tillbaka??

¦ Sharon , Surprise , Vardag
 
Hiya huns!
 
Det var ett tag sedan nu... Jag har varit så trött på sista tiden och känt mig jättenere. Alltså riktigt riktigt dåligt har jag mått. Haft mycket jobbiga tankar, mycket ångest och svårt att sova på nätterna.. 
 
Men sen finns det dagar där det är bättre, avsevärt bättre. Typ när jag varit hos hästen, eller nån stans som inte är hemma liksom. Hemma känns det bara som om det finns masa "måsten" eller "jag bör", tvång liksom? Och det orkar jag inte alls med just nu. Har praktik i skolan som jag inte trivs något vidare på så nu längtar jag om något, extremt tills skolan är över och jag bara kan skita i allt jag måste göra, ta en månads paus från ALLT och sedan jobba - vilket just nu verkar mer chill än skolan.
 
Hur som, idag var jag först i stallet och släppte ut de hästar som inte går på bete. Sedan tränade jag med min PT och efter det åkte jag och Clara iväg till Fyledalen för en promenad i naturen. Stannade även vid Svaneholmsslott på vägen hem. Så himla skönt att bara lyssna och se på vad naturen har att erbjuda. Så tacksam för mina vänner som ställer upp och säger ja till utflykter. 
 
Ska snart vidare för kvällen, spela biljard och lite annat kul på en kompis föräldrars klubb. Imorgon ska jag hjälpa till att riva stall så det ska bli lite kul hoppas jag.
 
Har även en del nya bilder att bjuda på så när jag får tid ska de publiceras här också. Vill göra några mer "kreativa" inlägg också, för jag är väl egentligen inte omotiverad till bloggen, men det har bara varit så mörkt i huvudet att jag inte haft några ideér eller kännt mig insipirerad till att fixa inlägg. Men tar det i min egna takt, när jag känner att jag har tid och allt det där.
 











Kom ihåg mig?