¦ Djur >> Sharon >> Vardag

I’d really like to be taken out tbh. in a date way or a sniper way I have no preference

Hiya huns!
 
Igår var vi i Göteborg hela dagen, så när vi kom hem var jag så trött så jag inte ens orkade sätta på min dator för att blogga. 
 
Idag har vi varit i skolan som vanligt. På morgonen hade vi mentorstid så fick våra scheman och lite kursöversikter för att veta vad vi läser. Efter det hade vi gymnasiearbete där jag fick nästan allt klart, så förhoppningsvis behöver jag endast gå till det passet näste vecka också sedan så kan jag jobba hemmifrån. Efter lunch hade vi hisotira och vi kollade mest på småfilmer och sånt chill, sedan gick vi hem!
 
Ska kolla någon film nu tror jag, vet inte annars vad jag ska hitta på..
 

¦ Redigering >> Sharon >> Vardag

Lite snabbt om den ny designen...

 
Hiya!
 
Har tagit mig exakt hela dagen att koda och fixa bilder, och ändå vägrar den göra vad jag vill.. Har fått improvisera med vissa saker, annat går inte att fixa om jag inte vill koda om allt igen *suck*. Exempelvis stör panorama reklamen upptill, så att headern åker ner typ 2 pixlar men det får vara så. Man kan läsa och se bilder utan problem och alla länkar borde fungera. Den är inte mobil eller ipad anpassad för att responsive-koderna inte fille fungera av någon dum anledning. Men så får det vara. Om ni stöter på några andra problem hojta till! 
 

¦ Gaby >> Kreativt >> Vardag

Mina fina gula backpack

Mina älsklingsfjällis backpack prydd med massa godsaker typ IHWT, pokeball, marvelpins och åsnor

¦ Gaby >> Natur >> Vardag

Out on a hunt

Pokemon Go, nostalgi-kex, bästa Tezz och Tezz på gungmatta
Tjenare folks!
 
Idag är det söndag och jag och Tezz var ute och jagade pokemon precis som vi gör alla andra dagar. Tog med kameran för Sharon önskade att jag bloggade mer så knäppte lite bilder! För er som bryr sig så levlade jag till level 22 och sen satte jag på ett lucky egg och evolvade massa nya och är därför snart på level 23 wiho!
 
Imorgon är det ingen vanlig skoldag för vi ska på GoExplore-träff i Göteboooorrgg! Tåget går 7 på morgonen och hemma igen vid 8 på kvällen.. Men det ska bli trevlig och träffa de andra som ska åka med oss till Sydafrika!

¦ Sharon >> Vardag

skola, soppan, sydafrika

Hiya huns!
 
Har inte bloggt på ett tag för har haft lite annat att göra nu med skolstarten... Vårt schema är inte helt spikat, när det är det ska vi se om vi löser det annorlunda med hur vi våker till Soppan (vi läser lite olika ämnen och slutat lite olika) men vi får se! Ska skaffy gymkort också och lägga upp träning efter hu mitt schema ser ut. Soppan har varit lite galen på sista tiden men snäll i paddocken när jag red dressyr så det var i alla fall något possitivt. 
 
Idag ska vi ha möte ang. Sydafrika och sedan har vi entreprenörskap och D9 (som jag inte har betsämmt om jag vill läsa eller inte) och efter det ska jag till stallet. Vet inte vad jag hittar på då det ska vara väldigt varmt idag, så antagligen bara någon kort runda nån stans. 
 
På måndg ska vi till Göteborg, också för ett Sydafrika möte så är borta hela dagen. Vecka 37 ska jag till Lysekil och bo där, vara på Havets Hus och dyka och mata hajar och sånt skit, åka på nattrundor och fåna kräfor hahaha medan Gby ska till Järvsö typ 10 timmar bort och ta hand om rovdjur eller nåt sånt! 
 
Det var en liten snabb update, får se när det blir nästa gång hah
 

¦ Musik >> Sharon >> Åsikter

3 youtube favoriter

 
 

¦ Photoshop >> Sharon >> Surprise

I've got a wild horse running right through my head

 

¦ Gaby >> Stallet >> Surprise

Play that Blink - 182 song


¦ Gaby >> Stallet >> Surprise

BW edition


¦ Sharon >> Surprise

i can get over harry styles but i prefer being under him

 
 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

Idag har vi hoppat

 
Hiya huns!!
 
Som rubriken lyder (för en gångs skull) så har vi hoppat idag. Blev lite sådär halvt lagom sugna efter Peders fantastiska ritt igår (och os-hoppningen i allmänhet) så vi bestämmde oss för att åka båda till stallet och rida. Hoppade bana på typ 6 hiner (OS light nivå) och det gick bra till största delen. 
 
Soppan var inte helt frammåt idag, men vi har ju inte ridit seriöst eller ordentligt på gud vet hur länge så hon är både lite ur kondis och så var det varmt ute och hon går på bete och ja- ni vet- hela det köret. Jag själv var inte mycket bättre heller. Har inte ridit på minst två veckor så det kändes lite i benen efteråt hahaha
 
FIck reda på att vi hade fodringen också så vi passade på att öppna upp mer av hagen till ponnyerna och så fixade vi fodret till alla och fodrade lite tidgare idag. 
 
Nu ska jag kolla någon film och imorgon ska vi till stallet igen för att städa lite med andra stallkompisar!
 

¦ Djur >> Gaby >> Gif's >> Listor >> Surprise

Saker ni inte visste om...

...Soppan!
 
#1 Hon är riktigt löjlig om man rider ut själv på henne. Alltså hon är rädd för allt, tvärvänder och rusar hem, backar in i elstägsel, fryser osv... Somtur har jag lyckats ha westernsadeln de gånger hon blivit mest pissrädd haha så kunde ta tag i hornet..
 
 
#2 Hon är sällskaps-sjuk. Hon älskar sina hästkompisar och väljer ut en (om flock med flera) som ska bli hennes idol sen gör hon allt den ber om typ. Izac är i detta fall hennes kung och Soppan är hans undersåte. 
 
#3 Hon hatar när hovis ska banka bort skon. Så han gör ju aldrig det längre utan får rycka loss den.
 
 
#4 Hon hoppar faktiskt riktigt bra när hon har lust för det. Det är dock svårt att tajma hennes hopplust med när vi kan hoppa somär lite synd ibland.
 
#5 Hon är världens mest trångsynta häst. Hon vet exakt vad hon vill och får hon inte på sitt vis blir hon arg som brukar resultera i stegringar som hon vänder i samtidigt. Hon gillar rutiner och vill att allt ska vara dessamma mest hela tiden.
 
 
#6 Hon förstår inte personal space. Därav att jag iaf sällan tränar löst med henne från marken. Hon blir oftast sur och jag tycke hon ser läskig ut och vill inte hålla på med henne då... Hon kommer gärna väldigt tätt inpå dej och vill inte bli bortskickad.Hon gör inget dumt men hon blir lite häxaktig av sig. 
 
#7 Hon gillar inte att bli lastad. Vet inte helt vad hon säger med det men tror hon var rädd i början men nu har det mest blivit att hon är mer envis. Ibland går det bra ibaldn inte. För det mesta vill hon gå upp på rampen snett för då vet hon att jag inte kan ta in henne.
 
 
#8 Hon gillar ston bättre än valacker. Hon tyr sig mer till ston helt enklet och kommer snabbare överens med dem. 
 
#9 Hon älskar små hästar/föl. Alltså hon visar upp sig för dom och gnäggar och snackar med dom som en tok haha.
 
 
#10 Hon älskar att bli kliad i nacken/kammad i pannluggens rot. Hon sänker huvet jättemycket och sommnar typ haha, ett bra sätt att få henne lugn.

¦ Andra Hästar >> Kreativt >> Natur >> Sharon >> Vardag

"Vad har ni för problem?" '"Att jag skrattar för mycket"

 
Vi träffade lite hästar och Gaby försökte stå på händerna..
 
 
Vi plockade stenar vid kusten och jag kollade utsikten från kyrkan.
 
 
Vi tog lite fika-paus och åt glass och rullade ner för kullar..
 
 
Och sist men inte mist hade vi tråkigt på båten hem så Linn och Mark tog bilder på oss för att se hur lika vi egentligen är..
 
Hiya hunnies!
 
Blev en lyckad tur till Ven idag med Mark och Linn. Hyrde två tandemcyklart och måste faktiskt få säga att det gick förvånansvärt bra. Linn cyklade in i åkern några gånger och gjorde misslyckade u-svängar så de trillade i diken men annars gick det bra. Vi skrattade som fan så vi knappt orkade trampa och det var oftast det som ledde till kaos. Men annars så var det inget fel på något. 
 

¦ Gif's >> Sharon >> Surprise >> Vardag

so baby pull me closer in the backseat of your rover

 
Idag ska vi på fest. Eller ja - ikväll ska vi på fest till bästa kompisen som fyller 18. Sen ska vi dra till MF vid midnatt för att se Movits! med några andra polare. Imorgon drar vi till Ven med ytterligare andra folks och sedan är det sista veckan av jobb!
 

¦ Gaby >> Vardag

Längtar back till rutiner

Inköpslistor från mina vårdtagare,
min ID-bricka till jobb
och
min nu söndriga mobil.
 
Åhh nu är det inte mycket kvar av jobb! Vill bara tillbaka till samma gamla rutiner haha...
 
Denna veckan och nästa sen är det slut! Hoppas även min bloggning blir en aning bättre också. Har inte så mycket att säga idag, tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Sjukt kallt här i skåne idag, jacka och tjock kofta asså, var tog sommaren vägen??

¦ Djur >> Natur >> Sharon

I live for the moment when my phone is fully charged so I can unplug it and roll to the other side of the bed.

Nikon D3200 + NIkkor 35mm f1,8
 
Hera, Misha och några minicactusar från IKEA som gör sig väldigt tumblriga på bild.
 
 

¦ Cute boys >> Musik >> Sharon >> Shopping >> Vardag

Jobbdag 33

 Hiya huns!!
 
Som rubriken lyder så var det jobb idag också. Nu är det vara åtta jobbdagar kvar sen är det tack och hej för min del. Ska bli skönt att börja skolan istället. Mer chill (och kompisar för den delen) hahaha. Har inte hänt så mycket sen i söndags när vi var med Clara, det ända roliga på min sida är väl att alla mina CDON paket har landat vilket alltså betyder att min 1D kollektion är nästan 100%-ig  nu. Två skivor kvar som jag velat ha, samt lite sånna exklusiva skivor som inte säljs här (suck suck) och så den ena parfymen jag inte äger. Sparar det till senare aka. har en plan på att önska mig det till julklapp elelr födelse dag (hint till alla mina väner!!) så japp. Det var det. Ska kolla YT och svara på kommentarer! Ha det super!
 

¦ Djur >> Kreativt >> Natur >> Sharon >> Vardag

Date someone who you could have fun at the grocery store with

Parkpromenad med Clara, Gaby & Goldenglows Lady Gaga Aka. Penny 
Nikon D3200 + Nikkor 35mm f1,8
 
(Uppifrån) Bild 2,3,4 & 5; Foto: Clara Nilsson
 
 

¦ Cute boys >> Photoshop >> Sharon >> Vardag

H.S edit

 
Hiya huns!
 
När man har tråkigt och en viss Harry ställer upp för redgering...
 
Har gjort absolut ingenting idag. Har lust för allt samtidigt som jag inte har lust att göra något.. Skrev till Clara nyss, kanske går ute en runda med hennes hund men vet inte. Kollar nog nån film annars. Hoppas ni har en roligare söndag än jag haha!
 

¦ Gaby >> Movie Studio Platinum >> Sharon >> Surprise >> Vardag >> Videor

GoPro vid

 

¦ Gaby >> Surprise

how do i make what i do matter?


¦ Gaby >> Surprise

Any of you heard about this Love thing ???


¦ Gaby >> Surprise

You know what i love? everything Niall Horan does.

 IF YOU
DON'T HAVE
BIG DREAMS
AND GOALS
YOU'LL END UP WORKING FOR
SOMEONE WHO DOES

¦ Sharon >> Surprise

Did I need it? No. Did I buy it? Yes.

 
 

¦ Sharon >> Surprise

what else can we do when we're feeling low?

 

¦ Listor >> Sharon >> Surprise

Lista no. 6

 
 ..bästa modebloggen?
Följer inga modebloggar direkt så tyvärr kan jag inte nominera någon här...
..bästa fotobloggen?
Elin är grym på all typ av fotografering och jag ÄLSKAR hennes blogg 
..bästa hästbloggen?
Följer främst hästbloggar och tycker nog mest om att följa Josäfin och Amigo
..bästa mat/bakbloggen?
Ingen aning här heller... mat är inte heller något som intresserar mig så värst tyvärr..
 
..bloggen med finast bilder?
De flesta bloggar jag följer lägger upp jättefina bilder men jag väljer nog DENNA!
..bloggen med mest välskrivna inlägg?
Oj, också svårt.. Antagligen Molly!
..bloggen med mest humor?
Enkelt, Josäfin... igen...
 
..bloggvärldens inspirationskälla? 
Alla bloggar jag läser ger mig inspiration på ett eller annat vis.. Men Angelica har ett liv jag strävar efter så det är väl åtminstånde en stor motivation. Resor är livet!
 
 
..två superhäliga bloggare som också borde göra denna lista?
Personerna som bloggar HÄR & HÄR
 

¦ Sharon >> Stallet >> Surprise

and I hope you have enjoyed watching endless supidity

 
Hiiiiyyyaaaa huns!
 
Idag har vi varit båda två i stallet. Red lite dressyr i paddocken med Soppan och det gick väl helt okej. Hon var lite stark och så lyssnade hon inte riktigt på ytterskänkeln men annars var hon som vanligt. Filmade lite med Gopro:n så ska nog fixa någon kort film eller så när jag har redigerat lite bilder från ridpasset!
 
Sen ska jag svara på kommentarer och sedan får jag se om jag kollar någon film eller liknande! Har inga planer för ikväll, kanske bio men vet inte helt än. Imorgon ska vi nog bara lata oss en vi får se! 
 

¦ Andra Hästar

hopphästar 2.0

 

¦ Andra Hästar

hopphästar

 

¦ Andra Hästar >> Gaby >> Vardag

ojdå

Nikon D3200 + Nikkor 55-200mm
 
 
Man kan ju inte enns räkna på två händer på hur många dagar jag inte bloggat...
 
Men!!! Ska inte heller lova er förbättring för om jag kommer bli bättre med det vet jag inte förrnes efteråt. Aja, jobbar på som vanligt, sällan ute hos hästen (jag vet vi är jättehemska som försummar vår ponny) men när jag väl är det så pissregnar det och jag måste gränsa av sommarhagen. Plopparna till ponnys blev iaf glada av min insats för de fick beta skyhögt gräs nu..
 
Och idag var jag nere på ribban och fotade hoppningen. Ni vet i samband med ponny SM men inte den klassen för jag vet inte vilka klasser det var jag fotade haha...

¦ Djur >> Sharon

at most I'm sleeping all these demons away

Nikon D3200 + Nikkor 35mm f1,8
Hera Luna Lovegood
Misha Castiel Jr.
 

¦ Sharon >> Stallet >> Vardag

Uppadatering på livet

 
Hiya huns!!!
 
Ni vet de dagarna när man gått non-stop i typ en vecka så kommer man hem efter ytterligare över-stressig dag på jobb så tänker man "fan asså jag ska sova" och sen så får man sms från posten att "ens paket finns att hämta på andra sidan stan" så har man längtat så länge att man cyklar i pissregn som inte har gått över på en månad igenom hela jävla Malmö sen kommer man fram så bara halkar man runt i hela affären och sen när man väl kommer hem igen och ska göra mackor fr man är på gränsen till svält så är brödet gamalt så man ba "jaha snabbnudlar som jag bara har ätit 230kg av redan" och sen vill man bara skratta tills man gråter?? Japp, så är min dag idag *insert ironic happy face here*
 
Jaja, på tal om annat. Var hos Soppan igår (Surprise, Surprise, pun very much intended)för att kolla till henne lite sådär bara. Skojja vilket skämt, drömde att hon dog och det var därför jag ville dubbelchacka så hon faktiskt levde. Blev lite chockad när hon INTE stod med mulen i backen när jag kom och dessutom längst intill grinden! Blev överlycklig hahaahah. Skrittade ut en runda lite snabbt och hon var snäll! Hade med mig Gopro:n så tog lite bilder med den, dessvärre glömde jag selen så kunde inte rida med den... 
 
Hon har fått några små bucklor på undersidan av ganashen (vi tror det är lymfor eller spotkörtlarna som svullnat nu när betet nästan tagit stopp) men Gaby är i stallet idag och fodrar alla hästar så hon ringer försäkringsbolagets telefon veterinär och kollar lite vad det tror det kan vara. Tempade henne igår och hon har ingen feber och beter sig varken konstig eller känns annorlunda i ridningen men vi får se!
 
Nu, eller ja när jag har ätit upp mina nudlar ska jag packa upp vårt nya objektiv och så ska jag sätta upp mina nya polaroid bilder på väggen! Sen ska jag kolla film, ha det gött mina vänner!