snart formel 1.. och flytt

¦ Djur , Sharon , Vardag
I brist på någon mer relevant bild bjuder jag på två bilder på mormors undulater!
 
Hiya huns!
 
Nu händer det en massa saker på samma gång så jag vet inte var jag ska börja. Har packat flyttlådor efter flyttlådor, städat och organiserat hur mycket som helst. Vi flyttar nästa vecka så det är ett tag kvar men så reser jag ju iväg på tordag och kommer hem först nästa måndag. Och då är det minsann inte mycket tid kvar efter det. 
 
Ja - resan. Har ju knappt hunnit tänka på denna. Har liksom svårt att fokusera på något annat än den här jäkla flytten. Är till och med rädd att jag inte kommer kunna njuta av dagarna jag är borta... Men så är jag ändå jättetaggad nu! Fick schemat över händelserna på banan och biljetterna jag har täcker även rundtur i depåerna (alltså bland bilarna och stallen!) så jag hoppas att vi hinner gå på denna då den är samma dag som vi landar. Sedan har vi även tillgång till att få se både formel 2 och formel 3 samt Porsche Cup utöver alla formel 1 eventen så det ska såklart bju jättespännande om vi bestämmer oss för att kolla på det också. Vi tänkte försöka hinna med en tur till någon hästbutik (haha självklart) men nu blev det helt plötsligt mycket mer på bannan än vad vi trott!
 
Kommer antagligen inte hinna blogga under dessa två nästkommande veckorna, men ska såklart ha med kameran till Belgien så ska försöka få upp lite bilder när vi kommer hem igen!
 
 
 











Kom ihåg mig?