¦ Sharon >> Surprise

livet är ett fotoalbum, du är varje bild

 
 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

the glow of the cities below lead us back

 
 

¦ Natur >> Sharon

was it real or was it all in my head?

 

¦ Djur >> Sharon

am i more than you bargained for yet?

 
 
 

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Surprise

I'm holding on to your soul

 
 

¦ Sharon >> Shopping

Pikétröjor från J. Lindeberg

 
// W PEKA TX JERSEY POLO SHIRT //
// W TOUR TECH TX JERSEY POLO SHIRT //
// W ORLA TX JERSEY POLO SHIRT //
// W PERINNE TX JERSEY POLO SHIRT //
 

¦ Djur >> Sharon

hey kids, we're all just the same, what a shame

 

¦ Sharon >> Surprise

Ge mig allt jag önskar, något som bedövar

 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

tillbaka??

 
Hiya huns!
 
Det var ett tag sedan nu... Jag har varit så trött på sista tiden och känt mig jättenere. Alltså riktigt riktigt dåligt har jag mått. Haft mycket jobbiga tankar, mycket ångest och svårt att sova på nätterna.. 
 
Men sen finns det dagar där det är bättre, avsevärt bättre. Typ när jag varit hos hästen, eller nån stans som inte är hemma liksom. Hemma känns det bara som om det finns masa "måsten" eller "jag bör", tvång liksom? Och det orkar jag inte alls med just nu. Har praktik i skolan som jag inte trivs något vidare på så nu längtar jag om något, extremt tills skolan är över och jag bara kan skita i allt jag måste göra, ta en månads paus från ALLT och sedan jobba - vilket just nu verkar mer chill än skolan.
 
Hur som, idag var jag först i stallet och släppte ut de hästar som inte går på bete. Sedan tränade jag med min PT och efter det åkte jag och Clara iväg till Fyledalen för en promenad i naturen. Stannade även vid Svaneholmsslott på vägen hem. Så himla skönt att bara lyssna och se på vad naturen har att erbjuda. Så tacksam för mina vänner som ställer upp och säger ja till utflykter. 
 
Ska snart vidare för kvällen, spela biljard och lite annat kul på en kompis föräldrars klubb. Imorgon ska jag hjälpa till att riva stall så det ska bli lite kul hoppas jag.
 
Har även en del nya bilder att bjuda på så när jag får tid ska de publiceras här också. Vill göra några mer "kreativa" inlägg också, för jag är väl egentligen inte omotiverad till bloggen, men det har bara varit så mörkt i huvudet att jag inte haft några ideér eller kännt mig insipirerad till att fixa inlägg. Men tar det i min egna takt, när jag känner att jag har tid och allt det där.
 

¦ Outfits >> Sharon >> Shopping

Klänningar från Olive Clothing

 
/ Open Collar Dress Shirt, Sky Blue /
Two Pocket Tank Dress, Beige /
/ Gingham Check Baby Doll Dress, Cloud /
Dana Sash Long Dress, Pale Blue /
 
Jag har hittat ett nytt märke som jag är helt förälskad i, Olive Clothing. De tillverkar sina produkter enbart i en storlek som passar ungefär 36-38, produkterna produceras bara i fåtal så man får passa på när man hittar något som fastnar och är gjorde i England. Tycker priserna är rimliga (lite som COS här i Sverige). Jag är väldigt glad i kläder (speciellt klänningar) som har den lite mer lantliga/bohemiska stilen. Denna butiken har även väldigt fina blusar som jag gillar, så det kan säkert bli så att jag beställer någon topp från dem också i framtiden. Har klickat hem den rutiga klänningen så jag hoppas att den blir som jag tänkt mig!

¦ Natur >> Sharon

bruises on both my knees

 
 

¦ Kreativt >> Sharon

interior inspiration