¦ Andra Hästar >> Sharon

It's inevitable everything that's good comes to an end

 
Ida & Virdarnas Kalops

¦ Andra Hästar >> Sharon

Would you still say you love me under this ordinary moonlight?

 
Ida & Virdarnas Kalops

¦ Natur >> Sharon

Got my dreams and reality all mixed up

 
 

¦ Andra Hästar >> Sharon

We don't know where we're going but we know where we belong

 
Ida & Virdarnas Kalops

¦ Natur >> Sharon

I still want to believe that anything can happen in this world

 

¦ Vardag

could this be the day I've waited for?

Ida & Virdarnas Kalops

¦ Natur >> Sharon

how do you dream if you can't fall asleep?

 

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

du lever Grey's anatomy varför måste du kolla på det också?

 
Hiya huns!
 
Idag har jag fått mycket gjort. Och med mycket menar jag att jag kollat sex episoder Grey's (varav en i skolan mellan föreläsningarna). Nej skämt åt sido.. förutom det har jag även varit i skolan på två föreläsningar samt jobbat lite med mitt examesarbete som vi nu börjat med, eller ja projektplanen inför examensarbetet.. Det är jag och min kompis S som skriver tillsammans och vi har väl kommit igång helt okej så fram till januari så är det bara examensarbete ni kommer få höra om här - i alla fall när det gäller utbildningsdelen av mitt liv. 
 
Jag har även rensat min "quick collection" mapp i Lightroom och tagit tag i att sortera upp bilder i grupper för att sedan spara och ladda upp här i olika inlägg. Hade så många bilder att jag fått upp 8 tidsinställda inlägg. De flesta är på Ida och Kalle men där är även några äldre bilder från när jag gick en runda i skogen. Ska såklart försöka vardagsblogga också men som sagt är jag just nu mest taggad på att kolla Grey's. Till och med så taggad att det går före att kolla alla mina andra serier som för tillfället är igång. Jag använder mig av en app som heter Tv Time som håller reda på alla mina episoder åt mig och just nu skriker den på mig att jag har nya episoder att kolla (!!) men inte ens det kan få mig att kolla något annat än Grey's. 
 
Igår var jag hos Soppan och vi gick en kort promenad till norra bryggan och även lite kort uppe på Arrie så jag bjuder på några bilder därifrån. Ska alldeles strax försöka skriva lite mer på mitt arbete och sedan göra mat samt kolla lite mer Grey's, men vi hörs! Förresten, rubriken är en quote från min kompis (som likt många andra kompisar) inte tycker jag behöver kolla om en serie jag redan kollat om flera gånger. Jag håller inte med dem ;)
 

¦ Andra Hästar >> Sharon

at the end of the day, that's another day gone

 
Ida & Virdarnas Kalops
 

¦ Andra Hästar >> Sharon >> Vardag

länge sen sist

Ida & Kalle
 
Hiya huns!
 
Jag borde få ett sämst-på-att-uppdatera-sin-blogg-pris av någon för jag slår ju snart rekord alltså!
 
Jag har haft så mycket att göra sen kaninerna flyttade in. Ville ju såklart lägga ner tid på dem (särskilt första dagarna) och sen har jag haft en tenta jag varit tvungen att plugga till också. Och så skulle Pearl Bing Bing steriliseras i torsdags så då var jag med henne hos veterinären, och hon repade sig inte så bra som vi velat så fick åka in igen med henne på fredagen - så jag det har gått mycket tid åt kaninerna denna veckan.
 
Inte nog med min hektiska vecka så hade vi bokat sadelutprovning igår (lördag) så då tog det typ hela förmiddagen - men vi blev med ny sadel! Det blev min drömsadel från CWD så nu är jag några lax fattigare men sadeln är så fantastisk på alla sätt så jag kan inte vänta tills vi får hem den! Mitt på allt detta har jag dessutom bestämt mig för att kolla om hela Grey's Anatomy (för det har jag ju verkligen tid med..) så ja - därav har jag inte riktigt hunnit med bloggen i veckan...
 
Men så idag då var jag uppe hos Ida! Jag har följt henne sen 100 år tillbaka känns det som och ÄNTLIGEN träffades vi IRL! Jag fotade henne och hennes ponny Kalle i den otroligt mysiga skogen bakom stallet uppe hos dem. Som jag önskar vi hade lite mer träd här nere också... Så det blev i alla fall en heldag där. Vi hade så himla mycket att prata om och det känndes typ som vi redan kände varandra, haha! Nu hoppas jag att vi får ihop nån dag Ida kommer ner hit till mig och Soppan nån dag också! Ovan får ni ett smakprov från dagen! Kommer fler bilder när jag får tid att redigera fler.
 
Nästa vecka har jag skola typ 8-17 varje dag då vi har obligatoriska moment inför mitt examensarbete. Kan ni förstå att jag snart är klar med min utbildnign och blir leggad sjuksyster? Helt galet vad fort tiden går...
 

¦ Djur >> Sharon

Pearl Bing Bing & Oatmeal

 
Låt mig presentera..
Till vänster: Pearl Bing Bing. Dvärgvädur, svart hona född -18.
Till höger: Oatmeal. Fransk Vädur, havannafärgade hane född -16.
 
Just nu aklimatiserar de sig och vänjer sig vid deras nya hem, så nu tar vi det bara lugnt! Tänker inte trycka upp kameran i ansiktet på dem helt ännu, men var tvungen att knäppa dessa två bilderna ovan! Mina två små fina ninisar 
 

¦ Kreativt >> Sharon >> Vardag

höstläsning

 
Jag älskar att läsa, inte minst när det regnar och är kallt ute. Så himla avkopplande att sitta i fåtöljen med en bra bok och en kopp te! Läser nästan alltid bara skönliterära verk, men har någon enstaka biografi i min bokhylla också. Framför allt gillar jag sci-fi så det är vad jag läser mest!
 
Ovan ser ni senaste boken jag köpt, A Secret History of Witches skriven av Louisa Morgan. Boken är delad i flera delar där varje "bok" handlar om en ny generation häxor som genom åren måste anpassa hur de lever till omgivningen och till olika historiska händelser som sker. Boken börjar på 1800-talet med häxbränningar och rör sig vidare i tiden fram till bland annat det andra världskriget.
 

¦ Djur >> Sharon >> Shopping

prepping for the bunnies

 
Det börjar närma sig inflyttning för våra två kaniner! Ovan är det vi köpt hittills.
 • "Buren" som egentligen inte är en bur alls, är en HOL från IKEA som vi modifierat. Den är målad och vi har förstärkt botten med en grå vaxduk och sedan lagt en matta ovanpå för extra komfort. Inne har de en kattlåda med damfritt strö och en hö-häck. Utanför buren ska det komma en till låda samt en hö-häck. Tanken är att vi ska få den rumsrena så vi börjar med två lådor. 
 • En hundbädd som numera blir en kaninbädd och en låda med en mysig filt ska de också få. Sen får de såklart ligga var de vill också!
 • Leksaker, klosax och två scarfs från Villervalla! För att det är gullig såklart ;) 
 • Godis, saltsten och tre skålar. En till vatten, en till pellets och en till frukt/grönsaker/godis. Samt Critical Care som är bra ifall de skulle bli förstoppade och behöver hjälp med att få igång tarmarna! Alltid bra att ha i sitt hemma-apotek.
 • En tunnel av grenar, som de kan gömma sig under eller springa igenom!
På inköpslistan:
 • Fler leksaker
 • Mer godisaker för att kunna variera
 • En mjuk borste till pälsen
 • Hö 
 • Rabbfor pellets
 • Fler mysiga filtar
 • Fler mysiga sov/vilo-platser
 • En till kattlåda & en hö-häck
 • Sprutor för att kunna dosera Critical Care vid behov

¦ Sharon >> Surprise >> Vardag

tömkörning uppe på Arrie

 
Hiya huns!
 
Motivationen har inte legat på topp.Har känt mig foto- och redigeringssugen men har liksom inte haft tillräckligt med lust att ta tag i varken det ena eller det andra, samtidigt som jag velat blogga hur mycket som helst... hur nu det går ihop??
 
Igår var jag i alla fall och tömkörde Soppan. Ester var med mig då jag ville visa hur duktig Soppan blivit på att gå först - även ute på små ridstigar (som hon visserligen gått på tidigare men ändå!). Så jag passade på att ta med mig kameran och Ester var snäll och tog några bilder på oss in action!
 
Annars händer inte så mycket. Har föreläsningar ibland men är mycket "ledig" nu så försöker plugga till tentan nästa vecka även om jag kännt mig otroligt ofokuserad. Kaninerna får vi hem på söndag så är såklart väldigt taggad på det också! Ang. bloggandet så har jag lite tankar på inlägg jag vill publicera så ska försöka ta tag i dem också, haha!
 

¦ Sharon >> Spel >> Vardag

star stable-nörd

 
Hiya huns!
 
Tillbaka med mina nördiga SSO bilder, lol. Men måste verkligen säga att spelet har blivit SÅ himla fint efter att de uppdatterat grafiken. Och tacka Gud för foto-läget som gör att man kan ta bra mycket bättre bilder i spelet än tidigare! Synd bara att jag inte har någon att spela med så man kan ta bilder när man rider tillsammans, men det är bara jag som innerst inne fortfarande är 12 år gammal antar jag haha!
 
Idag har jag nästan bara spelat... Även målat kaninernas "bur" som jag såklart visar er sen när det är klart. Och så har jag hämtat paket och varit ute och sprungit. Imorgon ska jag snabbt till stallet och sen ska jag plugga hos mamma resten av dagen då jag ska ta emot en leverans där. Så det passar bra egentligen för jag får alltid mer gjort när jag inte är hemma (av självklara anledningar) ;) 
 
Har annars inte så mycket planer för helgen. Vill försöka få ordning på kaninernas saker men annars får jag se vad jag hittar på!