¦ Cute boys >> Gif's >> Sharon

the king

 Timothée Chalamet in The King (2019)
 

¦ Djur >> Sharon >> Vardag

snart formel 1.. och flytt

I brist på någon mer relevant bild bjuder jag på två bilder på mormors undulater!
 
Hiya huns!
 
Nu händer det en massa saker på samma gång så jag vet inte var jag ska börja. Har packat flyttlådor efter flyttlådor, städat och organiserat hur mycket som helst. Vi flyttar nästa vecka så det är ett tag kvar men så reser jag ju iväg på tordag och kommer hem först nästa måndag. Och då är det minsann inte mycket tid kvar efter det. 
 
Ja - resan. Har ju knappt hunnit tänka på denna. Har liksom svårt att fokusera på något annat än den här jäkla flytten. Är till och med rädd att jag inte kommer kunna njuta av dagarna jag är borta... Men så är jag ändå jättetaggad nu! Fick schemat över händelserna på banan och biljetterna jag har täcker även rundtur i depåerna (alltså bland bilarna och stallen!) så jag hoppas att vi hinner gå på denna då den är samma dag som vi landar. Sedan har vi även tillgång till att få se både formel 2 och formel 3 samt Porsche Cup utöver alla formel 1 eventen så det ska såklart bju jättespännande om vi bestämmer oss för att kolla på det också. Vi tänkte försöka hinna med en tur till någon hästbutik (haha självklart) men nu blev det helt plötsligt mycket mer på bannan än vad vi trott!
 
Kommer antagligen inte hinna blogga under dessa två nästkommande veckorna, men ska såklart ha med kameran till Belgien så ska försöka få upp lite bilder när vi kommer hem igen!
 
 
 

¦ Sharon >> Shopping

autumn sweaters

 
1. Jay Chunky Crew Neck Jumper, Pumpkin Melange (Olive Clothing)
2. Oversized Cable Knit Turtleneck, Beige (& Other Stories)
3.  Rib-Knit Sweater, Grey/Dark Grey (Acne Studios)
4. Wool Blend Cable Knit Sweater, Beige ( Other Stories)
 

¦ Sharon >> Surprise

this time i'm ready to run, escape from the city and follow the sun

 

¦ Djur >> Sharon

I will stay with you, we will make it to the other side

 
 
 

¦ Djur >> Kreativt >> Natur >> Sharon

I waited a while for a moment to say 'I don't owe you a goddamn thing'

 
 
 

¦ Sharon >> Surprise

it's everything about you

 
 

¦ Djur >> Sharon

I'm gonna love you 'til I'm dead

 
 
 

¦ Natur >> Sharon

may this place give you as much pleasure as it has given me

 
 
 

¦ Natur >> Sharon

"I'll get your soul, but you'll never get it back" I remember when you said that

 
 

¦ Djur >> Sharon

Every single minute I'll be your hero and win it

 

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Stallet

longering på stubbåkern

Tre bilder från idag och en från veckan när jag longerade på ridbanan!
 
Hiya huns! 
 
Idag förmiddag var jag ute hos Soppan. Bestämmde mig idag för att longera på stubben istället för på banan och det gick lika bra. Soppan skötte sig helt okej men vart lite segare idag så fick driva lite mer. Sedan har hon också svårare för att gå lång och låg i vänster varv så jag får trä linan genom gjorden för att ge lite mer stöd och då går hon djupare, så där har vi något att jobba på i alla fall. 
 
Packade och sorterade lite igår kväll och har tänkt fortsätta idag. Sen ska jag kolla mer serier och så får vi se vad mer det blir av dagen. Ska även slänga upp några fler inlägg från stugan som jag inte hunnit med riktigt!
 

¦ Sharon >> Spel >> Vardag

långledig

Stella och Classy Kid i det nyligen uppdaterade området Gyllenåsarnas dal!
 
Hiya huns!
 
Nu är jag äntligen ledig och känner att jag har tid att blogga! Tiden går så fort nu och det känns som att jag inte hinner det jag vill (som vanligt..) men försöker ta saker i tur och ordning. Idag hade jag tänkt börja sortera lite smått och kanske packa några saker jag inte använder. Jag hoppas kunna se några fler avsnitt av Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D och förhoppningsvis hinna se klart hela serien innan helgen är slut, har nu arbetat ner mig till 10 avsnitt så det är inte helt omjöligt.
 
Senare i eftermiddag ska jag och Clara åka till skånes största zoo-butik. Hon ska skaffa kattunge och Gaby och jag planerar att skaffa kanin när vi flyttat! Så jag vill kolla på lite saker och hon ställde upp med bil och trevlig sällskap. 
 
Ikväll ska jag och Gaby (kanske någon kompis hänger på) äta på Malmö Festivalen som drar igång idag. tyvärr missar jag det enda bandet jag vill se (Movits!) på grund av att jag jobbar, men maten är ju det näst bästa och den finns där varje dag ;) 
 

¦ Sharon >> Vardag

en sväng om till stugan

 
Hiya huns!

Har nästan precis kommit hem från några dagar uppe i Esters sommarstuga. Gänget var där över helgen och det var väldigt skönt att komma ifrån staden om bara för några dagar! Sorgligt nog var vädret inte på vår sida någon av dagarna, men vi var ändå ute en hel del trots lite regnskurar då och då. Första kvällen badade vi i sjön och lekte på våra uppblåsbara leksaker i det kolsvarta vattnet och dagen därpå skulle vi ut och plocka bär. Tyvärr vräkte verkligen regnet ner så vi åkte hem igen. På lördagskvällen såg vi Lejonkungen på bio (så fantastikt vacker) och idag har vi mest vandrat runt i skogen. Jag har fotat lite när humöret var uppe så delar med mig av lite bilder i några utspridda inlägg! Bilderna på mig är tagna av Ester och Clara.
 
Imorgon är det jobb igen. Jag har börjat räkna ner mina arbetsdagar och har bara 13 dagar kvar innan jag är klar för i sommar! Och nu är det inte heller många dagar kvar tills vi ska iväg till Belgien för att kolla formel 1, och inte heller långt kvar till det att vi flyttar! Imorgon ska jag även en sväng om Soppan, blir longering med bommar imorgon tror jag!
 
 

¦ Kreativt >> Natur >> Sharon

Does it mean anything or nothing?