Fördjupningsarbete & Star Stable

¦ Sharon , Spel , Vardag
 Rich-Kid, min tredje fjording men en uppdaterad variant!
Hiya huns!
 
Jag började dagen med att jobba med fördjupningsarbetet som pågår i skolan just nu. satt i skolans bibliotek med resten av gruppen och finslipade det absolut sista - vi har nämligen försökt få torsdag och fredag ledigt och har därför suttit flera timmar i sträck och arbetat. Men nu är vi klara så tar några dagar ledigt. Skönt för mig då jag ska jobba i helgen. Hoppas bara att min rygg klarar av det då jag behöver pengar ;) 
 
Annars så har jag idag fördröjt tiden med att spela SSO i några timmar. Levlade min häst och köpte en ny, gjorde uppdrag och letade fram en ny outfit till stallets nya tillskott. Kör på en röd/brun outfit och tycker det passar fjordingen super. Nu när jag inte kan vara i stallet får jag ta hand om mina virtuella hästar istället, haha!
 
Idag saknade jag Soppan extra mycket. Är över en vecka sen jag såg henne sist och fastän jag varit borta från henne i tre veckor innan så känns det så konstigt att jag är hemma och inte åker dit. Nästa vecka tar jag förhoppningsvis mitt körkort och klarar teorin så då har jag ännnu mindre att tänka på. Vill dock inte säga förmycket men borde gå bra! 
 
Har även fått ett ryck och tror jag ska planera inför att göra om lite med dekorationerna i mitt rum, men får photoshopa ihop lite mood-boards och planer på hur jag föreställer mig det slutliga resultatet! Nu ska jag aldeles strax äta sen ska jag kolla KUWTK och efter det blir det nog att se American Assassin! 

Dale of Norway

¦ Outfits , Sharon , Shopping
 
"Peace"   "Cortina"   "Vail"   "Blyfjell"   "Anniversary"
 
 
Jag bara ÄLSKAR stickade tröjor/koftor med typiska norska mönster! Tycker det ser hur mysigt som helst ut och jag får en sån varm känsla av att bara titta på dem! Dale of Norway har många modeller jag vill ha men ovan är mina absoluta favoriter. Dem är rätt dyra då de är tillverkade i Norge av 100% ren norsk ull, men jag tänker nog unna mig en när jag har pengarna ;)
 

dåliga nyheter

¦ Sharon , Surprise , Vardag
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 
Hiya huns!

Jag kommer bärandes på dåliga nyheter. Jag har fått förbud mot att rida OCH vara i stallet över huvud taget av min sjukgymnast då min rygg inte mår så bra. Beslutet gäller tre veckor framöver och jag hoppas att det inte vara längre än så. Detta har gjort att jag har varit lite nere och kännt mig omovtiverad till allt. Men jag lägger min tid på att plugga inför teoriprov och körprov. Jag klarade min tenta som jag behövde och har just nu inget att plugga på i skolan då vi har grupparbete för tillfället så kan i alla fall ta det lite lugnt med skol-plugg.
 
Har hunnit kolla ikapp KUWTK, SPN och den nya serien Legacies (som är en spin-off av Vampire Diaries's spin-off The originals) och tyckete ändå att första episoden var så pass bra att jag ger den en chans. 
 
Jag håller även på med en ny design men har svårt att välja hur jag vill göra med headren så har inte mycket kvar på den. Gaby vill inte blogga längre så det blir utan henne i fortsättningen. Clara tyckte jag skulle fota mer nu under tiden som jag inte kan vara i stallet så kanske kan försöka lägga lite mer tid på bloggen också. 
 

out in the woods

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

I made it, I still don't know how

¦ Sharon , Surprise
 
 
 
 
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson

hero, the jack russel terrier

¦ Djur , Sharon
 
 
 
 

Från höstfotograferingen med Clara

¦ Sharon , Surprise
Foto: Clara Nilsson / Fotograf Clara Nilsson
 

it's only a matter of time

¦ Djur , Natur , Sharon
 

it's the house telling you to close your eyes

¦ Natur , Sharon

sommarväder

¦ Natur , Sharon , Vardag
 
Hiya huns! 
 
Idag jobbade jag först fram till lunch. Sedan åkte jag, Gaby, vår lillasyster och låtsasmamma till Kullaberg och klättrade runt på bergen!  Vi fick så himla skönt väder också, så det var faktiskt jättehärligt trotts blåst. Fotade lite så kommer sakta men säkert lägga upp lite inlägg under dagarna. Jag ska nämligen kolla Robins alldeles strax. Var på inspelningen av avsnittet som ska sändas i veckan så vill mest se hur det ser ut när det är ihopklippt.
 
Imorgon ska jag till stallet med några kompisar. Vet inte om min rygg orkar ridning, men eftersom polarna vill rida så får jag nog rida igenom henne lite också, mest för att nått vettigt ska ske! 
 

köpa låsolja och sånna-band-man-spänner-som-ej-går-att-få-upp ni vet

¦ Sharon , Stallet , Vardag
 
Hiya huns!
 
Även fast värmen vi har är lite smått oroväckande måste jag erkänna att det är väldigt skönt att kunna rida ut i kortärmat utan några som helst problem. Red en runda uppe på Arrie trots min värkande rygg, men fick ta det lite extra lugnt bara. Man kanske jälv ska ställa sig under värmelamporna som de håller på att sätta upp i stallet till hästarna ;)
 
Hur som helst. Tror inte jag har uppdaterat er om mitt 80 åriga skelett, men har i alla fall både gjort min MR och fått svar på den. Den gjordes utan kontrast så är lite nojjig att det blev fel eftersom det från början var sagt att jag skulle ha kontrast, men i alla fall så visade det inget märvärdigt utan mina diskar och kotor såg bra ut. Detta är ju såklart drömsvaret men samtigit är mina symtom så udda och känns som om de inte kan sitta muskulärt. Nästa steg är i alla fall sjukgymnast och sedan får jag se vad som händer. Allt jag vill är att inte får rid-förbud haha.
 
Efter stallet var jag en sväng om Clas Ohlsson för att köpa låsolja till mitt cykellås som inte längre gick att vrida nyckeln i. Jag lämnade alltså min cykel olås på stationen efter ett stressat 10-minuters försök att vrida om nyckeln inte gick något vidare. Oljade i princip ner hela låset och problemet var löst! Köpte även sånna-band-man-spänner-som-ej-går-att-få-upp aka buntband, och har nu (hör och häpna) "sytt fast" min trasiga cykelkorg, efter att ha klagat på att den vart sönder i flera månader. Ful som stryk är den men brukbar åtminstånde. 
 
Jag inleder helgen med jobb från 7 på morgonen till lunch och sedan ska jag ta det lugnt hemma. Nu ska jag kolla Supernatural som har säsongspremiär. Ha det!
 

and you're fire but sweet

¦ Andra Hästar , Sharon , Surprise
 

I lost it when you found me

¦ Sharon , Surprise