägen till stallet innan jag vågar ge mig ut i stan haha.. meen mina pengar :((( det lär ju bli efter falsterbo isåfall men då kommer jag endå vara pank :( Får väl se endå haha

¦

Hell's Kitchen

Skolan var grym idag. 
 
Jag och Erika vann i bordsfotboll mot Wd och Nalle haha. Läraren kom till oss och sa till att vi var för högjuda och sen typ direkt efter så vann vi och alla skrek som fan så kom han igen och bara: Jag va ju precis här och sa till er? Förstod ni inte vad jag sa? Och jag bara : Vi vann jue? sen stack vi haha
 
Hemkunskapen va grym. Jag och Hanna är bäst. När vi lagat klart maten så utropade Nalle: Mmm, fenomenalt! och Mogge bara: Vafan va det för äkligt ord? Alla började typ asgarva. Det hela är som en tävling bland alla köken och vi tävlar mest mot  grannköket Wd och Ricky och vi är överlägset bäst. Vi typ diskuterade något när vi satt och åt och jag bara: Asså ni tror ni är så jäkla bra, men det är ni inte. Tyst. Jag bara: haha kolla Hanna de vet inte va de ska säga hehe.. Och Wd bara drämmer näven i bordet: Så du vill ha en duell? Och så höjer han rösten så jäkla mycket och bara: Trerättersmiddag! Förrätt, huvudrätt, efterrätt! Och jag bara stirrar på honom. Buuurnd. Iaf det var grymt.  
 
  

¦

Books

Det ända fail med dessa bilder är att det är den svenska översättningen + fel omslag.
 
 
 

¦

'Önskeinlägg'

Vad vi tycker om Josäfin (jossanamigo.blogg.se)
 
'Läser' inte hennes blogg utan kollar mest för henns bilder. De är helt azum bilder hon tar. Vet inte rikgit vad mer jag ska skriva då jag inte läser de hon skriver varken åsiktsinlägg eller kollar hennes vlogs. Utan bara för bilderna.
Sen så för hon ett pluss av mej för att hon äter B&J och kollar serier hela tiden. Och hennes ponny är söt.
Hennes häst Amigo (inte hon på sista bilden).
 

¦

Första passet med sadel wiho yep

Skolan var underbar idag. Jag klippte av Josse håret hihi

Testade sadlar på ponnyn idag och en lyckades passa wiiii så jag red med den idag. Det gick väl bra. Red medt och kände rubt lite på henne. Testade gränser och så vidare haha


¦

Hur ser jag mej själv då

Fullständigt namn: Gabriella Somerhalder Styles (kan inte fatta att jag skrev Gabriella..)
Ålder: 15 år 5 månader 21 dagar
Kön: bitch, i might be
Skola: Slottis
Intressen: tumblah, serier, ponnyer
Bästa teenager posten: finns för många bra
Bästa filmen: ehm finns för många bra
Sämsta filmen: en kortfilm vi gjorde i skolan. den sög
Bästa artisten: Oneeee Directioooon
Låten (albumen) jag lyssnar mest på just nu: 'Sinners never sleep', 'Don't panic' och 'Take me home' + Glee covers occchhh '+'
Motto: "Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted"
Favorit ord: ehm
Mest använda ord:
Om mej: Gabbi ska man kalla mej. Jag hatar utropstecken och andra skitsaker. Går i 8:onde klass och suger på dubbeltäckning och särskrivning. Jag är långt ifrån social och föredrar att vara i stallet eller i mitt rum med tumblr som min enda vän. Serier kan jag inte leva utan. Därför så följer jag osså typ 5 olika. One Direction är en stor del av mej och mitt rum är bokstavligen tapetserat med affischer. Jag kan inte heller leva utan musik i öronen. Tyvärr har jag inte samma humortalang som min tvilling heller. Jag älskar skor. Och att köpa saker. Men det gör jag inte så ofta då jag har brist på pengar jämt. Att fota gör jag gärna. Inte för att bildern blir värst bra hela tiden. Det är därför jag använder mig av mitt älskade PS. Jag läser sällan böcker. Om jag läser så läser jag egentligen inte. Youtubers är osså bra.
 

¦

Åh

Har snart ridit barbacka i en månad. Har inte hoppat seriöst på över EN MÅNAD? Hoppas hoppas ponnyn kan få en passande sadeln snart och så kan vi komma igång ordentligt och börja hoppa smått... Jag och Sharon har precis börjat känna hennes ryggrad haha... x)
 
Tränar väll upp balansen något bra iaf haha x)
 

¦

Hur jag tror andra ser mig.

Screw that. Hur jag beskriver mig själv är bättre.
 
Har aldrig riktigt gjort något sådant här + att vi har en hel del nya bevakare sedan bloggen startades så hashtag YOLO 
 
 
Fullständigt namn: Sharon Bieber DiCaprio Malik
Ålder: 15 bra år
Kön: I'm a unicorn you know
Skola: Slottis får tha win
Intressen: Filmer, hästar, ponnyer, serier
Bästa teenager posten: nr: 13052
Bästa filmen: TitanicTheGreatGatsby filmen
Sämsta filmen: Har inte sätt den än
Bästa artisten: Justeen Biebuuur
Låten jag lyssnar på mest just nu: She Looks Like 6 ....Jaa låten är jättegammal meeen det är din mamma också och du lyssnar fortfarande på henne ellerhur?
Motto: Fuck it
Favoit ord: Fuck 
Mest använda ord: Typ
Om mig: Jag heter Sharon. Sharon Bieber DiCaprio Malik för exakthetens skull. Jag går i skolan. Eller så springer jag i skolan. Fast man inte får springa i skolan. Jag älskar att titta på film. Men filmen måste vara bra för att jag ska älska att titta på den. Jag har grymt torra skämt enligt mina vänner men de skrattar endå åt dem. Enligt vissa är jag bra på att dissa och äga ut andra vilket också är kul att göra till en viss gräns såklart. Fast jag har ingen gräns så... När jag inte rider så rider jag inte såklart. Jag sitter aldeles för lite vid datorn, enligt mig själv såklart, och sitta vid datorn är roligast när jag vet att andra lowfucks är i skolan istället för att ha det lika bra som jag. Jag lyckades hamna i världens bästa klass så man kind of saknar den hur konstigt det än kan låta att sakna något som har med skolan att göra. Jag gillar att skriva. Inte i skolan dock. Och inte hemma heller, om det är något skolarbete som måste skrivas. Jag gillar att skriva hemma, och mest om tjejer som har det värsta perfekta livet typ. Jag bokstavligen talat lever med musik i öronen och om du tror att jag inte kan lyssna på en låt mer än 400 gånger har du fel. Gillar jag en låt så gillar jag den mycket helt enkelt. Jag gillar att äta mat. Ibland annat också. Som godis. Det va inte vad ni trodde jag skulle skriva huh? Jag äter ju inte papper precis. Jag är schysst. Och va du än tycker så har jag swag. 
 
 

¦

Obeyy

Har nå' väldigt tråkigt. Tur att man ska till stallet senare annars hada jag nog drunknat i tråkighet här hemma. Trode aldrig jag skulle säga detta; jag längtar till skolan imorgon. Inte själva skolan utan klassen. Ska ha nått i HK och Svenska som jag vet om innan sommarlovet. Och en sak i Engelska med ju.. Står ut i 2 veckor sen är det sommarlov. 
Jag måste köpa ny dip-dye färg agh. 
 
Dagens planer är att åka till stallet vid fyra. Håller sig vädret fint så hade jag hemsk gärna ridit ut med Clara så får se om hon tycker samma som jag. Som hon nog gör.
 

¦

'Önskeinlägg'

ÖG
 
Finns så mycket att skriva om det så det blir svårt haha. Ett stall utanför Östra Grevie. Sommrarna där är bäst, kompisar, hästar, allt. Vet inte alls vad exkat ni/du vill att man ska skriva här haha men aa lite svårt lixom. Kan lägga upp bilder som har med med det att göra istället haha x)
På dessa bilderna kan man se lite delar av stallet eller utanför!
 
 
 

¦

Evening Action

Är hemma idag då vi har operationdagsverke. 
 
Gjorde mig för första gången en egen action som jag blev nöjd med! Så ni får åtta bilder med actionen. Säg gärna vad ni tycker om den!
 
Ska titta på Grey's Anatomy aldeles strax och sen blir det nog lite mer redigering haha...
 
 
 
 
 
 
 
 

¦ Surprise

Frågestund Del 2 Sharon

Hur kom det sig att ni började blogga? 
Jag (Sharon) skapade bloggen för att jag främst ville göra en design eller något sådant till en "hemsida" Så jag skapade bloggen och här är den nu, fylld med massa inlägg och inte bara en design!

Hur länge har ni haft eran blogg? 
Sedan oktober 2012. Man kan ju alltid kolla arkivet haha

Hur kom det sig att ni började rida försäljningsponnys/hästar? 
Långhistora till en kort historia. Vi red en medryttarponny ute i försäljningsstallet som åkte till sin egentliga ägare och så erbjöd Mathilda oss att börja rida försäljnings ponnyer.

Vad tycker ni är jobbigast med att ha ridning som hobby? 
Att hästarna är levande djur och har egna viljor och dåliga dagar vilket gör att det inte alltid går som man tänkt...
 
Har ni någon favoritponny/häst som ni gärna velat skulle stanna hos er? 
De ponnyerna vi hade under sommaren fäste vi oss en del vid, så det hade ju inte gjort något om de skulle stannat. Men vi har ju en sak på G - lite tråkiga pappersarbeten kvar därför säger vi inget än!
 
Något bra som hänt er inom hästvärld?
Antagligen det jag inte kan avslöja än. Annars (om detta nu räknas) så köper vi hästgrejer typ var och varannan vecka haha
 
Något sämre som hänt er inom hästvärld? 
Alla avramlingar eller när hästarna är helt psykade när det inte händer något typ. 
 
Hur skulle ni beskriva er själva?
Jag Sharon, är helt fantastisk och underbar och alla älskar mina torra skämt så det rullar på marken av skratt, typ. 
 
När började ni lyssna och tycka om JB, och 1D? 
JB lyssnade jag på i slutet av 6:an och Gabbi hakade på i början av 7:an med 1D, så vi lyssnade på dem och gillade dem sammtidigt.
 
Hur kom det sig att ni började redigera och mixtra(giffs, sims bilder, vanliga bilder m.m) 
Ehm i 6:an upptäckte vår kära vän Erika att vi hade Photoshop cs2 på datorn och hon älskade sådant och hade själv inget Ps så hon lekte lite med det varje gång hon var här - vilket var typ varje dag, och sen så lärde vi oss det också efter ett tag och sen har vi uppgraderat oss till cs5 & cs6. Sims vet jag faktiskt inte hur det började vi laddade ner poseplayer och sen bara blev det typ.. och gifs kom strax efter att vi börjat tumbla' haha.

Om ni bara fick välja ett klädesplagg att ha på er resten av år 2013 vad skulle det då vara?
Av det jag har i garderoben skulle det vara mitt turkosa JB linne.
Av alla kläder i världen en Canada OnePiece
 
Vad är Bäst med Gabbi inom ridningen? (Enligt Sharon)
Hon sågar inte i hästarna!! Hon rider lätt bra. Nej haha, jag vet inte egentligen hon är väl lite sisådär i allt. Skojja, att hon är lugn i handen tror jag är det bästa med henne.
 
Favorit färg? 
Turkos ♥♥♥
 

ThisorThat: 
Fältritt/Dressyr 
Träna/"lulla runt"(åka häst) 
Barbacka/Sadel 
Tävla/Träna 
Ute/Inne  --> beroende på väder
Galopp/Skritt 
Stallet/Stan --> ehm svår fråga här jaop
Semester/Hemma med pållarna 
Redigera/Fotta(haha omg, vet nt hur det stavas XD) Stavas med 1 t hihihoho, båda är lika roliga
Fotta/Bli fotad 
Hästarna å stallet/kompisar 
Dator/Mobil 
Kamera/Dator
 

 

¦

Shettis..?

Känslan när ponnyn passar i en storlek shetland haha..
10 kronor billigare iaf!
 

¦

That's what everybody says but, with all due respect, Miss, I'm not the one hanging off the back of a ship here.

Lång rubrik för en gångs skull...
Min favorit replik från Titanic ♥
 
Ville bara säga att jag har möblerat om i mitt rum och jag blev nöjd. Sen så har jag inte längre lika ont i svanskotan då jag knäckte den på plats igen (den var ut led xD) så nu är det bara lite ömmt haha.. Ska kolla på nogon film fast vet inte vilken än eller så blir det Grey´s Anatomy men vi får väl se...
 
Ehum. Bilden ♥♥♥

¦

Frågestund Del 1 Gabbi

Hur är Soppan? 
- Hon är (just nu) lite smått busig ibland, snäll, gillar inte att vara själv, pigg
Vad är bäst med Sharon inom ridningen? (Enligt Gabbi) 
- Svårt fråga haha men det bästa med henne är nog att hon rider lungt
Har ni mycket bra natur att rida i i ÖG? 
- Inte direkt haha...
Hade ni inte kunnat göra en film där ni filmar lite i stallet, hagarna o ridhuset typ? Eller något sånt.. 
- Mycket är ju under ombyggnad så det ser ofärdigt ut runt varje hörn men nånting hade vi nog kunnat filma.
Hade ni inte kunnat göra en vlog?
- Ehm alltså jag hatar att prata till "inget" och att se mig själv + min inspelade röst låter hemsk... 

This or that 
Dressyr/Hoppning 
Rejsa över fält/Hoppning 
Rejsa snabbt/Rejsa normal fart 
D-ponny/Häst
Sen har vi fått några önskeinlägg/rubriker som kommer i enskilda inlägg!

Tycker ni själva tt ni rider bra?

- "Bra" tycker jag nog att jag rider. Finns ju mängder som rider 1000 gånger bättre än jag dock..

Varför köper ni inte egen häst?

- Jag Gabbi vill inte ha en helt egen häst + att vi inte hade haft råd med den.¦

Wopsi

Detta vi inte skulle köpa men som endå följdemed hem...


¦

Live While We're Young..?

Live While We're Young är typ #yolo och det kan betyda att man kan lägga pengar på en Harry papp-kartong cutout eller hur..?
 
Tanken var ju att vi inte skulle köpa nått och ja, om mamma inte hade sagt att jag hade 600 spänn på mitt kort så hade jag inte tagit med det och då hade jag inte köpt nått så vi skyller på mamma. På båda Horze och Hööks blev det dock bara behövliga saker (Sharon lägger upp vad) och påväg hem genom Jägerscenter så gick vi in i Bokia och så råkade jag köpa Harry. Onödigt att säga hur mycket min prins kostade :* Säger bara att jag är pank nu osv.
Jag måste stå på tå för att nå hans huve med min mun haha
 
Sitter och kolla på Haz hela tiden omg hur ska detta gå. Nog om det.
 
Imorgon så åker jag till stallet och rider Soppis. Ingen skola imorgon heller sköööööönt. Sen bara 2,5 vecka kvart och sen sommerlov. 
 

¦

Gym Class Heroes

Är vad jag och Gabbi totalt inte är...
Random rubrik heh
 
Idag ska vi dra oss ut till hööks och horze för att KOLLA. Vi tänker inte ta med oss några pengar för det slutar med att vi kommer ut med en svamp bara för att ha köpt något -.- Alla pengar sparas till Falsterbo där vi ska shoppa istället. Sen de som blir över slösar vi väll upp här hemma såklart. 
 
Har något enormt ont i svanskotan efter min lyckade avramling igår så mamma säger att jag inte kommer kunna rida på typ två veckor, men jag får longera eller något sånt istället. Sen igårkväll så hamna jag i chicktillstånd enligt mamma, jag visste alvarligt inte om jag skulle skratta eller gråta av smärta haha x)
 

¦

Söndag

Söndag. Ponnyn vilar så jag och Sharon tar oss en sväng till Hööks och Horze. Men bara för att kolla... Iaf så är vi lediga imorgon så det är skönt. Har inte gjort nått vettigt än haha... Har fått en del frågor till frågsetunden så ska nog börja svara på den snaaaart. Som ni ser så ändrade vi header igår med ihih
 

¦

Del 2

Hagbilder + resten av ridpasset!
Haha xD

¦

Haymo Surprise 25/5

Ridbilderna här då!
 

¦

Ja, jag är bra på det här med hästar...

Fantastisk rent ut sagt!
 
Kan väl inte ha ridit mer än 10 minuter innan jag huttade av x) Sa till henne och hon gjorde värdens fjuttigaste tillskutt och sen låg jag på marken...
 
Annars var hon väl hur snäll som hälst. Förutom att hon dök ner med huvet typ varje steg... Jag skrattade bara hela ridpasset idag altså. Ponnyfis ♥
 
Kommer ett till inlägg med ridbilderna då detta bara innehåller av trillningen...
 
Ja, jag "drar" väl hästen i munnen. Men jag vet inte hur ni gör när ni trillar av. Jag kämpar för mitt liv i alla fall. 
 
 

¦

Full galopp

Kom till stallet och hittade ponnyn..
Död i hagen? Nej, hon tog väl en liten powernap sådär efter lunch.
 
Iaf Clara tog lite kort på mej och henne i hagen (som ni får i ett annat inlägg senare) och sen så tog vi in henne för att göra iordning henne för en uteritt! Hon var verkligen grusig haha... Sen bar det av till gräsängen! Sharon började att rida lite och det gick väl okej (hon gör ju ett inlägg om det). Sen så satt jag upp då.
 
Gjorde inget speciellt direkt, red lixom runt. Hon var nått väldigt pigg och kunde inte hålla sej i trav så började galoppera hela tiden. Hon stack inte utan hon tog bara i i galoppen hihi gullig ponny :'') Ja, tog lite snygg-bilder med och sen så skrittade vi hemåt. Ja, sen så släppte vi ut henne i hagen och fixade hennes saker och sen hem =)
Del 1 av ridpassets bilder!
Ni kan ju gissa varför hon har gräs i munnen på varje bild
Ring mej när ni hittat en sötare ponny
Ja, så fort jag vände upp mot kullen'poff började hon galoppera med öronen spetsade och jag lite halvt liggande på hästens bak.. x)
 
Del 2 av bilderna kommer senare idag!
 

¦

Lördagsplaner

Mamma följer med till stallet idag och planen är att vi rider ut till gräset (att jag alltid ska kalla det olika saker..) om det inte börjar regna ofc. Då får vi hålla oss inne eller kanske rida lite på nån grusväg eftersom det blir halkigt på gräset om det regnar mycket. Kameran hänger med iaf så några slags bilder kommer väll! 
 
Till Johanna om bilder från Ribban: Tyvärr hittade jag inga på dej och din ponny... =/
 

¦

First Time

Första gången jag gör en sån här bild^^ Känns bra förutom att panluggen ser lite "platt" ut men den var jättesvår att få till...

¦

Uteridning

Red ut. RED ut liksom. Själv. Helt forever alone. Fast Clara gick ju med förståss. Men annars gick hon helt själv. Och det gick skit bra. Hon gjorde absolut ingentin. Förutom att hon gick och travade och dreglade efter gräset i vägkanten. Glupsk haha. MEn nej. Det gick jättebra idag och jag är stolt över prinsessan!
 
I morgon ska mamma med till stallet för att kolla på Soppisen hihi. och så ska vi försöka rida till gräset men vi får se. Kanske kommer lite bilder då :)

¦

FRåGESTUND

Sorry för att jag inte bloggat något bra idag meeeeen jag 1. Vet inte vad jag ska blogga om 2. Att komma på en rubrik tar typ 1h för mej så ja... 3. Jag vet inte alls vad jag ska blogga om därföööör..
 
Så blir det en frågestund! 
Vi vill ha in massa frågor om allllllt, this or that och att ni väljer rubriker funkar med! Bara ös på med frågor så vi har nått att blogga om!
 
 
 

¦

Chasing Summer

This is summer time.
Summertime has come to fly, brings the best times in my life
Summertime has come to fly, brings the best times of my life
 
Hittade lite prickiga bilder på Gabbi och Njord från i sommras ♥ och några på mig och Geena från sista gången jag red henne. Clara gjorde också en lite mini film till mig så den får ni också ♥
 
 
 

¦

Summer feeling

Ja, kändes seriöst som sommarlov. Det var varm och ljust när man cyklade hem. Gick hem till Clara och åt munkar (jag vann den där inte-slick-sej-runt-munnen tävlingen när man äter munkar hihi) och sen åt vi vår älskade jordgubbskräm med mjölk.
 
Sen så kom jag hem så gick jag till Sharons rum så kollade hon igenom gammla bilder från i sommras när vi passade gården och red i grimma och grimskaft och lyssnade på de låtarna som vi lyssnade på exakt då. Ja, alltså i kommer ihåg typ exakta låtarna för vi har dem alltid på högsta volym på tv:n och sen så studdsar vi studsmatta på gården hihih, ska såååå göras om i sommar! Och tjuv och polis i stallet nomnom haha men typ så jävla kul x)
Detta om någon är min favoritbild. Ser inget annat än glädje både från min och ponnyns sida
 

¦

Varmt väder

Bajs förra inlägget raderandes. Lite snabbt om idag då! Orkade inte rida för det är så jäkla varmt och har huvevärk så löshoppade Soppan och gick en runda. Skötte sig super! Är påväg hem nu och jag och Clara fick extrem lust att käka jordgubbskräm med mjölk så det ska vi gå och köpa hemma mihihi! Imorgon är det sista dagen på praon så jäkla sköööööönt!


¦

Cholkad hjärtan med marshmellow

Hihi, näst sista dagen på praon så fick en choklad ask :') 
 
Tänkte spela sims men så gick jag in på tumblr och såg massa annat så då kanske jag helldre vill kolla på film eller nåt. Kanske redigera bilder också. Åh vet inte :( Vi får väl se vad som kommer upp på bloggis :)
 

¦

Quotes är typ det bästa jag vet

Nya favvon
 
 

¦

Soppan 22/5

Ridpasset gick mer eller mindre lika bra som de andra dagar så det finns inte riktigt så mycket att säga, sen så hittade jag och Ester hennes favort ställe att bli kliad på så när jag kliade henne kliade hon tillbaka :")


¦

Tränstankar

Jag och Sharon vill gärna inhandla ett svart träns snart. Närmare bestämt ett pullar utan strass eller vita sömmar. Och det har både Hööks och Horze brist på... Därför kom vi på att vi köper ett snyggt aachenträns utan vita sömmar eller strass + en pullarnosgrimma! Båda finns att köpa på Hööks så det ska snart bli vårt planerar vi. Anledningen till att vi inte vill ha vita sömmer eller starss är för att vi vill verkligen ha det helt plain så att pannbandet kommer va de snyggaste på tränset =)
Priset kommer landa på ca 450:- som är helt okej eftersom vi typ får två träns. Sen köper vi nog osså en sån ludd till den där cirkeln på pullaret då den som kommer till är jättehemsk. Får se när detta blir i vårt äga haha!
 

¦

:@

Man måste ju bara älska det svenska vädret :")

Idag så var jag + 3 andra fröknar på utflykt med några av våra barn och några av lillgårdens barn till tuttifrutti huset. Ett sånt litet hus för barn som man nästan inte får plats i för att man är för stor haha. Jag kom preciis genom dörröppningarna. Det var byggt innomhus så vi blev inte blöta iaf.. Huset hade två våningar med olika rum inredda efter olika teman. Rymderummet var fan skitläskigt. Golvet och taket var i spegel så man typ blev svimfärdig haha

Nu sitter jag på bussen till stallet. Ester kommer vid 5 så då har jag väl precis börjat rida kan jag tänka mig. Om det inte regnar kanske jag vågar mig ut och skritta uppsuttet en liten bit eller nåt, eller så kan Ester hjälpa mig sedan efter ridpasset istället men vi får se^^


¦

Trött

Har nog aldrig varit mer trött än idag. Var ute i Pildammarna och planterade med barnen... sen så regnar det igen. Har inget mer att blogga om tyvärr.
 

¦

Stallet 21/5

Praon var typ som vanligt men fick sluta halv tre istället hihi.

Regnade som fan så höll mej inne med Soppan. Red med "barbackagjord" (longeringsgjord egentligen) idag och travade mycket. Hon var ganska stissig när jag skulle sitta upp men det vart väldigt mycket gnäggande utifrån så hon var ju tvungen att svara dem hela tiden... Kom upp och red i ca 40 minuter. Blev som sagt mycket trav. Skötte sig fint genom hela passet!

Sen så hjälpte jag Ester med Gaia som var jätteduktig idag! Hon gick helt själv (efter mej men jag var en bra bit framför) och hon har inte velat gå utan att någon håller i hennes tyglar och leder henne (Gaia då) men idag lunkade hon snällt på! Ester kunde även göra halt och sätta igång henne, framsteg! Vi testade hacket på henne idag med och det tyckte hon nog var lite skönare.

 


¦

-

Lite mer redigerade bilder från 18/5!
 

¦

Soppis Ploppis

Jättebra rubrik, jag vet

Det gick jättebra i stallet, ridningen och promenaden! Inga konster alls varken inne eller ute :D


¦

Ugh..

Rubriker är inget för mej..
 
Iaf så gjorde vi bara praktiska saker på praon idag då det var studiedag. Inget roligt alls.. Sen hemma gjorde jag lite på matteläxan till nästa tisdag bara för att jag puttar undan den hela tiden så gjorde nån ynka del av den. Kollade en episod av Glee och var med mamma och handlade och fick köpa B&J. Hihi köpte sån Brownie-smak typ och sen en miniburk av...
...som blir min andra favo efter Strawberry Cheesecake!
 
Vet inte vad jag ska göra nu faktist, antingen inget alls typ, spela Sims, kolla Glee, lite mer av matteläxan eller nått annat... Vill bara ha sommarlov och bra vädeeeeeerrrr!
 

¦

Docs & Vans

Det är studiedag på praon så inga barn men vi var tvungna att va här endå... Har typ haft paus i 3h nu för vi har inget att gör... Jaja, sitter och snackar med Sharon typ x)

 


¦

Idag har jag...

Spenderat 440 minuter som är 7,333333333 timmar med att kolla på Glee.
 

¦

Celebrities..?

Ett av mina favo områden. Såklart gillar jag 1D då och JB. Några andra band och sångare och några skådespelare.
De flesta är ju killar män, som Ian Somerhalder eller Logan Lerman Robert Pattinson, Paul Wesley, Channing Tatum, Zac Efron, Leonardo DiCaprio, Taylor Lautner, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Keegan Allen, Taylor Blackburn mm.
 
Men jag gillar ju massa kända tjejer, främst skådisar då. Deras klädval lykas väldigt ofta falla mej i smaken men till skillnad från mej har de ju råd med snygga kläder...
 
De jag gillar mest måste nog vara Lucy Hale, Ashley Benson, Kristen Stewart och Emma Roberts..?
Då är det mest för deras klädval, alltså vem som är bäst på skådespeleri är dessamma..
 
(i brist på idèr)
 

¦

........

Ni vill nog inte höra mina åskter om ESC hahah... amatörer som varken kan sjunga eller dansa. Nej, kollade inte änns klart på finalen igår för alla sög och kunde inte änns engelska om de skulle sjunga på de språket... Men men många andra tyckte säker det var bra.
 
Som ni sett i tidigare inlägg har vi lånat Claras Sims skiva för vår är så repig så det inte ville starta och spelar Sims!
 
Soppan har även fått sina hovar verkade igår så det är toppen!
 

¦

Surprise 18/5 Del 2

 

¦

Surprise 18/5

Varmaste dagen hitentills.
 
Precis som planerat begav jag och Clara (Spirran gick med) oss till paddocken. Jag tog och ledde henne dit med grimsakft så att vi skulle slippa några stegringar. Men det gick huuur bra som helst. Lunkade på vid min sida och kollade bara in lite på trädgården där de höll på att fixa en moppe som lät en del. Kom lungt och fint fram till paddocken och som tur var inga hästar ute dock gnäggade de för fult i stallet men Soppan brydde sej knappt.
 
Hoppade upp efter att hon städigt förflyttade sig men när jag väl kommit upp blev hon som alla andra gånger när vi suttit upp, snäll och lugn. Red nog inte mer än 45 minuter men det blev ganska mycket för henne och hennes kondis. Men det gick super. Tramsade inte alls med mej idag, utan lyssnade på alla hjälper. Idag var hon dessutom framåt. Tanken var ju att jag skulle skutta lite men hon orkade inte så blev mest bommar. Hon taggade fint mot hindret, bra galopp och allt men sen precis innan hindret (kryss 30cm) så går hon över. Red därför över bommar istället och övade på galopp som gick super. Hon tog verkligen i i galoppen och taggde mot bommar haha... Började galoppera så fort jag vände upp mot bommen.. Tokponny.
 
Hon kommer nog bli rolig att hoppa när hon är i kondis! Men kan verkligen inte gått bättre idag, superduper glad över ponnyn! Sen skulle vi hem igen så ledde jag henne igen och det gick jättebra. Hoppas nu hon visat sitt sanna jag och hoppas hon är såhär innerst inne för då kommer hon bli super.
 
Bästa Ester har tagit alla bilder som blev väldigt bra! Hon har verkligen blivit super på att fotta med systemis! Därför får hon en shoutout av mej så kan ni följa henne på instagram : @Powniie
 
Del 1 av bilderna!

Del 2 kommer senare!
 
 

¦

Paddock-pass

Kan verkligen inte ha gått bättre idag! Ester (som blivit mycket bättre på att ta bilder) fotade mig och kommer massa bilder när jag är hemma :)

 


¦

Lördag

Har börjat se på Glee säsong två hihihi.
 
Ska till stallet kl halv tolv och rida Soppan. Hoppas inte hon har överdrivet mycket energi.... Kameran hänger med så bilder blir det ikväll! Har inte mycket mer att blogga om nu...
Blir lite svårt med outfit då jag/vi rider barbacka + att jag måste ha mina mest lösa ridbyxer pga knät...
 

¦

Can't repeat the past?... Why of course you can

Åh filmen var grym alltså. Hade sånna lyxplatser längre bort från de andra så vi såg hela skärmen perfekt och så var sätena extra bekväma + att man kunde luta dem bakåt :'') 
 
Mamma sa att vi fick betala Cola och sådant själva men varken jag eler Gabbi tog med våra kort så mamma bara:
 
- Men vill ni ha cola?
Jag: om du betalar, ja
Mamma: Jag kan köpa en stor till er.
Jag: och popcorn
Mamma: mm...
 
* vid kassan* 
Mamma: ja vad vill ni ha då?
Jag och Gabbi: En stor snacks.
Mamma: Och varsin cola eller? 
Vi bara: Ja du betalar ju.. heh
 
Så går det till hos oss haha :'')
 
 
 
 

¦

The Great Gaby

haha omg jag är bäst
 
Iaf kom nyss hem från att ha sett The Great Gatsby. Helt okej alltså meeeen Leo dog i slutet och jag gillar inte filmer när huvudkaraktärer dör eller helt enkelt dåliga och sorliga slut... Annars superbra!
 
Mitt knä tycks inte alls vela bli bättre än ugh. Som tur så spelar det ingen roll då jag endå akn rida för vi rider barbacka så kan ha benen avslappnade.
 

¦

Walking on sunshine

Men typ, känns som fler hundra grader varm ute. Höll på och kollapsa när jag vevade hopprep ugh. Cyklade hem i linne... är det sommar nu? :D
 
Soppan vilar idag för vi ska ju på bio. Inget nytt att berätta tyvärr..
 

¦

WHAT IS AIR

Fel hand Louiiiis *dirty mind*
Ibland undrar jag hur jag fortfarande kan leva av att se bilder som dessa. Kände att jag behövde ladda upp dem här lixom omg *JAG DÖR* har ni inte blivit lite Directioners av att följa denna bloggen så ska ni minsan bli omg WHAT IS AIR
 
Random fact; ibland börjar jag böla för att de är så fucking snygga och faktan att de inte enns vet att jag finns gör mej ledsen
(One sexy Direction idag)
 

 

¦

Meh

#1Donebigannouncement är ju bra nog att de ska ha en...
 
2014 TOUR!!! 
 
Meeeen, det är en 'stadium tour' dvs i stora fotbollsarenor... buh... Dock inte säker om de kommer till Sverige/Danmark än hoppas nästan inte det. Skämt åsido men då är risken större att få sämmre platser och det är mycket bättre i mindre anrenor som den vi va i...
Omg, massa nya och så asdfghjkl bilder på min tumblr för er som vill kolla och alla borde
 
http://teleoceras.tumblr.com/
 

¦

2 år sedan..

Två år sedan dessa bilder knäpptes på mej och Chivas... ♥
Även bland de sista ridpasset på han därav min längd..
 
~ Länge leve längesen ~ 
 
 

¦

Beat Of The Drum

We're runnin' all of us from the beat of de drum
 
Idag var alla barnen snälla. Och übersöta som vanligt. Min favorit kiddo' sprang fram till mig i morse och ropade "fröken har kommigt" :'') Känner mig älskad, haha.
 
Skulle till stallet men både Clara och Ester åkte jättetidigt så de skulle hinna åka hem innan jag kom dit så någon av dem motionerar Soppan åt oss eftersom hon vilar imorgon då vi ska på bio :')
 
Håller på att ladda ner(didn't say thaaat) tredje säsongen av Grey's Anatomy så jag kan kolla på den senare. 

¦

Olycksdag nummer 1

Tror jag sprang in minst 20 gånger idag och bar på gråtande barn... Mitt knä har svullnat upp sådär vacker och det gör fortfarande asont... Annars har jag som vanligt cyklat på bäbiscyklar, kastat boll, läst sagor, ritat och vevat hopprep. Fick även veta att vi måste vara på prao på måndag (skolan har studiedag) så vi ska typ sitta och klippa ut saker som skylltar osv... funneh
 
Annars så tar Ester eller Clara hand om Soppan idag då de slutade så tidigt så de hade hunnit åka hem innan vi tagit oss dit. Imorgon har hon vila då vi ska på Great Gatsby! I helgen så kanske vi tar oss till paddocken och rider lite där =)
 
Nu; Glee =)
 

¦

A Unicorn

Hehe lite tråk bara :]

¦

I'm sorry

Asså jag är ledsen för dålig update men det händer inget intressant som är värt att skriva om.. Prao, stallet eller Glee. Roligare än så blir det inte. Ni får mer än gärna fråga frågor, This or That eller sriva rubriker. Har nå' satans ont i mitt knä bläää
Bara för det får ni bilder på Chris som är +_+ men bög....

¦

Att inte kunna rita ett träd

Nått som de på min prao hade svårt med... Trodde seriöst att 5-6 åringar kunde rita träd men icke... Gulliga som vanligt var de iaf :)
 
Stallet gick osså bra. Loppan var helt lugn i stallet men i ridhuset så gnäggade hon hjärtskärande till sina kompisar i säkert 10 min. Blev bättre när Gaia kom in oss och höll sällskap. Soppan skötte sig super och kan inte vara mer nöjd med henne! Och sen hem =)
Sen skulle jag och Clara cykla hem (i Malmö) så tog vi hennes väg och när de kom två män mot oss så cyklade vi närmare varandra som kanske inte var så smart då min handbroms trasslade ihop sej med Claras cykels bromstrådar så vi trillade med cyklarna. Oturligt nog skrapade jag upp båda knäna, gick hål på byxorna och de ena knätt började blöda... Som tur så började vi bara skratta så allt gick endå bra =)
Så kan det går när man kolliderar med cykeln ja x)
 
Nu; GLEE :D
 

¦

Shalon

Barn kan inte säga R så de kallar mig Shalon hihi :')

Är hemma nu och senare ska pappa komma, och jag ska till en kompis för att hämta en skiva. Sen ska jag installera sims igen för jag typ mååste spela haha


¦

Kids are exhousting

Sov på bussen när jag åkte till stallet hehe
 
Prao:n var som igår. Ungarna är heeelt adorable men jobbiga och överallt och ingenstans x___x
 
Soppan var snäll, lite krånglig att komma upp på men tillslut gick det. Inga konstigheter i varken traven eller skritten idag :)
 
Sitter vid datorn och chillar lite hihi vet inte vad jag ska hitta på böhö
 

¦

Rosa hängslen

Prao idag igen då. Barnen var supergulliga och min favorit (haha aa, jag har en favorit) kom till mej när vi var ute på gården och var ledsen omg hon är så sööööt.... Fick en till teckning och ett armband av en flicka på Sharons avdelning ^^
 
Iaf, jag och Sharon slutade båda 3 idag så cyklade hem. Beställde ett par rosa prickiga hängslen i söndes som kom idag hihihi. Ska kolla på Glee nu =)
 

¦

Photoshops Tips Del 3

Svartvita bilder
 
Snyggast att göra en svartvit bild är så att du kan dra upp/ner om det ska vara mörkare eller ljusare. Enkelt och snyggt!
1. Se till så du har svart och vit färg (i samma ordning annars måste du byta sen)
2. Adjustments > Gradient Map
3. Klicka på remsan på Gradient Map (svart till vitt) och då kommer Gradient Editor upp, om du inte redan har den först runta klicka på den
4. Sen kan du dra upp och ner på 4:ans inringade saker så blir det mer vitt eller mer svart!
 

¦

50/50

Första dagen på Prao:n var super, är på Norrgården dvs med 5-6 åringar. De är supersöta, speciellt en som är helt adorable! Hänger efter mig och kallar med "fröken" haha... Fick bra tider och lite info, leker mes med dem dvs ritar bilder till alla tjejer, spelar spel, och är ute med dem =) Läste även en bok för dem haha jag måste vara bäst...

Iaf sedan åkte jag till stallet och skulle skritta ut med Clara... Skitdåligt gick det då ponnyn lekte stegra-av-Gabbi leken. Slutade med att jag gick med henne och red en stund i ridhuset. Det gick bättre lite småhopp och så men endå, nu ska hon ridas i ridhuset tills hon fixats lite så vi slipper ha en lös häst på vägarna.. Jaja tar nya tag nu så hoppas vi på att det är nån engångsgrej.. Det är ju enbart trams då hon inte har ont eller är rädd för bilar...Ska kolla på Glee hemma istället :)

Vet ju inte hur intressanta inläggen kommer bli de följande två veckorna då båda praoar.. Vi får se!

 


¦

Dagisbarn

Har presis kommit hem från första dagen på praon, som gick jättebra och var rolig. Barnen gör precis vad de inte får  och gillar att testa gränser... Lekte med dem iaf och hjälpte till och så ibland. Kan också tillägga att dessa 3 åringar blir tillsagda minst lika mycket som killarna i vår klass ---> 15 åringar är lika mogna som 3 åringar hah.
 
Sitter och äter toblerone och ska fortsätta kolla på Grey's Anatomy hihi
 

¦

Ribban Del 2

 

¦

Såhär ligger det till...

ALLA SERIER JAG KOLLADE/KOLLAR PÅ HAR SLUTAT FÖR SÄSONGEN!?
 
Det betyder... Att jag börjat kolla på *trumvirvel* GLEE :D
 

¦

Soppan idag

Kom till stallet och tog in Soppisen som var ganska lugn i stallet eftersom Batman va inne.Gjorde iordning henne, d.v.s tränsade ( xD ) och gick ner i ridhuset.

Satt upp och började skritta. Hon var lite mer nervös idag när vi började men antagligen var det för att Batman också var där sammtidit. Efter ett tag lugnade hon endå ner sig.

Jobbade henne så gått det gick och hon gick ner delvis under hela passet. Travade slalom för att visa Leonora hur man gör och det gick jättebra helt utan några konster.

Sedan var Leonora klar så då gick hon och Batman ner til stallet igen då blev hon stressad och började takta men jag fortsatte skrittaö tills hon lugnade sig.

Slutade ridpasset med ett varv i trav i hennes "dåliga" varv och skrittade av tills hon var helt lugn.

Så idag gick det jättebra helt utan några skutt och hopp och dessutom klarade jag mig utan spö också. Så det går väl framåt som tur är :D


¦

Tuummmblaholic

Något tumblr kryllar av...
Snygga killar

¦

Inköpslista Falsterbo Horse Show

Detta är vad vi har tänkt kolla på, alltså kommer vi inte heller komma hem med allt. Vissa saker är billigare på t.ex. hööks men detta är iaf det vi behöver mest :)
 

¦

How Ya Doin'?

Little Mix
 
Iaf vaknade (som alla andra dagar) och hade svinont i svanskotan igen. Asså har haft nå jäkla ont i svanskotan och kan varken böja mej, springa eller sätta mej utan att det gör asont... På köpet har jag blivit förkyld nu sådär prefekt till PRAO:n... 
 
Soppis ska ridas idag igen av någon av oss iaf, ska nog bara se så hon inte testar oss igen så vi kan vara säkra på att det var den första dagen hon bara var busig med oss. Längtar såååå tills hon kommit i form så vi kan börja rida och så ordentligt. Vi rider ju barbacka tills hon kan få en sadel som passar och det kommer nog förbli barbacka ungefär till strax innan sommarlovet skulle vi gissa på... Bild från igår =)
 
 

¦

Rubrik Vore Onödigt

Vaknade för typ 45 minuter sedan. Har redan hunnit tvätta håret och äta frukost och nu har jag typ satt mig vid datorn. 
 
Det är söndag och någon ska väl till stallet och rida ponnyn, men vem av oss det blir vet jag inte än. Den som åker tar iaf 3 bussen till stallet :)
 
Ska sätta mig och göra en ny header, blir nog bara att uppdatera bilderna, så den kommer se lika dan ut som nu tror jag. Måste kanske bara snacka med Gabbi om hur vi gör först. Sen har jag ett tidsinställt på g och efter det blir de nog att kolla på Grey's Anatomy hehe...

¦

Cuz I'm Just A Teenage Dirtbag

Okej, så nu har jag hållit på med videon i 6 timmar. Har inte klippt något, men att lägga ihop alla klippen till en lång video tar tid eftersom alla klipp tvunget ska behöva bearbetas innan man kan jobba med dem. I tiden är också uppladdningar och sparanden medräknade vilket utgör minst 2 timmar. Sen har jag ju ätit under tiden också xD 
 
I vilket fall som helst är videon ready och den blev hela 54 minuter (!) I beskrivningen till klippet är alla låtar länkade vid rätt tidpunkt för att göra det lättare om man bara vill lyssna på någon låt, så kolla där.
 
Allt tillhör oss (Sharon Hajny & Gabbi Hajny) och det är strängt förbjudet att ta videorna. Vill du låna dem av någon anledning kontakta oss först. Ser vi klippen någon annanstans anmäls detta direkt, såvida du inte tänker länka videon vilket såklart är acceptabelt och kan göras utan att be om lov ;)
 
 
 

¦

Loppan-soppan

Kom till stallet och tog in Soppan. Hon var ganska stissig i stallet och ville vandra runt, gnäggade och ville ut. Men Sharon höll henne i grimskaft och så snackade vi med henne så lugnade hon sej.
 
Gjorde iording henne och gick ner i ridhuset. Lite mer gnäggningar från hennes sida. Sen satt jag upp och skrittade på långa tyglar tills hon lugnat sej lite. Skrittade på volter osv i kanske 15 min. Sedan skulle ja trava så testade hon mej lite igen så sa till henne med spöt så gav hon sej. Sedan red Sharon och hon höll inte alls på utan var duktig.
 

¦

Jag vill tillbaka

Har min lilla mental breakdown just nu.
 
Alltså hade tänkt berätta om konsären igår mej vet ni vad, orden räcker inte till att beskriva nått så perfekt. Mest perfekta dagen i mitt liv och kommer alltid att vara. Så perfekt. Allt var perfekt. Har aldrig gråtit så mycket som igår. Skakade fan av allt gråtande. Skrek, sjöng med och hoppade för glatta livet. Niall och Louis tittade på "mej" alltså jag var den enda i vår sektion som hoppade och vinkade + att jag hade feta rosa rosetter i håret och ifall det ändå inte gjorde det kommer jag dö troende att de gjorde. Mer perfektion får ni leta efter för det kan inte hittas. Nu sitter jag och gråter för jag bara vill tillbaka så fucking mycket. Det var så perfekt. Allt. Iaf printat lite, Sharon gör en film med alla klippen. Printade inte alls från många klipp, men är helt förstörd nu så pallar inte. Det var ett Ziam moment, Niall hopp, rappade twitterfrågor, Teenage Dirtbag, Niall och Louis tittade på mej, de var 40 meter ifrån och allt vara bara perfekt.
Jag menar kolla, bara kolla och dö.
Sträng copyright (ESTER OCH ALEXANDRA FÅR LOV ATT TA BILDERNA)
 

¦

Ribbantävlingarna Del 1

Fottade från morgon till typ kl halv 1. Hojta till i kommentarerna ifall du är på någon bild och lånar den!
Fottade av främst av mej men osså Sharon.
Usch vad dålig kvalién blev på bloggen då
Del två kommer imorgon!

¦

Dagen

När vi kommer hem så ska det fixad en massa bilder/filmer/gifs från igår på 1D. Fottade en drös med bilder på Ribbantävlingarna idag med som ni ska få bilder ifrån. Sedan stack vi till stallet och red Soppan som ni osså ska ha update om. Men som sagt, när vi kommer hem!

 


¦

OMG

Mycket mer detaljerat inlägg kommer inorgon men tills dess får ni en bild och det är copyright på den :D

 


¦

Perfection

Hemma. Hela dagen var perfekt. Från början till slut. Perfekt. De var typ 100 meter från oss ni anar inte hur perfekt allt var. Jag grät nog igen halva konsären MINST. Bilder kommer imorgon dock ska vi fotta på ribban på morgonen och sedan stallet. Kommer få en mental breakdown imorgon.. usch. Bästa dagen i mitt liv. Sträng copyright på bilden då den är vår!

 


¦

Gaia 9/5-2013

Gaia
*2010
C-ponny
 

¦

Haymo Surprise

Haymo Surprise
e: Synod Grouse
u: Dorthealyst Chocholate Kiss
ee: Synod Roger

¦

Om jag hade kunnat..

..köpa en egen häst hade den...
 
Sett ut såhär; 
Ras: New Forest, Connemara, Welsh Cob, Dansk sportponny, Svensk ridponny
Färg: Spelar ingen roll men helst inte skimmel
Ålder: Mellan 7-10 år
Kön: Sto eller valack
Storlek: Maxad D-ponny
Temperament: Snäll, pigg vid hoppning, lite busig, lugn vid handen
 
Om jag dessutom hade fått välja ett namn till den hade jag valt;
Sto: Ceyla, Fapriola
Valack: Corradin, Goliath, Ostrich
 
Meen det mest konstiga är att jag inte vill ha en egen häst haha x)
 

¦

Snart så

Wiiii, väntar på Alex nu sen ONE DIRECTION!


¦

12-18

Åkte till stallet allihopa.
 
Dagen i punkter
● Fottade och var i hagen med nya ponnyn
● Badade Gaia, betade med henne samt fixade man och svans
● Red Soppan
Ja barbacka för hon är för fet för en sadel
● Löshoppade, annonsfottade samt skrittade Gaia med sadel (till annons)
● Mockade hagen
● Hoppade på deras gigantiska nya studdsmatta, asså den är enorm och vi invigde den =)
 

¦

Haymo Surprise

Ja, namnet på vår ny ridponny!
 
Haymo Surprise "Soppan"
Premierad Welshponny
Welshponny av cobtyp
*2005
Sto
136 mkh
Hon är söckersöt att titta på samt lugn i stallet men lite klurig när man sitter på. Nej men hon testade oss lite. Hon är tjock men i ridkondition.
 
Kommer mer om när vi red henne + de andra vi gjorde idag i ett annat inlägg =)
 

¦

Heh

Mer en denna bilden får ni inte! Hon är fruktansvärt fet och jättesöt :)


¦

asdfghjkl

Vet ni vad vet ni??
 
IMORGON SER VI ONE DIRECTION OMFG
Ganska mycket jag nu
 

¦

Mornin'

Har typ precis vaknat, gett katterna mat och sånt annat som mamma allitd gör på morgonen.
 
Idag kommer min och Gabbis nya ponny så vi ska båda till stallet och kameran följer såklart med!
 
Har börjat titta på Grey's Anatomy hela serien från börjag så jag ska kolla på några avsnitt nu också. Men somsagt kommer det upp några nya bilder ikväll förmodligen :)

¦

Sommar?

Mockade hagen med Clara sen stack vi ut till gräsfältet! Clara körde lite NH på vägen dit haha x) iaf red lite, barbacka ofc och övade lite på att öka traven och lite serpentiner. Tog även några galopper och idag var hon snäll så åkte inte av haha. Red hem och lekte med Simba på framgården + lekte själva med en boll haha *nolifers*. Gav hästarna mat och stack hem!

Kännslan när mamma skriver Ha Gay till en på sms


¦

Fuck orientering

Alltså nej, jag och min vän tappade bort oss på kontroll 1????? Asså vi var tre grupper som var på helt fucking andra sidan, tog oss typ 20 min tills vi kom på att vi måste till andra sida... Surt. Annars så hittade vi 9 av 10 kontroller och kom i på typ 1,13 minuter. Fick typ klättra upp för en asbrant backe som var helt lerig.. Sprang säker 8km istället för 5km haha.. Fick ett C iaf. Jaja ska bli bättre på att läsa karta till nästa gång.. 
 
Har tvättat håret och äter maaaat. Ska till stallet senare idag så aa ^^
 

¦

Orientering

Har nästan precis kommit hem från skolan eller ja, orienteringen i Bulltofta. Min grupp sprang in ett C så vi är alla nöjda och glada. Nu sitter jag och äter ska kolla på någon film tror jag.. sen så har vi föräldra fritt tills på lördag hihi 

¦

3 favoriter från..

BR Riding Equipment!
BR's benskydd är nått av de bästa jag vet. Så fruktansvärt snygga så jag inte förstår varför jag inte köpt ett par än, falsterbo nästa. Schabraket, snyggt och enkelt. Pannbandet är bara så mums, hur snyggt som helst, falsterbo nästa.
 
Allt går att hitta här: http://br.nl/page/catalog.php?id=150227
 

¦

Så olika

Är det inte lustigt hur olika stor man kan se ut på samma ponny..? Tyckte det syntes extremt tydligt på Elle som var D-ponny ca 146mkh tror jag, när vi red dressyr så krullade hon sin hals så man såg lite lång ut med överkroppen och jag kände mej för stor med överkroppen. Sen vi hoppning när hon sträckte ut halsen såg man nästan lite ut haha..
Ni ser själva haha x) Alltså jag var ju aldrig förstor och kommer aldrig bli då jag inte växer nått mer men endå, rolig jämförelse x)
 

¦

Today was a warm day

Skolan: jävligt flummig och jävligt kul
Stallet: Red på gräset i skritt och trav på Dusches - gick bra fast dog av värmen typ haha


¦

Simmande tiger

Hihi, i söndes så köpte jag ett genomskinligt skal till mobilen för att...
 
Göra mitt egna skal :D
Gör ett skal som jag:
1. Köp ett genomskinligt skal, mitt är köpt på Hemmakväll för 69:-
2. Skriv ut ton av bilder i rätt storlek, jag gör mina lite mindre så slipper jag klippa ut hålet till kameran.
Dessa (+3 till) skrev jag ut.
3. Klipp till dem så de passar.
4. Sätt in det på skalet, klart!
(Vans bilden blir ju spegelvänd)
 
Det bästa är att man kan byta när man vill och ha massa snygga bilder =D
 

¦

#tisdag

Skolan var typ chill, hade kemiprov men sen på elevens val som är sista lektionen så hade var vi helt flum haha. 
Imorse så hade jag helt torr hals och ont i huvet men tog mej till skolan endå, hittat halstabletter nu och imorgon är det "bara" orientering.. Kunde gå i bara hoodie idag ute, underbart!
 
Sitter och äter mellis (längesedan jag använde de ordet), och tumblrar. 
 

¦

Vad jag ska köpa när jag har pengar

Dvs efter Falsterbo och ehm när jag fått ihop så det räcker eh ehm
Just den onepiecen alltså skit samma att ingen köper dem längre de är ursköna och jag måste köpa en känner jag. LÅNGA TRÄNINGSBYXOR + TRÖJA hur många gånger ska jag behöva påminna mej själv. Hårtoning + dip dye färg i mängder. Ett par av dessa skorna fast osäker på färgerna. Converse har jag ju redan 3 par så antagligen inte de och vansen är hmm ja just nu lutar det är ett par till svindyra martens som jag inte har betalat tillbax till mamma än.  Om ni inte redan räkna ut det är jag ett stort fan av att köpa skor, har alltid varit sen liten och kommer nog alltid va hmmmmm
 
+ sen så far man ju spara lite extra till ifall nån JB eller 1D konsär hålls i närheten (nästa år hoppas) och andra snygga saker hihi

¦

Öhhm

Jag typ känner att jag kan pissa på mig a rädsla just nu. Min mobil är över hettad jag fick en varnings skit så ja typ kastade måbilen på golvet och spolade ner mig i toaletten :ooooo Iaf gick/sprang en 2 timmars runda med Clara och Pennyboi så nu ska jag strax sova jag typ halv sover redan och eftersom min kära måbil ligger på dödsbädden för tillfället får ni inga vakra bilder som fånisen tog på promenixen.... It's so sad :((

¦

last i checked i was a fucking wreck

  
  
  
 

¦

Duktiga mej

Clara och jag drog faktist ut på en springrunda i pildammarna och sprang runt dammen och på kullarna. Pjuh ni anar inte vad jobbigt det är. Sen så såg jag en kille från klassen träna där så ja, ni vet att man måste ta omvägar då. Iaf var ute i ca 40 min och nu har jag ätit mej mätt på hamburgare och pommes!
 
En super fitblr om ni vill följa något för motivation: http://alekzandrang.tumblr.com/ 
 

¦

Hej

Asså jag suger på rubriker.
 
Iaf på So:n så visste inte en kille om man stavade till fartyg med två t så alla runt om (typ 10st) började säga sitt sen så började alla säga två t men jag var inte riktigt med på att de skämtade med han så jag bara wtf och alla bara sätt på din hjärna Gabbi hehe. Sen på idrotten så satt jag i Erikas knä på golvet så höll hon fast mej med sina ben och började kittla mej i sidan och jag dog av flabb så alla bara kollade på oss haha.
 
Sen så orienterade vi ute då ofc så var de så varmt att man bara kunde ha t-shirt och de var inte alls kalt. Sen så jag och min orienterarkompis klara så vi sprang oss helt döda i parken. Kan man hoppas på vår/sommar nu???
 
Har iaf ätit nu och fått info om att Harry (styles vem annars) ska tydligen boxas (har hittats nyfärska bilder från idag i Norge) till deras 3D film This is us omg om det är sant kommer jag dö för det gör han i ff:n Dark och jag dör bara när jag läser den.
 
Kan dra följande veckor för er här
V.19 
Mån: -
Tis: Hemma, (stallet?)
Onsdag: Orientering på förmiddan, hemma, (stallet?)
Torsdag: Lediga, nya ponnyn kommer
Fredag: Lediga, ONE FUCKING DIRECTION
Lördag: Stallet
Söndag: Stallet, med Clara på träningstävling
V.20-21
PRAO
V.22-24
Skola innan SOMMARLOV!
 

¦

In school and in school after school

Vår klass har alvarliga stavnigsproblem.
Det var ett jävla tjat om ordet fartyg och om hur det stavas. Vi 158 peroner längst bak diskuterade det, så sa vi till killen som frågat hur det stavas att det stavas med två t.Fart-tyg liksom. En kille bara: det kallas sär-skrivnig hah alla började asgarva typ. Sen låtsades vi om att det stavades med två t tills han gick på det, sen frågade han läraren omdet stavades med två t och hon bara nej.. och Gabbi fick typ en extrem mindfuck x)
 
På matten så fattade killen bredvid mig verkligen noll. Vi håller på med ekvationer och paranteser så typ skrev läraren upp ekvationer vi skulle förenkla - och vi fick arbeta i par - och så bad läraren mig och Ricky då, att förklara hur vi tänkte och han började men sen helt plötsligt: och nu blir sjukt komplicerat. Så det slutade med att jag fick rita upp en jävla tabell i hans räknehäfte för att han skulle fatta -.-
 
Iaf har kemi-prov imorgon och eftersom jag inte kan ett skit bestämmde jag mig för att inte plugga nu tumblr är mycket roligare :]
 

¦

Outfit

 

¦

A womens heart is a deep ocean with secrets

Ohöh 19 gången titanic sågs av mig. Nu ska jag gå och dö för att filmen är så sorglig, för att Jack dog, för att Jack inte skulle dött, för att jag bölar varje gång, för att det är så sorgligt, för att det är så bra, för att Leo inte vunnit någon Oskar och för att filmen är så bäst.
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 

"Titanic was called the ship of the dreams and it was, it really was"

¦

.......

Vad gör du just nu Gabbi?
Absolut inget.
Borde sitta och räkna matte för jag är lite efter men jag fattar inte ett skit så det är inte lönt.
 

¦

Flashback

En instagram incident...
Ester instagrammade en bild på Kenzo och taggade mig och gabbi i bilden och skrev: @kiss_mejb and @hug_me_niall 's cat
Och tillslut var typ 10 accounts helt worldwide och taggade sina katter i bilder. Alla liknade Kenz haha
Sånna stora mega kända accounts skrev typ : DON'T UNFOLLOW I WILL DELETE THE PIC SOON. JUST FOUND OUT THAT MY CAT AND @kiss_mejb 's  CAT ARE TWINS 
Heh det var skit kul, alla taggade varandra xD
Kenzo was everywhere over Insta that night
 
 

¦

Varför jag bloggar

Funderade på den fråga om varför jag bloggar ^^
 
#1, för att jag tycker det är suuuuperkul
 
#2, det är roligt att gå tillbaka och se vad man gjorde och hur man skrev
 
#3, det är kul att andra vill läsa vad man skriver
 
Aa, men det är typ det. Kan även säga att ni var speciellt duktiga igår med statistiken :'')
 

¦

Pre-monday

Idag är det söndag. Har absolut ite en jävla aning om vad jag ska göra idag. Tänkte gå till pildammarna och fota lite kanske. Men vet inte än. Drar med mig Gabbi då kanske, om hon vill. Annars drar jag med mig henne även om hon inte vill. Woop woop 
  
 
 

¦

Seg-söndag #2

Pre-monday.
 
Iaf gick upp, satte mig vid datan och kollade två nya vlogs av mina kärar youtubers. Ska inte till stallet idag. Har ett tidsinställt till er senare idag ^^
 

¦

Betande Batman

Och sist men inte minst bilder från när vi betade med Batman!
Åh mysigt :') Hittade även några pinner så byggte upp ett litet skutthinder till han som Spirit brakade igenom =)
Han har täcke för att han är nyrakad och det kan bli lite kalt ibland så =)
 

¦

Jag och Spirit

Clara's ponny + bilder tagna av henne.
Gif's från idag med =)

¦

Busiga gammelhästen!

Jag och Ester occuperade Dusches och hängde med ut med Clara till gräsfältet! Hon och Spirit firar ju ett år så hon ville bli fottad. 
 
Red barbacka till en början på en enorm häst. Hon har en rund mage men en inte så trevlig ryggrad men det funkade fint endå! Red lite i skritt och trav och ja, hon är ju väldigt fin, lilla gammla damen. Sedan bytade vi för att jag skulle fotta Clara. Ester red lite och skulle testa ta en galopp... och hamnade på hästens hals x) Sedan ville jag testa och första gången...
Alltså jag var väldigt nära där men icke. 
 
Hon kommer i fin galopp med huvet uppe, sen helt plötsligt gör hon ett skutt, dra ner huvet och stannar! Inte lätt att hålla sej kvar hehe x)
 
Testade en gång till och...
Haha, det gulligaste är att hon har sä spetsade öron x')
 
Och lite fler bilder från idag! Alla bilder är tagna av ständigt utvecklande fotografen Ester som lyckade bra idag! Jag är inget jättehus på henne heller ju (1.48 mkh) så inte så jättelustig att hon får av mej så enkelt x)
Märkte även att jag och ponnyn matchade hehe x)
 
Sedan fick Ester rida lite till tills vi skrittade hem!
Har inte fått bilderna på när jag rider Spirit än men när de kommer så fixar jag ett inlägg med dem! 
 
Fick skritta Spirit hem och väl hemma så fick Spirit ett bad! Gick sedan ut med henne och Batman till en liten gräsplätt en bit bort och betade en stund. Riiiiiktigt härligt, varm och skönt och kändes precis som sommar :)
 
Iaf kommer fler bilder mot kvällen så håll utkik!
 

¦

Where have you been?

- Everywhere
Gamla bilder från överallt

¦

Pussy cat

Kattj*vlarna ska vara så jäkla bortskämda med sitt foder, de fins ingenstans och så är det så in i helskotta dyrt. Var och köpte en påse idag och fick åka till typ tre butiker.. De fick ett hus som jag snickrade ihop iaf. Royal Canin barn är vad de är -.-

¦

Tralalal

Red ut med Clara på Duches och fottade lite. Haha trilla av då hon drar ner huvet i galoppen x) Red Spirit i någon minut med. Sedan badade vi Spirran och gick ut och betade en stund med henne och Batman :D Clara ska skicka bilder så kommer komma en drös ikväll så uppdaterar er då!

 


¦

Gabbi redigerar

Precis som Sharon får man redigeringslust ibland och denna gången gjorde jag en bild till Ester!
 
Till stallet åker jag kl halv tio, ingen ponny kommer då det blev något missförstånd så blir hästlösa ett tag till.
 

¦

Vadå tittar på film

Hehe någon på DV bad om film tips och jag skrev upp några... några många typ xD

¦

No one does it better

 

¦

If life was like this, I'd move to the moon


¦

The Great One


¦

Helgens första..

... redigering
Blev en ny bakrund då jag hde någon random som inte passade med proportionerna x) Själv blev jag jättenöjd, men vad tycker ni?
 

¦

FRIDAY

Yey, 1 vecka kvaaarrrr. 
 
Iaf kollade på bästa TVD och åt glass. Nu har jag inte så mycket att göra eller jo, ska göra några uppgifter i matte x( Sen ska jag...... vet inte.
 

¦

Today

Idag var ingen specell dag. Vi var lika flummiga som vanigt haha. Jag blir ju lätt stressad och så, särskilt när jag ska redovisa, jag har säkert berättat vad som händer, lalala... så på biologi lektionen skulle vi blandannat räkna med hjälp av pulsmätera vilken vilopuls vi har. Vi arbetade egentligen två och två men av någon anledning hade typ tre andra random personer kommit fram till min grupp just när jag mätte min puls. Så när jag tar av mig pulsmätaren så visar den 91. Alla typ skrattade och kollade på mig så säger Wd "Men shit kvinna 91?" och Gabbi och Ricky typ "Vi säger att hon är stressad eller nåt" och så började typ alla skratta xD 
 
Iaf så är det entligen heeeeelg så jag ska redigera - så ovanligt ellerhur? - och typ kolla på film hehe BTW DET ÄR TYP OMFG 1 J*VLA VECKA TILLS VI SER ONE FUCKING DIRECTION!!
 
 
 

¦

1 vecka kvar!

Wiiii, om en vecka sitter vi nog på tåget till Köpenhamn för att se One Direction! Längtar sååå mycket hihi. Iaf sitter och väntar på biologin nu och sen så är det lunch och svenska. Och hem då. Bloggar hemma igen så ha det bra :)

 


¦

Graphic Designer

Som ni säkert vet älskar jag att göra både Grafisk design och Web design,redigera bilder och massa annat i photshop. Jag själv har Adobe Photoshop cs5, men har även använd mig av Adobe Illustratior cs4, Adobe Lightroom cs4, Adobe Fireworks cs6 och Adobe After effects cs6, där Photoshop och Illustratior lätt är de bästa. Men vad är grafisk design då? Det är exakt vad jag ska skriva om i detta inlägg.
 
Vad är grafisk design?
 • Färdigheten att kunna kombinera bilder, texter och färger på hemsidor, böcker, posters, reklamer o.s.v
 • Alla grafik designer följer en regel, kallad Principer för design
Principer för Design - Fyra faktorer
 • Kontrast
 • Upprepning
 • Anpassa
 • Närhet
Principer för design - Kontrast
 • Kontrast skapas när du placerar två olika eller motsatta delar tillsammans
 • Kontrast skapar ett spännande grafiskt element på din sida. 
 • Kontrast kan du skapa med hjälp av typsnit, storlek och färg
Ex. Vit text på svart bakrund.
Ex. Orange logga med blå inslag
 
Principer för design - Upprepning
 • Att klona eller göra om
 • En pricip som talar om att upprepa en aspekt genom hela designen
 • Genom att använda upprepning får det en röd tråd genom hela projektet
 • Du kan använda upprepning med typsnitt, färger, eller andra grafiska former
Principer för Design - Anpassning
 • Anpassningen är placeringen av text och grafik så att det blir en lättöverskådlig sida
      Använd anpassning till att:
 • Få ordning
 • Organisera saker på sidan
 • Gruppera föremål
 • Skapa förbindelser
Principer för Design - Närhet                 Organisera dina ideér
 • Närhet: Tillståndet för ett object att vara nära ett annat
 • I grafisk design skapar närhet en förbindelse mellan grupperade föremål på en sida
 • Visuellt är grupp föremål (text och/eller bilder) knutna till varandra
 • Föremål som inte tillhör varandra bör inte vara i närheten av varandra
Todays goodiebag:
Fyra väldigt bra hemsidor
Deisgnrfix.com    The Design Blog
 
rssinclude.com   Inspirational Qoutes
 
 

¦

Tacos

Clara kom över en stund så vi kollade på massa schabrak och typ dog och åt tacos. Sen stack hon hem. Alltså hon skulle till en början bara ha bilderna från igår då något fuckade sig med dem när vi skickade dem.. Hästen kommer på lördag så inget stall imorgon heller! Men på lördag så =) Vi vet ju redan hur den ser ut och så men ni får minsan vänta till lördag!
~ Cause everything starts from something
But something would be nothing
Nothing if your heart didn't dream with me
Where would I be, if you didn't believe ~
 

¦

Skool sucks

Niall's tröja.
 
Iaf var i skolan, flöt på bra. Kul emellanåt på pauserna och så. Är ju faktiskt hästlösa tills imorgon eller lördag så båda är hemma. Har inga läxor, eller aa har missat en del i matten så ska fråga imorgon vad jag ska göra så pallade inte göra nått nu x)
 

¦

Batman 1/5-2013

Leonora har ingen vidare lusta tt rida så vi löshoppade Batman :D
Och satt på han i ca 20 sekunder var, alltså man måste påminnas om hur det är att sitta på en shettis ibland.
Alltså vi satt på han i 20 sekunder maxoch sedan löshoppade vi han (helt) och film (gif's) på det kommer när tid finns!
Ni anar inte hur fucked up jag såg ut på bilden jag målade svart över...
 

¦

Dressyr pass 1/5-2013 Del 2

 

¦

Dressyr 1/5-2013 Del 1

Som innan, min sits kan ni dissa.
 

¦

Ester & Gaia 1/5-2013

 

¦

Dagens dressyrpass del 2


¦

Härligt Dressyrpass

Dagens ridpass med ett ord: Underbart. Narisa skötte sig fint, fast hon var riktigt stark, när vi kom hem igen pausade hon lite och så åkte hon til sitt nya hem så för tillfället är vi hästlösa men på fredag eller lördag kommer vår nya ponny! 
 
Här är 12 bilder från idag och resten kommer i del 2 :)

¦

Dressyr pass 1/5-2013

Gick superbra idag, tänk er ert bästa ridpass + liiite bättre = så gick det. Hela dagen i sej var super och vädret var på vår sida! Kommer en del bilder i detta inlägget och sedan kommer de i två inlägg till (bilder på mej).
Min sits blev en aning krokig ibland och ponnyn var precis som igår stark som en oxe.
 
 

¦

May

Har inte så mycket att skriva såhär dax... Iaf rider Narisa i paddocken så kommer bilder ikväll.