¦ Cute boys >> Formel 1 >> Sharon

Formula 1 Myworld Grosser Preis Won Österreich 2019

En händelserik formel 1 helg! Från att åka av banan och krasha i FP2, till ett kval där han efter att lite grid-penalties delades ut till andra förare slutade som 2:a till att sedan (efter en aningen problematisk start) vinna ett race på teamets hemmabana! Grattis Max, grymt race - säsongens bästa hittills!

¦ Kreativt >> Sharon >> Shopping >> Surprise >> Vardag

senaste veckan

Davids merch har äntligen annlänt! Den stoppades i tullen så vart tvungen att betala en slant men lätt värt det! Nu vill jag köpa tröjjor från RNBO och både Jakes merch och Logans men det får allt vänta till senare! De två andra bildernna är från hoppningen igår och Soppans chillande i hagen! 
 
Hiya huns!
 
Ojoj! Jag har börjat räkna ner mina semesterdagar och har kännt att jag har en hel massa jag måste hinna innan den tar slut, så har inte haft tid att blogga... Varmt är det också, så man orkar ju knappt vara ute om dagarna. Istället har jag kollat en massa YouTube. Typ hela Davids kanal och en del Jake och Logan. Jag vet att Paul snubbarna har varit två väldigt kontroversiella bröder men jag tycker att alla ska ha chans till att göra om och göra rätt, och av vad jag personligen kan dömma, tycker jag de båda har lärt sig av sina misstag. De är ju rätt vilda av sig som personer, så något av hur de beteer sig kommer alltid stanna kvar.
 
Hur som... Jag har också hunnit med en heldag på Liseberg med kompisarna. Hade väldigt roligt, och åkte även sånt jag tidigare varit rädd för så jag är lite smått stolt över mig själv, haha! 
 
Har även hunnit hoppa Soppan igår. Stallkompisen stod och coachade och det gick väl helt okej till sist. Både jag och Gaby har en tendens att vara lite för snälla mot Soppan när det kommer till hoppningen, typ att hon får sakta av lite "när hon inte orkar" men igår vart det full galopp runt hella ridbanan, och visserligen var Soppan trött men så är det när man inte är van ;)  Idag var jag ute igen i hettan. Soppan fick nya skor sedan tog vi ett dopp i sjön. Mysigt!
 
Igår var vi även och kollade på en lägenhet. Får se om det blir den då bytet skulle skett senare än vad vi egentligen vill.. Lägenheten är just nu full av flyttkartonger då mamma flyttar redan i nästa vecka, så har verkligen fullt upp där också..
 
Imorgon ska jag jobba hela dagen, ser inte alls fram emot detta LOL. Sedan börjar jag mitt måndasschema på måndag och jobbar sammanlagt 35 dagar. Så det är egentligen inte så mycket!
 

¦ Photoshop >> Sharon >> Surprise

she's the one, a masterpiece

 

¦ Sharon >> Surprise

and here we are, just winging it

 

¦ Sharon >> Surprise

Out of our way now, we're going for gold

 
 
 
 
 

¦ Sharon >> Shopping

Nya inköp

 
Skor: New Balance 878
Kjol: J. Lindeberg W Adina Micro Strech Skirt
Har länge gått och väntat på kjolen, men alltid tänkt att det varit för kallt ute för att använda, så nu när sommaren är här så slog jag till! Skorna var lite mer ett spontanköp, men jag tyckte att jag behövde några nya vita sneakers ;)
 

¦ Sharon >> Surprise

show day in black and white

Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

¦ Sharon >> Surprise

Klass 22

 
 
 
Klass 22 Open. Ston och valacker 128cm-138cm
Haymos Surprise *2005
1:a plats

¦ Sharon >> Surprise

Utställningsdagen

Haymos Surprise
*2005
e. Synod Grouse u. Dorthealyst Chocolate Kiss
 
3:15 ringer väckarklockan. Det är utställningsdag i Lerum! Kvällen innan har vi badat hästarna, packat och fixat allt som ska med. Vi åker till stallet och är framme runt 4 tiden. In med alla saker i bilarna, sätter på hästarna den utrustningen de ska resa i och sedan rullar lastbilen strax efter halv 5. 
 
Tre timmar senare lastar vi av hästarna i Lerum och ställer in dem i deras boxar. Groomar dem båda och sedan är det Soppans första klass. Vädret är halvkasst, lite duggregn och blåst men det går bra ändå. Soppan vinner sin klas (då hon var ensam) och får även en guldbelöning med kommentaren att hon kanske borde vara lite "fylligare", dvs lite mer muskler och fett på kroppen. 
 
Vi väntar en stund och sedan är det Clara och Sillens tur. Duktiga 2-åringen vinner sin klass, kammar hem Junior Champion och blir BIR reserve (bäst i rasen Welsh Cob reserv). Stort stort grattis!
 
Vid 15 skiner solen igen och det är dags för Soppans ridklass. Här var vi verkligen inte redo på en vinst. Det andra stoet hon tävlade emot var riktigt läckert, hade högt steg och var väldigt fint groomad. Men vann gjorde ändå Soppan! Och vi är såklart jätteglada för det! Troligtvis för att hon var snäll och betedde sig snäppet bättre än vad den andra hästen gjorde. 
 
Vid 6 tiden rullade vi hemmåt igen, och vid halv 10 släppte vi ut hästarna i deras hage hemma i Arrie igen efter en lååång dag.
 
Vi alla är SÅ nöjda över dagen och taggar nästa utställning den 7/7! Fler bilder från Lerum kommer i tidsinställda inlägg under veckan!
 

¦ Sharon >> Surprise

Lokal utställning i Lerum

Klass 9. Ston födda 2007 eller tidigare som inte fölar 2019
Haymos Surprise *2005
1:a plats + Guld

¦ Sharon >> Spel >> Vardag

diving into the night

Stella & Spacerocket
 
Hiya huns!
 
Slutade skolan i tisdags och jobbade samma kväll. Sedan var jag ledig i onsdags och på torsdagen var jag på jobb igen och hade obligatorisk brandövning. Idag känns som min första lediga dag eftersom jag inte har några måsten planerade framöver. 
 
Jag har varit i stallet några timmar (fastnade i stallet för jag pratade med min stallkompis i timmar som vanligt) så kom hem lite senare än vad jag räknat med. Har  hunnit ta bilder på lägenheten samt annonserat ut den och annars har jag faktiskt nöjt mig med att spela SSO som jag äntligen fått lite mer tid till att göra. 
 
Imorgon ska jag träna som vanligt och mot kvällen bär det av till stallet för att bada och frisera till Soppan inför söndagens utställning! Sadel och träns ska putsas up, soppan ska göras fin och transporten ska lastas. Vi åker väldigt tidgit på söndagsmorgonen så allt måste vara fixat tills dess! Jag ska hålla er uppdaterade!
 
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

and i don't ever want to grow up

 
Hiya huns!
 
Denna veckan har varit otroligt packad med massa event att delta i för min del. Jag har haft min sista praktikvecka, hunnit med två tentor samt en slutbedömning i delkursen, två studentfester och en dag på tivoli i Köpenhamn med lillasystern och Gaby. 
 
Jag har alltid trott att jag inte gillat tivoli för att jag blir så otroligt åksjuk och jag är dessutom även höjdrädd, därför har tivoli inte känts så himla aktuellt för min del, men lillasyrran fyllde år och önskade sig att vi följde med henne dit, så vi sa jag och fick åkbanden betalda. Jag hade på mig åksjukeband som fungerade bra och jag blev inte illamående alls när jag hade dem på mig. Tvingade mig själv att åka Demonen tillslut och slutade med att jag åkte den en gång med Gaby och en gång med lillasyrran (medan Gaby höll på att vända magen ut och in på toaletterna). Av någon galen anledning åkte jag även fritt fall och det är något jag aldrig mer gör om i mitt liv, jag trodde genuint att jag skulle dö, men ja nu har jag provat det också haha! Sedan blev det nån sväng på Aquila, Fatamorgana och Monsuen och flera... Nu planerar vi en tur till Liseberg med kompisarna, men jag får se vad jag åker där, inte blir det fritt fall i alla fall ;) 
 
Idag var jag även i stallet med Gaby och Ester. Gaby red igenom sitt program inför nästa vecka då vi åker till Göteborg för att ställa ut. Ska bli roligt och vi är väldigt taggade! Soppan blev även utrustad med sitt nya (och dyra) flugtäcke som vi hoppas ska hålla alla fän borta men också hålla i materialet så att vi kanske kan använda det mer än en sommar... Hon fick även flughuvan på idag så hoppas flugrona låter hennes öron vara!
 

¦ Djur >> Sharon >> Vardag

food truck festival

 
Hiya huns!
 
Den årliga food truck festivalen är i stan igen så stack dit med gänget och åt lunch! Vi köpte gemensamt fem olika "rätter" och delade på alla så att vi skulle få smaka på så mycket olika mat som möjligt - och allt var skitgott. Chillade i skuggan då solen stod på och värmde och då vi hade hunden var med var det en bra ursäkt till att inte sitta och steka i värmen. 
 
Nästa vecka är äntligen min sista vecka på min praktik och sedan är jag klar för terminen. Har dock två tentor kvar och en muntlig examination veckan efter så har fullt upp med det just nu. 
 
En annan nyhet är jag ska flytta. Var och exakt när är inte helt spikat ännu men troligtvis runt Juli. Det blev lite tidigare än vad vi planerat (skulle egentligen bo kvar hemma tills jag pluggat klart) så Gaby och jag kommer flytta ihop i nån liten lägenhet. Så utäver plugget är det rätt mycket bollar i luften med lägenheten och liknande, samt att jag mått extremt dåligt igen, och därav inte orkat blogga. När skolan är över ska jag kontakta min VC och se vad de tycker att jag ska göra, antingen om jag får träffa en läkare för bedömning eller om det räcker md att en sjuksköterska skriver nån typ av KBT remiss till mig.